Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Η ηλικια παιζει πολυ σημαντικο ρολο! Μια χαρα εισαι ηλικιακα! Καθυστερηστε την περιοδο και καντε ενα πλανο να δειτε τι θα κανετε (φυσικους ή διεγερση). Παρε ενα τηλ κιολας να δεις σε τι σταδιο βρισκονται στην επιτροπη.  Απο το αγχος στανταρ. Ενα χρονο ερχοταν ρολοι. Τωρα βρηκε να καθυστερησει.......
    • Καλή σου μέρα και υπομονή! 2 ετών 6 κιλά και χειρουργεία αναφέρεις οπότε φαντάζομαι πως το παιδάκι σου έχει κάποιο νόσημα που γνωρίζετε και παρακολουθείτε; Παίρνει υπερθερμιδικο γάλα; Εκτός από το infantrini υπάρχει το nutrini που είναι πολύ πλούσιο σε θερμίδες (έχει 1,5 θερμίδα ανά ml) και έχει γεύσεις έχει σίγουρα σοκολάτα και βανίλια μπορεί και άλλα δεν ξέρω και γενικά αρέσει στα παιδάκια. Εκτός από αυτό δεν ξέρω τι τρώει γενικά αλλά μπορείς να φτιάξεις "μπάλες ενέργειας" είναι μικρές μπουκιτσες με βρώμη, γιαούρτι και ταχίνι η φυστικοβουτυρο, έχουν πολλές θερμίδες και αρέσουν στα παιδιά. Θα βρεις συνταγές και στο ίντερνετ. Σου εύχομαι τα καλύτερα.
    • Ναι Σία μου και εγώ τον γιατρό θα ακούσω αυτός λέει ότι θέλετε κ εσείς αλλά προτιμώ την κρίση του κ την εμπειρία του εμείς δεν τα ξέρουμε αυτά.. Οπότε ας κάνω εξετάσεις κ υπέρηχο 2η μέρα και ανάλογα τι θα δούμε θα πράξουμε.
    • Ναι μάλλον θα περιμένω  λίγο και από βδομάδα θα πάρω κανένα τηλ να δω τι γίνεται.
    • Καλημέρα κορίτσια!!! @Savina_5@pennaki Τελικά είναι σύνηθες πριν το μήνα της διέγερσης από το άγχος μας να υπάρχει καθυστέρηση!!!! Υπομονή είστε πολύ κοντά να ξεκινήσετε 😊  @Ngsofia Εγώ στη βδομάδα πάνω πήρα ένα τηλέφωνο του τύπου είναι όλα εντάξει κ μήπως υπάρχει κάποιο νεότερο, είναι πολύ ευγενικές στη Θεσσαλονίκη, δεν έχεις να χάσεις κάτι!!! Για τα utrogestan όντως όταν τα σταματήσεις σε 2-3 μέρες έρχεται περίοδος...Για το πρωτόκολλο κορίτσι μου εγ΄ώ ακολούθησα αυτά που μου είπε η γιατρός κ πήγαμε καλά, δεν είμαστε ειδική σε αυτά οπότε εγώ θα έκανα τις εξετάσεις τη 2η μέρα κ ότι έκρινε ο γιατρός. Νομίζω η @RAM21 έκανε φυσικούς τροποποιημένους ίσως μπορεί να σε βοηθήσει😊 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...