Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

bourique1983 έγραψε:

υβοννη ειναι ολα τελεια!!!!!!!!βρες και μια ζωγραφικη με το γαιδαρακο μου;;;;:blush: :blush: :blush: φιλια!!!!!!!!!1

αφου σου αρεσε η νεριδοχωρα.....θα ψαξω να βαλω και τον γαιδαρακο σου...να τον κανω χαρουμενο ομως?...η οχι?:P :laugh:

  • 2 weeks later...
Δημοσίευση

Γεια σας και απο εμενα!

Υβοννη μου πολυ ωραίο το thread σου για τα παιδικά δωμάτια , μπραβο!

Εγω ασχολούμαι κυριως με ζωγραφική κ γλυπτική σε σκηνικά θεάτρου και τηλεόρασης , αλλα τα τελευταία 2 χρόνια κανω και παιδικά δωμάτια. Να εμπλουτίσω και εγώ το thread με λιγες ιδέες και να σας συγχαρώ (Υβοννη κ Αρχοντία) για την δουλειά σας!!!

νεραιδούλα της γνωστής ηθοποιού Emma Thomson...

dscf1859p.jpg

dscf1862a.jpg

Δημοσίευση

... το δωμάτιο και η υπόλοιπη παρέα...

fraoulitsa1.jpg

fraoulitsa027.jpg

Πολύ ωραίο δωμάτιο Aggelinos, συγχαρητήρια!!! Παρόλο που σπούδασα Ζωγραφική - Σκηνογραφία, σε σκηνικά θεάτρου δεν εργάστηκα ποτέ. Μόνο al secco τοιχογραφίες, ρεαλιστικές και trompe l'oeil, και παιδικά. (Και πίνακες φυσικά).

Δημοσίευση

Κοριτσια μπορειτε να δωσετε οδηγιες για να τα κανουν μονες τους οι μαννουλες,εγω εδωσα για τον βυθο οπως μου ζητησε μια μαμα!!!!Ο σκοπος αυτου του ποστ ειναι για να παρουν ιδεες οι μαμαδουλες να φτιαξουν ζωγραφιες μονες τους οπως μπορουν για τα παιδακια τους και δεν θα ηθελα να δημιουργηθει καποια παρεξηγηση με τους υπευθυνους της σελιδας!!!!

Δημοσίευση

Τα ποστ που εκανα δεν ειχαν διαφημιστικό χαρακτήρα... Ελπιζω να μην παρεξηγηθω παιδια!

Ανεβασα φωτογραφίες με απλη ζωγραφική που μπορούν να κάνουν οι μαμαδουλες χωρις ιδιαιτερη δυσκολία.Εχω και πολυπλοκότερες αλλα δεν εχει νοημα διοτι εκεινες θα αποτελουσαν διαφημιση γιατι οι απλες κοινες μαμαδουλες δεν θα μπορουσαν να τις κανουν...

Παράλληλα ,θα παρακαλέσω την lena η καποιον αλλο admin-moderator,να μετονομάσει το "Κατασκευή στενσιλ πεταλούδας" σε "Τροποι Διακόσμησης Παιδικού Δωματίου" ετσι ώστε να βαζουμε ιδέες εδω , και τροπουσ κατασκευής εκεί.

Υ.Γ Ειναι καθαρά στην κρίση του συντονιστή το πώς θα διαχειριστεί το θέμα... Εαν δεν θελει να εχει 2 ποστ με δωμάτια και η προταση μου είναι υπερβολική ας μεταφέρει το "στενσιλ" εδω μεσα παρεα με την υβόννη και ας το διαγράψει απο το section!!!

Φιλακια υβοννη!

Ευχαριστωωωω !!

Αγγελος!

Δημοσίευση

Δεν αναφερθηκα σε σενα Αγγελε!Τωρα για τα αλλα που αναφερεις εγω παλι πιστευω πως πολλες μαννουλες μπορουν να καταφερουν να κανουν καταπληκτικα πραγματα στα δωματια των παιδιων τους! Με καποια καθοδηγηση step by step ειναι σε θεση αρκετες να κανουν υπεροχα εργα στα παιδικα δωματια γιατι ενεργοποιουνται απο την αγαπη τους για το μωρο τους!!!

Δημοσίευση

axxx βρε παλιοπαιδα τι μου κανετε??:(

Θελω κοριτσακι ΤΩΡΑ!!! Υβοννη μου λες τωρα που ξαναδουλεψε το μηχανημα των ΚΑΠΗ να παω και για τριτο??:laugh:

μπραβο ρε παιδια παντως!!Σας παραδεχομαι!!Ειστε ανρωποι με ταλεντο..κ αυτο που κανετε φανερωνει πολλες ευαισθησιες!! μπραβο σας!!!

Δημοσίευση

ναι τα ειδα :( :( αλλα θελω απ τα αλλα :woohoo: :woohoo:!!!!

λες να επηρεαστει αν τον βαλω σε φραουλενιο δωματιο?:laugh:

:laugh: ο αντρας μου παντως..μου το απεκλεισε!!:laugh: :laugh:

αχχ μου αρεσε αυτο που εβαλες..αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν συγκρινονται ρουχα κ δωματια με των κοριτσιων....

Θα επιβληθω στις...........μελλοντικες μου νυφες!!θα πω δε θελω να ακουσω το ονομα μου..απλαθελω να διακοσμησω το δωματιο των εγγονων μου!!:)

Δημοσίευση

happy mom έγραψε:

Θα επιβληθω στις...........μελλοντικες μου νυφες!!θα πω δε θελω να ακουσω το ονομα μου..απλαθελω να διακοσμησω το δωματιο των εγγονων μου!!:)

Ναι καλα!Μη φας! Ορεξη εχουμε τωρα να επεμβεις και στη διακοσμηση των παιδιων της κορης μου!!!Μμμμμμμμ μ'αυτο το πλευρο να κοιμασαι!!!!!!

Και οσο για το ονομα.....Σιγα μη βαλουμε την εγγονα μου Ευθυμια!

χαχαχαχχαχαχαχαχαααααααα (Σε πειραζω αλλα....σοβαρα τα λεω! :evil::laugh: :woohoo: )

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Εγώ πήρα αυτό το εξάρτημα για την ζώνη και βολεύει πολύ είναι η αλήθεια! Πάντως και να μην πρέπει, εγώ σίγουρα χρειάζομαι το να ξαπλώνω λιγάκι! Βέβαια με την μικρή τα πρωινά δύσκολο 🤣 
    • Νοσηλέυτηκα στο Γένεσις τον Νοέμβριο του 2019 πριν τον τοκετό. Η χρέωση ήταν 75ευρώ τα 5 βράδια με εοπυυ.  Ο γιατρός μου φοβόταν για προεκλαμψία οπότε κάθε πρωί έδινα ούρα για ανάλυση, αυτή την εξέταση την πλήρωνα ολόκληρη χωρίς εοπυυ. όταν έγινε η νοσηλεία μου έκαναν ένα πακε΄το εξετάσεων το οποίο το κάλυπτε το εοπυυ.  Τον Δεκέμβρη του 2024 έκανα απόξεση πάλι στο γένεσις και πλήρωσα 100 ευρώ με εοπυυ και 30 ευρώ ο αναισθησιολόγος.  Μπορείς να πάρεις τηλεφωνό και να μάθεις αναλυτικά τι χρεώνουν. 
    • πριν την αποβολή πέταγαν συνέχεια "μπηχτές" αλλά δεν έδινα σημασία ούτε ικανοποιούσα την περιέργια τους. Αφού έμεινα έγκυος και απέβαλα κανένας δεν με ξαναρώτησε τίποτα. 
    • Μην εξαντλείστε κορίτσια. Αν το σώμα υπαγορεύει ότι πρέπει να ρίξετε ρυθμούς να το κάνετε! Εγώ ακόμα δεν έχω τίποτα ευτυχώς, μόνο λίγο βάρος χαμηλά. Ανυπομονώ να τη δω βέβαια να σιγουρευτώ ότι είναι καλά... Κατά τ άλλα γυρίσαμε σήμερα Αθήνα μετά από πολλές διακοπές που πήγαμε φέτος, ένα μήνα σχεδόν συνολικά και σήμερα όλη μέρα ο ένας τρέχει πίσω από το μικρό και ο άλλος κάνει δουλειές στο σπίτι εναλλάξ 🤪. Αρχές Σεπτέμβρη ο μικρός ξεκινάει παιδικό και η μαμά δουλειά! Μετά έχω να φτιάξω το δωμάτιο της μπομπιρινας μου που μοιάζει με αποθήκη προς το παρόν να μπούμε λίγο σε μια καινούρια σειρά.
    • @Rena92 ξαπλωσα κ εστρωσε λιγο αλλα μαλλον ερεθιστηκε κ η τομη της καισαρικης απο την ζωνη του αυτοκινητου κ με ενοχλει ουτε το εσωρουχο δεν μππρω να με ακουμπαει😒Γενικα περναμε πολυ ωραια😅 Να προσπαθεις να καθεσαι με ισια πλατη κ επισης να κανεις λιγες χαλαρες διατασεις μεσα στην μερα  ,επισης καθε 3ωρο κανονικα πρεπει να ξαπλωνουμε εστω λιγο(στο αριστερο πλευρο με μαξιλαρι αναμεσα στα γονατα) Κ εγω κανω καουρες ιδιαιτερα στο 3 τριμηνο ακομα δεν εχω καποια ενοχληση αλλα τις περιμενω😬
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...