Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Οκτώβρης κυλά και όλο ρούχα φορά 💃 μακρυά και χοντρά ... να καλύψει τις κοιλίτσες που θα μεγαλώσουν με καραμελιτσες 🤰🤰🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις On 30/10/2021 at 12:16 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

δεν εχω κανει ποτε κοριτσι μου.. εχω φτασει μεχρι να παρω τηλ και νομιζω μου ειπαν οτι εχει 14€.. στη βιοιατρικη...

λυπαμαι που δεν ηρθε η θετικη χοριακη.... ειναι αξιοπιστο το μικροβιολογικο; γτ σημερα διαβαζα το θεμα μιας αλλης κοπελας οπου μαλλον ειχε γινει λαθος στο διαγνωστικο και της εβγαλαν αρνητικη χοριακη με 2 θετικα τεστ...🤨

αφού μπορεί να στην γράψει ο γυναικολόγος σου με την ασφάλεια σου και η συμμετοχή είναι 1.07 ευρώ για την Β-χοριακή

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η kookoo82 είπε:

αφού μπορεί να στην γράψει ο γυναικολόγος σου με την ασφάλεια σου και η συμμετοχή είναι 1.07 ευρώ για την Β-χοριακή

α ναι;; οποτε υποθετικα, οταν ερθει η καθυστερηση, να μιλησω με τη γυναικολογο να μου γραψει παραπεμπτικο;; πολυ φοβαμαι οτι θα πει πηγαινε καντην ετσι... (...και πληρωσε τα 14€ 🙄)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Antonia2 είπε:

α ναι;; οποτε υποθετικα, οταν ερθει η καθυστερηση, να μιλησω με τη γυναικολογο να μου γραψει παραπεμπτικο;; πολυ φοβαμαι οτι θα πει πηγαινε καντην ετσι... (...και πληρωσε τα 14€ 🙄)

Ναι και εμένα μου την γράφει οποτε θέλω. ...γιατί να πει έτσι. ;; 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι και εμένα μου την γράφει οποτε θέλω. ...γιατί να πει έτσι. ;; 

γνκ το αντιμετωπιζουν τελειως διαφορετικα απο εμας... δλδ και για εξετασεις που λεγαμε, μου ειπε να σου γραψω ενα "πακετο εξετασεων" οι οποιες δεν ειναι ακριβες.. εχουν 80€.. 

δλδ τα 80€ τα λες λιγα;;;

καλα λες!!! οοοταν ερθει η καθυστερηση με το καλο θα την παρω τηλ!! 😉😉

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

γνκ το αντιμετωπιζουν τελειως διαφορετικα απο εμας... δλδ και για εξετασεις που λεγαμε, μου ειπε να σου γραψω ενα "πακετο εξετασεων" οι οποιες δεν ειναι ακριβες.. εχουν 80€.. 

δλδ τα 80€ τα λες λιγα;;;

καλα λες!!! οοοταν ερθει η καθυστερηση με το καλο θα την παρω τηλ!! 😉😉

Ναι αν βγάζουν 500 την μέρα μάλλον τους φαίνονται λίγα 🙄  είναι στο άτομο όμως. Εμένα ο δικός μου προσπαθεί συνέχεια να γλυτώνω λεφτά. 

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Ναι αν βγάζουν 500 την μέρα μάλλον τους φαίνονται λίγα 🙄  είναι στο άτομο όμως. Εμένα ο δικός μου προσπαθεί συνέχεια να γλυτώνω λεφτά. 

Μπραβο του!!!! ετσι επρεπε να ειναι ολοι!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η babyblue94 είπε:

Μπράβο του γιατί η αλήθεια να λέγεται δεν κάνουμε μια ή δυο εξετάσεις που θα πεις άντε να τα δώσω κάθε λίγο κάτι προκύπτει..

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Κανονικά πρεπει να την γράφει, χωρίς να στην γράψει ολοκληρο το ποσο απο τον εοππυ ειναι περίπου 7 ευρώ. Να του ζητήσεις να στην γράψει, εκτός και χρεώνει 10 ευρω για την συνταγογράφηση, οπότε δεν αξίζει. Εμενα δεν χρεώνει για συνταγογράφηση, ο΄ποτε θέλω μου γράφει οτι εξετάσεις θέλω..

Δημοσίευση

Κοριτσια μου καλημερα!!!!!  😘😘😘  Ελπιζω να ειστε ολες καλα! Το χειρουργειο εγινε τη Δευτερα επιτελους, , χθες  ειχαμε πονο κλπ, φαρμακεια για αντιβιωσεις κλπ. Ολα πηγαν καλα ομως, ελπιζω να πανε καλα και στα αποτελεσματα μας😄

Μεθαυριο επιστρεφουμε επιτελους εκτος απροοπτου και θα ειμαι παλι κοντα σας!Νομιζω θα χρειαστω μιση μερα για να διαβασω ολα τα ποστ που γραψατε αυτε τις 2 εβδομαδες αλλα θα το κανω οπωσδηποτε γιατι δεν θελω να χασω τιποτα!😄  Ελπιζω να εχω χασει κανενα θετικο εγκυμοσυνης😊

@Antonia2 @Κατεριναπαπ σας ευχαριστω απειρα κοριτσια μου γλυκα για το ενδιαφερον!!! Πως ειστε?

Πολλα φιλια σε ολες😘😘😘

Δημοσίευση
στις On 31/10/2021 at 1:42 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Τα φιλια κ την αγαπη μου απο την Παναγια την Προυσσιωτισσα!!! Αναψα κερακια να μας ευλογησει με γερα μωρακια!!! 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

IMG_20211031_132346.jpg

Αχ βρε Τονια!!!!Τι συγκινητικο που μας σκεφτηκες!!!! Σε ευχαριστω μεσα απτην καρδια μου και σου ευχομαι η καλοσυνη σου να γυρισει πολλαπλα πισω🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η kk88 είπε:

Κορίτσια μου τελικά τα καταφέραμε....σήμερα έκανα χοριακη..... είμαι έγκυος!!!! Σας εύχομαι ολόψυχα όλες να το ζήσετε σύντομα!!!!!!❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏

Κορίτσι μου τι καλαααααα!!!!!! ❤❤❤❤❤ Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη, να πάνε όλα καλά!!!! Ανέβασε το στο καινούργιο θεματάκι του Νοεμβρίου, να το δουν τα κορίτσια να χαρούν!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η kk88 είπε:

Κορίτσια μου τελικά τα καταφέραμε....σήμερα έκανα χοριακη..... είμαι έγκυος!!!! Σας εύχομαι ολόψυχα όλες να το ζήσετε σύντομα!!!!!!❤️❤️❤️🤞🤞🤞🙏🙏🙏🙏

Συγχαρητήρια 💕💕💕 μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η kk88 είπε:

κοριτσι μουυυυυυ!!!!!!! συγχαρητητριαααααααα!!!!! δεν προλαβα να μπω στην ομαδα εξωσωματικης να διαβασω τα νεα σου!!!!! Περιφημα!!!! να πανε ολα καλα και η παναγια η προυσσιωτισσα μαζι σου!!!!! εκανε το θαυμα της!!! ευχομαι σε 9 μηνες να κρατας γερο/α μωρακι/α στην αγκαλια σου!!!!!🙏🙏🙏❤️❤️❤️🤰

Ποση χαρα μου δινεις!!!!!!!!😍

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσι μου τι καλαααααα!!!!!! ❤❤❤❤❤ Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη, να πάνε όλα καλά!!!! Ανέβασε το στο καινούργιο θεματάκι του Νοεμβρίου, να το δουν τα κορίτσια να χαρούν!!!!!

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

κοριτσι μουυυυυυ!!!!!!! συγχαρητητριαααααααα!!!!! δεν προλαβα να μπω στην ομαδα εξωσωματικης να διαβασω τα νεα σου!!!!! Περιφημα!!!! να πανε ολα καλα και η παναγια η προυσσιωτισσα μαζι σου!!!!! εκανε το θαυμα της!!! ευχομαι σε 9 μηνες να κρατας γερο/α μωρακι/α στην αγκαλια σου!!!!!🙏🙏🙏❤️❤️❤️🤰

Ποση χαρα μου δινεις!!!!!!!!😍

στις πριν 4 ώρες, ο/η Raf123 είπε:

Συγχαρητήρια 💕💕💕 μια εύκολη και τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι ❤️❤️

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου!!!!! Να μην τα παρατάτε...το όνειρο είναι εδώ για όλες!!!!θα γίνουμε όλες μανουλες!!!!🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...