Μετάβαση σε περιεχόμενο

Ο Οκτώβρης κυλά και όλο ρούχα φορά 💃 μακρυά και χοντρά ... να καλύψει τις κοιλίτσες που θα μεγαλώσουν με καραμελιτσες 🤰🤰🤰

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω κοριτσια τοσαχρονια του ζηταω να με παει λουνα παρκ και το αποφευγει!!! αν εχω καθυστερηση θα τον ανεβασω στη ροδα και θα του το πω!!! κι ας εχει -10 βαθμους!!!!!!!! 😆😆😆😆

τοσα χρονια του το ζηταωωωω

😆😆😆😆 αυτό να του κάνεις!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εγω κοριτσια τοσαχρονια του ζηταω να με παει λουνα παρκ και το αποφευγει!!! αν εχω καθυστερηση θα τον ανεβασω στη ροδα και θα του το πω!!! κι ας εχει -10 βαθμους!!!!!!!! 😆😆😆😆

Και αυτό τέλειοοο 

Βασικά έχω τόσα στο μυαλό μου που θα ήθελα να κάνω αλλά εκείνη τη στιγμή που θα δω αυτό το πολυπόθητο ++ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω ισως και να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά 😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

Και αυτό τέλειοοο 

Βασικά έχω τόσα στο μυαλό μου που θα ήθελα να κάνω αλλά εκείνη τη στιγμή που θα δω αυτό το πολυπόθητο ++ δεν ξέρω πως θα αντιδράσω ισως και να μην κάνω τίποτα από όλα αυτά 😂😂😂

αχ κι εγω δινω πολλες πιθανοτητες σ αυτο!!!!!!!!! να τον παρω τηλ κλαιγοντας ή κατι αλλο... (ολα τα μενου εχουν κλαμα εννοειται!!!!!!!)

ιδανικα ομως θα του πω οτι ηρθε και καλα η περιοδος (για να μην υποψιαστει) και θα κανω μονη μου χοριακη και μετα θα βρω τον τροπο να του το πω....😉😉

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Antonia2 είπε:

αχ κι εγω δινω πολλες πιθανοτητες σ αυτο!!!!!!!!! να τον παρω τηλ κλαιγοντας ή κατι αλλο... (ολα τα μενου εχουν κλαμα εννοειται!!!!!!!)

ιδανικα ομως θα του πω οτι ηρθε και καλα η περιοδος (για να μην υποψιαστει) και θα κανω μονη μου χοριακη και μετα θα βρω τον τροπο να του το πω....😉😉

Αχ τι ωραία όλα αυτά εύχομαι σύντομα ολες μας να τα συζητάμε γιατί θα γίνουν στη πράξη και όχι υποθετικά 😊🥲

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Ααααα μια που λες για ενσυναίσθηση, αφού σας αρέσουν αυτά να σας πω ένα ΤΕΛΕΙΟ.... στο προηγούμενο μωράκι που έφυγε, πήγαμε στην εκκλησία να διαβάσει ο παπάς ευχή στις σαράντα μέρες.... κάθεται μια από πάνω μας σαν το κοράκι ακούει τι γίνεται, κ μόλις πάμε να φύγουμε μου λέει εεεελα τι κάνεις? Εσύ έγκυος δεν είσουνα??????

Αυτοί οι άνθρωποι ούτε να τους κοιτάς δεν πρέπει αλήθεια τους λυπάμαι παρά πολύ!!! Διακριτικότητα μηδέν…τι να πω έχει κόσμο που είναι τόσο κακός και γενικά τόση κακιά γυναίκα προς γυναίκα τι να πεις… 

Δημοσίευση

Αχ τι ωραία όλα αυτά εύχομαι σύντομα ολες μας να τα συζητάμε γιατί θα γίνουν στη πράξη και όχι υποθετικά 😊🥲

αχ κοριτσια μονο που συζηταμε το θετικο τεστ συγκινειται ο αντρας μου... και κλαιει πολυυ σπανια....

οι δικοι σας;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Αυτοί οι άνθρωποι ούτε να τους κοιτάς δεν πρέπει αλήθεια τους λυπάμαι παρά πολύ!!! Διακριτικότητα μηδέν…τι να πω έχει κόσμο που είναι τόσο κακός και γενικά τόση κακιά γυναίκα προς γυναίκα τι να πεις… 

Όντως....

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Ααααα μια που λες για ενσυναίσθηση, αφού σας αρέσουν αυτά να σας πω ένα ΤΕΛΕΙΟ.... στο προηγούμενο μωράκι που έφυγε, πήγαμε στην εκκλησία να διαβάσει ο παπάς ευχή στις σαράντα μέρες.... κάθεται μια από πάνω μας σαν το κοράκι ακούει τι γίνεται, κ μόλις πάμε να φύγουμε μου λέει εεεελα τι κάνεις? Εσύ έγκυος δεν είσουνα??????

ντροπη!!!!!!!!!!!!! τπτ αλλο. λιγη τσιπα δεν εχουν;;;

ντρεπομαι για λογαριασμο της

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ κοριτσια μονο που συζηταμε το θετικο τεστ συγκινειται ο αντρας μου... και κλαιει πολυυ σπανια....

οι δικοι σας;;;

Εμένα μου ζήτησε να του κάνω έκπληξη να μη του το πω έτσι στα καλά καθούμενα στην ψυχρά, να έχει ένα στορι για να μη τον πιάσει η καρδιά του 😂😂😂😂

Επειδη αυτος σχεδίαζε την πρόταση γάμου 2 μηνες δεν σημαίνει οτι είμαστε όλοι το ίδιο χαχαχα 😂😂εγώ νομίζω θα κλαίω και θα του το πω αμέσως δεν θα κρατιέμαι 

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

αχ τι τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ανατριχιασα!!!!!!!!!!!!!!!

απ' την αλλη σκεφτομαι, μωρε ας ερθει η καθυστερηση και ας ειναι και Παρασκευη και 13!!!! 😂😂😂😂

Ναι ήταν καλό ταιμινγκ😍 κ τσακωθήκαμε κ έλεγα πώς θα του το πω τώρα , κ μόλις το είπα τα ξέχασε όλα γλύκανε κ μου λέει «αγοράκι θα’ναι» χαχαχαχα κ φαντάσου δε σχεδιάζαμε καν εγκυμοσύνη, δε ξέρω πώς του ήρθε κ το είπε κ όντως ήταν αγοράκι😍😍

Χαχαχα γιατί όχι, Παρασκευή και 13 εγώ τ θεωρώ πολύ γουρλίδικη ημερομηνία😬😬🤣

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Raf123 είπε:

Εμένα μου ζήτησε να του κάνω έκπληξη να μη του το πω έτσι στα καλά καθούμενα στην ψυχρά, να έχει ένα στορι για να μη τον πιάσει η καρδιά του 😂😂😂😂

Επειδη αυτος σχεδίαζε την πρόταση γάμου 2 μηνες δεν σημαίνει οτι είμαστε όλοι το ίδιο χαχαχα 😂😂εγώ νομίζω θα κλαίω και θα του το πω αμέσως δεν θα κρατιέμαι 

Καλέ εννοείται κ εγώ δε θα κρατιόμουν αυτό ήθελα να σου πω πριν που σχεδίαζες να πάτε διακοπές, να γυρίσετε κλπ..εγώ κ αυτές τις λίγες ώρες μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος με το ζόρι κρατήθηκα🙈🙈 είμαι κ ανυπόμονη γενικά χαχαχαχ 

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

Τέλειοοο αυτό να κάνεις!!!! Πολύ πρωτότυπο κ σίγουρα θα το θυμάται για πάντα🤗😀

Πήγαμε κ εμείς στο αλλού με τον μικρούλη το σάββατο!!😊

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

οι δικοι σας;;;

Ο αντρούλης μου όταν έκανα το τεστ τώρα στο κοριτσάκι μας ήταν αχνό... πήγα με κλάματα στο κρεβάτι κ περίμενα, μετά από πέντε λεπτά του λέω μέσα στη γλύκα, άντε θα ξυπνήσεις να δεις κάτι? Το κοιτούσε ο καημένος κ από τον ύπνο έτριβε τα μάτια του να σιγουρευτεί ότι βλέπει καλά 😄😄

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Τέλειοοο αυτό να κάνεις!!!! Πολύ πρωτότυπο🤗

Πήγαμε κ εμείς στο αλλού με τον μικρούλη το σάββατο!!😊

χιχιχιχχι!!! αληθεια!!!! εγω τρελαινομαι για λουνα παρκ! και φοιτητρια στη Θεσσαλονικη που ημουν πηγαιναμε με τα παιδια (μια στο τοσο....) και στη disneyland στο παρισι δεν ξεκολλουσα με τιποτα!!!

εδω στο αλλου μια φορα με τον πρωην φιλο μου εχω παει κι ενα φιλικο ζευγαρι.

με τον αντρα μου ποτεεεεεε 😥

ειναι χεστης!!!! φοβαται τα υψη και μην πεσει απο τα τρελα που θελω να κανω εγω.. 5g κλπ..😂😂😂😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Raf123 είπε:

εκλαψαααααα!!! και τελειωσαν κι οι αντιδρασεις!!!!!! 😆😆😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Καλέ εννοείται κ εγώ δε θα κρατιόμουν αυτό ήθελα να σου πω πριν που σχεδίαζες να πάτε διακοπές, να γυρίσετε κλπ..εγώ κ αυτές τις λίγες ώρες μέχρι ν αλλάξει ο χρόνος με το ζόρι κρατήθηκα🙈🙈 είμαι κ ανυπόμονη γενικά χαχαχαχ 

Μια κοπέλα που ξέρω το σχεδίαζε 20 ημερες πως να του το πει μολις μου το είπε της λεω θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου 😝😝

Δημοσίευση

Μια κοπέλα που ξέρω το σχεδίαζε 20 ημερες πως να του το πει μολις μου το είπε της λεω θαυμάζω την αυτοσυγκράτηση σου 😝😝

τι λες καλε;;;; σιγα μην το μαθει και στην αυχενικη;;;;;;; 🤣🤣🤣🤣

εδω λεμε δεν θα αντεξουμε λεπτο.... στο τηλ μπορει αν τον παρω και να του το ξεφουρνισω... να παω στη δουλεια σου διπλα στη γυαλιστική!!!! αχααχαχχαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Antonia2 είπε:

χιχιχιχχι!!! αληθεια!!!! εγω τρελαινομαι για λουνα παρκ! και φοιτητρια στη Θεσσαλονικη που ημουν πηγαιναμε με τα παιδια (μια στο τοσο....) και στη disneyland στο παρισι δεν ξεκολλουσα με τιποτα!!!

εδω στο αλλου μια φορα με τον πρωην φιλο μου εχω παει κι ενα φιλικο ζευγαρι.

με τον αντρα μου ποτεεεεεε 😥

ειναι χεστης!!!! φοβαται τα υψη και μην πεσει απο τα τρελα που θελω να κανω εγω.. 5g κλπ..😂😂😂😂😂

Χαχαχα πωπωω τι μου θύμισες τώρα…όταν ήμασταν 18 χρονών είχαμε μπει με τον άντρα μου στο shock tower λεγόταν; Αυτό που πας ψηλά ψηλά κ πέφτεις απότομα😆 Κ εγώ τα φοβάμαι αυτά, ήμασταν μεγάλη παρέα αλλιώς δε θα το’κανα χαχαχ… Πώς περάσαν τα χρόνια, κ τι έχουμε περάσει αυτά τα χρόνια🤪❤️❤️

Δημοσίευση

Πραγματικά!!! Κ εγώ τις θαυμάζω αυτές τις κοπέλες πολλές φορές θέλω να κρατηθώ για κάτι κ δε μπορώ κ λέω γιατί να μην είμαι σαν εκείνες😆😝

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Princess28 είπε:

Χαχαχα πωπωω τι μου θύμισες τώρα…όταν ήμασταν 18 χρονών είχαμε μπει με τον άντρα μου στο shock tower λεγόταν; Αυτό που πας ψηλά ψηλά κ πέφτεις απότομα😆 Κ εγώ τα φοβάμαι αυτά, ήμασταν μεγάλη παρέα αλλιώς δε θα το’κανα χαχαχ… Πώς περάσαν τα χρόνια, κ τι έχουμε περάσει αυτά τα χρόνια🤪❤️❤️

αχ εγω τρελαινομαι για την αδρεναλινη!!!!!!!!!! ειμαι σαν τα μικρα παιδια που τους λες οτι "πρεπει να φυγουμε 😕🤪🤯" και λενε "κι αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ☺️😇☺️"

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

εκλαψαααααα!!! και τελειωσαν κι οι αντιδρασεις!!!!!! 😆😆😆😆

Όταν μου έκανε πρόταση γάμου δεν υποψιάστηκα τίποτα τότε φτιάχναμε το διαμέρισμα είχαμε έξοδα θυμάμαι και ήθελε με μια μανια να πάμε Βιέννη Χριστούγεννα!! Του ελεγα δε πειράζει άλλη φορά έχουμε έξοδα τώρα κτλ κτλ τεσπα με έπεισε τελικά και πήγαμε όλη την ώρα στο ταξίδι συμπεριφερόταν παράξενα δε με άφησε να ανοίξω τη backbag ούτε το κασκόλ να βάλω μέσα ούτε να το πάρω όταν φτάσαμε γενικά δεν με άφηνε να την κρατώ 😆😆😆 αλλά με τίποτα δεν το είχα φανταστεί!!! Τελικά 24 Δεκέμβρη μέσα στην άμαξα αποφάσισε να ανοίξει την τσάντα 😄😁Ήταν η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου όταν μου έκανε πρόταση γάμου και θέλω να έχουμε και την πιο ωραία συγκινητική ημέρα όταν του ανακοινώσω εγώ την εγκυμοσύνη!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Antonia2 είπε:

τι λες καλε;;;; σιγα μην το μαθει και στην αυχενικη;;;;;;; 🤣🤣🤣🤣

εδω λεμε δεν θα αντεξουμε λεπτο.... στο τηλ μπορει αν τον παρω και να του το ξεφουρνισω... να παω στη δουλεια σου διπλα στη γυαλιστική!!!! αχααχαχχαχαχαχα

Χαχαχαχ ακριβώς και εγώ έτσι σιγά μην περιμένω 20 ημερες αντε λιγες ώρες αλλά όχι περισσότερο 

Δημοσίευση

Κορίτσια στο πρώτο μας ήταν το καλύτερο κ ούτε που το σχεδίασα...! Είμασταν Ολλανδία πήραμε τεστ κ λέμε μόλις γυρίσουμε για ύπνο θα το κάνω, καθίσαμε σε ένα ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ εστιατόριο κ κάποια στιγμή που πήγα τουαλέτα λέω ρε δεν το κανω.... έτσι κ αλλιώς αρνητικό θα είναι (μέσα στην αισιοδοξία) τελικά βγήκα κ του έδωσα το ΘΕΤΙΚΌ τεστ στο τραπέζι... 😋

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά κορίτσια Χριστός Ανέστη. Κορίτσια βλέπετε κάτι γτ θα τρελαθώ;Ειναι σημερινό 26 η μερα και προχθες είχα ελαχιστα καφέ.
    • Καλό αυτό φίλη μου!!! Όλα θα πάνε καλά αυτή φορά αλήθεια!!! Υπομονή λίγες μέρες… Τι έμεινε;;
    • Έτσι είναι το σώμα μας περνάει από διάφορα σίγουρα και μια είναι το ένα μια το άλλο. Πάντως τα τζιν άρχισαν και μένα να με σφίγγουν 😄  Ουφφ ναι..πάντα σε αυτόν τον υπέρηχο ήταν η απογοήτευση 😥 ανυπομονώ από τη μια κι απ' την άλλη τρέμω! 
    • Χριστός ανέστη κορίτσια μου..!!! Καλημέρα..!!! Και καλή εβδομάδα..!!! Εγώ Πάσχα στο χωριό, οικογενειακά, αλλά μου βγήκε ξινό από την πεθερά μου και δεν το περίμενα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την ίδια, ίσα ίσα υπάρχει αμοιβαία αγάπη, αλλά κάποια πράγματα ρε παιδιά χτυπάνε άσχημα.. ειδικά όταν ξέρεις ότι υπάρχει μια σχέση καλή σαν μάνας-κόρης.. και όχι σαν πεθεράς-νύφης.  Το θέμα είναι ότι ο άντρας μου έχει μια αδελφή 34 χρονών ανύπαντρη και μέχρι πρότινος ξέραμε και χωρίς σχέση. Είναι δασκάλα οπότε τόσα χρόνια πηγαινοέρχεται από θάλασσα σε ξηρά. Φέτος λοιπόν κατάφερε και την έφεραν στον τόπο της. Αλλά..... ενώ θα μπορούσε να μείνει στο πατρικό και να μην ψάχνεται να βρει σπίτι να νοικιάσει επειδή δεν παίζει μία, εκείνη και καλά άρχισε να μένει σε σπίτια φιλενάδων της που ήταν ελεύθερες σαν την ίδια, και είχε τη βάση της στο πατρικό. Τώρα όμως τα ζύγια άλλαξαν.. Ξαφνικά στο πατρικό δεν πατάει και μένει κάπου το οποίο είναι μυστικό... εμείς δεν κάνει να το μάθουμε.. εγώ δηλαδή δεν κάνει να το μάθω... ο άντρας μου σίγουρα το ξέρει γιατί του το είπε η μαμάκα του.. εγώ όμως η ξένη γιατί να ξέρω.  Και εχθές το πρωί που λέτε, πίνοντας καφεδάκι με την πεθερά της λέω.. το κορίτσι μας που μένει;; Ήρθε εχθές στην Ανάσταση, καθήσαμε μέχρι το τέλος στην εκκλησία, φάγαμε μετά μαγειρίτσα.. τέσσερις η ώρα που σηκώθηκε και πήγε και δεν έμεινε να κοιμηθεί εδώ στο σπίτι;; Γνωρίζοντας εγώ ότι δεν έχει κάποιο δικό της μόνιμο χόρο... και τι μου λέει ρε κορίτσια.. Τι ρώτησες;; Λέω όχι δεν τη ρώτησα, δεν έτυχε, εσένα ρωτάω.. και τι γυρίζει και μου λέει... η Μαρία (θα πω ένα τυχαίο όνομα) μου έχει απαγορεύσει να μιλάω για εκείνη.  Σοβαρά τώρα;;; Δηλαδή εγώ τι είμαι;; Ξένη είμαι;; Που σαν αδερφή μου την ελόγιζα από την αρχή που γνώρισα τον άντρα μου.. δηλαδή ξέρετε όλοι ότι σηζεί με γκόμενο και εγώ δεν θα πρέπει να το ξέρω.. από μένα το κρατάς κρυφό, που σου λέω τα πάντα;; & γυρίζει μετά το μεσημέρι ο πεθερός μου στο τραπέζι και πάνω στο μουχαμπέτι λέει, άντε και του χρόνου να ρθουν και τα άλλα τα συμπεθέρια, έχουμε καρέκλες και κοιτάει την κόρη του.. δηλαδή εμείς τι τρώμε κουτόχορτο;; & το λέω στον άντρα μου, η μάνα σου έτσι κι έτσι μου είπε και τι μου λέει ρε κορίτσια.. εεε εντάξει τώρα κι εσύ, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια.. μεγάλη κοπέλα είναι ότι θέλει ας κάνει.. ναι ρε αγόρι μου δεν είπε κανένας το αντίθετο... άλλα γιατί τόση μυστικοπάθεια από μένα, από τη στιγμή που όλοι εσείς το ξέρετε.. άρα εγώ δεν ανήκω σε αυτή την οικογένεια.. δεν είμαι μέλος αυτής της οικογένειας.. μια ξένη είμαι απλά..  εσείς την οικογένεια σας και εγώ τι δική μου. Κορίτσια μου χάλασε όοοολη τη μέρα.. μαχαίρι λες και μου έχωσε στην καρδιά.. σαν να με κορόιδευαν μπροστά στα μούτρα μου ένιωθα... τόσο πολύ.. άκου εκεί δεν θέλει να μιλάω για εκείνη.. δηλαδή τι θα έλεγες τόσο μωρέ που δεν θα έπρεπε να ξέρει το παιδί σου.. γιατί για παιδί ντε με λογίζει κι εμένα και καλά.. αλλά απ' ότι φαίνεται όχι.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...