Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα κορίτσια!
@Sotiria_94 πως είναι τ πράγματα εκει?
@ΜαρίαΔημήτρης μπραβο η μπεμπούλα που ειναι καλη κ απολαμβάνετε τις διακοπές σας!
Εμεις σήμερα πήγαμε νεροτσουληθρες στη Δραμα. Πολυ ωραια ήταν! Το μωρο έριξε πολυ υπνο στο καροτσι. Μας άφησε στην ησυχία μας χαχα..τα κορίτσια τρελάθηκαν στις βουτιές κ στις τσουλήθρες. 12.30 το μεσημέρι φτασαμε και φυγαμε με το κλείσιμο 7 και το απόγευμα. Εχουμε κ μια ωρα δρόμο πάνω κατω. Πολυ καλα πήγε η μερα.
Κορίτσια μόλις έκανα την Β επιπέδου,ολα καλά τα βρήκε όλα είναι φυσιολογικα,το μπεμπινι μου ήταν ξύπνιο και ζωηρό και έτσι δεν μας δυσκόλεψε στο να τα δούμε όλα γρήγορα ! Ζυγίζει 425 γραμμάρια και όλα πάνε καλά ! Πήγε η καρδιά σου στη θέση της !!!
@KittyKatΠεριμένουμε νέα σου !!!!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.