Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα,  Οι harmonie είναι με eco friendly υλικά σε σχέση με τις premium. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι harmonie είναι ένα "Τσικ" μεγαλύτερες συγκριτικά με premium ίδιου νούμερου Πάνας. Και οι δύο εξίσου απορροφητικές. 
    • Δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τέτοια απώλεια.... Λυπάμαι πάρα πολύ ειλικρινά....  Πάρε χρόνο, μη πιεστεις για τίποτα. 
    • Αν θες μπορώ να σου στείλω από που πήραν την φωλιά. Ήταν φωλιά με υπόστρωμα , παπλωματάκι και 2 μαξιλαράκια και νομίζω μου είπε γύρω στα 55€ έκανε.  Ναι αυτό το ποδηλατάκι λεω…πολύ βολικό για βόλτα!!!!  Καλά θα κανεις να πάρεις ένα οικονομικό κρεβατακι τώρα και να επενδύσεις σε ένα καλύτερο αργότερα που θα το έχει μέχρι μεγάλος. 
    • Α!! Κάτσε ρε συ!! Άρα δεν είναι ότι δεν είδε καθόλου σάκο γιατί εγώ αυτό κατάλαβα από όσα μας έγραψες.. ότι παλινδρομησε.. οπότε θα μπορούσε να πάς αύριο και να έχετε μια διαφορετική εικόνα;;; Τι πιστεύεις εσύ η ίδια που έχεις εικόνα από τους δύο υπερήχους;! Μα για αυτό κιόλας σε ρώτησα για χοριακες γιατί αν είχε αποκολλήσει ο σάκος όπως κατάλαβα από το μήνυμα σου, πολύ πιθανό απλά με χοριακη να παρακολουθούσατε πότε και αν θα μηδενίσει για να καθαρίσεις ή αν θα χρειαζόταν και αποξεση..
    • Κορίτσι μου λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που πέρασες και περνάς.. εύχομαι να μπορέσεις γρήγορα να σταθείς στα πόδια σου ξανά γιατί δεν είναι εύκολο καθόλου αυτό που σου έχει τυχει  οι γιατροί τι λένε ; Υπάρχει κάποιο θέμα;  θεωρείται τυχαίο γεγονός οι αποβολές που είχες ; Ή υπάρχει καποια αιτία ; από εξωσωματική δεν γνωριζω καθόλου αλλά από την στιγμή που έχεις σύλληψη φυσιολογική γιατί να πας για εξωσωματική ; Γιατί έχω την εντύπωση ξανά να λέω δεν γνωριζω σίγουρα πως κάνουν έναν έλεγχο στο σπερμα και στο ωάριο αλλά δεν μπορούν να δουν καποια τυχόν χροσωματικη ανωμαλία όποτε ίσως να μην αξίζει να μπεις σε αυτήν την διαδικασία  γνωριζω κοπέλα που είχε αποβολές 3-4 την μια πίσω από την άλλη και τώρα έχει ένα κοριτσάκι 8 μηνών  Θα πουν και άλλες κοπέλες που γνωρίζουν πράγματα πολλά περισσότερο  όταν μιλήσεις με γιατρό στείλε μας τα νέα σου 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...