Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αυτό με το 6μηνο είναι από τη ΔΥΠΑ. Τελειώνει το 4μηνο από τον ΕΦΚΑ το κυοφορίας/λοχίας και μετά κάνεις αίτηση για το μητρότητας στη ΔΥΠΑ. Ο άντας μου από τώρα έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα και μου δίνει την εντύπωση ότι αν μπορούσε να το γεννήσει και να το θηλάσει θα το έκανε.. 🤣🤣🤣 Θέλω κι εγώ πολύ να μπορέσω να θηλάσω. Μόνο που σκέφτομαι ότι αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να δίνω ένα σκασμό λεφτά στα βρεφικά γάλατα που δεν ξέρεις και ποιο θσ του ταιριάξει εν τέλη, θα πρέπει να έχεις το νου σου στο ποσό ζεστό θα είναι το νερό για το γάλα, το να έχεις ένα σορό μπουκάλια, όλα στην αποστείρωση κάθε τρις και λίγο. Ενώ με το θηλασμό το βάζεις στο βυζί και τελειώνει η υπόθεση. Απλά δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι η συγκοίμηση.  Και εγώ malox plus παίρνω με οδηγίες γιατρού. Άσε τι γράφει. Εγώ ρώτησα τη γιατρό τι μπορώ να πάρω με την καούρα και μου πρότεινε αυτή το malox plus. Και να σου πω έχω σωθεί. Απλά αντί για 4 κουταλιές του γλυκού παίρνω 2.
    • Ναι χρειαζόμαστε λίστα γτ το μυαλό δεν λειτουργεί! Η μαμά μου πήρε να πλύνει το αυγό. Εγώ κοίταξα λίγο και ξεχώρισα τα ρούχα που είναι 0-3 και 3-6 με μικρή φόρμα. Έχω από φίλη μου , κάποια από τον γιο μου και κάποια καινούργια που αγόρασα. Πρέπει να τα πλύνω κ να τα σίδερωσω (όχι εγώ απαραίτητα). Είπαμε θα πάρω από μια φίλη, λίκνο από μια άλλη , αποστειρωτη μου έστειλε άλλη φίλη μου 😝 έχω μαζέψει από παντού!!! Καρότσι εντάξει έχω δικό μου, και πήρα μια φωλιά ροζ , έτσι για το καλό... Γτ οι φίλες μου είχαν πιο ουδέτερες 😝.  Λίγο πιο χαλαρά είμαι από χρόνο τώρα μιας κ θα γέννησω λίγο πιο μετα. Κορίτσια όλα μου φαίνονται βουνό! Από τις διακοπές κ μετά με έχουν πάρει μπάλα τα πλυντήρια κ τα στεγνωτηρια.. Σαν τη Λερναία Ύδρα ένα βάζεις 2 καινούργια εμφανίζονται... Τι κακό είναι αυτό; 
    • Σας ευχαριστώ πολύ όλες κορίτσια!! ❤️  Πήραν δείγμα από το αμνιακό υγρό, μήπως υπήρχε κάποια λοίμωξη και εξετάσεις αίματος.  Απο ανάρρωση ευτυχώς πολύ καλά μέχρι στιγμής, στις 6 ώρες περπάτησα, έφαγα κ νιώθω μια χαρά! 
    • Να σας ζήσει η μπεμπούλα Ρενα!!Να εχει ολα τα καλα στην ζωή της🤗🥰 Καλη ανάρρωση σε εσένα κ με το καλο να πατε σπιτι σας💓 Οταν λες αποτελέσματα.. απο τι πράγμα;; ( η ασχετη)😅 Παντως όσες ημασταν για vbac τελικα καταλήξαμε καισαρικη..δεν πειραζει εμεις κ τα μωρα μας να ειμαστε καλα δεν εχει τίποτα αλλο σημασια💝
    • Καλημέρα κοριτσια  σε πειράζει το ασβέστιο και δεν το πίνεις ; άσε συμπάσχω με το θέμα φαγητό και εγώ έτσι νιώθω 🙄 στις προηγούμενες εγκυμοσύνες νομίζω δεν ήταν τόσο έντονο  επίσης βλέπω πόσο έχει αλλάξει όλο το πρόσωπο έχουν πρηστεί τα χείλια  😂.. στα Κορίτσια αν έβλεπες το πρόσωπο μου δεν φαινόμουν έγκυος τώρα βλέπω αλλαγή στα μούτρα μου 😂 αχ τι ωραία άρχισε κλωτσάει το μωράκι σου 🥰 με το καλό και β επιπέδου .. να μας στειλεις νέα από τον γιατρό 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...