Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημερα θα ήθελα τις εμπειρίες σας είμαι στην 9 εβδομάδα κυησης προς το παρον όλα καλά είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο γιατρός μου συστησε λήψη τροφοβλαστη στην 12 εβδομάδα η ένδειξη είναι η ηλικία μου (41) έκλεισα ραντεβού στο Ιασώ μεγάλο οοο κόστος 850 ευρώ και φοβάμαι και πολυ 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η popi2 είπε:

Καλημερα θα ήθελα τις εμπειρίες σας είμαι στην 9 εβδομάδα κυησης προς το παρον όλα καλά είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη ο γιατρός μου συστησε λήψη τροφοβλαστη στην 12 εβδομάδα η ένδειξη είναι η ηλικία μου (41) έκλεισα ραντεβού στο Ιασώ μεγάλο οοο κόστος 850 ευρώ και φοβάμαι και πολυ 

Πριν καν ακόμη κάνεις αυχενική; Είμαι 44, έκανα αυχενική κ θα προχωρήσω σε αμνιο αργότερα… Εκτός από την ηλικία υπάρχει κ κάτι άλλο; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η popi2 είπε:

Οχι τιποτα αλλο από την αρχή μου το είπε στον πρωτο υπέρηχο για να είμαστε λέει σίγουροι 

Εγώ στην θέση σου δεν θα έκανα αν ήμουν εγώ όμως τώρα καλή μου εσύ αποφασίζεις δεν θέλω να ακούω για τέτοιες εξετάσεις μπορεις να κάνεις  nipt

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η popi2 είπε:

Κορίτσι μου έχω κάνει τρεις φορές λόγω στίγματος μεσογειακής αναιμίας. Τις 2 δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά στην Τρίτη ( φαρμακερή μάλλον) τα είδα όλα. Δεν ήταν σε καλή θέση ο πλακούντας κ πρέπει να έκανε συσπάσεις μετά κ η μήτρα μου. Κάνοντας λήψη τροφοβλάστη αρχικά ο γιατρός  θα σου δει κ θα σου μετρήσει το μωράκι. Στην ουσία δεν θα κάνεις αυχενική γιατί στέλνοντας το υλικό θα σου πουν την επόμενη για down κ τις επόμενες μέρες για τα σύνδρομα. Το κόστος είναι γενικά τσιμπημένο, αλλά θα είσαι απόλυτα σίγουρη ότι το νινάκι σου είναι καλά.

Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η popi2 είπε:

Εγω 42 ετων κ με εξωσωματικη σε διδυμα μου ειπε ο γιατρος οτι δεν χρειαζεται να κανω κατι παρα μονο νιπτ λογω ηλικιας διοτι η αυχενικη βγηκε πολυ καλη.αν οι μετρησεις της αυχενικης δείχνανε υποψία προβλήματος τοτε θα καναμε..εκανα ωστοσο το νιπτ βγηκε αρνητικο κ ησυχασα..

Δημοσίευση
στις On 27/9/2021 at 1:13 ΜΜ, ο/η Vasilique είπε:

Πριν καν ακόμη κάνεις αυχενική; Είμαι 44, έκανα αυχενική κ θα προχωρήσω σε αμνιο αργότερα… Εκτός από την ηλικία υπάρχει κ κάτι άλλο; 

Μπα, μην το λες, εγώ το έχω ξανακούσει...Φίλη μου ετών 29 τότε στο πρώτο της παιδί, δεν έκανε ούτε αυχενική, ούτε τον προγεννητικό έλεγχο που κάνουμε για κυστική ίνωση, μεσογειακή αναιμία κτλ. Την έπεισε ο γιατρός της να κάνει κατευθείαν λήψη τροφοβλάστη...Και έκανε το ίδιο και στα 2 της παιδιά...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...