Μετάβαση σε περιεχόμενο

Συμπτώματα εγκυμοσύνης ;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια ! 
Όπως σας είπα πιο πάνω αυτό έγινε την Παρασκευή.. Σάββατο κ Κυριακή είχα κηλίδες καφέ , κ όταν πήγαινα στο μπάνιο είχα κόκκινο χρώμα ζωηρό! 
σημερα έχω μόνο καφέ.. 

έκανα 2 τεστ clear blue που είχα σπίτι αλλά είχα μόνο καφέ.. αλλά νομίζω είναι αρνητικό.. η γραμμή είναι αχνή όμως όχι όπως το δείχνει στ φωτό στις οδηγίες …

πόσες μερες μετά την εμφύτευση δείχνει το τεστ ;;τι να κάνω ;;έχω μπερδευτεί!

το στήθος μου νομίζω είναι πρησμένο αλλά δεν με πονάει καθόλου κι οι ρώγες μου έχουν σκουρίνει.. αυτό τι είναι ;;;;

Δημοσίευση

Καλησπέρα θα σου πρότεινα να πας για χοριακη αύριο αν βρεις ανοιχτά η και σήμερα αν προλαβαίνεις 

οι θηλές σκουραίνουν στην εγκυμοσύνη το έχω πάντα ως σύμπτωμα στις εγκυμοσύνες μου 

αν θέλεις κάνε κ ένα ακόμα τεστ να έχει μεγάλη ευαισθησία άλλης εταιρίας όμως  η ανέβασε μας φωτό να δούμε 

ωστοσο το αχνό είναι θετικό σε οσσς εταιρείες έχω δοκιμάσει (είναι αρκετές χαχαχα) 

σου εύχομαι να είναι αυτό που ποθείς! 

Δημοσίευση
στις On 24/9/2021 at 7:14 ΜΜ, ο/η Xrisa95 είπε:

Καλησπέρα θα σου πρότεινα να πας για χοριακη αύριο αν βρεις ανοιχτά η και σήμερα αν προλαβαίνεις 

οι θηλές σκουραίνουν στην εγκυμοσύνη το έχω πάντα ως σύμπτωμα στις εγκυμοσύνες μου 

αν θέλεις κάνε κ ένα ακόμα τεστ να έχει μεγάλη ευαισθησία άλλης εταιρίας όμως  η ανέβασε μας φωτό να δούμε 

ωστοσο το αχνό είναι θετικό σε οσσς εταιρείες έχω δοκιμάσει (είναι αρκετές χαχαχα) 

σου εύχομαι να είναι αυτό που ποθείς! 

@Xrisa95

Καλημέρα! 
έκανα τεστ clear blue, αρνητικό ήταν αλλά η μια κι μοναδική γραμμή ήταν αχνή νομίζω.. όχι έντονη όπως στο γραμμή ελέγχου που ήταν έντονη μπλε.. 

ισως αύριο κάνω μια χοροακή από περιέργεια 😀

φωτοφραφια δε ξέρω πως να ανεβάσω εδώ να το δείτε😞

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...