Μετάβαση σε περιεχόμενο

Γέννησε η Κατσαριδούλα μας!!!

Happyland

Recommended Posts

Να της ζησει το λουλουδακι της παντα γερο και καλοτυχο!Να ναι καλα η κοπελα και η οικογενεια της να το χαιρονται....καθε ευτυχια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μίλησα με την Κατσαρισδούλα!

Μπηκε εχθές το πρωί στο μαιευτήριο με πρόκληση τοκετού, αλλα μεχρι το απογευμα ειχε διαστολη 2 κι ετσι προχωρησε σε καισαρικη. Γέννησε έναν ΜΠΕΜΠΑΡΟ 3600κιλα και 54 εκατοστα και μη χαιρεστε εσεις με τα κοριτσια... τον εχω καπαρωσει! χεχεχεχε!!!:laugh:

Αχ ειναι πολυ ευτυχισμενη και σας ευχαριστει ολες για τις ευχες σας! Οταν επιστρεψει με το καλο θα βαλει φωτο!

Κατσαριδούλα να χαίρεστε τον μικρό σας άγγελο!

Να τον καμαρώνετε πάντα γερό και πολύ ευτυχισμένο!Αντε να επιστρέψετε στο σπιτάκι σας να κάνετε παιχνιδάκια και χαρούρες!

Φιλάκια πολλα:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

katsaridoyla na soy zhsei o palikaros.opws 8es na ton kamarwneis panta esy kai o antroulhs sou.ta kalytera eyxomai kai twra arxizeis mia nea zwh.nanai gero to sporaki soy.filia kai tis kalyteres eyxes se oles.ante kai sta dika mas koritsia.kalh eykolia kai gera ninakia.:lol: :woohoo: :kiss:

Γεννησε η μικρη Τερεζα μας??????????????:woohoo: :woohoo:

Μπραβο Μπραβο!!:) :)

Να σου ζησει Τερεζουλα!!!Παντα γερο και καλοτυχο να ειναι!!

Περιμενουμε οταν με το καλο πας σπιτακι φωτο!!!!!!!!!!

Φιλια πολλα!!!!!!!!!!!!!!:kiss: :kiss:

1648917f79499xh74.gif

κοριτσια γυρισαμε στο σπιτι με το μουτσουλινακι μας.θα σας πω με 2 λογια την εμπειρια μας .ξεκινησαμε την περασμενη τεταρτη το πρωι με προκληση τοκετου και μετα απο 8 ωρες με συσπασεις και πονους που αντιστοιχουσαν σε διαστολη 6 εγω ειχα μολις διαστολη 2.το ωραιο ηταν οτι στις 8 αυτες ωρες ημασταν τοσο χαρουμενοι με το μωρακι που περιμεναμε που γελουσαμε συνεχεια ερχοντουσαν οι μαιες και μου λεγανε" εσυ με το γελιο θα γεννησεις ?"ακουγομασταν σε ολο το γενεσις να χαχανιζουμε μεταξυ των πονων οπου ο αντρας μου ως γιατρος ειχε την ψυχραιμια μαζι με την αγαπη του να με τονωνει οταν ιδρωνα πονωντας.εκανε ετσι την αγαπη μου προς αυτον να πολλαπλασιαστει.δεν βγηκε εξω σε καμμια εξεταση ηταν διπλα μου σε ολα.οταν βεβαια ειδαμε οτι δεν εχει νοημα να περιμενουμε αλλο μπηκαμε για καισαρικη εκει μπηκα μονη γιατι αν και γιατρος ηταν πολιτικη της κλινικης να μ η μπει ο αντρας μου.ωστοσω και παλι σκεφτηκα οτι πλησιαζει η ωρα να παρω αγκαλιτσα το μωρακι μας και ηρεμησα .οταν βγηκε απο τη κοιλιτσα μου και ακουσα το κλαμα του τα εμπηξα κοριτσια αλλα μετα ηρεμησα γιατι ανεβασα σφυξεις και με κατσαδιασε ο αναισθησιολογος .απο εκει και περα ολα ειναι υπεροχα .οι πονοι βεβαια υπαρχουν ακομη και θα συνεχισουν σαν καισαρικη να υπαρχουν αλλα χαλαλι χιλιες φορες χαλαλι.κοριτσακια μου ο μικρος ειναι ενα υπεροχο πλασματακι.

κοριτσια ευχαριτω ολες σας για τις ευχες σας΄και ευχομαι να ζησετε παρομοιες στιγμες ολες σας το συντομοτερο δυνατον.ιδιατερως ευχαριστω τη φιλεναδα μου τη happyland.φιλια σε ολες

Κατσαριδούλα, τέλεια η περιγραφή σου!! Συγκινήθηκα.. Ανυπομονώ να έρθει ο Ιούλιος να μπω στον μήνα μου και ν'αγκαλιάσω και εγώ τον μπεμπάκο μου!!

Εύχομαι ότι καλύτερο για τον άντρακλα σου, να είναι πάντα υγιείς και γερός.. Καλότυχος κι ευτυχισμένος!! Και εσείς για να τον καμαρώσετε...

Ax συμπεθερα πάλι κλαίω! Πολύ συγγινητική η περιγραφή σου! Να σας ζήσει και πάλι ο μπεμπάκος σας και να ειστα ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!! Να ειναι παντα γερός να τον χαιρεστε!

Φιλακια πολλά!

Κατσαριδούλα να σου ζήσει ο κατσαριδούλης σου!

Γερός και τυχερός μια ζωή!

Α!!! Για συμπεθέριασμα δεν τολμάω να μιλήσω.. θα με φάει η Happyland :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...