Μετάβαση σε περιεχόμενο

Βαλίτσα Μαιευτηρίου | Ιδιωτικό & Δημόσιο Μαιευτήριο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ανάλογα με το που θα γεννήσετε/γεννήσατε, τι έχετε/είχατε βάλει στις δικές σας βαλίτσες!; 
Υπάρχει κάτι που σας χρειάστηκε και δεν το περιμένατε!;
Η κουμπάρα μου πχ, μου είπε ότι ένα πράγμα που χρειάστηκε και δε το περίμενε, ήταν οι ψευδοθηλές.

Δημοσίευση

Καλημέρα, είχα πάρει τα συνηθισμένα που γράφουν παντού (προσωπικά ήδη υγιεινής, σερβιέτες γιατί αυτές του μαιευτήριο είναι γιγάντιες μετά τις πρώτες 2 μέρες, μπυτζαμες, ρούχα εξόδου για το μωρό, τα χαρτιά σας για να μπορείτε να το γράψετε στο ληξιαρχείο). Το μόνο που μετά ζήτησα Να μου φέρει ο άντρας μου ήταν το μαξιλάρι θηλασμου! Είχα πάρει κ επιθέματα που μου είχε πει η μαία όμως δεν τα χρειάστηκα. Να ξέρεις όμως ότι έχει σημασία αν είσαι σε ιδιωτικό ή δημόσιο. Ήμουν στο ιασω κ μας έδιναν γενικά ό,τι θέλαμε. Θυμάμαι σε ένα σεμινάριο που έκανα (ον λαιν δωρεάν από τις μαιες νέας Ιωνίας  https://www.facebook.com/maiespedynionias/μας είχαν πει ότι στο δημόσιο ήθελες επιπλέον πράγματα όπως πχ σεντονακια λίκνο αλλα πραγματικά δε θυμάμαι γιατί. Αν είσαι σε ιδιωτικό δες τις λίστες που έχουν στο ίντερνετ, βοηθάει πολύ!  Με το καλό! 

Δημοσίευση
στις On 17/9/2021 at 11:58 ΜΜ, ο/η itsathina είπε:

Ανάλογα με το που θα γεννήσετε/γεννήσατε, τι έχετε/είχατε βάλει στις δικές σας βαλίτσες!; 
Υπάρχει κάτι που σας χρειάστηκε και δεν το περιμένατε!;
Η κουμπάρα μου πχ, μου είπε ότι ένα πράγμα που χρειάστηκε και δε το περίμενε, ήταν οι ψευδοθηλές.

Κορίτσι αν επιλέξεις το που θα γεννήσεις θα σε ενημερώσουν από το νοσοκομείο για το τι ακριβώς χρειάζεσαι. Εγώ γέννησα σε ιδιωτικό κ μου δώσανε κ ψευτοθηλές (δωρεάν). Για το μωρό πήρα μόνο τα ρούχα εξόδου. Για εμένα μόνο νυχτικιές, σουτιέν, παντόφλες, καλλυντικά  κ ρούχα εξόδου. Επιθέματα, εσώρουχα μιας χρήσης κ οτιδήποτε άλλο μου τα παρείχε το νοσοκομείο. Η αδερφή μου που γέννησε σε δημόσιο πήρε τα πάντα. Ρούχα για το μωρό, πάνες αγκαλιάς, κουβέρτες, πετσέτες, μπουκάλια, πάνες.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια 🤗 @Zeta. @Tokyo
Θα γεννήσω σε ιδιωτικό, αλλά και η κουμπάρα μου που γέννησε επίσης σε ιδιωτικό,
μου είπε ότι τις ψευδοθηλές τις χρέωναν επιπλέον και πολύ πιο ακριβά, οπότε της έφερε ο άντρας της απέξω.
Ίσως είναι ανάλογα το ιδιωτικό; 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η itsathina είπε:

μου είπε ότι τις ψευδοθηλές τις χρέωναν επιπλέον και πολύ πιο ακριβά, οπότε της έφερε ο άντρας της απέξω.

Ναι πολύ πιθανό. Το καλύτερο θα ήταν να μην τις χρειαστείς βέβαια. Εγώ αν ήξερα θα έβαζα από δέκα λεπτά σε κάθε στήθος το μωρό κ μετά μπουκάλι. Άργησα να κατεβάσω γάλα κ το καημένο παρηγοριόταν στο στήθος με αποτέλεσμα να πληγωθούν οι θηλές. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η itsathina είπε:

Δεν τις χρησιμοποίησα οπότε δεν ξέρω... Πάντως κ μένα μου έδωσαν όλα αυτά που ανέφερε κ η @Zeta., τα επιθέματα τα είχα ήδη πάρει (φανταζόμουν εγώ το γάλα να ρέει - ούτε καν τελικά) οπότε δεν ξέρω ίσως να μου έδιναν κ από αυτά! Τελικά χρειάστηκα μόνο τα ρούχα μου (νυχτικα, πυτζάμες κ ρούχα εξοδου). Είχαν όλα τα άλλα γιατί έχουν κ σπόνσορες /διαφημιστικά δλδ πχ δίνει μια εταιρία δωρεάν εσώρουχα μιας χρήσης, η άλλη προϊόντα υγιεινής κ πάει λέγοντας. Οπότε αφού θα είσαι σε ιδιωτικό Ρωτα τι θα χρειαστεί! Εγώ κουβάλησα διάφορα πράγματα τσάμπα τελικά 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Maria98 να ξεκουραζεσαι όσο μπορείς κ να τ παρακολουθείς. Εγω πρέπει να αναβάλλω τη β επιπέδου γτ ο άντρας μ ξύπνησε με γαστρεντεριτιδα οπότε δ μπορεί να με πάει, μένουμε επαρχία, για τους μεγάλους υπερηχους πηγαίνω θεσσαλονικη, οπότε θα πάρω να τ αλλαξω τ ραντεβού.
    • Καλημέρα 🩷 Πόνος να νιωθω δυσφορία όχι δεν είναι,  αλλά είναι κανονική ενόχληση όσο κρατάει το πέτρωμα
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • Κορίτσια καλημέρα!  Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ είμαι στην 6η μέρα τις ετ με εμβρυάκι πέντε ημερών και θα ήθελα να μοιραστώ κάποια συμπτώματα που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής και με έχουν μπερδέψει πάρα πολύ. Έκανα ετ την Παρασκευή που μας πέρασε 10/01 και έχω χοριακή 20/01. Εχθές ήταν η πρώτη φορά που είχα πόνο στο στήθος από το πρωί και γερά τραβήγματα χαμηλά στην κοιλιά, να πω την αλήθεια τα χρειάστηκα γιατί ενώ ξάπλωσα μετά τη δουλειά και γενικά ήμουν ξάπλα από το μεσημέρι που γύρισα μέχρι το βράδυ που πήγα για ύπνο δεν περνούσαν. Αναγκάστηκα να κοιμηθώ με μαξιλάρι στα πόδια για να τα έχω λίγο πιο ψηλά. Σήμερα που σηκώθηκα για την ώρα είμαι καλά, τι λέτε να συμβαίνει, έχει κάποια παρόμοια εμπειρία; Να σημειώσω ότι είχα και πολλά αέρια εχθές, δεν ξέρω αν ευθυνόταν το φαγητό, γιατί έφαγα όσπρια με μπρόκολο, και μέχρι στιγμής ευτυχώς δεν έχω δει κάποιο αίμα, ότι αφορά θέμα αιμορραγίας δηλαδή. Για εμφύτευσης δεν νομίζω ότι θα έβλεπα έτσι κι αλλιώς γιατί διάβασα ότι με τα φάρμακα, την προγεστερόνη και τα οιστρογόνα που παίρνω είναι δύσκολο να υπάρξει ή έστω να φανεί κάτι.
    • @Katiana1987ναι κορίτσι μου κοριτσάκι περιμένω. Κ τ αλλα μ κορίτσια είναι αλλα δ είχα τέτοια θέματα. Κάτι φουσκωματα στο 1ο τρίμηνο κ μετά τίποτα απολύτως! Σ ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω ναι να περάσουν κάποια στιγμή. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...