Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε να κάνω χοριακη;

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Είμαι νέο μελος και χρειάζομαι την βοήθεια σας.22 Ιούλιου πρώτη μέρα περιόδου με κύκλο περίπου 26-29 ημερών. Καναμε την πρώτη φιλότιμη προσπάθεια με τον σύζυγο μου για μωράκι.Ηδη δυο βδομαδες πριν έχω συμπτώματα περιόδου,ενώ συνηθωσ Έχω 2-3 μέρες πριν.Παρασκευή 13 Αυγούστου κάνω πρώιμο τεστ(first step) και βγαίνει αρνητικό.απογοητεύομαι.. Δευτέρα 16 Αυγούστου μου έρχεται αιμα αλλά όχι όπως το συνηθες της περίοδου μου και μου φεύγει εντελως η ιδέα για μωρό.. κρατάει δυο μέρες και σταματάει απότομα,πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό,πάντα σταθερά κραταει 5 μερεσ.Μου ξαναέρχεται η ελπίδα! Χθες Πέμπτη 19 Αυγούστου κάνω τεστ το βραδάκι και βγαίνει πάλι αρνητικό. Να σημειωσω ότι κατά μέσο όρο πίνω τουλάχιστον 7 λίτρα νερό την ημέρα. Έχω ακόμη πονάκια και πρησμένο στήθος τα οποία κατά κανόνα υποχωρούν μετά το πέρας της περιόδου. Η απορία μου είναι ποτέ να κάνω την χοριακη με αίμα για μάθω σίγουρα αν είμαι ή όχι; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ηρα. Τα τεστ θελουν με τα πρωινα ουρα , οποτε το βραδινο τεστακι μην το πολυλαμβανεις υποψιν σου. Χοριακη να κανεις καλυτερα την πρωτη μερα καθυστερησης :) Μακαρι να πανε ολα οπως τα ονειρευεσαι και να εχεις θετικο τεστακι και μια τελεια χοριακη!!!!!

Δημοσίευση
στις On 20/8/2021 at 6:55 ΜΜ, ο/η Ήρα__ είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ Ηλεκτρα! Μόλις γυρισα απ το μικροβιολογικό,Δευτέρα μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα.. Άντε να περάσει το Σαββατοκύριακο🙄🙄

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!! 🙏🙏♥️♥️ Περιμενουμε τα νεα σου και μια υψηλη χοριακη!!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Ήρα__ είπε:

Αρνητική δυστυχώς 1,20 μονάδες .. Αλλά ακόμη έχω πρηξίματα και τα πονάκια μάλλον πρόκειται για ανωμαλία του κύκλου😞

Κρίμα.. Μην σε παίρνει από κάτω κορίτσι μου. πάρε μια βαθιά ανάσα και πάμε για τον επόμενο μήνα! 💪 αισιοδοξία και θετική ενέργεια για τα καλύτερα που έρχονται!! 🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ήρα__ είπε:

Σ ευχαριστώ παρά πολύ! Όταν ειδα τα αποτελέσματα αντέδρασα πολύ ψύχραιμα η αλήθεια είναι και δεν το περίμενα αλλά όσο περνάει η ώρα με παίρνει από κάτω..

Ειναι το σοκ στην αρχη.

Κι εγω αυτο το μηνα το ειχα καραπιστεψει.. ηταν ο πρωτος μηνας που χρησιμοποιησα τεστ ωορρηξιας κ ειχαμε τις καταλληλες επαφες (χρονικα) κ μετα τις επαφες ειχα γ πρωτη φορα λιγο ροζ αιμα στο 2ο μισο του κυκλου κ λεω οπα εδω ειμαστε!! Κτ γινεται.. οταν ηρθε η περιοδος επεσα να πεθανω. Δε μπορουσα να το ελεγξω.. κ ημουν κ διακοπες κ με κατεστρεψε.. τεσπα!! Τωρα ξαναγεμισα ελπιδα κ αισιοδοξια.. μην χαθει κι αυτος ο μηνας!! Παμε δυνατα!! 💪😍

Με το να πεφτουμε ψυχολογικα δεν μας βοηθαμε..

παρε το χρονο σου κ εξεφρασε τη στεναχωρια σου αλλα μετα βαλε ενα φρενο και προσπαθησε ξανα!!!! 😉💖

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...