Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πότε να κάνω χοριακη;


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλες! Είμαι νέο μελος και χρειάζομαι την βοήθεια σας.22 Ιούλιου πρώτη μέρα περιόδου με κύκλο περίπου 26-29 ημερών. Καναμε την πρώτη φιλότιμη προσπάθεια με τον σύζυγο μου για μωράκι.Ηδη δυο βδομαδες πριν έχω συμπτώματα περιόδου,ενώ συνηθωσ Έχω 2-3 μέρες πριν.Παρασκευή 13 Αυγούστου κάνω πρώιμο τεστ(first step) και βγαίνει αρνητικό.απογοητεύομαι.. Δευτέρα 16 Αυγούστου μου έρχεται αιμα αλλά όχι όπως το συνηθες της περίοδου μου και μου φεύγει εντελως η ιδέα για μωρό.. κρατάει δυο μέρες και σταματάει απότομα,πρώτη φορά στη ζωή μου συμβαίνει αυτό,πάντα σταθερά κραταει 5 μερεσ.Μου ξαναέρχεται η ελπίδα! Χθες Πέμπτη 19 Αυγούστου κάνω τεστ το βραδάκι και βγαίνει πάλι αρνητικό. Να σημειωσω ότι κατά μέσο όρο πίνω τουλάχιστον 7 λίτρα νερό την ημέρα. Έχω ακόμη πονάκια και πρησμένο στήθος τα οποία κατά κανόνα υποχωρούν μετά το πέρας της περιόδου. Η απορία μου είναι ποτέ να κάνω την χοριακη με αίμα για μάθω σίγουρα αν είμαι ή όχι; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Δημοσίευση

Καλησπέρα Ηρα. Τα τεστ θελουν με τα πρωινα ουρα , οποτε το βραδινο τεστακι μην το πολυλαμβανεις υποψιν σου. Χοριακη να κανεις καλυτερα την πρωτη μερα καθυστερησης :) Μακαρι να πανε ολα οπως τα ονειρευεσαι και να εχεις θετικο τεστακι και μια τελεια χοριακη!!!!!

Δημοσίευση
στις On 20/8/2021 at 6:55 ΜΜ, ο/η Ήρα__ είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ Ηλεκτρα! Μόλις γυρισα απ το μικροβιολογικό,Δευτέρα μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα.. Άντε να περάσει το Σαββατοκύριακο🙄🙄

Καλα αποτελεσματα ευχομαι!!! 🙏🙏♥️♥️ Περιμενουμε τα νεα σου και μια υψηλη χοριακη!!! 🤞

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η Ήρα__ είπε:

Αρνητική δυστυχώς 1,20 μονάδες .. Αλλά ακόμη έχω πρηξίματα και τα πονάκια μάλλον πρόκειται για ανωμαλία του κύκλου😞

Κρίμα.. Μην σε παίρνει από κάτω κορίτσι μου. πάρε μια βαθιά ανάσα και πάμε για τον επόμενο μήνα! 💪 αισιοδοξία και θετική ενέργεια για τα καλύτερα που έρχονται!! 🙏❤️

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Ήρα__ είπε:

Σ ευχαριστώ παρά πολύ! Όταν ειδα τα αποτελέσματα αντέδρασα πολύ ψύχραιμα η αλήθεια είναι και δεν το περίμενα αλλά όσο περνάει η ώρα με παίρνει από κάτω..

Ειναι το σοκ στην αρχη.

Κι εγω αυτο το μηνα το ειχα καραπιστεψει.. ηταν ο πρωτος μηνας που χρησιμοποιησα τεστ ωορρηξιας κ ειχαμε τις καταλληλες επαφες (χρονικα) κ μετα τις επαφες ειχα γ πρωτη φορα λιγο ροζ αιμα στο 2ο μισο του κυκλου κ λεω οπα εδω ειμαστε!! Κτ γινεται.. οταν ηρθε η περιοδος επεσα να πεθανω. Δε μπορουσα να το ελεγξω.. κ ημουν κ διακοπες κ με κατεστρεψε.. τεσπα!! Τωρα ξαναγεμισα ελπιδα κ αισιοδοξια.. μην χαθει κι αυτος ο μηνας!! Παμε δυνατα!! 💪😍

Με το να πεφτουμε ψυχολογικα δεν μας βοηθαμε..

παρε το χρονο σου κ εξεφρασε τη στεναχωρια σου αλλα μετα βαλε ενα φρενο και προσπαθησε ξανα!!!! 😉💖

 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
    • Πολύ χαίρομαι! Δεν με πειράζει, αν χρειαστεί, να καταλήξει σε καισαρική. Αλλά θέλω πολύ να ζήσω όλη την αγωνία και φυσικότητα του τοκετού και όχι να πάω με ραντεβού πριν την ώρα μου. Ελπίζω και στο οικονομικό να είναι οκ! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...