Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα. Πόσες από εσάς έχετε κάνει το εμβόλιο ενώ προσπαθείτε για μωρακι?? Και αν είδατε κάποια διαφορά με την περίοδο σας. Σήμερα έβαλα και την δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna.Επίσης άκουσα πως μετά από 3 μηνες από την δεύτερη δόση του εμβολίου, πρεπει να ξεκινήσω προσπάθειες ισχύει?? 

Δημοσίευση

Καλησπερα εμενα μου ειχε πει ο γιατρος να περιμενω ενα μηνα μετα τη δευτερη δοση και επειδη εχω ηδη διαταραχες περιοδου και διαφορα αλλα θεματ ακαι βιαζομαι πολυ να μεινω εγκυος δνε το εκανα. Δεν ξερω αν εχω κανει το σωστο ομως.

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Joulia1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Πόσες από εσάς έχετε κάνει το εμβόλιο ενώ προσπαθείτε για μωρακι?? Και αν είδατε κάποια διαφορά με την περίοδο σας. Σήμερα έβαλα και την δεύτερη δόση του εμβολίου Moderna.Επίσης άκουσα πως μετά από 3 μηνες από την δεύτερη δόση του εμβολίου, πρεπει να ξεκινήσω προσπάθειες ισχύει?? 

Καλησπερα κοριτσια!!

Κι εγω ειχα προβληματιστει πολυ μ το εμβολιο. Κι ο αντρας μου το ιδιο.. τλκ το καναμε κι οι 2 κ ξεμπερδεψαμε αρχες Ιουλιου. Το pfizer καναμε κ με τον κυκλο μου δν ειχα θεμα.. ρολοι.. (δυστυχως)

Ο γιατρος δεν μου ειπε να σταματησουμε τις προσπαθεις με τα mRna εμβολια.. δεν εχουμε θεμα ειπε.. 

Ευχομαι οτι καλυτερο @Joulia1 και συντομα με ευχαριστα νεα κ θετικη χοριακη!!!! 🙏♥️💋

Δημοσίευση

Εμεις έχουμε δεύτερη δόση την αλλη εβδομάδα , μια εβδομάδα πριν την περίοδο... ο γιατρός μου είπε αποχή ανάμεσα στις δόσεις κι αν υπάρχουν παρενέργειες (μάλλον για τον υψηλό πυρετο) δεν τον ρώτησα κι εγώ η χαζή τι μπορεί να εννοούσε....από την δεύτερη δόση θα περάσουν 20 μέρες περίπου απ' την ωορρηξία , οπότε θα συνεχίσω προσπάθειες στον κύκλο που έρχεται...

Δημοσίευση

Ευχαριστώ πολύ @Antonia2και για τις απαντήσεις σας κοριτσια. Εμένα ήταν λίγο περίεργα ο κύκλος αυτόν τον μήνα,  περίμενα γύρω στγς 28,και από της 25 ξεκίνησε καφέ καφέ καφέ, και πολυ πονος, εντωμεταξύ ήμουν και διακοπές θάλασσα πισίνα, νεροτσουλιθρες χαμός, λεω λες να κρυωσα η τραυματιστικα. Έκανα τεστ μου βγήκε πάρα πολύ αχνό, και συνεχίστηκε και πονος και το καφέ, κάνω χοριακη 3μερα καθυστερήσεις και μου βγαίνει 2.91. Ο Γυναικολογος μου λεει δεν είσαι εγκυος, θα σου ερθει και οντως ήρθε την επόμενη. Είχα για 2 μερες κανονικά την τριτη άρχησε να τελειωνει. Τώρα είμαι 4 μέρα με καφέ και συνεχίζεται ο πόνος. Χτες έκανα και την Δεύτερη δόση. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @elen. αιγοκεράκι είμαι και εγώ.. 😉 @Princess28 ναι καρδιοτοκογράφο εννοώ. Ο γιατρός στο νοσοκομείο έτσι θέλει, θα έχει τους λόγους του, ποιος ξέρει.. 😆 Εγώ έχω ΠΗΤ 7/3.. Για βοήθεια ποντάρω στη μαμά η αλήθεια είναι γιατί είναι πιο κοντά σε απόσταση από ότι η πεθερά.. η γιαγιά είναι σε καλύτερη λίγο κατάσταση οπότε για κάνα 2ωρο μπορεί να την αφήσει με το μπαμπά. Το σπίτι και τη μετακόμιση εννοείται τα αφήσαμε στη μέση. Αυτά θα γίνουν με το καλό φαντάζομαι μετά τη γέννα και το σαράντισμα το δικό μου, για να μπορώ κι εγώ να αφήνω το μωρό στη μαμά και να πακετάρω πράγματα. Ο σύζυγος είναι στο στρατό οπότε μπορεί άνετα να πάρει την 9μηνη του και εγώ το 6μηνο που δικαιούμαι από τον ΟΑΕΔ & να κάνουμε το σπίτι με την άνεση μας.! Χωρίς άγχος.. Για την ώρα θα βολευτούμε στην πόλη και μεχρι το καλοκαίρι θα έχουμε έρθει στο χωριό. Άσε που ο κανακάρης μου νομίζει ότι για τις πρώτες 40 μέρες μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας χωρίς τη βοήθεια της μαμάς μου και έχει τρελαθεί με το να μην έρθει κανένας στο σπίτι για να μην κολλήσει τπτ το μωρό. Ούτε οι παππούδες δηλαδή.. του λέω καλά, καλά! ας έρθει εκείνη η ώρα και θα σου πω εγώ πως θα παρακαλάς να ρθει η μαμά στο σπίτι για βοήθεια.  Αχ! ρε κορίτσια δεν ξέρω αν είναι όλοι έτσι ή μόνο ο δικός μου είναι τόσο πολύξερος που στο τέλος την πετάει.. Τα κόβει όλα τρανά και μόλις του ρθει το αυγό στον κώλο τότε καταλαβαίνει ότι στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Εγώ δηλαδή πως βλέπω την πραγματικότητα και δεν πέφτω ποτέ από τα σύννεφα γιατί απλά ξέρω τι να περιμένω. 🤔
    • Ναι εξαρτάται κ απ το ποσο θα γεννηθεί το μωρό αλλα να σου πω την αλήθεια εγω στον πρώτο μου, δεν ειχα παρει καθόλου το νούμερο 0, για νεογέννητο. Πηρα κατευθείαν 0-3 ή 3 μηνών (εξαρτάται την εταιρεία). Κ παρόλο που γεννήθηκε κ μικρούλης, οκ του έκαναν λιγο μεγάλα στην αρχή αλλα μεγαλώνουν τοσο γρήγορα τις πρώτες μερες που σύντομα του έκαναν κανονικά οποτε πιστεύω δεν αξίζει να παρεις το μικρότερο νούμερο. Ποσο μαλλον αν βγει κ το μωρό λιγο πιο μεγαλούτσικο, τοτε δε θα προλάβει να τα φορέσει σχεδόν καθόλου. Για τον αριθμό, νομίζω αν εχεις καμια 10ρια απ το καθένα είναι καλα για αρχη. Κ μπορει να σου φέρουν κ δωρα ή αν δεις στην πορεία οτι χρειάζεσαι κ άλλα, ξαναπαίρνεις τοτε.
    • Τέλεια κορίτσι μου, πολυ χαίρομαι που ειναι ολα καλα! Με το καλο να ερθει κ το αγορακι στην οικογένειά σας!!! Αν δεν κανω λαθος, οι περισσότερες εδω στου Απριλίου έχουμε αγόρια εε?? 😅
    • Α, ναι εμένα Μ είπε θα με βάλει νωρίτερα να κάνω.. εκεί στην 20-21 εβδομάδα...
    • Σ ευχαριστώ πολύ κ εσυ να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου!!! Κ εγω περίπου τα ιδια. Τον ξεκινησα φετος παιδικο αλλα ηταν κ η πρώτη χρονιά που πηγε κ αρχισε απο νωρις νωρις να αρρωσταίνει συνέχεια. Με κόλλαγε κ εμενα, οχι κατι σοβαρό αλλα ταλαιπωρουμουν λιγο, μετα άρχισα να φοβάμαι κ τα πιο σοβαρά πχ κοξακι κλπ οποτε τελικα τον σταματησα για φετος. Αν τον ξαναστείλω, θα παει κανα δυο μήνες το καλοκαίρι. Αλλιώς απο Σεπτέμβρη κανονικά.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...