Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Emily05 είπε:

spacer.png

Είχα κάνει ακριβώς το ίδιο τεστ κι εγώ.Βγηκε έτσι.Κανω καπάκι δεύτερο άλλης εταιρίας βγήκε καθαρά αρνητικό κι όντως έτσι ήταν,αφού αδιαθετησα αργότερα.Σου εύχομαι να είναι θετικό πάραυτα!!!!!!

Δημοσίευση

Αχνό θα το χαρακτήριζα γιατί στα πρώτα μου τεστ που ήταν πολύ νωρις η γραμμή παλι φαίνεται αλλά καταλαβαίνεις ότι απλά φαίνεται γιατί υπάρχει και το ψάχνεις μέχρι αηδίας🤣

στο δεύτερο μου αχνό παλι ήταν σαν το δικό σου αλλά με χρωμα όπως αυτό στην φωτό άρα θεωρώ ότι ένα ακόμα έστω και αύριο θα δειξει καλύτερα !

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Heart είπε:

Μπορεί θετικό , μπορεί να είναι και η γραμμή εξάχνωσης... Βγήκε στο χρόνο που γράφει το τεστ ότι βγαίνει το αποτέλεσμα ή πιο μετά;; Κάνε χοριακη , μόνο αυτή είναι σίγουρη!!!

Πέντε λεπτά αφού το έκανα

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Emily05 είπε:

Δυστυχώς αρνητική ή χοριακη! 

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου αλλά μην το βάζεις κάτω. Εκδήλωσε τη στεναχώρια σου και γέμισε μπαταρίες για να ξαναπροσπαθήσεις τον επόμενο μήνα.

κι εμεις με τον αντρα μου προσπαθούμε 7 μήνες και τίποτα ακόμα. Θετική σκέψη και προχωράμε!! Ίσως ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας! 🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @christiiina πόσο σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες! Είναι πολύ βοηθητικό.. σιγά σιγά φτάσαμε και στη β επιπέδου και τα λόγια σου με βοήθησαν πολύ! Προσπαθώ πολύ, το πάω μέρα μερα και κάθε φορά αναμένω το ραντεβού με το γιατρό. Μου συνέστησαν να έχω λιγότερο άγχος φαντάσου απο τα ξεφυσηματα.. σε ευχαριστώ και πάλι και να χαίρεσαι τον μπεμπακο σου!! 🩵💙🩵💙
    • Μακάρι, μόνο θετικά νέα🩵💕 κι εγώ σε δύο εβδομάδες λόγω τραχήλου, γι αυτό τα ραντεβού είναι πιο συχνά.. να μην κουράζεσαι, να είσαι ψύχραιμη, να μειώσεις κατά το δυνατόν το περπάτημα και όλα θα πάνε καλά. Θα σου πούνε και στον υπέρηχο λογικά, αλλά εφόσον δεν σου συνέστησε κάτι για τώρα, μείνε ψύχραιμη, αισιόδοξη και προσπάθησε να προσέχεις όσο γίνεται για να δεις αν θα έχει μείνει σταθερός! ❤️🍼
    • Μπράβο κορίτσι μου τέλεια ολα καλά και με εσένα! Να συνεχίσουμε όλες μας έτσι τόσο θετικά ..! ❤️❤️👶👶 Εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό μου σε δύο εβδομάδες παλι αλλά θα πάω και λίγο νωρίτερα να μετρήσουμε πάλι τον τράχηλο γιατί ο γιατρός στην β επιπέδου μου τον μέτρησε 20 ΣΟΚ! Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη!!! 
    • Ευχαριστώ κοριτσια για τις απαντήσεις!! Maria_mtx εύχομαι να πάνε όλα καλά! Μπήκες στην τελική ευθεία!!  Tokyo προς το παρόν παίρνω μαγνησιο και utrogestan για τον τράχηλο και σαλοσπιρ για τις μητριαιες αρτηρίες. Ελπίζω να με κρατήσουν σε μια σταθερή κατάσταση και να πάνε όλα κατ ευχήν!
    • Ετσι ακριβώς και η ανηψιά μου! 10 χρονών και την απασχολούσε αποκλειστικά όσο ήταν εδώ. Δυστυχώς όμως, μένουμε μακριά.  Γενικά θεωρώ πως μέχρι τα 2.5 δεν θα ζηλέψουν ιδιαίτερα με το νέο μέλος. Ίσως σε μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας να έχουν πιο έντονα συναισθήματα, δεν ξέρω. Πάντως ο μικρούλης σου, σίγουρα θα χαρεί πολύ που θα έχει το αδερφάκι του, λόγω του ότι θα είναι αρκετά μικρός πιστεύω θα το δει σαν νέα απασχόληση και θα λειτουργήσει καλά!  Εγώ τώρα θα πάρω και ένα βιβλίο που νομίζω σας είχα αναφέρει, «τι θα μάθω στο αδερφάκι μου» για προετοιμασία, γιατί η μικρή βιβλιοφάγος μου, επηρεάζεται πολύ από τα βιβλία. Μέχρι τώρα πάντως, όλη την ώρα έρχεται να δώσει φιλί στο νινί στη κοιλιά και πάνω στο παιχνίδι όμως το νινί τρώει και καμία κλωτσιά 🤣 Βρε κορίτσια εγώ ακόμη δεν την νιώθω! Τι πράγμα κ αυτό; 🤣 εκεί που στις 15 βδομάδες λέω με κλώτσησε, τελικά σίγουρα ήταν κάτι άλλο! Και προχθές στον γιατρό, ενώ κουνιόταν ασταμάτητα δεν ένιωθα το παραμικρό, παρόλο που κοιτούσε προς τα έξω. Ο γιατρός είπε, ότι με τον πλακούντα έτσι, μπορεί να φτάσω και 24 εβδομάδων για να νιώθω. Θα δείξει…
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...