Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναζήτησή γυναικολόγου σε δημοσιο χωρίς να θέλει φακελάκι


Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια !!!

διανυω τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης αλλά αποφάσισα να αλλάξω μαιευτήρα διότι ο δικός μου ενώ είναι σε δημόσιο ζητάει φακελάκι 1300€ συν 50€ η επίσκεψη κάθε φορά που πάω πρωί στο ραντεβού το μηνιαίο που γίνεται στο δημοσιο νοσοκομεί μαιευτήριο !! Και δν νιώθω και εμπιστοσύνη ειδικά στα τελευταία ραντεβού είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε . Ξέρετε κάνεναν καλό μαιευτήρα σε δημοσιο αλλά να ζητάει πιο προσιτά ποσά έστω όχι τόσα πολλά χρήματα ; 

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Fraoulokoritso είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !!!

διανυω τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης αλλά αποφάσισα να αλλάξω μαιευτήρα διότι ο δικός μου ενώ είναι σε δημόσιο ζητάει φακελάκι 1300€ συν 50€ η επίσκεψη κάθε φορά που πάω πρωί στο ραντεβού το μηνιαίο που γίνεται στο δημοσιο νοσοκομεί μαιευτήριο !! Και δν νιώθω και εμπιστοσύνη ειδικά στα τελευταία ραντεβού είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε . Ξέρετε κάνεναν καλό μαιευτήρα σε δημοσιο αλλά να ζητάει πιο προσιτά ποσά έστω όχι τόσα πολλά χρήματα ; 

Σου στελνω pm..

!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Ειμαι κι εγώ σε αναζήτηση γυναικολόγου σε δημόσιο νοσοκομείο , οικονομικό όσο γίνεται. Είμαι στην δεύτερη εγκυμοσύνη μου! Η γυναικολόγος μου (που την λατρεύω) έχει σύμβαση μόνο με τις ιδιωτικές κλινικές και δυστυχώς δε μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά αυτή τη φορά .. έχετε κάποια καλή εμπειρία με κάποιον γιατρό σε δημόσιο νοσοκομείο (Αθήνα) ; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 14/8/2021 at 11:22 ΠΜ, ο/η Sofia86 είπε:

Σου στελνω pm..

!

Αν μπορούσες σε παρακαλώ να στείλεις κ σ εμενα γιατί ο γιατρός Μ στο δημόσιο νοσοκομείο ζήτησε ένα ποσο που δεν μπορώ να διαθεσω. Ευχαριστώ πολύ

  • 2 weeks later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...