Μετάβαση σε περιεχόμενο

tricks κατά την διάρκεια της προσπάθειας!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 123
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
  στις On 25/8/2021 at 3:01 ΜΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Κοριτσι μου πηρα αφορμη απο αυτο που έγραψες (σημειωτεον το εχω ακουσει κι εγω αλλά δεν το ειχα ψάξει και τώρα βρηκα την ευκαιρία) και το googlαρα..

έκλαψα με την σταση 8 του παρακάτω συνδεσμου 🤣🤣🤣

https://www.tilestwra.com/8-apotelesmatikes-stasis-tis-giogka-gia-tin-enischysi-tis-gynekias-gonimotitas/

(μου αρεσει που δίνει οδηγίες πως να εκτελεσουμε την άσκηση Νο 8 )

να σου πω την αληθεια πρεπει να ξεσκουριασω λιγο, μπορει και να τις κανω απο σεπτεμβρη σε συνδυασμο με κανα τρεξιματακι πριν!! 

Expand  

@Katrin85δες το λινκ 😛😀

Δημοσίευση

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωρακι. Πήρα τα τεστ ωορρηξίας, έκανα δύο συνεχόμενες μέρες από ένα στις πιθανές μέρες ωορρηξίας και βγήκαν θετικά. Ωστόσο είχαμε έρθει σε επαφή 2 μέρες πριν το 1ο τεστ. Από τη περασμένη εβδομάδα αρχικά αισθανόμουν τσιμπηματα στη μητρα και μικρό πονακια όπως όταν περιμένουμε περίοδο. Τα ίδια και αυτή τη βδομάδα ενώ κανονικά περιμένω να αδιάθετη δω 1-2 Σεπτεμβρίου. Επίσης αισθάνομαι απίστευτη κουραση και υπνηλία. Έχει αντιμετωπίσει καμία κάτι αντίστοιχο; Δεν ξέρω τι να υποθέσω. 

Δημοσίευση
  στις On 14/8/2021 at 10:04 ΠΜ, ο/η Froufro είπε:

Κάτι άλλο που έχω διαβάσει πολλές φορές είναι πως το σάλιο επηρεάζει το σπέρμα (κυρίως όταν είναι κάπως αδύναμο) οπότε καλό είναι να το αποφεύγετε όσο προσπαθείτε. Επίσης τα περισσότερα κοινά λιπαντικά επηρεάζουν την κινητικότητα, υπάρχουν όμως στην αγορά αρκετά που είναι ενδεδειγμένα για την σύλληψη.

Και κάτι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ να παίρνετε όλες φολικό οξύ.  Όσες έχετε ενημερώσει τον γιατρό σας για την προσπάθεια σας λογικά θα σας το έχει πει!

Αν σκεφτώ κάτι άλλο θα σας πω!!! 🥰🥰🥰

Expand  

Ποιο λιπαντικό θα πρότεινες? Εγώ κάποιες φορές χρησιμοποιώ το lactamoist της lactacyd

Δημοσίευση
  στις On 28/8/2021 at 1:35 ΜΜ, ο/η Sailor moon είπε:

Καλησπέρα στην ομάδα. 

Εδώ και λίγο χρονικό διάστημα ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για μωρακι. Πήρα τα τεστ ωορρηξίας, έκανα δύο συνεχόμενες μέρες από ένα στις πιθανές μέρες ωορρηξίας και βγήκαν θετικά. Ωστόσο είχαμε έρθει σε επαφή 2 μέρες πριν το 1ο τεστ. Από τη περασμένη εβδομάδα αρχικά αισθανόμουν τσιμπηματα στη μητρα και μικρό πονακια όπως όταν περιμένουμε περίοδο. Τα ίδια και αυτή τη βδομάδα ενώ κανονικά περιμένω να αδιάθετη δω 1-2 Σεπτεμβρίου. Επίσης αισθάνομαι απίστευτη κουραση και υπνηλία. Έχει αντιμετωπίσει καμία κάτι αντίστοιχο; Δεν ξέρω τι να υποθέσω. 

Expand  

Συμφωνα με τις οδηγιες οι επαφες πρεπει να ξεκινανε απ τη μερα του θετικου τεστ κ αλλες 2 μερες μετα το τεστ. Ωστοσο κ 2 ημερες πριν (αν το σπερμα ειναι σουπερ ντουπερ!!) μπορει να γινει το θαυματακι!!! 

Σου ηρθε περιοδος;;;

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2021 at 8:16 ΠΜ, ο/η Kate1992 είπε:

Ποιο λιπαντικό θα πρότεινες? Εγώ κάποιες φορές χρησιμοποιώ το lactamoist της lactacyd

Expand  

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω γενικά εμπειρία.... Μια φορά πέρασα μια φάση που υπήρχε ξηρότητα "εκεί κάτω" κ δεν είμασταν σε φάση για πειράματα όποτε πήρα ένα που βρήκα, κ το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά, αν θυμάμαι καλά το έλεγαν actisperm.... έλεγε ότι βοηθάει κιόλας. Η αλήθεια είναι πως εκείνο τον μήνα έμεινα έγκυος, οπότε σίγουρα κακό δεν έκανε 

Δημοσίευση

Σήμερα αγόρασα pregnacare conception βιταμίνες, στα πλαίσια της προσπάθειας για μωρό. Δεν ξέρω αν έχει βοηθηθεί κάποια κοπέλα από αυτά; μου τα πρότεινε ο φαρμακοποιός. Ελπίζω να φέρουν κάποια βοήθεια. 

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2021 at 11:49 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Σήμερα αγόρασα pregnacare conception βιταμίνες, στα πλαίσια της προσπάθειας για μωρό. Δεν ξέρω αν έχει βοηθηθεί κάποια κοπέλα από αυτά; μου τα πρότεινε ο φαρμακοποιός. Ελπίζω να φέρουν κάποια βοήθεια. 

Expand  

Εμένα ο γιατρός μου, μου έχει προτεινει τα ovamax αυτά που λες δεν τα ξερω 

Δημοσίευση

Καλά το χωνί τα σπάει. Κάνουμε σεξ με τον άντρα μου τελειώνουμε τελος πάντων ανοίγω το συρτάρι και βγάζω το χωνί. Μαλάκας έμεινε ο άντρας μου με ρωτάει τι είναι αυτό;;; Που να σε εξηγώ τωρα του λέω... Πέρα από την πλάκα, δεν νομίζω ότι βοηθάει στην γονιμοποίηση του ωαρίου αλλά μπορείς να σηκωθείς άνετα να κάνεις ένα μπάνιο να πας τουαλέτα και να ξαπλώσεις. Δεν λερώνεσαι. Γιατί κορίτσια έχω τα θεματάκια μου και εγώ και δεν μπορώ να κάτσω στο κρεβάτι χωρίς να πάω μια τουαλέτα. Επίσης εκνευρίζομαι αφάνταστα όταν πάω στην τουαλέτα και πρέπει να κρατάω χαρτί για να μη λερωθώ που στο τέλος με το χαρτί λερώνομαι. Anyway αυτή ήταν η εμπειρία με το χωνί. 

Δημοσίευση

Παρεμπιπτόντως η εφαρμογή easy@home όπου κρατάω αρχείο για την ωορρηξία τα σπάει. Σου δείχνει και αν είσαι στο peak του Lh σου. Γενικά πειραματίστηκα για να δω αν βγάζει διαφορετικά αποτελέσματα αν το τραβάς από μακριά το τεστ ή από κοντά έχει κάποιες διαφορές στα αποτελέσματα αλλά τελικά αν είσαι στο peak το βράζει όπως και να χει. Τώρα θα μου πείτε καλά μαρί μόνη σου δεν μπορείς να το διαβάσεις .... μπορώ εννοείται αλλά είναι ωραίο να τα έχεις φωτογραφία και να βλέπεις πως ανεβαίνει το Lh σου. Τον προηγούμενο μήνα ανέβαινε πολύ σιγά σε βαθμό που την κορύφωση μπορεί να μην την κατάλαβα και καλά. αυτό το μήνα ένα έκανα στις 2 Σεπτ που τα επίπεδα ήταν χαμηλά και ένα σήμερα όπου μιλάμε είναι κατακόκκινο. Τips: Αν κάποια ποτέ θέλει να το χρησιμοποιήσει να βγάζετε φωτο το στικάκι στο ίδιο χρώμα background. 

εικόνα_Viber_2021-09-04_22-31-48-044.jpg

Δημοσίευση
  στις On 3/9/2021 at 11:09 ΠΜ, ο/η Froufro είπε:

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω γενικά εμπειρία.... Μια φορά πέρασα μια φάση που υπήρχε ξηρότητα "εκεί κάτω" κ δεν είμασταν σε φάση για πειράματα όποτε πήρα ένα που βρήκα, κ το χρησιμοποίησα μόνο μια φορά, αν θυμάμαι καλά το έλεγαν actisperm.... έλεγε ότι βοηθάει κιόλας. Η αλήθεια είναι πως εκείνο τον μήνα έμεινα έγκυος, οπότε σίγουρα κακό δεν έκανε 

Expand  

Και εγώ το πήρα αυτό. Αλλά δεν έτυχε να έχω ακόμα ξηρότητα για να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2021 at 1:01 ΜΜ, ο/η Katrin85 είπε:

Εμένα ο γιατρός μου, μου έχει προτεινει τα ovamax αυτά που λες δεν τα ξερω 

Expand  

Ναι είναι αλήθεια πρέπει να ρωτήσω κάποια στιγμή τον γυναικολόγο, μάλλον θα το κάνω από βδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Δημοσίευση
  στις On 5/9/2021 at 8:15 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Ναι είναι αλήθεια πρέπει να ρωτήσω κάποια στιγμή τον γυναικολόγο, μάλλον θα το κάνω από βδομάδα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 

Expand  

Τίποτα κορίτσι μου, αν θες διάβασε και στο ίντερνετ τι και πως γιατί εσένα ίσως να στα έδωσε για άλλο λόγο, αλλά εννοείτε ρωτα τον γυναικολόγο σου

Δημοσίευση
  στις On 4/9/2021 at 11:49 ΠΜ, ο/η evaioan είπε:

Expand  

τα παίρνω τρεις βδομάδες τώρα έκανα ωορρηξία και μπορώ να σου πω μόνο ότι έκανα πιο ομαλή ωορρηξία , δηλαδή ανέβηκε αρκετα η Lh μου και κατέβηκε όπως πρέπει να κατέβει. Πριν από τις βιταμίνες είχα διακυμάνσεις ανέβαινε πολύ αργά και κατέβαινε πολύ αργά. 

Δημοσίευση
  στις On 5/9/2021 at 3:19 ΜΜ, ο/η Georgia1988 είπε:

τα παίρνω τρεις βδομάδες τώρα έκανα ωορρηξία και μπορώ να σου πω μόνο ότι έκανα πιο ομαλή ωορρηξία , δηλαδή ανέβηκε αρκετα η Lh μου και κατέβηκε όπως πρέπει να κατέβει. Πριν από τις βιταμίνες είχα διακυμάνσεις ανέβαινε πολύ αργά και κατέβαινε πολύ αργά. 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Επειδή τα πήρα με δική μου πρωτοβουλία και προτροπή φαρμακοποιού για αυτό ρωτάω. 

Δημοσίευση
  στις On 13/8/2021 at 6:26 ΜΜ, ο/η Georgia1988 είπε:

Σου το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου! Άλλο ένα τρικάκι κατέβασε την εφαρμογή easy@home όπου σε βγάζεις φωτογραφία το τεστ για να βλέπεις πότε κορυφώνεται η LH...Και εγώ με τον άντρα μου τα ίδια. Πήγε και σε έναν γιατρό μαλάκα που του αρνήθηκε να κάνει εξετάσεις και του είπε μετά από ένα χρόνο προσπάθειας.Και τώρα προσπαθώ να τον πείσω. 

Expand  

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 5:59 ΠΜ, ο/η Katrin85 είπε:

Expand  

Εμένα η lh ήταν 10.54 την τρίτη μέρα του κυκλου μου και η προγεστερονη 11.56 την 20 μέρα του κυκλου μου ο γιατρός είχε πει φυσιολογικά ότι είμαι, αλλά αυτό το προγραμμα πρωτη φορα το ακουω και θ ήθελα να με βοηθήσεις στον που μπορώ ΝΑΤΟ βρω 

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 12:30 ΜΜ, ο/η iriana είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως τα πάτε?? Έκανα κι εγώ τεστακια της hometest (πρώτη φορα), τα ξεκινησα την προηγούμενη Τρίτη, και είχα αχνη γραμμή, μέχρι και χθες που βρήκα το peak το οποίο όμως ποτε δεν έγινε τόσο έντονο όσο η γραμμή ελέγχου. Σήμερα ξανά έπεσε η ορμόνη. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή premom για να φωτογραφίζω τα τεστακια. 

Διάβασα ότι δεν είναι απόλυτο σε όλες τις γυναίκες ότι η δεύτερη γραμμή θα γίνει το ίδιο έντονη.. θα δούμε σε 14 μέρες τι κάναμε τελικά!

Expand  

Γεια σου κορίτσι!!! Χθες θετικό τεστακι οπότε σήμερα είναι η μέρα σας!!! Δώστε τα όλα και πάμε για θετική χοριακή σε λίγες μέρες!!!

Εγώ είχα την περασμένη Τρίτη θετικό οπότε τώρα αναμένω μέχρι τις 16 του μήνα.. Πώς θα περάσουν 10 μέρες αγωνίας;; 🙃

Ελπίζω να πάει καλά!!!

Εύχομαι αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός μας!!!🙏😋😘 (παρότι τα Διδυμάκια (τους άντρες εννοώ) δεν τα πολυσυμπαθώ!! μόνο γυναίκες διδύμους!!! Γιατί ΑΑΑΑΑΝ μείνω έγκυος, και ΑΑΑΑΑΝ πάνε όλα καλά και γεννήσω στους 9 μήνες, το παιδί θα είναι δίδυμος!! Τόσο τρελή που υπολογίζω τα πάντα 🤣🤣🤣)

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 12:30 ΜΜ, ο/η iriana είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Πως τα πάτε?? Έκανα κι εγώ τεστακια της hometest (πρώτη φορα), τα ξεκινησα την προηγούμενη Τρίτη, και είχα αχνη γραμμή, μέχρι και χθες που βρήκα το peak το οποίο όμως ποτε δεν έγινε τόσο έντονο όσο η γραμμή ελέγχου. Σήμερα ξανά έπεσε η ορμόνη. Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή premom για να φωτογραφίζω τα τεστακια. 

Διάβασα ότι δεν είναι απόλυτο σε όλες τις γυναίκες ότι η δεύτερη γραμμή θα γίνει το ίδιο έντονη.. θα δούμε σε 14 μέρες τι κάναμε τελικά!

Expand  

Γεια σου και εγώ είχα θετικό τεστ το Σάββατο και επαφές είχαμε την Παρασκευή το Σάββατο χθες και σήμερα λέω (αν δεν είμαστε κουρασμένοι από τη δουλεια)! Άντε δώστε τα όλα σήμερα και αύριο! Λένε 3 μέρες σερί όταν βρεις θετικό τεστ! Εύχομαι θετικά τεστακια σε 14 ημερες!!! 

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 1:42 ΜΜ, ο/η iriana είπε:

Αχαχα ναι αυτό το κάνω κι εγώ!!! Λέω αμα είμαι αυτό το μήνα έγκυος θα γεννήσω τότε... αχαχ!!! 

Αυτό το μήνα έχω αποφασίσει να μην το πολυσκεφτομαι βεβαια!!! Απλά θα περιμένω για την ημέρα περιόδου και τότε θα αρχίσω να ενθουσιάζομαι εάν δεν έρθει!

Επίσης, Αντωνια θυμάσαι που ρώτησες εάν είναι καλύτερα να περιμένεις μια μέρα και να προσπαθήσεις την επόμενη, κι εγώ σου είχα πει το καλύτερο είναι μέρα παρά μέρα??? Ε εγώ όχι απλά δεν το τηρήσα, αλλά χθες του έκανα και διπλή επίθεση χαχαχχα και σήμερα σκοπεύω ξανά! 😊

Βασικά το έψαξα λίγο και διάβασα ότι αυτό το μέρα παρά μέρα δεν είναι απόλυτο! Έχει να κάνει με την κατάσταση του σπέρματος, δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερο το καθημερινό. 

Το καλύτερο είναι να το χαιρόμαστε και να μην αγχωνομαστε!! Γιατί διαφορετικά ο μισός μας μήνας θα περνάει ψάχνοντας την ωορρηξία και ο άλλος μίσος ψάχνοντας για πρώτα συμπτωματα! 

Expand  

Δίκιο έχεις!!! δεν πρέπει να περνάνε έτσι οι μήνες... 

Απλά εγώ είχα το θέμα ότι τις 2 μέρες πριν το θετικό τεστ, είχα επαφή και τις 2 (lucky me!!🤭).. και λέω κάτσε να κάνω ένα διάλειμμα σήμερα που βγήκε θετικό το τεστ και τα δίνουμε όλα την επόμενη μέρα.. κι έτσι έγινε.😉 με κυνηγούσε τη μέρα που βγηκε θετικό το τεστ και το απέφυγα πολύ ωραία!! και Τετάρτη-Πέμπτη έγινε χαμούλης!!!

εν τω μεταξύ αν θυμάσαι είχα και τις επιφυλάξεις μου επειδή με φιλοξενούσαν!! τελικά έτσι στα μουγγά είναι ακόμη πιο τέλεια!!!! 😇🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ είχα διαβάσει για το sperm meets the egg! Δηλαδή αρχίζουν τις επαφές μέρα παρά μέρα από την 9η ήμερα του κύκλου και μόλις δουνε θετικό τεστακι ωορρηξίας 3 ημέρες σερί διακοπή την 4η ημέρα κ ξανά μια την 5η ημέρα γιατί λέει έτσι θα συναντηθεί κάπου το ωάριο με το σπερματοζωάριο. Είχανε αρκετές κοπελες θετικά αποτελέσματα με αυτή τη μέθοδο απλά εγώ νομίζω ότι αν είναι και θέλημα θεού θα έρθει όποτε είναι να έρθει 

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 8:24 ΜΜ, ο/η iriana είπε:

Συμφωνώ! Κι εγώ στην αρχή έλεγα μέρα παρά μέρα... αλλά αν ο κύκλος σου δεν είναι σταθερός, μπορεί να χάσεις την σωστή τη μέρα!! Και το ωάριο ζει μόνο 24 ώρες!!! Τι να πω.. μακάρι να έχουμε αποτέλεσματα! Πότε περιμένεις να έχεις καθυστέρηση εσύ?? Εγώ στις 21 του μήνα!! 

Expand  

Εχω την εντυπωση οτι το ωαριο γυρω στις 12 ωρες ζει.. και μετα παιζει ρολο το σπερμα του αντρα τι αντοχες εχει.. αλλου διαβαζω οτι αντεχει 24-48 ωρες και σε αλλο αρθρο διαβασα οτι μεχρι και 5 μερες επιβιωνει (μαλλον αυτο ειναι το σπερμα του σουπερμαν 😂😂😂😂)

Δημοσίευση
  στις On 6/9/2021 at 8:24 ΜΜ, ο/η iriana είπε:

Συμφωνώ! Κι εγώ στην αρχή έλεγα μέρα παρά μέρα... αλλά αν ο κύκλος σου δεν είναι σταθερός, μπορεί να χάσεις την σωστή τη μέρα!! Και το ωάριο ζει μόνο 24 ώρες!!! Τι να πω.. μακάρι να έχουμε αποτέλεσματα! Πότε περιμένεις να έχεις καθυστέρηση εσύ?? Εγώ στις 21 του μήνα!! 

Expand  

Εγώ περιμένω 19/9 ολες κοντά είμαστε! Εγώ από τη βιολογία ξέρω ότι το ωάριο ζει μια μέρα δλδ 24 ώρες και το σπερματοζωάριο ζει 3 ημερες δλδ 72 ώρες! Αυτό τώρα με το 5 ημερες ούτε εγώ το πιστεύω εκτός αν είσαι οπως λες Σούπερμαν! Εκτός αν έγιναν νέες μελέτες και εγώ δε τις είδα! Αλλά συμφωνώ ότι παίζει πολύ μεγάλο ρολο η αντοχή και η ποιότητα του σπέρματος 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Εδώ στην Αθήνα κοιμόμαστε αναγκαστικά στο ίδιο κρεβάτι. Τα μαξιλάρια δε νομίζω πως θα τον κρατάνε για πολύ ακόμα... 
    • Όσο για την προετοιμασία δεν είναι τόσο χρονοβόρο. Κι εγώ έβραζα να έχω 2 μέρες φαί. Και στο κρέας, το έκοβα μικρά κυβακια πριν το βάλω κατάψυξη, έτσι όταν ήθελα να το μαγειρέψω το έβγαζα λίγο πιο πριν και ξεπαγωνε αμέσως. Επίσης εμένα με βόλεψε πολύ το ραβδομπλεντερ.  Καλή αρχή!
    • @Rena92 πηγαινε απλά για να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα. Αν μέχρι αύριο σ έρθει αιμα περιοδου μην κανεις τίποτα. Θα περιμένεις να τελειώσει και ξεκινας άμεσα προσπαθειες. Ισως πας για έναν υπερηχο στο γιατρό σου αλλά μέχρι εκεί. Ότι είναι να γίνει να γίνει γρήγορα για να ηρεμησεις κ συ. Η προγεστερονη δ θα βοηθήσει αν είναι να παει στραβα. Θα βοηθούσε αν πχ είχες κανονικές αυξήσεις κ ροζ, καφε κτλ η αν εβλεπε καποια μικρή αποκολληση. Στη φάση αυτή δ έχει νόημα. Μην έχεις τυψεις. @arntaliaβρε κορίτσι μου βλεπεις οτι ο κυκλος σου κάνει νερα, δ έχεις σταθερή περιοδο πάντοτε κ  επεσες κ σε λάθος γιατρό. Οπότε όχι δ ειναι όλα καλά. Καπου κάτι σε κρατάει πισω. Δ ξερεις ποτε και αν κάνεις ωορηξια. Αν δ κάνεις σε κάθε κύκλο πως να έχεις πιθανότητες? Κανε λίγο υπομονή ακόμα κ θα τα στρωσευς τωρα με τ νέο γιατρο. Ακόμα κ με πρόκληση να πας αυτή τη φορά θα γίνει σωστά. Εκανες τοσες φορές και δ ξερεις αν έκανες εν τέλη ωορηξια κ ποτε. Εντελώς στα τύφλα πηγαινες. Πάρε ανασες, θα σ ρθει περιοδος θα ηρεμησεις, γτ τωρα οι ορμόνες βαράνε κοκκινο κ μόλις σ έρθει πες στο γιατρό ότι θες να πάτε πιο δυναμικά. Δοκίμασε μια σπερματεγχυση. Κάτι παραπάνω.
    • Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο όσο φαντάζεσαι 😅 Μπορεί ένα μήνα να μην τρώει ούτε το μεσημεριανό 😜 Να τρώει 2 κουταλιές και τέλος. Το στομάχι τους θέλει χρόνο να συνηθίσει.  Εμένα ο παιδίατρος μας είχε ξεκινήσει τον πρώτο μήνα μια εβδομάδα κρέμες και μετά από τη 2η εβδομάδα φρούτα. Ε με το ζόρι έτρωγε 2-3 κουταλιές από το ένα γεύμα. Τον 2ο μήνα ξεκίνησε η δικιά μου να τρώει από το 2ο γεύμα. Τα έφτιαχνα και τα έτρωγα εγώ για να μην τα πετάξω 🤣  Συμφωνώ όμως με τα λαχανικά στην αρχή. Στα λαχανικά ξεκίνησε να τρώει με χαρά. Και φρούτα ξεκίνησε να τρώει με τα καλοκαιρινά. Τα χειμωνιάτικα ίσα που τα έβαζε στο στόμα της. Γενικά θα δεις πως θα πάει και θα δεις αν θα είναι φαγανος ή όχι. Και αν θα αντικαταστήσει όντως γάλα με γεύμα. Εμένα πχ μέχρι τον 10ο μήνα πάντα έπινε και γάλα μετά το φαί. Μετά σιγά σιγά ξεκίνησε να το κόβει.
    • Εμας δεν ηταν ετοιμος στον πεμπτο δεν στηριζοταν καθολου σχεδον και τωρα καθεται μονο με υποστηριξη αλλα και παλι δεν εχει καλη ισορροπια και γερνει απ τη μια και απ την αλλη οποτε δεν μπορουσα να τον ξεκινησω νωριτερα. Το θεμα ειναι οτι αυτη μ ειπε οτι θα πουμε στο επομενο ραντεβου για τα φρουτα οποτε και καλα να παει το μεσημεριανο νιωθω οτι ειναι λιγο καπως να ξεκινησω τα φρουτα απο μονη μου χωρις κατευθυντηριες απο αυτην και την επομενη φορα που θα παμε να της πω απλα τα ξεκινησαμε. Θα ειναι λιγο σαν να την ακυρωνω. Τελος παντων ας ξεκινησω με το καλο το μεσημεριανο και αν δω οτι παει τοσο καλα το πολυ πολυ την παιρνω ενα τηλ. Σ ευχαριστω πολυ! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...