Μετάβαση σε περιεχόμενο

tricks κατά την διάρκεια της προσπάθειας!

Georgia1988

Recommended Posts

Γεια σας! Εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε μωράκι! Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πολύ πιο εύκολο αλλά τελικά δεν είναι. Κάθε προσπάθεια μου γεννάει όνειρα και προσδοκίες και όταν έρχεται η περίοδος όλα καταρρέουν.... Δυστυχώς και η δουλειά που κάνω με αναγκάζει να είμαι αρκετό καιρό μακριά από τον σύζυγό μου δυσκολεύοντας και άλλο την κατάσταση. Δεν το βάζω όμως κάτω. Έχω βρει με τον καιρό τρικάκια που με βοηθούν κάθε φορά να σηκώνομαι και να συνεχίζω σαν να είναι η πρώτη φορά προσπάθειας. Και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Και εννοείται να γράψετε και τα δικά σας κολπάκια επιβίωσης! Το μυστικό είναι βέβαια κάθε φορά να υιοθετούμε και ένα καινούριο κόλπο!

Το πρώτο κόλπο λοιπόν είναι τα τεστ ωορρηξίας. Τα αγοράζω με το τσουβάλι γιατί είναι αρκετά οικονομικά τα απλά (0.60 το ένα) ! Έχω καταενθουσιαστεί !!! Έμαθα καλύτερα τον κύκλο μου  επίσης. Είναι η πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα και μου έδωσε πολύ δύναμη και χαρά. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 123
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 5 ώρες, ο/η Georgia1988 είπε:

Γεια σας! Εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε μωράκι! Η αλήθεια είναι ότι το περίμενα πολύ πιο εύκολο αλλά τελικά δεν είναι. Κάθε προσπάθεια μου γεννάει όνειρα και προσδοκίες και όταν έρχεται η περίοδος όλα καταρρέουν.... Δυστυχώς και η δουλειά που κάνω με αναγκάζει να είμαι αρκετό καιρό μακριά από τον σύζυγό μου δυσκολεύοντας και άλλο την κατάσταση. Δεν το βάζω όμως κάτω. Έχω βρει με τον καιρό τρικάκια που με βοηθούν κάθε φορά να σηκώνομαι και να συνεχίζω σαν να είναι η πρώτη φορά προσπάθειας. Και θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας. Και εννοείται να γράψετε και τα δικά σας κολπάκια επιβίωσης! Το μυστικό είναι βέβαια κάθε φορά να υιοθετούμε και ένα καινούριο κόλπο!

Το πρώτο κόλπο λοιπόν είναι τα τεστ ωορρηξίας. Τα αγοράζω με το τσουβάλι γιατί είναι αρκετά οικονομικά τα απλά (0.60 το ένα) ! Έχω καταενθουσιαστεί !!! Έμαθα καλύτερα τον κύκλο μου  επίσης. Είναι η πρώτη φορά που τα χρησιμοποίησα και μου έδωσε πολύ δύναμη και χαρά. 

Κι εμένα τεστ ωορρηξίας με βοήθησε. Είχα πάρει όμως μια πιο ακριβή μάρκα. Κ τα δικά σου όμως μια χαρά. Καλή επιτυχία!

στις πριν 16 ώρες, ο/η Georgia1988 είπε:

Γεωργία μου καλημέρα!!! 

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα!! πιο ακριβώς δε γίνεται.. από τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε προσπάθειες με τον άντρα μου και δεδομένου ότι οι περισσότεροι φίλοι μας έκαναν άμεσα παιδάκι (σε μικρό χρονικό διάστημα προσπαθειών) νόμιζα θα είναι 'piece of cake'. κι όμως δεν είναι... και η μια απογοήτευση έφερε την άλλη. κι άιντε κάτσε με τα πόδια προς τα πάνω κανα τεταρτο μπας και μας κάτσει αυτή τη φορά.. και πάλι περίοδος τον επόμενο μήνα.. και ο άντρας μου αγχώνεται όσο περνάει ο καιρός και στεναχωριέται.. (μεταξύ μας φοβάται και το ενδεχόμενο των εξετάσεων και όσο δε βλέπει αποτέλεσμα, ξέρει ότι δεν θα αποφύγει τις εξετάσεις). βέβαια είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός για να λέω την αλήθεια αλλά βλέπω την απογοήτευση του όταν του λέω ότι ήρθε η περίοδος.

Αυτό το μήνα αποφάσισα να το πάρω πιο δυναμικά και στοχευμένα και να δοκιμάσω τα τεστ ωορρηξίας. έλεγα θα με αγχώσουν αλλά με γέμισαν με διάθεση και αισιοδοξία. πήρα τις ταινίες γτ διάβασα πολύ καλά σχόλια και όντως δεν είχα κανένα θέμα. ελπίζω να φέρουν αποτέλεσμα και την άλλη βδομάδα να έχω καθυστέρηση.. αλλιώς θα συνεχίσω με αυτά μέχρι οκτώβρη και όταν θα πάω στο γυναικολόγο για τεστ παπ κλπ θα του πω να ψαχτούμε.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι μετά τις επαφές των γόνιμων ημερών (2-3 ημέρες μετά) είχα λίιιιγο ροζ αίμα όταν σκουπίστηκα και την επόμενη μέρα είχαμε λίγο αίμα μετά το σεξ.

Θα δείξει.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να μας κρατάς ενήμερες με τα νέα σου!

Έχουμε η μία την άλλη εδώ να αλληλοστηριζόμαστε!! Μεγάλη χαρά παίρνω με αυτή την ομάδα!! ❤️

στις πριν 8 ώρες, ο/η Marakiii είπε:

Είχατε διαφορά στις μέρες σε σχέση με το κλασσικό περιθώριο 12ης - 16ης μέρας;

Καλημέρα Μαράκι μου!! Έχω κύκλο 27-28 ημερών και δεν είχα απόκλιση. Το ημερολόγιο έδειχνε ότι 15η ημέρα θα έχω ωορρηξία. 13η ημέρα βγήκε το τεστ θετικό (τεστ σε ταινία). έκανα 2 μάλιστα. ένα το μεσημέρι (χωρίς να έχω πιει υγρά για 2 ώρες) και ένα γύρω στις 9-9μιση το βράδυ. και τα 2 θετικότατα!! την επόμενη ημέρα το τεστ ήταν αρνητικό. με παρεξένεψε λίγο αλλά οκ. ελπίζω η επαφή της 13ης ημέρας να είχε αποτέλεσμα!! (κάνε θεούλη μου το θαύμα σου!!!) 🙏

Εσύ @Marakiiiσε τι φάση είσαι;;

στις πριν 23 ώρες, ο/η Georgia1988 είπε:

Κ εγώ έχω το θέμα της απόστασης με τον αντρούλη μου λόγω δουλειάς οπότε σε καταλαβαίνω.... εγώ όταν είμαστε σε φάση που προσπαθούμε κάνω κάτι που δεν έτυχε να το συζητήσω κάπου, απλά από μόνη μου θεωρώ ότι αύξανω της πιθανότητες κ δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ή οι εγκυμοσύνες μου θα προέκυπταν έτσι κ αλλιώς....... όταν κάνουμε τις "αγαπούλες" μας κ είναι βράδυ φροντίζω να μην χρειαστεί να ξανάσηκωθώ από το κρεβάτι κ να κοιμάμαι έτσι όλη νύχτα.... Όσο κ αν θέλω να κάνω μπανάκι την ίδια ώρα το αφήνω για το πρωί, Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ 🥰

στις πριν 21 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Κι εμένα τεστ ωορρηξίας με βοήθησε. Είχα πάρει όμως μια πιο ακριβή μάρκα. Κ τα δικά σου όμως μια χαρά. Καλή επιτυχία!

Καλησπέρα κι εγώ προσπαθώ λίγους μήνες και δεν τα έχω καταφέρει. Εγώ πήρα τα ακριβά επίσης αλλά τουλάχιστον τον προηγούμενο μήνα δεν είχα κανένα αποτέλεσμα😌 Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι αυτό τον μήνα!

Σε σχέση με την ημέρα ωωρηξίας πχ. εμένα είναι 12η μέρα, ποιες μέρες  οι καλύτερες; Έχω ακούσει ότι ίσως πιο καλά αποτελέσματα μέρες πριν ωωρηξία πχ 10η, 11η...

Αντε ευχομαι συντομα θετικα αποτελεσματα!😃😃

στις πριν 9 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Καλημέρα Μαράκι μου!! Έχω κύκλο 27-28 ημερών και δεν είχα απόκλιση. Το ημερολόγιο έδειχνε ότι 15η ημέρα θα έχω ωορρηξία. 13η ημέρα βγήκε το τεστ θετικό (τεστ σε ταινία). έκανα 2 μάλιστα. ένα το μεσημέρι (χωρίς να έχω πιει υγρά για 2 ώρες) και ένα γύρω στις 9-9μιση το βράδυ. και τα 2 θετικότατα!! την επόμενη ημέρα το τεστ ήταν αρνητικό. με παρεξένεψε λίγο αλλά οκ. ελπίζω η επαφή της 13ης ημέρας να είχε αποτέλεσμα!! (κάνε θεούλη μου το θαύμα σου!!!) 🙏

Θα τα δοκιμάσω κ εγω τότε!...εμεις είμαστε στον 2ο μήνα κ με έχει πάρει λιιιγο από κάτω!Γενικά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και τις περισσότερες φορές το καταφέρνω αλλά υπάρχουν κ στιγμές που αγχώνομαι!..ειδικά αυτόν τον μήνα πίστευα ότι κάτι θα γίνει αλλά νομίζω ότι αδιαθετησα πριν λίγο (είδα αίμα στο χαρτί)

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Marakiii είπε:

Τελικά αδιαθετησα!4 μέρες νωρίτερα!πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό...

Δεν πειράζει κορίτσι μου, ψάχνε την θετική πλευρά κάθε κατάστασης για να μη σε παίρνει από κάτω... σκέψου ότι αφού ήτανε να έρθει καλύτερα μια ώρα αρχύτερα!!!!! Θα προσπαθήσετε πιο σύντομα αυτόν τον μήνα! 😉 Έριξα πολύ κλάμα στην πρώτη μου προσπάθεια, πίστευα ότι απλά το παίρνεις απόφαση κ τσουπ έρχεται! Αλλά δεεεεεν.... Τον μήνα που σκέφτηκα ότι "εντάξει ας το πάρω απόφαση ότι δεν θα γίνει... ας περάσω καλά με τον αντρούλη μου κ τον άλλο μήνα πάμε σε γιατρό" τότε δηλαδή που το έβγαλα εντελώς από το μυαλό μου, έγινε το θαυματάκι μας! Το παν είναι να απασχολείται το μυαλό σας με οτιδήποτε άλλο για να μην αγχώνεστε τόσο πολύ!! Σας εύχομαι να έχετε όλες καλά νέα πολύ σύντομα ❤❤❤❤❤❤

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marakiii είπε:

Είναι ο καιρός, η θάλασσα...

στις πριν 5 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Κ εγώ έχω το θέμα της απόστασης με τον αντρούλη μου λόγω δουλειάς οπότε σε καταλαβαίνω.... εγώ όταν είμαστε σε φάση που προσπαθούμε κάνω κάτι που δεν έτυχε να το συζητήσω κάπου, απλά από μόνη μου θεωρώ ότι αύξανω της πιθανότητες κ δεν ξέρω βέβαια αν ισχύει ή οι εγκυμοσύνες μου θα προέκυπταν έτσι κ αλλιώς....... όταν κάνουμε τις "αγαπούλες" μας κ είναι βράδυ φροντίζω να μην χρειαστεί να ξανάσηκωθώ από το κρεβάτι κ να κοιμάμαι έτσι όλη νύχτα.... Όσο κ αν θέλω να κάνω μπανάκι την ίδια ώρα το αφήνω για το πρωί, Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ 🥰

Κι εγω το εκανα αυτο τη μια μερα π ηταν βραδυ.. δεν σηκωθηκα καθολου νομιζω.. ουτε τοιλετ.. μονο ντυθηκα κι αυτο ψιλοκαθιστη κι αφου περασε ωριτσα.. 

Ευχαριστουμε γ τη συμβουλη!!! 💌

στις πριν 2 ώρες, ο/η Hopemumtobe είπε:

Καλησπέρα κι εγώ προσπαθώ λίγους μήνες και δεν τα έχω καταφέρει. Εγώ πήρα τα ακριβά επίσης αλλά τουλάχιστον τον προηγούμενο μήνα δεν είχα κανένα αποτέλεσμα😌 Ελπίζω να καταφέρουμε κάτι αυτό τον μήνα!

Σε σχέση με την ημέρα ωωρηξίας πχ. εμένα είναι 12η μέρα, ποιες μέρες  οι καλύτερες; Έχω ακούσει ότι ίσως πιο καλά αποτελέσματα μέρες πριν ωωρηξία πχ 10η, 11η...

Αντε ευχομαι συντομα θετικα αποτελεσματα!😃😃

Στα τεστ π εκανα γραφουν οτι το τεστ ειναι θετικο κ μετα απο 24-48 ωρες γινεται η ωορρηξια. Οποτε ιδανικα να ερθεις σε επαφη την 11η ημερα σιγουρα κι αν γινει κ τη 12η ακομα καλυτερα!! 

Ευχομαι κι εγω θετικα τεστακια σε ολες οσες το επιθυμουμε!! 🤰

στις πριν 1 ώρα, ο/η Marakiii είπε:

Εχει δικιο η @Eiffel.. το καλοκαιρι επηρεαζεται ευκολα η περιοδος.. λιγο τα μπανια, λιγο η κρυα θαλασσα...

Στεναχωριεμαι και σε νιωθω @Marakiii.. ειδικα σημερα (δεν ξερω γιατι) σκεφτομουν πως θα διαχειριστω την περιοδο π ευελπιστω ν μην ερθει αλλα μετα απο 7 μηνες ο φοβος μεσα μου μού λεει οτι παλι θα ερθει.

κι εγω καθε φορα τα ιδια παθαινω κ προσπαθω να πιαστω απο κατι και να αισιοδοξησω.. αλλα το αγχος δν φευγει..

Παντως ειναι νωρις καλη μου για να αγχωνεσαι.. ζησε τις προσπαθειες κι ολα θα πανε καλα!!! 🙏♥️ Κι εννοειται κανε κανα τεστακι να πυροβολατε στοχευμενα!!🤰

Καλημέρα!Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!...ναι είπα αυτή τη φορά δεν θα το αφήσω εντελώς στν τύχη του!..η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα και στη δουλειά οπότε μπορεί κ απο αυτό!Οπότε όλα καλά 😊

Γεια σας κι από εμένα,κοριτσια!

Πρώτη μου ανάρτηση στο forum.

Με τον άντρα μου προσπαθήσαμε 4 μήνες με τεστακια clearblue,αλλά δυστυχώς δε μας ήρθε το χαρμόσυνο.

Κάναμε παύση λόγω ταξιδιού του άντρα μου και τώρα ο Αύγουστος είναι ο πρώτος μήνας που ξεκινήσαμε πάλι την προσπάθειά μας.

Ελπίζω να είναι και ο τυχερός!

Εύχομαι γρήγορα γεμάτες κοιλίτσες σε όλες σας!!!

στις On 12/8/2021 at 3:07 ΠΜ, ο/η Marakiii είπε:

Είχατε διαφορά στις μέρες σε σχέση με το κλασσικό περιθώριο 12ης - 16ης μέρας;

Δυο μέρες μετά από την προβλεπόμενη ωορρηξία σύμφωνα  με τη ημερολόγιο

στις On 12/8/2021 at 11:26 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Γεωργία μου καλημέρα!!! 

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα!! πιο ακριβώς δε γίνεται.. από τέλη Ιανουαρίου ξεκινήσαμε προσπάθειες με τον άντρα μου και δεδομένου ότι οι περισσότεροι φίλοι μας έκαναν άμεσα παιδάκι (σε μικρό χρονικό διάστημα προσπαθειών) νόμιζα θα είναι 'piece of cake'. κι όμως δεν είναι... και η μια απογοήτευση έφερε την άλλη. κι άιντε κάτσε με τα πόδια προς τα πάνω κανα τεταρτο μπας και μας κάτσει αυτή τη φορά.. και πάλι περίοδος τον επόμενο μήνα.. και ο άντρας μου αγχώνεται όσο περνάει ο καιρός και στεναχωριέται.. (μεταξύ μας φοβάται και το ενδεχόμενο των εξετάσεων και όσο δε βλέπει αποτέλεσμα, ξέρει ότι δεν θα αποφύγει τις εξετάσεις). βέβαια είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός για να λέω την αλήθεια αλλά βλέπω την απογοήτευση του όταν του λέω ότι ήρθε η περίοδος.

Αυτό το μήνα αποφάσισα να το πάρω πιο δυναμικά και στοχευμένα και να δοκιμάσω τα τεστ ωορρηξίας. έλεγα θα με αγχώσουν αλλά με γέμισαν με διάθεση και αισιοδοξία. πήρα τις ταινίες γτ διάβασα πολύ καλά σχόλια και όντως δεν είχα κανένα θέμα. ελπίζω να φέρουν αποτέλεσμα και την άλλη βδομάδα να έχω καθυστέρηση.. αλλιώς θα συνεχίσω με αυτά μέχρι οκτώβρη και όταν θα πάω στο γυναικολόγο για τεστ παπ κλπ θα του πω να ψαχτούμε.

Το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι μετά τις επαφές των γόνιμων ημερών (2-3 ημέρες μετά) είχα λίιιιγο ροζ αίμα όταν σκουπίστηκα και την επόμενη μέρα είχαμε λίγο αίμα μετά το σεξ.

Θα δείξει.. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο και να μας κρατάς ενήμερες με τα νέα σου!

Έχουμε η μία την άλλη εδώ να αλληλοστηριζόμαστε!! Μεγάλη χαρά παίρνω με αυτή την ομάδα!! ❤️

Σου το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου! Άλλο ένα τρικάκι κατέβασε την εφαρμογή easy@home όπου σε βγάζεις φωτογραφία το τεστ για να βλέπεις πότε κορυφώνεται η LH...Και εγώ με τον άντρα μου τα ίδια. Πήγε και σε έναν γιατρό μαλάκα που του αρνήθηκε να κάνει εξετάσεις και του είπε μετά από ένα χρόνο προσπάθειας.Και τώρα προσπαθώ να τον πείσω. 

στις πριν 21 ώρες, ο/η Eiffel είπε:

Είναι ο καιρός, η θάλασσα...

Μην απογοητεύεσαι βρες κάτι να κάνεις διαφορετικό που θα σου δώσει αισιοδοξία! Τεστ ωορρηξίας , yoga , βιταμίνες ω3 οτιδήποτε για να σου δίνει πάλι χαρά. Θα ρθει που θα πάει! 

στις On 12/8/2021 at 11:40 ΠΜ, ο/η Antonia2 είπε:

Εγώ πάλι από 29-31 κύκλο έχω. Λίγο ότι αλλάζω τόπο και κλίμα λόγω δουλειάς , λίγο ότι αλλαζω και διατροφή δεν έχω σταθερό κύκλο. Πάντως με τα τεστ είδα ότι έχω 2 μέρες πιο μετά ωορρηξία σε σχέση με το ημερολόγιο. 

στις πριν 22 ώρες, ο/η Antonia2 είπε:

Στα τεστ π εκανα γραφουν οτι το τεστ ειναι θετικο κ μετα απο 24-48 ωρες γινεται η ωορρηξια. Οποτε ιδανικα να ερθεις σε επαφη την 11η ημερα σιγουρα κι αν γινει κ τη 12η ακομα καλυτερα!! 

Ευχομαι κι εγω θετικα τεστακια σε ολες οσες το επιθυμουμε!! 🤰

αντε να δουμε αυτο το μηνα! να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο; έχειςκάνει το εμβόλιο; εγώ επειδη εχω ηδη διαταραχες περιοδου λόγω προσπάθειας εγκυμοσύνης μη μου κανει διαταραχες περιοδου κλπ και δεν το έχω κάνει, ακόμη το σκέφτομαι!

στις πριν 2 ώρες, ο/η elenidas είπε:

Με τον άντρα μου προσπαθήσαμε 4 μήνες με τεστακια clearblue,αλλά δυστυχώς δε μας ήρθε το χαρμόσυνο.

Κάναμε παύση λόγω ταξιδιού του άντρα μου και τώρα ο Αύγουστος είναι ο πρώτος μήνας που ξεκινήσαμε πάλι την προσπάθειά μας.

Καλως ήρθες κι εγώ πολύ καινούρια είμαι εδώ, έχω κάνει μόνο μερικές αναρτήσεις, μακαρι να ειναι τυχερος Αυγουστος και για σενα και για πολες όσες ανυπομονουμε!🙏🙏

στις On 12/8/2021 at 6:01 ΜΜ, ο/η Froufro είπε:

Τα ίδια και εγώ! Και η αλήθεια δεν μου είναι και πολύ ευχάριστο....

στις πριν 13 ώρες, ο/η Georgia1988 είπε:

Σου το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου! Άλλο ένα τρικάκι κατέβασε την εφαρμογή easy@home όπου σε βγάζεις φωτογραφία το τεστ για να βλέπεις πότε κορυφώνεται η LH...Και εγώ με τον άντρα μου τα ίδια. Πήγε και σε έναν γιατρό μαλάκα που του αρνήθηκε να κάνει εξετάσεις και του είπε μετά από ένα χρόνο προσπάθειας.Και τώρα προσπαθώ να τον πείσω. 

Ααα εσυ @Georgia1988εισαι πολυ μπροστα!!! 😉🤩 Τι εφαρμογη ειναι αυτη;; Θα ψαξω να τη βρω για τον επομενο μηνα!! Βγαζεις φωτο το τεστ ωορρηξιας εννοεις; Την ταινια ετσι;;

Αχ κοριτσια νου εχω μεγαλο αγχος.. την πεμπτη περιμενω αλλα εμενα ξεκινανε τα κοκκινα σημασια απ κυριακη.. (πολυ κουλο αλλα ετσι γινεται σε καθε περιοδο. Ο γυναικολογος μου ειπε να μην ανησυχω). Οποτε κρισιμη η αυριανη μερα.. αν δω ροζ την κατσαμε τη βαρκα

στις πριν 14 ώρες, ο/η elenidas είπε:

Γεια σου @elenidas!! Καλως ηρθες στην παρεα μας!! Κι εγω εχω μια βδομαδα που μπηκα στο φορουμ κ ολα τα κοριτσια μου δινουν δυναμη κ αισιοδοξια!! Μην πτοεισαι κ τωρα π γυρισε ο αντρουλης σου, βρειτε τις καταλληλες μερες κ δωστε του ν καταλαβει!! 😉🎉 Ξεφαντωστε!!

Καλο θ ειναι να εχετε 2-5 ημερες αποχη πριν το ξεφαντωμα!! Χαχαχα!!

Σου στελνω τη θετικη μου ενεργεια και ευχομαι συντομα θετικα τεστακια σε οσες το επιθυμουμε!! 🤞🤰

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...