Μετάβαση σε περιεχόμενο

πορτ μπεμπέ ή καλαθούνα

Recommended Posts

egw tha pw gia port mpempe an kai den pira tipota apo ta duo........pira likno gia na koimatai(to opoio einai ksilino exei to idio sxedio me thn kounia kai rodakia gia na kounietai pera thwthe) giati oute to port(mono gia ton ipno den tha mou arese) oute i kalathouna mou aresoun....eidika i kalathouna simfwnw me thn afroditi olo frou frou einai kai nomizw pws tha to kleinei to paidi na koimatai ekei.........twra bre koritsia na koimatai olo to brady sto port mpempe..ayto ennoeite..einai dynaton na koimatai toses wres ekei??????den kserw gia auto sas rwtaw..twra gia na to bazeis oli mera...ok mou aresei....egw pantws eixa relax tis fisherprice pou einai apo neoggenita mexri kai gia na kathetai kai kathisma ayto kinitou(then thimamai tin marka...eixe omws 280 eurw)to opoio eixe eidiko maksilaraki apo 0 ews 5.5 kila kai meta to bgazeis:)ayta eixa na pw?!!!!xixiximanina mou me to kalo koritsaki mou.,...traba ekei kai opoio se gemizei to mati parto

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια συμφωνω οτι στο κρεββατακι του ειναι καλυτερα εξ αρχης αλλα ομως εεμειςδεν θα μπορουμε να το εχουμε στο δωματιο μας εστω για αρχη... μετα ειναι και που ειναι καλοκαιρι και ολο και καπου θα παμε 2 εξοχικα εχουμε!!! αρα καπως πρεπει να μεταφερομαστε!!!!:silly: :silly: :silly:

KOPELA MOU KAI EGO port mpempe EIXA..

BASIKA MOU EIXE DOSEI H KOUNIADA MOU KAI PHGA STO LHTO KAI PHRA MIA BASH ME RODAKIA KAI TO EBAZA KAI PANO EIXE KAI ANAKLHSH KAI APOFEUGAME KAI TIS GOULIES..

NOMIZO OTI DEN AXIZEI NA PAREIS KAI TO ENA KAI TO ALLO

MONO PARE ENA KALO STROMATAKI EPIPLEON

A YPARXOUN KATI PORT MBEMBE TA OPOIA STO FARDOS TOUS EINAI MIKRA MHN TA PROTHMHSEIS EMENA HTAN ARKETA FARDY(THS CHICCO) KAI ETSI XORAGE KAI TO SFHNAKI KAI TO PAIDI ME ANESH..

PANTOS DEN XERO GENIKA ALLA EMENA TO PAIDI MOU EINAI ARKETA PSHLO KAI ETSI DEN XORAGAME GIA POLU EKEI PHGAME STO DOMATIO THS ARA AN EIXA AGORASEI TSAMPA LEUTA THA EIXA DOSEI

:kiss: :kiss:

ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΟΡΤ-ΜΠΕΜΠΕ..

ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 3 ΣΕ 1 ΤΗΣ PEG PEREGO ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ

ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ..

ΕΠΙΣΗΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΛΙΚΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ

ΜΟΥ..ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ

ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ..

ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ..

ΕΝΩ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ

ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ!! ΤΕΛΕΙΟ!!

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!

ΜΑΝΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΛΗ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΡΟΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΛΗΜΜΑ;;ΤΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΕΝΝΟΕΙΣ;;ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΛΙΚΝΑ, ΚΑΛΑΘΟΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΤΩΝ ΚΑΡΟΤΣΙΩΝ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ.ΑΡΑ ΛΟΓΙΚΑ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ.

ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ.ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.

ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ.ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΔΕ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΞΟΧΙΚΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ.

μαρινακι τωρα το σκεφτηκα αφου ειναι για τις διακοπες να παρεις ενα παρκοκρεβατο διπλωνει γινετε μια σταλια το εχεις για οπου πας αντικαθιστα τη κουνια και εχεις το καροτσι για τις βολτες

εγω προσωπικά ειχα παρει πολυκαροτσι της chicco και ειχε μεγαλο πορτ μπεμπε το οποιο με βολεψε παρα πολυ γιατι την εβαζα κ κοιμοταν και την επαιρνα και παντου μαζι μου με αυτο. ΤΟυλαχιστον μεχρι 5 μηνων με βολεψε και τωρα αν χρειαστει για μεγαλο ταξιδι το παιρνω παρολο που ειναι μεσα τωρα τσιμα τσιμα.

Manina, να σου πω και εγω τη γνωμη μου μια και εχουμε κατι κοινο.

Και εγω γενναω αρχες Μαίου και μετα το σαραντισμο (ολα να ειναι καλα)

θα παω στο εξοχικο. Αν και εχω καλαθουνα ετσι ωστε να τον κοιμιζουμε οπουδηποτε μεσα στο σπιτι, στο εξοχικο θα χρησιμοποιησω το παρκοκρεβατο για το οποιο αγορασαμε ενα στρωμα περιπου 80ευρω. Εαν θα πηγαινεις και εσυ συχνα για τα επομενα 2 χρονια περιπου, εχε υποψιν σου πως ειναι μια πολυ καλη λυση μεχρι σχεδον τα 2 το παιδι μπορει να κοιμαται στο παρκοκρεβατο.

Ελπιζω να μην σε μπερδεψα και αλλο:silly: :silly: :kiss: :kiss:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ...

ΑΝΘΗ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΡΤ ΜΠΕΜΠΕ ΟΧΙ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ...ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ...(ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΒΑΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΑΜΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ)...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ... Ο Β' ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΥΠΕΡΗΧΟς ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΛΕς ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟΣ???:blush::blink::side:

ΜΑΝΙΝΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ!!!ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ.ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΖΗΤΗΣΑ DVD ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ DVD ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ.ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ Η' ΝΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ.ΟΠΟΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΦΟΥ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΙΑΖΕ!!

Ανθή έγραψε:

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΙΑΖΕ!!

ΕΝΝΟΩ ΕΝΟΙΑΖΕ.ΣΤΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟΥΛΙΑ..!!

ΜΑΝΙΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΠΟΡΤ - ΜΠΕΜΠΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΟ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΥΦΑΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΛΕΨΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...