Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπέρα κορίτσια! Πήγαμε και εμείς σήμερα για υπέρηχο! Ακούσαμε την καρδούλα να χτυπάει τουκου τουκου😄Ο υπ΄έρηχος με έβγαλε 6+5 τελικά ! Χαρούμενη αν και αρκετά συγκρατημένη..βλέπουμε ωστόσο το ποτήρι μισογεμάτο..ξέχασα όμως να ρωτήσω τον γυναικολόγο πότε να κάνω την εξέταση NIPT; όσες την έχετε κάνει..σε ποια εβδομάδα την κάνατε;
Πήγατε γιατρό;; Καλά στις εβδομάδες που είμαστε είναι αναμενόμενο να μην τα νιώθουμε κάθε μέρα ή και το ίδιο έντονα! Εγώ θυμάμαι στην κόρη μου, όταν έκανα δουλειές πέτρωνε η κοιλιά κ δεν την ένιωθα, ακόμη κ σε μεγάλη εβδομάδα.
Όσο για την πάνα είναι μικρούλης και ο δικός σου εννοείται! Και η δικιά μου τώρα 21 μηνών την άλλη εβδομάδα, την θεωρώ μικρούλα, απλά σκέφτομαι ότι του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο με ένα βρεφάκι να κάνω αυτήν την προσπάθεια. Θα δείξει…θα ακολουθήσω το παιδί, δεν θέλει πίεση.
Πάντως εγώ στη θέση σου θα του έβαζα ένα γιογιό και ας το δει για παιχνίδι στην αρχή…αφού δείχνει τέτοια σημάδια μπορεί να τον ενδιαφέρει!
@RAM21 @flowerv @Asteria22 σας ευχαριστω πολυ κοριτσια! ❤️ Ευχομαι με το καλο και οι υπολοιπες που ειναι σε αναμονη!
Πρωτη "θα συρω το χορο" μετα το καλοκαιρι!!!! 🤣 Μιλησα με την συντονιστρια του γιατρου, θα κανω καποιες εξετασεις αιματος και αναμενω οδηγιες!
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.