Καλημέρα κοριτσιαααα! Γύρισα πριν λίγο από την γυναικολόγο! Ολα είναι καλά και ο υπέρηχος σούπερ..μου είπε πως έχω πολλά αυγά και 1 σε κάθε ωοθήκη είναι σε ιδανικό μέγεθος να σπάσουν! Ίσως κάνω διπλή ωορρηξια! Σήμερα αύριο μου είπε επαφές!
@annie! πραγματικά θέλω να πιστεύω πως είναι τυχαίο γεγονός! και πως η δεύτερη μου θα είναι και η τυχερή.
Ξέρω ότι το γενετικό υλικό του συζύγου δεν είναι καλό και θεωρώ ότι όσο και καλή ανάλυση να το κάνουν για να μπορέσουν να βρουν τα καλύτερα σπερματοζωάρια όλο και κάποια ανωμαλία υπάρχει στο DNA τους.
Εξάλλου εμένα μου είχαν πει ότι το σπέρμα του ήταν πάρα πολύ παθολογικό, παρόλα αυτά γονιμοποίησε πολλά ωάρια μου οπότε θεωρώ ότι υπάρχει ελπίδα.. γιατί αν δεν ήταν σωστό δεν θα έφταναν όλα τα ωάρια σε βλαστοκύστες 5 ημερών και πολύς καλής ποιότητας, τουλάχιστον σε εικόνα. Άρα με λίγη τύχη και μετά και από τον αιματολογικό έλεγχο που θα κάνω ελπίζω να έχω αποτέλεσμα και μωράκι/κια στην αγκαλιά μου υγιή..
Το αίμα δόξα τω Θεώ όπως σας είπα και εχθές σταμάτησε, και τα καφέ υγρά. Στην ουσία στις 12 μέρες καθάρισα.. και τώρα αναμένω την ωορρηξία μου.. 🤗 λέω να κάνω τεστάκια για να δω σε πια μέρα του κύκλο να την περιμένω και ανάλογα να ξέρω πότε θα μου έρθει και η περίοδος.. εντάξει νομίζω πως είναι νωρίς ακόμη αλλά μόλις αρχίσω να νιώθω πονάκια στο στήθος και χαμηλά στις ωοθήκες θα αρχίσω να κάνω.
ΣΟΚ εγώ μένω στη 2η πιο μολυσμένη περιοχή.. Πλαγιαρι Θεσσαλονικης.. Κ γω πιστεύω πως είναι θέμα τύχης. Θεωρώ πως πάνω κάτω όλα καλά είναι, καινούργια κέντρα με καλά εμβρυολογικά. Εκτός αν πετύχεις σε τσαρλατάνους που απλά θέλουν τα λεφτά σου αλλά κ για τα 3 στα οποία αναφερόμαστε έχω ακούσει καλά λόγια. Από το ένα έχω μόνο προσωπική εμπειρία. Τουλάχιστον για εύκολες περιπτώσεις όπως η δική μου που ήταν ανεξήγητη υπογονιμότητα κ η δική σου που είναι θέμα σπέρματος. Οταν πάμε σε ανατομικά θέματα θεωρώ πως ναι παίζει ρόλο ο γιατρός, οι γνώσεις κ η εμπειρία σε αντίστοιχες περιπτώσεις