Μετάβαση σε περιεχόμενο

Με το καλό τα μωράκια Μαρτίου 2022❤️

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Maira29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!! Πως είστε?? Εμείς είχαμε χθες γιατρό όλα μια χαρά μπαίνουμε στην τελική ευθεία!! Η μπέμπα μας έφτασε 2800 οπότε μας είπε ο γιατρός ότι θα περάσουμε τα 3 κιλά και μου έφυγε ένα μικρό άγχος ότι δεν έτρωγε καλά!! Επόμενο ραντεβού στις 28 του μήνα!! Κορίτσια εχθές συνειδητοποίησα ότι μας έμειναν ακόμα 2 εβδομάδες!! Μου έγραψε ο γιατρός εξετάσεις και μου λέει "οι τελευταίες ειναι αυτές!! Με το καλό να έρθει το μωράκι μας!!" 

Σε άλλα νέα, μέσα στη βδομάδα τελειώνουμε το δωμάτιο για να καθαριστεί και το σπίτι το ερχόμενο σαββατοκύριακο και είναι πια όλα έτοιμα να υποδεχτούμε τη ζουζούνα μας!! Πήραμε και τα κερασματα της γεννας τα οποία είναι πραγματικά πανέμορφα και απλά τώρα περιμένουμε!! Ο ύπνος βέβαια έχει καταντήσει λίγο Γολγοθάς αλλά λέω στον εαυτό μου υπομονή!! 

Με τα καλο η ζουζουνα σας!!!Μια χαρά ει αι από βαρος ποσων εβδομάδων εισαι;;;Με το καλο να τελειώσετε τις ετοιμασίες σας και να γεμίσει το σπιτάκι σας απο αυτή την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα μωράκια μας!!!!Ο υπνος είναι βάσανο εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια ήμουν χειρότερα τωρα μπορεί επειδή έχει κατέβει από πιο νωρίς δεν με πιέζει τόσο βέβαια ο μικρος μ γεννήθηκε κ 3.510 η μπουμπού μας τωρα δεν ξερω ποσο θα μας πάει...Κερασματακια πήρατε μπισκοτάκια ή μπουμπούνιερες γεννησης;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 3.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Με τα καλο η ζουζουνα σας!!!Μια χαρά ει αι από βαρος ποσων εβδομάδων εισαι;;;Με το καλο να τελειώσετε τις ετοιμασίες σας και να γεμίσει το σπιτάκι σας απο αυτή την υπέροχη μυρωδιά που έχουν τα μωράκια μας!!!!Ο υπνος είναι βάσανο εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη να πω την αλήθεια ήμουν χειρότερα τωρα μπορεί επειδή έχει κατέβει από πιο νωρίς δεν με πιέζει τόσο βέβαια ο μικρος μ γεννήθηκε κ 3.510 η μπουμπού μας τωρα δεν ξερω ποσο θα μας πάει...Κερασματακια πήρατε μπισκοτάκια ή μπουμπούνιερες γεννησης;;;

Να είσαι καλά κορίτσι μου!! Με το καλό για όλες μας!! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες να γνωρίσουμε επιτέλους τα μωράκια μας!! 36+2 είμαι και από πίεση άλλο τίποτα!! Χθες ειδικά ζορίστηκα υπερβολικά γιατί πήγα να ξαπλώσω όμως ανακατευομουν και είχα έντονη δυσφορία!! Κατάφερα να κοιμηθώ αλλά ξύπνησα μετά από κανένα 2ωρο γιατί ήθελα να γυρίσω από την άλλη και πονουσαν τα πλευρά μου, ξανά κοιμήθηκα αλλά μετά από κανένα 2ωρο πάλι ξύπνησα από καούρες και κατά τις 7 ξύπνησα για τουαλέτα όπου και είπα ας σηκωθώ γιατί δεν γίνεται δουλίτσα έτσι!! 

Κερασματα πήραμε μπομπονιερακια!! Ήθελα να βάλω και κάτι όμορφα μπισκοτάκια μωράκι που είδα αλλά δεν με άφησε ο άντρας μου μου λέει "πας καλά? Θα τους βλέπω να τρώνε το παιδί μου? Κανιβαλισμος!" 😂😂😂😂😂😂 Βέβαια σίγουρα θα βάλουμε ένα γλυκάκι ακόμα!! 

στις πριν 6 ώρες, ο/η Maira29 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα!! Πως είστε?? Εμείς είχαμε χθες γιατρό όλα μια χαρά μπαίνουμε στην τελική ευθεία!! Η μπέμπα μας έφτασε 2800 οπότε μας είπε ο γιατρός ότι θα περάσουμε τα 3 κιλά και μου έφυγε ένα μικρό άγχος ότι δεν έτρωγε καλά!! Επόμενο ραντεβού στις 28 του μήνα!! Κορίτσια εχθές συνειδητοποίησα ότι μας έμειναν ακόμα 2 εβδομάδες!! Μου έγραψε ο γιατρός εξετάσεις και μου λέει "οι τελευταίες ειναι αυτές!! Με το καλό να έρθει το μωράκι μας!!" 

Σε άλλα νέα, μέσα στη βδομάδα τελειώνουμε το δωμάτιο για να καθαριστεί και το σπίτι το ερχόμενο σαββατοκύριακο και είναι πια όλα έτοιμα να υποδεχτούμε τη ζουζούνα μας!! Πήραμε και τα κερασματα της γεννας τα οποία είναι πραγματικά πανέμορφα και απλά τώρα περιμένουμε!! Ο ύπνος βέβαια έχει καταντήσει λίγο Γολγοθάς αλλά λέω στον εαυτό μου υπομονή!! 

Μα τι καλά νέα είναι αυτά!!! Το.μωρακι σας είναι τέλειο!! Με το καλό να ερθει!!!!κι εμείς χτες κάναμε το σπίτι γενικό Κοριτσάκι μου !!!! Περνάνε οι μέρες!!!! Και περιμένουμε μόνο την μικρή πια...εγώ αύριο έχω πάλι γιατρό κι έχω τεράστια αγωνία νομίζω κάτι θα μου πει για την εξέλιξη της γέννας.... Πήρες κεράσματα μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα;;;;; Επειδή εμένα μου είπε να τα παραγγείλω μια εβδομάδα πριν γιατί θα γεννήσω με καισαρική και θα ξέρω...αλλά αυτά δεν χαλάνε απ' όσο ξέρω ε;;; Άντε άντε με το καλό το μικρό σας! Ήδη έχουν αρχίσει οι ανακοινώσεις τοκετών!!! 

💗💗💗

στις πριν 1 ώρα, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Αχ τι ώρα αντε να μπουν και αυτα να μας φύγει ένα άγχος να δούμε κ τι ποσο θα είναι γτ δεν ξερω κ τι δικαιούμαστε για τις 56 μερες...Αφου πήρε εγκριτικη κ η δική σου λογικά θα πληρώθεις και εσύ σε αυτές τις ημερομηνίες...Αναμένουμε λοιπόν πρώτα θα πάρουμε τα χρήματα απο το επιδομα κυησης και μετά από τις αναρρωτικες...ΕΛΛΑΔΑ 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣Ρε κορίτσι μου χαχαχαχα αυτό έλεγα στον άντρα μου!!!! Έλεος δηλαδή αυτό το πράγμα! Μα πρώτα το επίδομα και περιμένουμε αναρρωτικές;;; Αυτός ο ΕΦΚΑ πάρα είναι.... 🤦🤦🤦

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Maira29 είπε:

Να είσαι καλά κορίτσι μου!! Με το καλό για όλες μας!! Να περάσουν γρήγορα οι μέρες να γνωρίσουμε επιτέλους τα μωράκια μας!! 36+2 είμαι και από πίεση άλλο τίποτα!! Χθες ειδικά ζορίστηκα υπερβολικά γιατί πήγα να ξαπλώσω όμως ανακατευομουν και είχα έντονη δυσφορία!! Κατάφερα να κοιμηθώ αλλά ξύπνησα μετά από κανένα 2ωρο γιατί ήθελα να γυρίσω από την άλλη και πονουσαν τα πλευρά μου, ξανά κοιμήθηκα αλλά μετά από κανένα 2ωρο πάλι ξύπνησα από καούρες και κατά τις 7 ξύπνησα για τουαλέτα όπου και είπα ας σηκωθώ γιατί δεν γίνεται δουλίτσα έτσι!! 

Κερασματα πήραμε μπομπονιερακια!! Ήθελα να βάλω και κάτι όμορφα μπισκοτάκια μωράκι που είδα αλλά δεν με άφησε ο άντρας μου μου λέει "πας καλά? Θα τους βλέπω να τρώνε το παιδί μου? Κανιβαλισμος!" 😂😂😂😂😂😂 Βέβαια σίγουρα θα βάλουμε ένα γλυκάκι ακόμα!! 

Αααχ τώρα είδα και το άλλο μήνυμα... Είναι μπομπονιέρακια ε;;; Τέλεια !!!!! Με το καλό κι υπομονή!!

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Διόνη είπε:

Μα τι καλά νέα είναι αυτά!!! Το.μωρακι σας είναι τέλειο!! Με το καλό να ερθει!!!!κι εμείς χτες κάναμε το σπίτι γενικό Κοριτσάκι μου !!!! Περνάνε οι μέρες!!!! Και περιμένουμε μόνο την μικρή πια...εγώ αύριο έχω πάλι γιατρό κι έχω τεράστια αγωνία νομίζω κάτι θα μου πει για την εξέλιξη της γέννας.... Πήρες κεράσματα μπισκοτάκια με ζαχαρόπαστα;;;;; Επειδή εμένα μου είπε να τα παραγγείλω μια εβδομάδα πριν γιατί θα γεννήσω με καισαρική και θα ξέρω...αλλά αυτά δεν χαλάνε απ' όσο ξέρω ε;;; Άντε άντε με το καλό το μικρό σας! Ήδη έχουν αρχίσει οι ανακοινώσεις τοκετών!!! 

💗💗💗

🤣🤣🤣🤣🤣Ρε κορίτσι μου χαχαχαχα αυτό έλεγα στον άντρα μου!!!! Έλεος δηλαδή αυτό το πράγμα! Μα πρώτα το επίδομα και περιμένουμε αναρρωτικές;;; Αυτός ο ΕΦΚΑ πάρα είναι.... 🤦🤦🤦

Διονη μου εμενα μόλις μου μπήκαν τα χρήματα!!!🥰🥰🥰🥰🥰

@Ονομα χρήστη κορίτσι μου μόλις μπήκαν!! Τσέκαρε κι εσένα το λογαριασμό σου!! 🙏🙏🙏💸💸💸💸💸😃😃😃😃😃😃😃

στις Just now, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Διονη μου εμενα μόλις μου μπήκαν τα χρήματα!!!🥰🥰🥰🥰🥰

Νταξει κλαίω που μου έγραψες τα ίδια!!! Χαχαχαχα οκ τέλεια!!

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Διόνη είπε:

@Ονομα χρήστη κορίτσι μου μόλις μπήκαν!! Τσέκαρε κι εσένα το λογαριασμό σου!! 🙏🙏🙏💸💸💸💸💸😃😃😃😃😃😃😃

Μαζί το γράψαμε!!!χα χα χα αντε σε καλή μας μεριά!!!!

στις πριν 9 ώρες, ο/η iovnn είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Λίγη υπομονή ακόμα και τα μικρά μας θαύματα θα έρθουν στην αγκαλιά μας. Εμείς περάσαμε μια περιπέτεια και γεννησανε πρόωρα στις 17/2. Έπαθα βαριά προεκλαμψία και έπρεπε να πάρουμε το μωρό. Δόξα το Θεό με μεγάλες δυσκολίες όλα βαίνουν καλώς. Ο μικρός μας είναι στη θερμοκοιτίδα αυτόνομος θέλει βοήθεια να φάει μόνο και παρακολουθείται στενά από όλες τις ειδικότητες. Περιμένουμε να μπούμε στον 9ο για να τον πάρουμε με το καλό. Έχουμε ακόμα μπροστά μας. Καλή υπομονή σε όλες μας το θαύμα είναι κοντά και αξίζει.

Να σας ζήσει κοπέλα μου! Ευχομαι γρήγορα το μωράκι σας να έρθει δύο σπίτι σας. 

Ελπίζω να είσαι και συ καλά και να μην ξανά ταλαιπωρηθείς! 

Κάθε ευτυχία στην οικογένεια σας❤️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η Nantinaki είπε:

@Διόνη @Ονομα χρήστη καλοφαγωτα κορίτσια μου!! Να έχετε να λαμβάνεται μόνο από δω και περα♥️♥️♥️

Ευχαριστούμε Ναντινάκι και για την ευχή και για όλες τις πληροφορίες !!!!!!!!!!!!!!!! Είσαι καλά εσύ;;;ο μπέμπης καλά κρατεί στην κοιλίτσα ε;

στις πριν 6 ώρες, ο/η Maira29 είπε:

Καλή εβδομάδα! Σε καταλαβαίνω απόλυτα στο θέμα του ύπνου εγώ ξυπνάω έτσι μήνες τώρα απ' τις καούρες αλλά δεν το αφήνω να περάσει εκεί επιμένω μέχρι να μπορέσω να ξανακοιμηθω😂. Τους καλύτερους υπνους τους ρίχνω πρωί 7-9! Αφού λέω με τόσα ξυπνήματα ανά 2 Ώρο με προετοιμάζει η φύση για το μωρό.

Σε άλλα νέα εγώ κορίτσια σήμερα είμαι 39&2! Απίστευτο μου φαίνεται! Άλλες φορές αισθάνομαι πεταλουδιτσα και άλλες φορές σαν να κουβαλάω 100 κιλά! Περπατάω πολύ ( κατέβασα από περιέργεια εφαρμογή και κάνω 6-8 χιλιόμετρα την μέρα ) και είμαι πανέτοιμη να γεννήσω, ο μπέμπης όμως φαίνεται ότι έχει βολευτει για τα καλά! Έχω ραντεβού Τετάρτη άντε να δω τι θα μου πει ο γιατρουλης μου!

Μόλις έγραψα νέα μου @Διόνη  μου! με βλέπω να εξαντλώ κάθε μέρα! Κάθε βράδυ ξυπνάω νιώθω ένα πονακι και λέω καλέ λες να ήρθε η ώρα;;; Περνάει ο πόνος και λέω όχι ρε γαμωτο δεν γεννάω ούτε τωρα😂.

Αφού όταν πονάω όντως επειδή γεννάω με βλέπω να χοροπηδάω απ' την χαρά μου 🤪🤸🤪.

@Marakiii πως είσαι κοπέλα μου προσαρμόστηκες καθόλου; Ελπίζω να ταιριαζεται με τις κοπέλες που σε βάλανε! Όταν μπορέσεις στείλε μας τα νέα σου!

στις πριν 17 ώρες, ο/η Marakiii είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ζηταω προκαταβολικα συγνώμη αλλα ακολουθεί ποστ γκρίνιας!

Είμαι μόνο λίγες ώρες στο μαιευτήριο και δεν την παλεύω καθόλου...Δεν ξέρω αν έχω εγώ πρόβλημα αλλά έχει τόση ζέστη που έχω ιδρώσει ολόκληρη κ είμαι κ δίπλα σε ανοιχτό παράθυρο! Έχουν βάλει κάτι σαν μεγάλη σερβιέτα κολλάει στα μπούτια μου και εκνευρίζομαι ακόμα πιο πολύ! Και δεν ξέρω αν φταίω εγώ πάλι ή τα μωρά έχουν καταλάβει κάτι ή εγώ μεταδίδω τον εκνευρισμό μου αλλά με πιέζουν και στα 2 πλευρά και δεν μπορώ να βρω στάση να κλείσω έστω λίγο τα μάτια μου...

Με λίγα λόγια θέλω να βάλω τα κλάματα και να γυρίσω σπίτι μου..

Μαράκι μου!! Καλά κάνεις και γκρινιάζεις γκρίνιαξε όσο θες!!

Φαντάζομαι πώς θα σε πιέζουν τα μωράκια τώρα που έχουν μεγαλώσει κι όλας..εδώ εμάς ένα και μας πιέζει!! Δε φταις εσύ μην νιώθεις τύψεις!! 

Να φοράς κοντομάνικο πυτζαμάκι ή νυχτικό, έχει ζέστη στα μαιευτήρια!!

Πώς είσαι σήμερα;;

Είδα σε πήγαν σε άλλο δωμάτιο με κοπέλες, τώρα θα έχεις και παρέα θα περνάει η ώρα πιο ευχάριστα😊

Αχ και το τσουρέκι με τη σοκολάτα δε ξέρεις πώς το ζήλεψα!!🤤🤤🤤

στις πριν 11 ώρες, ο/η iovnn είπε:

Κορίτσια καλημέρα. Λίγη υπομονή ακόμα και τα μικρά μας θαύματα θα έρθουν στην αγκαλιά μας. Εμείς περάσαμε μια περιπέτεια και γεννησανε πρόωρα στις 17/2. Έπαθα βαριά προεκλαμψία και έπρεπε να πάρουμε το μωρό. Δόξα το Θεό με μεγάλες δυσκολίες όλα βαίνουν καλώς. Ο μικρός μας είναι στη θερμοκοιτίδα αυτόνομος θέλει βοήθεια να φάει μόνο και παρακολουθείται στενά από όλες τις ειδικότητες. Περιμένουμε να μπούμε στον 9ο για να τον πάρουμε με το καλό. Έχουμε ακόμα μπροστά μας. Καλή υπομονή σε όλες μας το θαύμα είναι κοντά και αξίζει.

Να σου ζήσει το μωράκι σου κορίτσι μου!!! ❤️Γερό να είναι και να κάτσει στη θερμοκοιτίδα όσο λιγότερο γίνεται!!

Στις πόσες εβδομάδες γέννησες; Πόσο βγήκε το μικράκι;

Εσύ πώς είσαι;

Με το καλό να πάτε σπίτι σας!!🙏❤️

στις πριν 8 ώρες, ο/η Maira29 είπε:

Τι κεράσματα πήρατε;; 😍

38 εβδ είσαι τώρα δηλαδή;; Άντε κοντεύεις!!!😍😍

Μια χαρά θα βγει η μπέμπα στα κιλάκια!! Τέλεια!!🥰💞

@Nantinaki έφτασες 39+2 ε;;;; Ποοοοο ο μπέμπης δε θέλει καθόλου να βγει μου φαίνεται χαχαχαχα 

Βασικά πιστεύω θα σου έρθει ξαφνικά εκεί που δε θα το περιμένεις! Πάντως καλά κάνεις και περπατάς!!!!!! Θα σε βοηθήσει!! Λες να κλείσεις και τις 40???????  Έλα δε νομίζω! Ποιος ξέρει μήπως θέλει να βγει τσικνοπέμπτη;;;;;; 🤣🤣🤣🤣🤣 💓💓💓💓

στις πριν 5 ώρες, ο/η Ονομα χρήστη είπε:

Κοριτσάκι μ υπομονη δεν γκρινιάζεις καθολου είναι λογικό να μη βολεύεσαι εδώ στο σπίτι μας μπορεί να είμαστε κ να φταίνε όλα μ...στα μαιευτήρια εχει πολυ ζεστη για αυτό είναι καλό ότι εποχή κ να είναι να έχουμε μαζί μας ψιλές πυτζάμες είδανικα θα έλεγα τιραντακι...όσο για τη σερβιέτα δεν ξερω γτ σου τη φορέσαμε καλό θα ήταν να τους ρωτούσε και αν δεν χρειάζεται απαραίτητα για κάποιο λόγο να σου τη βγάζουν...Λιγο έμεινε προσπάθησε να κάνεις πράγματα για να ξεχνιέσαι...κατέβασε κανένα παιχνίδι στο κινητό παρε κανένα σταυρόλεξο σκέψου πως είναι οι τελευταίες μέρες που μπορείς να κάνεις πράγματα για εσένα..μετά με τρία ζουζουνακια θα αναπολείς αυτές τις στιγμές!!!🤣🤣🤣🤣ούτε για τουαλέτα δεν θα υπάρχει χρόνος!!!αλλά είναι και οι ωραιότερες στιγμές για μια μανούλα...ακόμη κ να μη τα έχεις από την αρχή διπλα σου θα έχεις τόσες ετοιμασίες...❣❣❣

Η δεύτερη μέρα είναι καλύτερη! Το σκέφτηκα κ εγω όλο το βράδυ κ αποφάσισα ότι τώρα στο τέλος πρέπει να τα δώσω όλα κ όχι να κάνω βήματα πίσω! Άλλωστε δεν είμαι και καθηλωμένη στο κρεβάτι! Μπορώ να περπατάω κ γενικά να κάνω πράγματα!

@Princess28 @Nantinaki @Ονομα χρήστη 

Είμαι καλύτερα σήμερα! Όλα καλά κ με τις κοπέλες! ειναι αλλιώς να εχεις κ παρέα!

περασε ο γιατρός μου με τον διευθυντή της νεογνολογικης...μην τα πολυλογώ μου ξεκίνησαν τις ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες με σκοπό να γεννήσω την άλλη Παρασκευή! Ο νεογνολογος λέει να μην πάρω από την 33η μέρες κ ειναι καλύτερα ενδιάμεσα να γεννήσω! Τι να πω κ εγω...ότι πει ο ειδικός! Στο βάρος είμαστε καλά 1800 η καθεμία κ είπε ότι με τέτοιο βάρος κ αν πάνε καλά τα πνευμόνια τους θα κάτσουν κ λίγες μέρες θερμοκοιτίδα κ ολα καλά! Να σας πω την αλήθεια τον εμπιστεύτηκα!

Αλλα λίγο μας προβλημάτισε αυτό με τις ενέσεις! Ο εμβρυολογος που πηγαίναμε μας ειπε ότι η κορτιζόνη έχει διάρκεια 7 ημέρες κ ότι μετά ειναι σαν να μην την έκανες και αυτό το διάβασα και σε επιστημονικά άρθρα..μέχρι την άλλη Παρασκευή είναι σχεδόν 2 εβδομάδες... εσείς όσες τις κάνατε με τι πλάνο τοκετού τις κάνατε;

στις πριν 14 λεπτά, ο/η Marakiii είπε:

@Princess28 @Nantinaki @Ονομα χρήστη 

Είμαι καλύτερα σήμερα! Όλα καλά κ με τις κοπέλες! ειναι αλλιώς να εχεις κ παρέα!

περασε ο γιατρός μου με τον διευθυντή της νεογνολογικης...μην τα πολυλογώ μου ξεκίνησαν τις ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες με σκοπό να γεννήσω την άλλη Παρασκευή! Ο νεογνολογος λέει να μην πάρω από την 33η μέρες κ ειναι καλύτερα ενδιάμεσα να γεννήσω! Τι να πω κ εγω...ότι πει ο ειδικός! Στο βάρος είμαστε καλά 1800 η καθεμία κ είπε ότι με τέτοιο βάρος κ αν πάνε καλά τα πνευμόνια τους θα κάτσουν κ λίγες μέρες θερμοκοιτίδα κ ολα καλά! Να σας πω την αλήθεια τον εμπιστεύτηκα!

Αλλα λίγο μας προβλημάτισε αυτό με τις ενέσεις! Ο εμβρυολογος που πηγαίναμε μας ειπε ότι η κορτιζόνη έχει διάρκεια 7 ημέρες κ ότι μετά ειναι σαν να μην την έκανες και αυτό το διάβασα και σε επιστημονικά άρθρα..μέχρι την άλλη Παρασκευή είναι σχεδόν 2 εβδομάδες... εσείς όσες τις κάνατε με τι πλάνο τοκετού τις κάνατε;

Μην ανησυχείς @Marakii, τις έκανα ένα μήνα πριν γεννήσω και όλα καλά. Ξέρουν οι γιατροί. Με το καλό να πάνε ολα! 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Jaipur είπε:

Μην ανησυχείς @Marakii, τις έκανα ένα μήνα πριν γεννήσω και όλα καλά. Ξέρουν οι γιατροί. Με το καλό να πάνε ολα! 

Ααα ωραία! Ευχαριστώ πολύ! 🙏

στις πριν 6 ώρες, ο/η Nantinaki είπε:

Μόλις έγραψα νέα μου @Διόνη  μου! με βλέπω να εξαντλώ κάθε μέρα! Κάθε βράδυ ξυπνάω νιώθω ένα πονακι και λέω καλέ λες να ήρθε η ώρα;;; Περνάει ο πόνος και λέω όχι ρε γαμωτο δεν γεννάω ούτε τωρα😂.

Αφού όταν πονάω όντως επειδή γεννάω με βλέπω να χοροπηδάω απ' την χαρά μου 🤪🤸🤪.

Χαχαχα @Nantinaki έχει βολευτεί ο μπέμπης ε;;

Λές να θέλει να βγει Τσικνοπέμπτη που λέει και η @Διόνη ; 😄😄

Θυμάμαι κι εγώ στο τέλος περπάταγα πολύ πηγαίναμε βόλτες με τον άντρα μου και κάναμε χιλιόμετρα, αλλά ο μπέμπης δε μας έκανε τη χάρη είχε βολευτεί!!😄

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Princess28 είπε:

Χαχαχα @Nantinaki έχει βολευτεί ο μπέμπης ε;;

Λές να θέλει να βγει Τσικνοπέμπτη που λέει και η @Διόνη ; 😄😄

Θυμάμαι κι εγώ στο τέλος περπάταγα πολύ πηγαίναμε βόλτες με τον άντρα μου και κάναμε χιλιόμετρα, αλλά ο μπέμπης δε μας έκανε τη χάρη είχε βολευτεί!!😄

Χαχαχα μωρέ κορίτσια λέτε να έρθει τσικνοπέμπτη και να χαλάσω το ψήσιμο σε όλους; ( Γιατρό, μαίες, παιδίατρο κτλ;)😆😆😆. Να είναι πρωί τουλάχιστον να τους αφήσω το απόγευμα να φάνε με την ησυχία τους οι άνθρωποι!

Τίποτα λίγες μέρες έμειναν και θα έρθει! Απλά είναι όλοι ανυπόμονοι και με ξεσηκώνουν και μένα ( είναι το πρώτο μωράκι στην οικογένεια )!

Εγώ έχω αγωνία πως θα ζήσω τη γέννα! είναι όλα τόσο πρωτόγνωρα είμαι ενθουσιασμένη μάλλον επειδή πάω με άγνοια κινδύνου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...