Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΜΩΡΑ...ΧΙΧΙΙΧΙΙΧΙΧ


Recommended Posts

ΚΑΛΕ ΤΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ.........ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΤΟΛΕΣ;;;;;;;;;ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

jovannaki ΤΕΛΕΙΕΣ οι στολες...!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΡΗΚΑ 2-3 SITES ΓΙΑ ΣΤΟΛΕΣ...

1) http://www.costumes.gr/

2) http://www.carnivalkokoras.gr/carnival/ ... pand_id=38

3) http://www.epilegin.com/halloween-produ ... ts-gr.html

4) http://www.4seasons.gr/greek/index.php? ... ctapokries

ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.... ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αριστινα μου συντομα...στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...και θα σου κανω δωρω εγω την στολη...χαχαχαχα

γιωτα μου..........καπου θα υπαρχουν δεν μπορει

scarlet μου ειμαι σιγουρη εσυ στο δικο σου θα το κανεις με τα χερακια σου..:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Ευτυχώς με τον άντρα μου έχουμε πολύ καλή επικοινωνία σαν ζευγάρι και η απόφαση για το δεύτερο μωράκι, πάρθηκε επειτα από πολλή συζήτηση και ανάλυση της υπάρχουσας και ενδεχόμενης μελλοντικής μας κατάστασης. Οπότε είμαι χαρούμενη που ξέρω ότι αυτό το μωράκι το θέλουμε εμείς οι δυο πάρα πολύ (όσο και να αγχωνόμαστε). Απλά, ξέρεις... Ίσως είναι και οι ορμόνες... απλά θα ήθελα ένα πιο υποστηρικτικό περιβάλλον, ειδικά όταν γνωρίζουν τι έχω περάσει. Τελοσπαντων, είμαι με κομμένη ανάσα μεχρι την Τρίτη 🙏🙏  Θα περιμένω και τα δικά σου νέα, θυμάμαι ότι έχεις ραντεβού να δεις το μικρουλι σου και εσύ την Τρίτη 🙏  Σε άλλα νέα, η μπέμπα σήμερα είπε πρώτη φορά μπαμπά, πολλές φορές κιόλας και συγκινήθηκα τόσο πολύ... Αχχχ τι ευτυχία που προσφέρουν αυτά τα μικρά πλάσματα, ξεχνάς αμέσως όλη την κούραση. Κάντε κουράγιο αγαπημένες μου, σε μερικούς μήνες θα έρθουν τα θαυματακια μας,και τότε ούτε που θα θυμόμαστε τις δύσκολες αυτές στιγμές του άγχους και του φόβου ♥️♥️  
    • Να μην αγχώνεσαι καθόλου!!! Έτοιμη είναι όταν αισθανθεί σίγουρη θα περπατήσει κ μόνη της!!!😍😍😍 Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!
    • Ευτυχώς που δεν κόλλησαν τα μικρά, άντε να φύγει το μικρόβιο πλήρως να ηρεμήσεις και εσύ! Η μικρή μου καλά, μεγαλώνουμε! Τώρα έγινε 15 μηνών και είναι στη φάση που στέκετεται μόνη της και κάνει βήματα αλλά θέλει να κρατιέται! Ο παιδίατρος μου είπε να μην ανησυχώ, απλά είναι θέμα αυτοπεποίθησης! Δο΄ξα το Θεό, είναι γερή και όλα καλά! 
    • Κορίτσια θέλω τη βοήθεια σας, εάν έχει περάσει κάποια κάτι παρόμοιο! Έκανα την υστεροσκόπηση 28 Μαΐου πήρα πρώτη φορά στη ζωή μου αντισυλληπτικα για αυτό το μήνα για την εξέταση! Μετά την επέμβαση είχα αίμα για 4 μερες ! Καθάρισα εντελώς στη βδομάδα! Και τώρα στις 13 Ιουνίου πήρα το τελευταίο χαπι από τα αντισυλληπτικα και αναμένω περίοδο! Αλλά έχει τώρα τη τελευταία εβδομάδα που έχω συνεχώς στο σκούπισμα καφέ εκκρίσεις! Λογικά θα μου έρθει περιοδος μέχρι τη Πέμπτη που θα κλείσω 7 μέρες από το τελευταίο χαπι ?  
    • Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Τα μικρά είναι μια χαρά πάλι καλά…!!! Δεν κόλλησε κανεις.. (Μάλλον μικρόβιο είναι) Εσένα το λουλουδάκι σου τι κάνει;;; 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...