Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εμβρυομεταφορα και συμπτώματα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα πρώτη φορά στο forum. 

Έκανα εμβρυομεταφορα 2βλαστοκυστες κατεψυγμένες (από τον Ιούλιο του 17) την Τρίτη 22/6/2021.

Τις 2 πρώτες μέρες γενικά ξεκούραση, είχα κάποια τραβηγματακια τις επόμενες μέρες αλλά μέχρι εκεί. 

Και σήμερα το απόγευμα ένιωθα σαν ταχυκαρδία. Αυτό το είχα κ στην προηγούμενη εμβρυομεταφορα μέχρι τη χοριακη που ήταν θετική.  

Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και αν κάποια κοπέλα έκανε τις ίδιες μέρες να επικοινωνούμε να ανταλλάσουμε την αγωνία μας; 

Ευχαριστώ! 

Δημοσίευση
στις πριν 12 ώρες, ο/η Nefertiti92 είπε:

Καλησπέρα πρώτη φορά στο forum. 

Έκανα εμβρυομεταφορα 2βλαστοκυστες κατεψυγμένες (από τον Ιούλιο του 17) την Τρίτη 22/6/2021.

Τις 2 πρώτες μέρες γενικά ξεκούραση, είχα κάποια τραβηγματακια τις επόμενες μέρες αλλά μέχρι εκεί. 

Και σήμερα το απόγευμα ένιωθα σαν ταχυκαρδία. Αυτό το είχα κ στην προηγούμενη εμβρυομεταφορα μέχρι τη χοριακη που ήταν θετική.  

Θέλετε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας και αν κάποια κοπέλα έκανε τις ίδιες μέρες να επικοινωνούμε να ανταλλάσουμε την αγωνία μας; 

Ευχαριστώ! 

Καλησπέρα εγώ έκανα στις 20/6 αλλά το μόνο που νιώθω κάποιες φορές είναι ενοχλήσεις όπως περιμένεις να αδιαθετήσεις!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η geo2222 είπε:

Καλησπέρα εγώ έκανα στις 20/6 αλλά το μόνο που νιώθω κάποιες φορές είναι ενοχλήσεις όπως περιμένεις να αδιαθετήσεις!

Καλά μας αποτελεσματα!

Ποτε έχεις χοριακη;;

Δημοσίευση
στις On 29/6/2021 at 3:02 ΜΜ, ο/η geo2222 είπε:

Ευχαριστώ κανονικά το Σάββατο αλλά δεν ξέρω αν θα κρατηθώ μέχρι τότε!εσυ;

Δευτέρα μου είπαν, αλλά πήρα να κάνω ένα τεστ αύριο γιατί δεν αντέχω την αναμονη!!

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. καινούργια στο site..  καταρχήν πώς πήγαν τα αποτελέσματα σας;;; Κορίτσια εγώ έκανα έμβρυομεταφορά και τη Δευτέρα 26/7 έχω χοριακη.. δε νιώθω τίποτα μόνο πολύ μικρές ενοχλήσεις που κ που και πολλά υγρά.. είναι φυσιολογικό;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...