Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Καλησπερα σας κοριτσια! Ειμαι στην 28η μερα κυκλου, εχθες εκανα χοριακη και ηταν 56. 1η περιοδος 29 μαιου με 4 ιουνιου. Εχω ξετρελαθει! Εχω ελαχιστα καφε αλλα ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω.. Μου ειπε να μην κανω 2η χοριακη και την Τριτη να παω να με δει απο κοντα μηπως δουμε σακο
@Pinacoladaμου εδώ μέσα δεν κρίνει καμία τις αποφάσεις της άλλης! Η κάθε μία προσπαθεί και πράττει όπως πιστεύει καλύτερα. Η μαμά του ανηψιού μου επειδή στην αρχή το είχε κόψει μαχαίρι δάγκωνε το χέρι της και όταν είδε ο γιατρός την πληγή και του εξήγησε πως το κάνει όταν θέλει τσιγάρο, της είπε προτιμώ να κάνεις 3-5 την ημέρα παρά να βρισκέσαι σε τέτοια επίπεδα στρες. 🤷🏼♀️
,μάλιστα εγώ εμετούς δεν έχω ,σήμερα κουνάει πολύ το καράβι και δεν με πέρασε καθόλου από το μυαλό ,εύχομαι να το σταματήσω επειδή θα μπορώ και όχι χάρη σ' εμετούς και ζαλες,μακάρι να μην έχω τέτοια
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.