Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η angel35 είπε:

Γεια σας και από μένα !!!! Νέα στην παρέα!!!!!

με τόσες πολλές απορίες!!!! 

Πρόσφατα μάθουμε πως θα προχωρήσουμε σε εξωσωματική και εύχομαι να πάνε όλα καλα!!!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !! Έχουμε γκρουπ για εξωσωματική λέγεται μελλοντικές μανουλες με εξωσωματική 2022 !! Έλα να μας βρεις 😉

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !! Έχουμε γκρουπ για εξωσωματική λέγεται μελλοντικές μανουλες με εξωσωματική 2022 !! Έλα να μας βρεις 😉

είμαι και εκεί αλλά μάλλον επειδή είμαι νέα ακόμα, εχω πολύ αναμονή μέχρι να εγκριθεί η αποστολή του μηνύματος μου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @almira @Elk @Katiana1987  Κοριτσια μου σας ευχαριστώ πολυ!!! Πήγαμε καλα σήμερα δόξα τον Θεό!!!🙏 Διπλάσιαστηκε και με το παραπάνω από 213 πήγε 514 ο γιατρος είπε ειναι πολυ καλα δεν χρειάζεται να κάνω άλλη και να κανονίσουμε υπέρηχο από 7/11 και μετα. Ειμαι πολυ ικανοποιημένη για την ώρα μακάρι και στον υπέρηχο να ειναι όλα καλα και να καταφέρουμε να δούμε κατι.. Παμε βημα βημα με πιστη και ελπιδα!! 🩷🩵 @Katiana1987 δεν εχω θέμα αν θέλει κάποια άλλη κοπέλα να το ανοίξει ευχαρίστως. Δεν θυμάμαι αν είχαμε κ κάποια άλλη αυτό τον μήνα, αν δεν θέλει κάποια άλλη τον ανοίγω και μακάρι να ειναι γουρι!!!🧿 @annie! με το καλο κοριτσι μου όλα καλά να πάνε με έναν πόνο να έρθει γερό και τυχερό το μικρακι σας!!🙏🙏
    • @annie! κορίτσι μου με το καλό το παιδάκι σας!! Σαν τώρα θυμάμαι και το τεστ και που έτρεχες για την πρώτη χοριακή!! Όλα να πάνε τέλεια και σε σένα γρήγορη ανάρρωση!! Οποτε βρεις χρόνο, λέγε μας τα νέα σου!! 
    • Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες που ανταποκριθήκατε άμεσα στην ερώτηση μου. Με βοηθήσατε αρκετά στο να ζυγίσω κάποια πράγματα καλύτερα και να αποφασίσω.  🤗
    • Το εμβόλιο είναι καινούριο στην Ελλάδα, όχι γενικά πάντως. Το λέω μόνο για να διευκρινιστεί γιατί ενδέχεται ο λόγος που δεν προτείνεται από επαγγελματίες υγείας να είναι γιατί δεν έχει κυκλοφορήσει καν ακόμα, κυκλοφορεί από αύριο 1η Νοεμβρίου. Σαφώς αν δεν υπήρχε αυτή η εναλλακτική θα έκανα το εμβόλιο που γίνεται στην κύηση για να πάρει αντισώματα το μωρό έστω και αν η αποτελεσματικότητα δεν είναι η βέλτιστη, απλώς τώρα μπαίνει και αυτό στη φαρέτρα μας. Επιπλέον, και πάλι χωρίς να έχω σκοπό να επηρεάσω, εξάλλου δε θα μιλούσα αν δε γινόταν η ερώτηση, δεν έκανα μια απλή έρευνα στο ίντερνετ, ανήκω σε κλάδο επαγγελμάτων υγείας και έχω κάνει διδακτορικό στη φαρμακοκινητικη επομενως γνωρίζω πως να ψάχνω βιβλιογραφικές πηγές πάνω σε αυτό το πεδίο. Επίσης επειδή είμαι η ίδια έγκυος, έχω ήδη συζητήσει με τον παιδίατρο του μεγάλου μου παιδιού και τον γυναικολόγο μου. Ξαναλέω, έχω μεγάλο σεβασμό για τους γιατρούς και τους εμπιστεύομαι, αν ο δικός μου μου έλεγε μην ακούς μη διαβάζεις και εγώ θεωρώ ότι πρέπει να το κάνεις, θα το έκανα. Αλλά αυτή τη στιγμή και η επιστημονική κοινότητα είναι λίγο διχασμένη, χωρίς κανένας να μιλάει βέβαια για θέμα ασφάλειας, μόνο για αποτελεσματικότητα. Μακρηγορησα, θεωρώ πως δε λίγους μήνες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα είναι πιο στάνταρ η διαδικασία όπως είναι τα υπόλοιπα εμβόλια του Εθνικού προγράμματος απλώς ακόμα είναι πολύ φρέσκα νέα. Συμφωνώ πάντως απόλυτα, ό,τι σας πουν οι γιατροί σας που ξέρουν και το ιστορικό σας. Εμείς εδώ, κουβέντα να γίνεται. Αυτό είναι που θα κάνω εγώ, δε σημαίνει ότι είναι απαραίτητα το σωστό.
    • Προφανως κι αυτο ειναι το σημαντικοτερο, να ακουμε τους γιατρους που γνωριζουμε κι εμπιστευομαστε. Τωρα για να κανεις πρωτη βδομαδα ζωης εμβολιο σε νεογνο και μαλιστα ενα εμβολιο εντελως καινουριας κυκλοφοριας (και προφανως δεν εννοω της φυματιωσης στις υπαναπτυκτες χωρες), τι να σου πω κοριτσι μου, οτι σου προτεινουν οι γιατροι σου. Παρε και μια δευτερη γνωμη η ρωτα στο μαιευτηριο τους νεογνολογους οταν με το καλο γεννησεις. Εμενα καλη ωρα το μεγαλο μου παιδακι ειναι νηπιο και στον κυκλο μας και απο οσα παιδακια ξερω κανεις παιδιατρος δεν το συστηνει καν στα νηπια. Δεν ξερω. Ο καθενας ακουει τους γιατρους που γνωριζει. Προσωπικα παντως παντα παιρνω και δευτερη και τριτη γνωμη απο καλους επαγγελματιες για τετοια θεματα αν δεν ειμαι σιγουρη η αν ειναι κατι τοσο καινουριο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...