Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Ναι σε νησακι με ελαχιστη ιατρικη περιθαλψη. Τωρα ομως ειμαστε στο πατρικο μου οπου και θα γεννησω. Τα ξερεις εσυ αυτα! Δυσκολα βεβαια αλλα ομορφα στο νησι!

Αυτο το σκεφτομαι οντως! Στην προηγουμενη γεννα ειχα παρει τα παιδια για τρεις μηνες εδω στο σχολειο και μετα γυρισαμε ολοι μαζι αλλα τωρα δεν θελουν με τιποτα. Οποτε μονο αν κανουμε διαδικτυακα θα μπορεσουν να μεινουν εδω... Για να δουμε πως θα πει.... Πολλα τα κρουσματα παντως....

Αυτά είναι τα αρνητικά στα νησάκια μας!!! Αλλά η ζωή που έχουμε νομίζω μας ανταμείβει!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Αυτο το σκεφτομαι οντως! Στην προηγουμενη γεννα ειχα παρει τα παιδια για τρεις μηνες εδω στο σχολειο και μετα γυρισαμε ολοι μαζι αλλα τωρα δεν θελουν με τιποτα. Οποτε μονο αν κανουμε διαδικτυακα θα μπορεσουν να μεινουν εδω... Για να δουμε πως θα πει.... Πολλα τα κρουσματα παντως....

Αυτό με τα κρούσματα όντως είναι μια αλήθεια. Δε ξέρω αν θα κάνουν τελικά διαδικτυακά μάθημα αν και μου φαίνεται δύσκολο... Θα δείξει 

Σκέψου ότι ο αποχωρισμός θα γίνει για καλό και πάρε κουράγιο! 🤗🤗

Δημοσίευση

Καλή χρονιά κορίτσια μου!!!

Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας και να γεμίσουν χαμόγελα τα σπιτικά μας!!!

Εύχομαι καλή αντάμωση σε όσους είναι μακριά ......με το καλό να ξεπεραστούν οι οποίες δυσκολίες μπορεί να υπάρχουν  σε κάποιες από εμας  και  σε οοοοολες μας οι ψυχουλες να γεμίσουν αγάπη και ζεστασιά!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες 🥰 Καλή χρόνια και καλή λευτεριά!!! Κυριολεκτικά και μεταφορικά❤️🌸 Αγάπη και φως στις ψυχές μας κορίτσια και αυτή η δεύτερη καρδούλα που χτυπάει μέσα μας, σύντομα στην αγκαλια μας💕🌺 Υ.γ εχω σκασει απο το φαγητο 🤣

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία πάνω απ' όλα....εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι γεμάτη αγάπη και ευτυχια με τα μωράκια μας που κοντοζυγωνουν❤️💋.....Εμείς σήμερα μπήκαμε στον μήνα μας και το ανχος χτυπάει κόκκινο πλέον😂

Δημοσίευση
στις On 31/12/2021 at 12:49 ΜΜ, ο/η Mariam08 είπε:

Κορίτσια, να σας Ρωτησω. Όταν έχουν λοξυγκα, έχετε παρατηρήσει σε ποιο σημείο το νιώθετε; ψηλά ή χαμηλα; προσπαθώ να καταλάβω αν ο μπέμπης μου έχει γυρισει

Εγώ τον νιώθω πλάι δεξιά. Ωστόσο όταν είχα πάει για ντοπλερ μου είχε πει ο γιατρός ότι το κεφαλάκι μας είναι κάτω. Επίσης μια φίλη μου που δουλεύει σε γυναικολόγο μου είπε ότι εκεί που το νιώθεις αυτό είναι το στομάχι του κ όχι το κεφαλάκι του. Άρα μάλλον εμένα είναι λίγο στο πλάι ο μπέμπης. 

Δημοσίευση

Καλή χρονιά με υγεία κορίτσια μου!!! Να έχετε όλες μια τελειομηνη κύηση και εναν ανώδυνο τοκετο. Με το καλό να έρθουν τα μωράκια μας κ να γεμίσουν τα σπιτάκια μας με χαμόγελα. Πολύ φαγητό 2 μέρες τώρα τα κιλά εκτοξεύτηκαν  🤣🤣🤣 ( +14 εγώ 😯) και ξεκινάω να προσέχω γτ έχω ακόμη 6-7 εβδομάδες. Δευτέρα έχουμε γιατρό κ το πρώτο μας nst. Φιλι σε όλες ❣

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Demie23 είπε:

Εγώ τον νιώθω πλάι δεξιά. Ωστόσο όταν είχα πάει για ντοπλερ μου είχε πει ο γιατρός ότι το κεφαλάκι μας είναι κάτω. Επίσης μια φίλη μου που δουλεύει σε γυναικολόγο μου είπε ότι εκεί που το νιώθεις αυτό είναι το στομάχι του κ όχι το κεφαλάκι του. Άρα μάλλον εμένα είναι λίγο στο πλάι ο μπέμπης. 

Ναι λογικό μου φαινεται γτ όπως κ σε εμας, το διάφραγμα "τρανταζεται". Κ εγω πλάι τον νιώθω αλλά αριστερά. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Christine_ είπε:

Εγώ βρε κορίτσια το νιώθω και κάτω κάτω , αν είναι το στομάχι πως γίνεται 

Θα έχει να κάνει κ με τη θέση του μωρού σίγουρα. 

Καλα ε; έσκασα στο φαΐ σήμερα, να δω πως θα κοιμηθω πάλι. 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Θα έχει να κάνει κ με τη θέση του μωρού σίγουρα. 

Καλα ε; έσκασα στο φαΐ σήμερα, να δω πως θα κοιμηθω πάλι. 

Εγώ σήμερα έχω τρελές εξάψεις και αϋπνία! Ενώ δεν έφαγα πολύ. Δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! 

Μόλις συνειδητοποίησα κάτι . Από την ημέρα των  Χριστουγέννων μέχρι και τώρα, που είναι 8 μέρες δλδ. 

Έχω πάρει 2 κιλά .. λέτε να είναι ανησυχητικο; Έφαγα δε λέω αλλά τόσο πια ;

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Μόλις συνειδητοποίησα κάτι . Από την ημέρα των  Χριστουγέννων μέχρι και τώρα, που είναι 8 μέρες δλδ. 

Έχω πάρει 2 κιλά .. λέτε να είναι ανησυχητικο; Έφαγα δε λέω αλλά τόσο πια ;

Καλημερουδια! Φυσιολογικο το βλέπω, αν σκεφτείς οτι και το μωρό μπορεί να βάζει πχ 200 γραμμάρια τη βδομάδα. Λίγο και τα υγρά κτλ.. Μπαίνουν γρήγορα κ εύκολα σε αυτό το σταδιο.

Εγω ξύπνησα νωρίς, κ ειχα σαν πόνο περιοδου. Δεν ερχόταν κ έφευγε, ήταν συνεχόμενος και ήπιος. Πέρασε μετα απο λίγο, αλλά γενικά δεν ξέρω σήμερα δεν νιωθω πολύ καλά. Επίσης έχω παρατηρήσει τελευταία πολύ συχνές κενώσεις (σόρυ για την περιγραφή) ελπιζω να μη σημαίνουν κάτι όλα αυτά 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Καλημερουδια! Φυσιολογικο το βλέπω, αν σκεφτείς οτι και το μωρό μπορεί να βάζει πχ 200 γραμμάρια τη βδομάδα. Λίγο και τα υγρά κτλ.. Μπαίνουν γρήγορα κ εύκολα σε αυτό το σταδιο.

Εγω ξύπνησα νωρίς, κ ειχα σαν πόνο περιοδου. Δεν ερχόταν κ έφευγε, ήταν συνεχόμενος και ήπιος. Πέρασε μετα απο λίγο, αλλά γενικά δεν ξέρω σήμερα δεν νιωθω πολύ καλά. Επίσης έχω παρατηρήσει τελευταία πολύ συχνές κενώσεις (σόρυ για την περιγραφή) ελπιζω να μη σημαίνουν κάτι όλα αυτά 

Κι εγω το ειχα αυτο τις προαλλες! Ειχα σαν πόνους περιόδου για αρκετή ωρα… 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια πώς είστε; Πώς περάσατε αυτές τις μέρες; Εγώ κουράστηκα πάρα πολύ δεν ξέρω για σας ο ύπνος έχει γίνει πλέον βασανιστήριο για μένα...νομίζω ότι δεν ξεκουράζομαι αλλά κουράζομαι το βράδυ 😂😂 όσο για τους πόνους εγώ κάθε μέρα έχω και λίγους παραπάνω 🤷🤷

Δημοσίευση
στις πριν 32 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

Ελπίζω να είναι όλα καλά ! 

Δε νομίζω να είναι κάτι σοβαρό αν και όλα αυτά που λες είναι ενδείξεις... Λογικά απλά παίρνει θέση 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που διαβάζω από σας ακριβώς ότι νοιώθω και εγώ..!! Και εγώ σήμερα ξύπνησα με λίγους πόνους χαμηλά αριστερά στην κοιλιά. Από τι βλέπω όμως κι άλλες έχετε παρόμοια συμπτώματα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
    • Καλώς ήρθες στην παρέα μας κοπέλα μου!! Μέχρι να φτάσεις τις 20 δημοσιεύσεις θα αργούν να φανούν αλλά μετά θα τις βλέπουμε κατευθείαν!! Ξέρεις περίπου πότε είχες ωορρηξία; Κάνε ένα τεστακι πότε δεν ξέρεις. Κ με μια επαφή γίνεται δουλίτσα… Ωωωωωωωω τέλεια αγάπη!!! Διπλή ωορρηξία; Αντε πάμε για διδυμααααααααα
    • Καλησπερα κοριτσια μου. @Elenaki12 ο γιατρος μου ειναι ο κ. Ανδρουτσοπουλος, εσυ ποιον εχεις;; Δεν ειχα καταλαβει οτι εισαι απο Πατρα πολυ χαιρομαι!! @ΜαρίαΔημήτρης χαιρομαι πολυ που πατε καλα και ετσι θα μεινει να εισαι θετικη. Εγω σε αλλα νεα εχω φουλ πετρωματα αυτες τις μερες και εχω χεστει πανω μου ελπιζω να μην εχει γινει ζημια. Ο μπεμπης μεσα χτυπιεται και βρισκει στα κοκαλα μου και γενικως νιωθω λες και εχω στην κοιλια τον spiderman. Μετραω μερες να παω γιατρο και ευχομαι να ακουσω κατι καλο.🥹🥹 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...