Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Όντως ? Πάλι καλά γιατί κάποιες φορές με θεωρώ τρελή !! 

Δε μπορείς να φανταστείς τι όνειρα εχω δει . Πραγματικά δε πάει ο νους σου ! 

Είχα διαβάσει και να ένα άρθρο έτσι που έλεγε για ακραία όνειρα και είχα ταυτιστεί αλλά δε θυμάμαι από πού να στο στείλω. 

Επίσης το άγχος για το άγνωστο βοηθάει στην επιστημονική φαντασία των ο ονείρων! 

Με το καλό στο γιατρό, εννοείται θα μας πεις νέα !

@fairydreamκαλημέρα κορίτσι ! 

Δημοσίευση

Καλημερα μανούλες🥰 Κοιμηθηκα σκατα 😒 Ξυπνησα 4 κοιμηθηκα παλι 7και… και σηκωθηκα 9🥺 εχω ενα κεφαλι καζανι😕 η κορη μου εκανε παρτυ χτες 🤨🤣 τουλαχιστον ενας απο τους 2 μας περασε καλα🤪 Να ρωτησω κατι στα ρουχα hm τι νουμερο να παρω 56 ή το 62 ειναι στενα χτες που τα είδα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Μακάρι να μεγάλωσε η μπέμπα γιατί και την τελευταία φορά δεν είχε πάρει πολύ ..

Φυσικά κ θα μεγάλωσε το κοριτσάκι σου!!! Όσο για τα όνειρα άσε! Σε κάθε εγκυμοσύνη βλέπω ότι τρελό φανταστείς κ το έχω ακούσει από πολλές εγκύους, έχω περάσει τέτοιες βραδιές όπως λες που έλεγα άντε να ξημερώσει να τελειώσει αυτό το άγχος 😄 

Να μας πεις τα νέα σας όταν πας, θα περιμένουμε!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Το καλύτερο είναι όταν βλέπω πως κάνω καλό σεξ 😂😂

Για τα ρούχα , εγώ πήρα το 56 αλλά είναι μικρά όντως ! Καλύτερα το 62

😆😆😆😆😆 κάτι είναι κ αυτό! Χαίρεσαι τουλάχιστον!

Δημοσίευση

@Kallia.Geo μια χαρά ήταν απ' ότι θυμάμαι η μικρή σου την τελευταία φορά ! Το κάθε μωράκι έχει το δικό του Ρυθμό ανάπτυξης μην αγχώνεσαι! 

Κι εμένα έτσι έκανε θυμάσαι; 

Επίσης σεξ γιατί όχι ; 😱😳 

@Louna αυτά τα παθαίνω κι εγώ . Έχω κάνει διακεκομμένο ύπνο και σήμερα το βράδυ . Γενικά πλέον νομίζω μόνο έτσι κοιμάμαι.. ✌️✌️ 

Δημοσίευση
στις πριν 40 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Όντως ? Πάλι καλά γιατί κάποιες φορές με θεωρώ τρελή !! 

Καλημερα κορίτσια!!!! 
Κι εγω βλεπω κατι ονειρα ασε!! Εγω ειχα χτες γιατρο και προχτές εβλεπα στον υπνο μου εφιάλτες!! Το αγχος ειναι που μας τα κανει ολα!! Ασε!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

@Kallia.Geo μια χαρά ήταν απ' ότι θυμάμαι η μικρή σου την τελευταία φορά ! Το κάθε μωράκι έχει το δικό του Ρυθμό ανάπτυξης μην αγχώνεσαι! 

Κι εμένα έτσι έκανε θυμάσαι; 

Επίσης σεξ γιατί όχι ; 😱😳 

@Louna αυτά τα παθαίνω κι εγώ . Έχω κάνει διακεκομμένο ύπνο και σήμερα το βράδυ . Γενικά πλέον νομίζω μόνο έτσι κοιμάμαι.. ✌️✌️ 

Σεξ τι ειναι ρε κοριτσια; 🤣 Τους πρωτους 4 μηνες ειχα θεματα με τη μητρα και τους περασα απο πονους ξαπλωμένη ΟΛΗ ΜΕΡΑ. Τον 5 μηνα που το καναμε ΜΙΑ φορα και ηρεμα μετα πονούσε η μητρα μου😒 και τωρα που εχει μεγαλωσει η κοιλια ο αντρας μου φοβάται και δε θελει🤣 με τιποτα δε μου κάθεται😂 τι κολπα του κανω απο δω απο κει 🤣 φοβάται για τη μπεμπα και τον πιανει ανχος 

Δημοσίευση

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα και εμένα μου το έκοψε γιατί είχα πόνους χαμηλά .. ο άντρας μου πάντως περιμένει πως κ πως ακόμα και με την κοιλιά τούρλα 😂 κανένα φόβο αυτός ο άνθρωπος!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί!!!!!!!! 😄😄😄😄😄

Έχω έξι μήνες να δω τον αντρούλη μου κ μόλις έρθει δεν θα μπορώ να τον χαρώ..... θα περιμένω να ανέβουμε Αθήνα να είμαστε στα σίγουρα μας για νααααααα......!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Έχω έξι μήνες να δω τον αντρούλη μου κ μόλις έρθει δεν θα μπορώ να τον χαρώ..... θα περιμένω να ανέβουμε Αθήνα να είμαστε στα σίγουρα μας για νααααααα......!!! 

Χαχαχαχαχχαχα να σκέφτεσαι ότι είμαστε πολλές 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Μια απο τα ιδια κι εγω!! Παθούσα!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Συμπαράσταση στην στερημένη!!!!!! 🤣🤣🤣

Χαχαχαχαχ α ρε κορίτσια τι τραβάμε !!! 🤣

Το βράδυ όσες φορές σηκώθηκα για τουαλέτα ξυπνούσε μαζί μου και μου έλεγε να τώρα θα κλαίει και πρέπει να τη θηλάσεις 🤣 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Απο όνειρα άλλο τπτ και εγω, σενάρια ολόκληρα. Σήμερα σερνομαι μιλάμε, έσπασα ρεκόρ αϋπνίας χθες, πρέπει να κοιμήθηκα κανα 3ωρο όλη νύχτα.

Ποια άλλη έχει κάνει αίτηση για το επιδομα κυησης; έκανα την αίτηση πριν μια βδομάδα και ήδη εγκρίθηκε η πληρωμή. Εντυπωσιαστηκα😆 συνήθως έκαναν πολύ περισσότερο. 

Δημοσίευση

Ένα είναι το σύνθημα που όλες μας ενώνει... 

ΠΕΙΝΑΑΑΑΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΟΥΡΑ! 

Τι κάνετε κορίτσια; Πώς είστε; 

@Mariam08 εγώ δεν δικαιούμαι τίποτα οπότε δεν ξέρω! Πάντως ακούγεται όντως πολύ νωρίς !

Δημοσίευση
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Mariam08 είπε:

@Christine_ τελικά τα λοζεκ δε σε βοήθησαν ε; 

Κοίτα , από το τίποτα ναι κάτι κάνει . Αλλά δε θα έλεγα ότι με πιάνει 100% 

Το παίρνω το βράδυ πριν τον ύπνο αλλά όχι κάθε μέρα . Μόνο όταν δεν μπορώ άλλο . Δε ξέρω ακόμη και που επιτρέπεται δε θέλω ... 

Άσε που δεν τρώω τόσο 😂😂

Δημοσίευση

Γεια σας!!! Τι κανετε μανουλες??? 

Εμεις καλα! Η μικρουλα δινει πονο στην κοιλια κι εγω σημερα εκανα μερικες αγορες. Πανες νουμερο 1, σερβιετες και πανες λοχειας, επιθεματα στηθους, σελτεδακια και μωρομαντιλα pure water. Τις επομενες μερες θα πλυνω τα μωρουδιακα και θα ετοιμασω βαλιτσα σιγα σιγα.

47 ημερες ακομα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
    • @ΜαρίαΔημήτρης όλα καλά κορίτσι μου! Δ θα ξανά δεις αιμα. Απο την κουραση ηταν. Κ αν ο πλακουντας ειναι κοντά στον τράχηλο πολύ πιθανόν να είναι κ από εκεί. @Sotiria_94 κορίτσι μου ότι κ να γίνει απο δω κ περα εχεις ενα μωρακι που οχι μονο θα επιβιώσει αλλά θα τα παει κ μοα χαρά. Γτ σε έχουν αγχώσει τοσο πολυ? Ναι οκ έχεις σημαδια προωροτητας απο ότι καταλαβα αλλά απο δω κ περα ολα θα ειναι μια χαρά. Βλέπεις επίσης ότι τ αγχος τ βοηθαει καθολου. Ίσα ίσα. Όταν έχεις πολλά πετρώματα να παίρνεις βαθιές κοιλιακες ανασες. Βοηθάνε πολύ.  Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 29 βδομαδες. Πιο πίσω από όλες σας. Κ μένα κουνιέται αρκετα μέσα στη μέρα. Εκλεισα κ ντομπλερ στις 31/3. Και μετά σιγα σιγα να οργανωθώ καλύτερα με πράγματα κτλ. Μου έφερε κ η κουμπάρα μ ένα κουτί με βρεφικά προϊόντα κρέμες αφρολουτρα κτλ. Οπότε έχω για αρχή.
    • Μαρακι μου δε το συζητω ευτυχως που την ακους, αυτο υποσυνειδητα σε δυναμωνει ψυχολογικα και ξερεις οτι το παιδι ειναι καλα. Αστην να κλωτσαει φτου φτου Παναγιτσα μου καλοπερναει η μπεμπα στην κοιλιτσα. Με γεια και τα καινουρια πραγματακια που πηρατε. Οσο για τα πετρωματα Θεος βοηθος, ειδικα οταν στεναχωριεμαι η αγχωνομαι χαλια η κοιλια μου αυτες τις μερες. Με το που μπηκα 33 εβδομαδα επιδεινωθηκε αποτομα. 
    • Πετρώματα έχω και εγώ συνέχεια,είναι Braxton  συσπασεις. Από κινήσεις και εγώ άλλο τίποτα. Δεν σταματά καθολου,μου είχαν πει από τι μαιευτήριο πως με την ενεση κορτιζόνης ίσως δεν την αισθάνομαι για 48-72 ώρες αλλά αυτή εκεί ακάθεκτη. Βέβαια καλύτερα γιατί έτσι ηρεμώ ότι είναι καλά. 
    • Καλημεραααα!! Πήγε πολύ καλά!! Η συγκεκριμένη είναι και παιδίατρος και εάν δεν ήταν μακριά θα πηγαίναμε με τα 1000! Μου αρέσει παρά πολύ, ήταν εξαιρετική μπορώ να πω!! Μου είπε ότι το μωρό πιάνει πολύ καλά και πως τα κιλά της γενικά είναι μια χαρα και πως ακολουθεί τις καμπύλες της!! Μου είπε και 2 πράγματα που δεν τα ήξερα και με βοήθησαν παρά πολύ! Μότ είπε πως σε κάθε γεύμα προσφέρουμε και τα 2 στήθη και αν θέλει τρώει από το δεύτερο, αλλά εμείς το προσφέρουμε έτσι και αλλιώς και επίσης μου είπε πως όταν βλέπω ότι σταματάει να ρουφάει 1-2 λεπτά να κάνω μαλάξεις στο στήθος για να την βοηθήσω να τραβήξει το γάλα διότι έχει μένει λίγο και βγαίνει αργά και ίσως γιαυτο νευριάζει καμία φορά και τραβιέται! Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να τρώει πιο σύντομα τώρα γιατί μεγαλώνει κσι τρώει πιο αποτελεσματικά και επίσης το κάθε 2-3 ώρες φυσικά που μου λέγαν ΔΕΝ ισχύει στα θηλαζοντα βρέφη. Τρώει ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ θέλει. Απλώς αν καμία φορά είπε μου πεινάει πολύ σύντομα είναι ίσως γιατί δεν είχε χορτάσει πριν, είτε γιατί την πήρε ο ύπνος είτε γιατί έδινα μόνο το 1 στήθος. Αυτααα. Γενικά με βοήθησε πααααρα πολύ και βλέπω ήδη ότι το μωρακι μου τρώει καλύτερα και νομίζω κοιμάται και καλύτερα!! Επίσης σε κιλά είναι 6250 κσι ύψος σχεδόν 67. Ξεπέρασε και την καμπύλη στο ύψος😲❤️  παραγγειλαμε και καρεκλάκι φαγητού και λογικά την επόμενη βδομάδα ξεκινάμε και έχω τρομεροοοο άγχος😅.    Εσεις πως είστε;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...