Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Όχι αυτό είναι αφού γεννήσουμε. Την άδεια κυοφορίας εννοώ που σταματάμε από την δουλειά μας 56 ημέρες πριν από την ΠΗΤ. Γινόταν μέχρι και τώρα στο ΙΚΑ της περιοχής μας αλλά τώρα άλλαξε και θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.  Μπήκα να δω πως θα το κάνω και τελικά δεν είναι δύσκολο αλλά έχω μια απορία γι' αυτό ρωτάω.

Δεν έχω ιδέα αλλά τι απορία έχεις ;

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Δεν έχω ιδέα αλλά τι απορία έχεις ;

Ζητάει κάπου να δηλώσουμε τον τέως φορέα ασφάλισης που στην περίπτωση μου είναι το ΙΚΑ και μετά ζητάει χρονικό διάστημα από - έως και δεν καταλαβαίνω σε ποια περίοδο αναφέρεται   

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Ζητάει κάπου να δηλώσουμε τον τέως φορέα ασφάλισης που στην περίπτωση μου είναι το ΙΚΑ και μετά ζητάει χρονικό διάστημα από - έως και δεν καταλαβαίνω σε ποια περίοδο αναφέρεται   

Λογικά επειδή τώρα όλα έχουν γίνει εφκα αναφέρεται στο διάστημα πριν γίνουν όλα . 

Έχεις μήπως κάποιον λογιστή να μιλήσεις να στο διευκρινίσει; 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Θέλει την περίοδο που ήσουν στο ΙΚΑ. Πχ 09/19 έως 05/21. Ένα παράδειγμα σου λέω. Αν δν κάνω λάθος γτ δν το έχω μπροστά μου αυτό θέλει. Λογίστρια εδώ😝 

Ασχετο αλλά τις καρδούλες κτλ πως τις βάζετε; 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Θέλει την περίοδο που ήσουν στο ΙΚΑ. Πχ 09/19 έως 05/21. Ένα παράδειγμα σου λέω. Αν δν κάνω λάθος γτ δν το έχω μπροστά μου αυτό θέλει. Λογίστρια εδώ😝 

Πατάς εδώ κ επιλέγεις την αντίδραση που θες......

Screenshot_20211214-212716_Samsung Internet.jpg

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Κοριτσια, ευχαριστω πολυ για τις ευχες... Δεν εχω αλλες καρδουλες να πατησω.... Ελπιζω πραγματικα να πανε ολα καλα.... Εχω φοβηθει αρκετα γιατι υπαρχει και αμφιλεγομενο κρουσμα στην ταξη της κορης και αυριο παμε για ραπιντ... 

Να κανετε ενα τεστακι για να ειστε πιο σίγουροι!!! 
Ολα καλα να πανε κοριτσι μου!! 🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Λογικά επειδή τώρα όλα έχουν γίνει εφκα αναφέρεται στο διάστημα πριν γίνουν όλα . 

Έχεις μήπως κάποιον λογιστή να μιλήσεις να στο διευκρινίσει; 

Ναι του έχω ήδη στείλει μηνυμα

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Κάπως έτσι το φαντάστηκα και εγώ αλλά που την βρίσκω την περίοδο αυτή? Μην σε κουράζω όμως έχω μέρες ακόμα για να το κάνω. Αλλά ξεκίνησα να το ψάχνω. Κατά τα λοιπά είναι εύκολη διαδικασία 

Δημοσίευση

Είναι τελείως άκυρο αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ σαν fun fact που έμαθα λόγω εγκυμοσύνης..

Εμένα κορίτσια ο αφαλός μου είναι εσωτερικός, είναι δλδ τρυπουλα. 

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου έκανα μια φοβερή ανακάλυψη! 

Μέσα λοιπόν... Έχω 2 ελιές μικρές 😂😂😂😂 

23 χρόνια δεν το ήξερα ότι τις είχα, ούτε καν πότε δημιουργήθηκαν ! 

Αυτά 😂😂😂😂😂 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε πώς είστε; Περαστικά και στην κοπέλα που έπεσε θέλει πολύ προσοχή με τις βροχές και στη κοπέλα με τα άρρωστα παιδάκια...να προσέχεις μην κολλήσεις...εγώ ήρθα στο πατρικό μου αρρώστησε ο μπαμπάς μου και κόλλησα μάλλον ο πονόλαιμος σήμερα χειροτέρεψε αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι άλλο έκανα και τεστ σήμερα για να είμαι σίγουρη 😤 αυτό με το ντομπλερ εγώ ποτε θα το κάνω ρε κορίτσια είμαι στην 33 εβδ. Έχω την Πέμπτη γιατρο μάλλον θα μου πει τότε...ελπίζω να τον δω και γω 3D γιατί μέχρι τώρα έχει χεράκια μπροστά πάντα....σόρρυ για την έκθεση 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Είναι τελείως άκυρο αλλά θα ήθελα να το μοιραστώ σαν fun fact που έμαθα λόγω εγκυμοσύνης..

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που άρχισε να φουσκώνει η κοιλιά μου έκανα μια φοβερή ανακάλυψη! 

Αυτά 😂😂😂😂😂 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

🤔😜😆😆😆😆

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sofi1 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε πώς είστε; Περαστικά και στην κοπέλα που έπεσε θέλει πολύ προσοχή με τις βροχές και στη κοπέλα με τα άρρωστα παιδάκια...να προσέχεις μην κολλήσεις...εγώ ήρθα στο πατρικό μου αρρώστησε ο μπαμπάς μου και κόλλησα μάλλον ο πονόλαιμος σήμερα χειροτέρεψε αλλά ευτυχώς δεν έχω κάτι άλλο έκανα και τεστ σήμερα για να είμαι σίγουρη 😤 αυτό με το ντομπλερ εγώ ποτε θα το κάνω ρε κορίτσια είμαι στην 33 εβδ. Έχω την Πέμπτη γιατρο μάλλον θα μου πει τότε...ελπίζω να τον δω και γω 3D γιατί μέχρι τώρα έχει χεράκια μπροστά πάντα....σόρρυ για την έκθεση 😂😂

Θα σου πει κι εσενα να το κανεις!!! 
Κι ελπιζω να μπορέσεις να τον δεις και 3d!!! Θα ξετρελαθείς!! Γενικα επειδη η εξέταση παίρνει πιο πολυ απο έναν απλο υπερηχο σιγουρα θα τον πετύχεις χωρις τα χεράκια μπροστά ώστε να τον απολαύσεις!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Θα σου πει κι εσενα να το κανεις!!! 
Κι ελπιζω να μπορέσεις να τον δεις και 3d!!! Θα ξετρελαθείς!! Γενικα επειδη η εξέταση παίρνει πιο πολυ απο έναν απλο υπερηχο σιγουρα θα τον πετύχεις χωρις τα χεράκια μπροστά ώστε να τον απολαύσεις!!! 

Αχ το ελπίζω...😍😍

Πόση ώρα έκανες περίπου;

Δημοσίευση
στις πριν 53 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Κάπως έτσι το φαντάστηκα και εγώ αλλά που την βρίσκω την περίοδο αυτή? Μην σε κουράζω όμως έχω μέρες ακόμα για να το κάνω. Αλλά ξεκίνησα να το ψάχνω. Κατά τα λοιπά είναι εύκολη διαδικασία 

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Βρήκες άκρη ? Πότε ξεκινάει η άδεια κυοφορίας?  Εμένα ξεκίνησε σήμερα και καταθέτω τα χαρτιά αύριο στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) . 

Θα το κάνεις ηλεκτρονικά ? Εγώ έκλεισα ραντεβού για να πάω από εκεί 

Δημοσίευση
στις πριν 41 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Αυτά 😂😂😂😂😂 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Γλυκουλααααα !!!! Χαχαχχαχαχαχαχα 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Sofi1 είπε:

Αχ το ελπίζω...😍😍

Πόση ώρα έκανες περίπου;

Εμενα ο γιατρος ηταν πολυ σχολαστικός και επεξηγηματικός οποτε εκατσα πανω απο μισάωρο! Και ειχε και υπομονη να μου την δειξει καθαρά την μπεμπουλα σε 3d! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Εμενα ο γιατρος ηταν πολυ σχολαστικός και επεξηγηματικός οποτε εκατσα πανω απο μισάωρο! Και ειχε και υπομονη να μου την δειξει καθαρά την μπεμπουλα σε 3d! 

Αχ ρε συ τι ωραία...φανταζομαι πως ένιωσες που την είδες....❤️❤️❤️ Και σε 3D κιόλας😍😍 και γω όταν πάω στον γιατρό δεν χορταινω...θα ρίξω πολύ κλάμα όταν τον δω πρώτη φορά πιστεύω 😂😂

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Sofi1 είπε:

Αχ ρε συ τι ωραία...φανταζομαι πως ένιωσες που την είδες....❤️❤️❤️ Και σε 3D κιόλας😍😍 και γω όταν πάω στον γιατρό δεν χορταινω...θα ρίξω πολύ κλάμα όταν τον δω πρώτη φορά πιστεύω 😂😂

Καλα σιγουρα!!!! Εγω την εχω και στο κινητο μου τη φωτο και την εβλεπα κάθε μερα!! 
Οντως συγκίνηση! Παρε χαρτομάντιλα!!!!! Με το καλο να δεις το αντράκι σου!!! ❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Sofi1 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Ευχαριστώ για τις ευχές. Μήπως έχει 3d υπέρηχο ο γιατρός σου και σου το κάνει στο ιατρείο του? Και εγώ εκεί θα το κάνω. Αυτό με την φατσούλα που μας την κρύβουν είναι άστα να πάνε . Εμένα στην β επιπέδου και στο επόμενο υπέρηχο έτρωγε το πόδι του και μετά είχε χεράκι μπροστά. Μας βγήκε ντροπαλό το νινι. 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Βρήκες άκρη ? Πότε ξεκινάει η άδεια κυοφορίας?  Εμένα ξεκίνησε σήμερα και καταθέτω τα χαρτιά αύριο στο ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ) . 

Θα το κάνεις ηλεκτρονικά ? Εγώ έκλεισα ραντεβού για να πάω από εκεί 

Καλημέρα κορίτσι μου! Εμένα ξεκινάει 02/01 και από 06/12 λέει ξεκίνησαν ηλεκτρονικά. Ο γιατρός μου την ΠΗΤ μου την έκανε ήδη με την νέα διαδικασία. Όποτε θα το κάνω και εγώ και ο εργοδότης. Εύκολο είναι αρκεί να μου λυθεί μόνο αυτή η απορία. Εσύ δούλευες μέχρι τώρα?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια. Σας διαβάζω αλλά δεν γράφω συχνά γτ αργούν τα μηνύματα μου να εμφανιστούν 😕 . Τί κάνετε? εγω σημερα έκλεισα και την 31η εβδομαδα, αύριο εχω ντόπλερ ανυπομονώ να τον δω! Είναι το τρίτο μου παιδάκι. Έχω και ένα άγχος να δώ αν έχει γυρίσει γτ τελευταία φορά ήταν ανάποδα. Άν και νομίζω έχει γυρίσει γτ νιωθω τον λόξυγκα πολύ χαμηλά.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η fairydream είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Εμένα ξεκινάει 02/01 και από 06/12 λέει ξεκίνησαν ηλεκτρονικά. Ο γιατρός μου την ΠΗΤ μου την έκανε ήδη με την νέα διαδικασία. Όποτε θα το κάνω και εγώ και ο εργοδότης. Εύκολο είναι αρκεί να μου λυθεί μόνο αυτή η απορία. Εσύ δούλευες μέχρι τώρα?

Εγώ πήρα και δύο βδομάδες άδειας που είχα κρατήσει και έκατσα από αρχές Δεκέμβρη. 

Πριν λίγο γύρισα από το ΙΚΑ και δουλειά δεν έκανα γιατί δεν ήταν περασμένο το iban στον ΕΦΚΑ .... Μαλακ......ς δλδ ! Ίσα για να ταλαιπωρούν τον κόσμο ! Οπότε με νέο ραντεβού την άλλη βδομάδα .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...