Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η fairydream είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Εχθές το βραδάκι τρόμαξα παρά πολύ. Είχαμε πάει στο σούπερ μάρκετ και γυρνώντας έξω από το σπίτι γλίστρησα και έπεσα. Φοβήθηκα παρα πολύ,να φανταστείτε έτρεμα και δεν το συνηθίζω. Είχα να νοιώσω έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης που είχα αιμορραγίες. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ επειδή έπεσα με τον πωπο. Αλλά αν θέλω να πάω σήμερα να με δει. Ευτυχώς το παιδάκι κλωτσαει κανονικά και εμένα πονάει μόνο το χέρι και τι ισχύο που ήδη πονούσαν.

Το ξέρω ότι θα πάνε όλα καλά αλλά ........κορίτσια να προσέχετε και εσείς. Είναι κρίμα να περνάμε τέτοια αγωνία από απροσεξία

Καλημερα κορίτσια μου!!!
Προσεχε ρε κοριτσι μου!!! Οτι χειρότερο με τη βροχη γιατι γλιστράει! Χαιρομαι που δε χτυπησες και ειναι και καλα το μπεμπακι σου!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα μανουλες!!!!!

@fairydream, προσοχη κορίτσι μου !! Τρομάζω πολύ όταν πέφτει κάποια από εμάς !! 

Ποια κοπέλα είχε πονόλαιμο ? Δεν είδα ? Περαστικά σου να είναι , ελπίζω να είσαι καλύτερα !! 

Εγώ κορίτσια έχω 15 εσωτερικά στο 50 , 8 στο 54 και 5 στο 56. 9 εξωτερικά για νεογέννητο .. γενικά έχω πάρει λίγα εγώ και κυρίως από ορχεστρα με την κάρτα μέλους . Τώρα περιμένω από h&m τα 5 στο 56. 

Για συρταριερα είμαι πολύ τυχερή , γιατί θα τη φτιάξει ο πατέρας μου , όπως και κούνια 🎉🎉

Τα χειροποίητα ειναι ακομα πιο ωραια!!! Και ιδίως η συρταριερα και η κούνια που θα φτιαξει ο παππούς!! 🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! 

Πρόσεχε κορίτσι μου! Τα ίδια έπαθα κ εγώ πριν μέρες που έπεσα στη σκάλα!!! Ευτυχώς κ εγώ με τον πωπό κ έτσι όλα καλά..... εμένα μου είχε πει η γιατρός αν νιώθω πονάκια να πάρω ένα buscopan plus, αφού το νιώθεις κ θα σε δει κιόλας μια χαρά μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Εγώ κορίτσια είχα πρωινό ταξίδι, έφτασα Αθήνα κ είμαι στο δρόμο για το doppler 🥰

Καλα αποτελέσματα!!! Να μας γράψεις τα νεα σας!!! 
Εγω θα παω για Doppler την Παρασκευή!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Καλα αποτελέσματα!!! Να μας γράψεις τα νεα σας!!! 
Εγω θα παω για Doppler την Παρασκευή!!! 

Γιατί πάτε για doppler τόσο νωρίς? Εμένα μου είπε αρχές του μήνα που θα είμαι 32-33 εβδομάδων. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Γιατί πάτε για doppler τόσο νωρίς? Εμένα μου είπε αρχές του μήνα που θα είμαι 32-33 εβδομάδων. 

Εγώ είχα ένα πρόβλημα και θα το κάνω άλλη μια φορά στις 34 βδομάδες.

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Εμένα το Doppler μου το έκανε η γυναικολόγος μου την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν βάση ΤΕΡ 31 εβδομάδων και βάση αυχενικής +5 μέρες 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Christine_ είπε:

Εμένα το Doppler μου το έκανε η γυναικολόγος μου την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν βάση ΤΕΡ 31 εβδομάδων και βάση αυχενικής +5 μέρες 

Και εμένα στο ιατρείο θα μου την κάνει από ότι μου είπε. Είστε λοιπόν λίγο πιο μπροστά από εμένα γι αυτό πάτε πιο νωρίς. Άντε κοντεύετε σιγά-σιγά........ 😊. Να αγχωθώ??? Όοοοοοοχι μια χαρά θα τα πάμε όλες μας

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Την Πέμπτη μπαινω στην 32η εβδομάδα!!!! Οποτε ειμαι μεσα στα όρια κι εγω! 

Δημοσίευση

Γεια σας! Εμεις ειμαστε καπως σημερα.... Η μια η κορη εμεινε σπιτι επειδη εχει πονολαιμο και η μικρη εχει απο χτες το βραδυ πυρετο και καταρροη... Ελπιζω να περασουν γρηγορα και να μην κολλησουμε οι υπολοιποι....

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Είδα πάλι φατσούλα 3D κ έχω τρελαθεί!!!! 2 κιλά είναι το κορίτσι μου! 

Μπραβο κοριτσι μου!!!!! Σου την έδωσαν την εικονα;;; 
Κοριτσαρα δλδ 2 κιλών!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Ολα καλα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Τι πρόβλημα;

Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη

Ήταν ανεβασμένες οι τιμές στην μητριαια αρτηρία και παίρνω από την αρχή ασπιρίνη για να το ρυθμίσω. 

Το πρόβλημα με αυτό είναι να μην παίρνει βάρος το μωρό και πρέπει να το παρακολουθούμε συνέχεια . Αυτή τη φορά στο doppler ήταν φυσιολογικές οι τιμές , αλλά μπορεί να οφείλεται σε αυτό το ότι δεν έχει πάρει βάρος 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Γεια σας! Εμεις ειμαστε καπως σημερα.... Η μια η κορη εμεινε σπιτι επειδη εχει πονολαιμο και η μικρη εχει απο χτες το βραδυ πυρετο και καταρροη... Ελπιζω να περασουν γρηγορα και να μην κολλησουμε οι υπολοιποι....

Ωχ , περαστικά σας ! 

Εμβόλιο γρίπης έχετε κάνει ? 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Την Πέμπτη μπαινω στην 32η εβδομάδα!!!! Οποτε ειμαι μεσα στα όρια κι εγω! 

Τέλεια!!! Κοντο ζυγώνεις και εσύ!!! Αλλαααα θα σας προλάβω και εγώ κάποια στιγμή. Αφού θα γεννήσω στις 38 εβδομάδες το αργότερο. 

Πάντως ρε κορίτσια δεν ξέρω για εσάς. Εγώ ανυπομονω να δω το παιδάκι μου και να το πάρω στην αγκαλία μου αλλά ταυτόχρονα δεν βιάζομαι να γεννήσω. Μου αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη❤ 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!!!!! Σου την έδωσαν την εικονα;;; 
Κοριτσαρα δλδ 2 κιλών!!! Μπραβο κοριτσι μου!!! Ολα καλα!!! 

Μου τα έδωσαν σε CD κ ανυπομονώ να πάω σπίτι να τα δω κ να τα στείλω στον αντρούλη μου ❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η fairydream είπε:

Πάντως ρε κορίτσια δεν ξέρω για εσάς. Εγώ ανυπομονω να δω το παιδάκι μου και να το πάρω στην αγκαλία μου αλλά ταυτόχρονα δεν βιάζομαι να γεννήσω. Μου αρέσει πολύ η εγκυμοσύνη❤ 

Το ίδιο έχω πάθει κ εγωωω !!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Εμείς είχαμε κρούσματα στο σχολείο, σε άλλη τάξη βέβαια, αλλά είπα να μην τον πάω μέχρι να δούμε τι γίνεται!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...