Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η JNtina είπε:

Ακριβως!! 

Θα πάμε επιτέλους αυτή τη βδομάδα για λίκνο και καρότσι ! 

Καμιά ιδέα για καρότσι ? 

Έχουμε ήδη κάθισμα αυτοκινήτου για βρέφος που το πήρε η μαμά μου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η JNtina είπε:

Κι εγω το ιδιο ολη μερα την κοιτάω και την χαϊδεύω!!! 
Τωρα όπου βαζω το χέρι ερχεται και το μικρουλακι!!! 

Καλά αυτό και αν είναι απίθανο!!! Εμένα χτυπάει σε όλη την κοιλιά. Ειδικά αριστερά που είναι τα πόδια!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εγώ ειδικά με αυτό το θέμα έχω μεγάλη ανησυχία.... μην τύχει τίποτα κ δεν μπορεί να φάει το μωράκι μου 🙄

Παρ' όλο που όπως έχω ξαναπεί θηλάζω τα μωρά μου έχω ήδη 4 μπιμπερό

Το καταλαβαίνω αυτό ! Κ εγώ έχω δύο και θα πάρω αποστειρωτη για παν ενδεχόμενο

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καμιά ιδέα για καρότσι ? 

Για λίκνο θα σου πω ότι ενώ λένε μέχρι 6 μηνών ο γιος μου που είναι μικροκαμωμένος σχετικά σκέψου 3 μηνών δεν χωρούσε στο λίκνο. 

Ευτυχώς μου τον είχαν δανείσει και δεν έκλαιγα τα λεφτά έχετε στο νου σου αυτό !

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Christine_ είπε:

Για λίκνο θα σου πω ότι ενώ λένε μέχρι 6 μηνών ο γιος μου που είναι μικροκαμωμένος σχετικά σκέψου 3 μηνών δεν χωρούσε στο λίκνο. 

Ευτυχώς μου τον είχαν δανείσει και δεν έκλαιγα τα λεφτά έχετε στο νου σου αυτό !

Βρήκαμε ένα ωραίο στα 80 € , γιατί δεν έχει κανένας δικός μας . Οπότε αναγκαστικά θα το πάρουμε ... Για αυτά πρέπει να βρούμε κ μικρά σεντονακια ? 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καμιά ιδέα για καρότσι ? 

Θα συμφωνήσω με την @Christine_  σκέψου αν σε συμφέρει να κάνεις το έξοδο... αν ας πούμε έχεις φροντίσει για παρκοκρέβατο είναι κάπως περιττό να έχεις κ τα δύο. Κ εμένα μέχρι 4 μηνών ήταν μέσα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Θα συμφωνήσω με την @Christine_  σκέψου αν σε συμφέρει να κάνεις το έξοδο... αν ας πούμε έχεις φροντίσει για παρκοκρέβατο είναι κάπως περιττό να έχεις κ τα δύο. Κ εμένα μέχρι 4 μηνών ήταν μέσα

Τι είναι το παρκοκρεβατο ? Πότε μπαινει εκεί ? 

Δημοσίευση
στις πριν 22 λεπτά, ο/η fairydream είπε:

Καλά αυτό και αν είναι απίθανο!!! Εμένα χτυπάει σε όλη την κοιλιά. Ειδικά αριστερά που είναι τα πόδια!

Ναι ναι!!!! 
Εμενα χτυπάει πιο πολυ δεξιά και βουναλάκια πιο πολυ στα δεξιά, κανα κωλαρακι θα ειναι!!!!!! Χαχαχαχαχαχ!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κοιμάται εκεί το νεογέννητο? Δεν είναι πολύ μεγάλο ? 

Κι εγω τετοιο πηρα!! Έχουν δικιο τα κορίτσια! Κάλλια, αν το δεις απο κοντα το λίκνο θα καταλαβεις… ειναι μικρό! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

Κοιμάται εκεί το νεογέννητο? Δεν είναι πολύ μεγάλο ? 

Ναι εννοείται.... γι'αυτό τα περισσότερα πλέων είναι με δύο επίπεδα για να το έχεις ψιλά όσο ακόμα είναι μικρούλι κ να σε διευκολύνει. Υπάρχουν διάφορα. Μπαίνει από τη γέννηση μέχρι παιδάκι. Εμένα πχ με βόλεψε λόγω διώροφου σπιτιού το έχω στο σαλόνι για τους ύπνους της ημέρας κ μας εξυπηρετεί για χρόνια 

Δημοσίευση

Κοριτσια κοιταζω για τα παρκοκρεβατα με τα δυο επίπεδα στο Σκρουτζ και στις κριτικές λενε πως θελει εξτρα στρωμα για τον υπνο… Στρωμα απο που πηρατε και ποσο κανει; Συμφερει να το παρω;🤔 Εχω κουνια στο δωματιο της και θελω και κατι για το δωματιο μου

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Κοριτσια κοιταζω για τα παρκοκρεβατα με τα δυο επίπεδα στο Σκρουτζ και στις κριτικές λενε πως θελει εξτρα στρωμα για τον υπνο… Στρωμα απο που πηρατε και ποσο κανει; Συμφερει να το παρω;🤔 Εχω κουνια στο δωματιο της και θελω και κατι για το δωματιο μου

Αν θυμάμαι καλά το στρώμα το είχα πάρει ούτε 20€, τα περισσότερα όμως πλέον το έχουν μαζί, αλλά γιατί θες να έχεις κρεβατάκι κ στα δυο δωμάτια? Δεν θα είναι μαζί σου τον πρώτο καιρό? 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Αν θυμάμαι καλά το στρώμα το είχα πάρει ούτε 20€, τα περισσότερα όμως πλέον το έχουν μαζί, αλλά γιατί θες να έχεις κρεβατάκι κ στα δυο δωμάτια? Δεν θα είναι μαζί σου τον πρώτο καιρό? 

Το βράδυ θα την εχω στο δωματιο μου να κοιμαται. Την μερα στο κρεβατι της.   Αν ολα πανε καλα θελω απο το 4 μηνα;;; να κοιμαται στο δωματιο της… Θα εχω καμερα μεσα για να τη βλεπω…  Δε θελω να μαθει να κοιμαται μονο μαζι μας

Δημοσίευση

Κοριτσια να ξερετε οτι πολλα ποστ μου τα εμφανιζει με μεγαλη καθυστερηση και γι αυτο δεν απανταω.... 

Ολα τα ονοματα υπεροχα!!! Με το καλο!! 

Εγω για την ιστορια να σας πω οτι εχω δυο παρκοκρεβατα και τελικα δε χρησιμοποιησα κανενα...🤣🤣🤣🤣 Δεν ηθελαν τα παιδακια μου να μπαινουν μεσα.... Γενικα σαν πρωτομαμα κι εγω 12 χρονια πριν ειχα παρει αρκετα πραγματα και δεν χρησιμοποιησα τιποτα.... Για λικνο δεν εχω αλλα μια ξαδερφη μου που πηρε μου ειπε οτι δεν αξιζει.... Ειναι για πολυ λιγο και ειναι ακριβα αυτα.... Εγω προσωπικη  εμπειρια δεν εχω... 

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η Barbie92 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω κάτι; Η κρέμα που αναφέρατε πιο πάνω η purelan είναι ίδια με την NIPPLE CARE EMOLLIENT CREAM-GEL της frezyderm; Που είναι σε ροζ χρώμα. 

Όχι κορίτσι, η purelan είναι αν έχεις πληγές, επουλωτική (γενικά κάνει φοβερή δουλειά όχι μόνο για τις θηλές) 

Ενώ αυτή της frezyderm μαλακώνει τις θηλές.

Στην ουσία η πρώτη είναι για θεραπεία και ή δεύτερη για πρόληψη

Δημοσίευση

Και για να συνεχίσουμε το θέμα ύπνου ... Εγώ θα βάλω σίγουρα κούνια στο δωμάτιο της και ο λόγος που σκεφτόμουν το λίκνο είναι για να το έχω στο δωμάτιο μου , όπου θα κοιμάται στην αρχή για κάποιο καιρό και να το πηγαίνω στο σαλόνι ,όταν θέλω να την αλλάζω χώρο και να αεριζω. Αλλιώς που αλλού μπορώ να την βάζω ? Στο Πορτ μπεμπέ ? 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Christine_ είπε:

Όχι κορίτσι, η purelan είναι αν έχεις πληγές, επουλωτική (γενικά κάνει φοβερή δουλειά όχι μόνο για τις θηλές) 

Ενώ αυτή της frezyderm μαλακώνει τις θηλές.

Στην ουσία η πρώτη είναι για θεραπεία και ή δεύτερη για πρόληψη

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, γτ μπερδεύτηκα προς στιγμης. Οπότε την purelan θα την προσθέσω στην τσάντα του μαιευτηρίου για παν ενδεχόμενο και την άλλη θα την ξεκινήσω από τώρα που μου είπε κ ο γιατρός μου. 

@Kallia.Geo και εγώ έτσι το σκέφτομαι να έχω το λίκνο τώρα στην αρχή, γτ δν έχω και χώρο στο δωμάτιο για κάτι μεγαλύτερο και να μπορώ να το μεταφέρω αν χρειαστεί στο σαλόνι και  θα βάλω κούνια κατευθείαν στο δωμάτιο του,που θα το ετοιμάσουμε προς το καλοκαίρι. 

Δημοσίευση
στις πριν 52 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και για να συνεχίσουμε το θέμα ύπνου ... Εγώ θα βάλω σίγουρα κούνια στο δωμάτιο της και ο λόγος που σκεφτόμουν το λίκνο είναι για να το έχω στο δωμάτιο μου , όπου θα κοιμάται στην αρχή για κάποιο καιρό και να το πηγαίνω στο σαλόνι ,όταν θέλω να την αλλάζω χώρο και να αεριζω. Αλλιώς που αλλού μπορώ να την βάζω ? Στο Πορτ μπεμπέ ? 

Φυσικά κορίτσι μου, αν πιστεύεις ότι είναι κάτι που θα σε εξυπηρετήσει κ το χρειάζεσαι εννοείται! Απλά σου το λέμε ότι είναι για λίγο διάστημα για να το έχεις στον νου σου να ξέρεις... ❤

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Froufro είπε:

Φυσικά κορίτσι μου, αν πιστεύεις ότι είναι κάτι που θα σε εξυπηρετήσει κ το χρειάζεσαι εννοείται! Απλά σου το λέμε ότι είναι για λίγο διάστημα για να το έχεις στον νου σου να ξέρεις... ❤

Ναι , εννοείται !!! 

Αλλη μια ερωτηση ! Το παρκοκρεβατο μπορώ να το δω σε αυτά τα μαγαζιά με βρεφικά είδη ? Για να δω πως είναι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τέλεια! Άστον,όσο κάτσει, τόσο το καλύτερο!😌 Μπα το βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου, μόνο γάλα! Είναι πολύ καλή, απλά λόγω του θηλασμού που δεν διακόπηκε ποτέ έχω κανονικη ροή και πίνει πίνει και τα βγάζει μετά!θα στρώσει μου είπαν με τις μέρες!θα μάθει να το διαχειρίζεται! Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά θέλω να γυρίσω σπίτι! Ελπίζω να φύγουμε μεθαύριο!
    • Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Πόσο χαίρομαι που τα καταφέρατε! Θυμάμαι που μιλούσαμε μετά την 3η ετ σου στο θεματακι της εξωσωματικης. Μια χαρούμενη, τελειομηνη κ υγιή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! Να πάνε όλα καλα κ σε λίγους μήνες να αγκαλιάσετε το μωράκι σας
    • Είσαι απίστευτη κοπελα μου! Μπράβο σου και respect! Να σου ζήσει το παιδάκι σου! Εγώ, αν δεν είχα αποκτήσει το κοριτσάκι μου και στενευαν τα περιθώρια μου, θα πήγαινα με δοτρια, το έχω σκεφτεί. Θα ενημερωνομουν βεβαια, γιατί ίσως είναι λίγο θολό το τοπίο, αλλά κατά βάση είμαι υπέρ. Και φυσικά μόνο σε γιατρο που εμπιστεύομαι. Κατανοώ όμως και τα ζευγάρια που δεν θα το έκαναν. @Σταυρούλα80 από φίλες που το εχουν συζητησει με τους γιατρους τους, ξερω οτι ειναι μια διαδικασια που πια δεν παιρνει πολυ χρονο, και 2-3 μήνες έχουν πει, μέχρι να βρουν την καταλληλη δοτρια σε αντιστοιχιση με τα χαρακτηριστικά της μητέρας. Το κόστος σαφώς είναι αυξημένο σε σχέση με φουλ προσπάθεια εξωσωματικης, αλλά όχι εξωφρενικό ( συγκριτικά με την εξωσωμ πάντα). Υπάρχουν κ άλλες προϋποθέσεις κ περιορισμοί που πρέπει να πληροί η δοτρια, μην σε κουράσω. Καταλαβαίνω ότι το συναισθηματικο σε ενδιαφέρει περισσότερο και η όλη εμπειρία. Η @Lisaki 80 νομίζω μπορεί να σου πει περισσότερα.  
    • Ναι ισχύει αυτό που λες. Και εγω στη τελευταία βιοχημική του Οκτώβρη, είχα αίμα κανονικά και άχνα θετικά τεστ για 3-4 μέρες ακομα
    • Εγώ έχω κάνει εισαγωγή μήλο, αχλαδι, μπανάνα, πορτοκαλί μανταρίνι μανγκο δαμάσκηνο, ακτινιδιο ,Αβοκάντο, βρωμη, Σιμιγδάλι, πατατα, καροτο, γλυκοπατατα, μπροκολο, κουνουπιδι, Μακαρόνια, ρυζι, Κοτοπουλο αρνι. Αλεσμένα ναι απο τον 8ο ξεκίνησα να πατάω με το πιρούνι τα μισά και τα άλλα στο μπλέντερ να κάνω τη μετάβαση άλλα δε βλέπω να ενθουσιαζεται  με τα κομμάτια πολύ, το προτιμάει αλοιφή οποτε εμεινα στο μισα μισα.  Ενώ της δίνω στα χέρια καροτακια μπανάνα κτλ ποτέ δε τα βάζει στο στόμα τα θέλει μόνο για να τα επεξεργαζεται.  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...