Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

πολλή κατανάλωση δεν έχει αυτό ; Θα το ήθελα και εγώ πολύ, αλλά δε νομίζω ΄ότι χωράει καν στο σπίτι

Κ εγώ έχω.... Δεν έχω παρατηρήσει να έχει μεγάλη κατανάλωση κ μας έχει σώσει είναι η αλήθεια, γιατί στην περιοχή μας έχουμε πολύ υγρασία!! Όσο για τον όγκο μικρούλι είναι, πιο μικρό από ένα σκαμπό.... όλο κ σε κάποια γωνίτσα μπαίνει. Φαντάσου το έχω στον διάδρομο των δωματίων κ δεν μας ενοχλεί καθόλου 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Froufro είπε:

Κ εγώ έχω.... Δεν έχω παρατηρήσει να έχει μεγάλη κατανάλωση κ μας έχει σώσει είναι η αλήθεια, γιατί στην περιοχή μας έχουμε πολύ υγρασία!! Όσο για τον όγκο μικρούλι είναι, πιο μικρό από ένα σκαμπό.... όλο κ σε κάποια γωνίτσα μπαίνει. Φαντάσου το έχω στον διάδρομο των δωματίων κ δεν μας ενοχλεί καθόλου 

για το στεγνωτήριο λέω... Για αφυγραντήρα θα πάρω εννοείται γιατί θα βοηθήσει πολυ ..

Εχψ μπερδευτεί αρκετά βεβαια με το ποιο να πάρω !!

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

για το στεγνωτήριο λέω... Για αφυγραντήρα θα πάρω εννοείται γιατί θα βοηθήσει πολυ ..

Εχψ μπερδευτεί αρκετά βεβαια με το ποιο να πάρω !!

Ααααα λάθος κατάλαβα 😅

Κ εγώ το θέλω πάρα πολύ... το πήρα αλλά μια συσκευή λόγω χώρου κ δεν είμαι καθόλου  ευχαριστημένη ☹ τσάμπα τα λεφτά του....! Τώρα σκεφτόμαστε αν πάρουμε άλλο που να το χωρέσουμε 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Froufro είπε:

Ααααα λάθος κατάλαβα 😅

Κ εγώ το θέλω πάρα πολύ... το πήρα αλλά μια συσκευή λόγω χώρου κ δεν είμαι καθόλου  ευχαριστημένη ☹ τσάμπα τα λεφτά του....! Τώρα σκεφτόμαστε αν πάρουμε άλλο που να το χωρέσουμε 

Εμένα το έχει βάλει η κουνιάδα μου στο μπάνιο , το ένα πάνω από το άλλο ... (πλυντήριο - στεγνωτήριο , με κατασκευή βέβαια) Αλλά εγώ έχω πάγκο και δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να το κλείσω.

Μεγάλο πράγμα ο χώρος ... Εσύ όμως τώρα με τρία θα βάζεις φουλ τα πλυντήρια !

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμένα το έχει βάλει η κουνιάδα μου στο μπάνιο , το ένα πάνω από το άλλο ... (πλυντήριο - στεγνωτήριο , με κατασκευή βέβαια) Αλλά εγώ έχω πάγκο και δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω να το κλείσω.

Μεγάλο πράγμα ο χώρος ... Εσύ όμως τώρα με τρία θα βάζεις φουλ τα πλυντήρια !

Εγώ έχω ντουλάπια πάνω από το πλυντήριο κ ενώ τα χρειάζομαι πάρα πολύ σκέφτομαι ότι στο τέλος θα αναγκαστώ να τα χαλάσω για να κάνω αυτό, το ένα πάνω από το άλλο

Εν τω μεταξύ νευριάζω απίστευτα για τα λεφτά που έδωσα για το προηγούμενο κ στο τέλος να μην κάνω τη δουλειά μου

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Εγώ έχω ντουλάπια πάνω από το πλυντήριο κ ενώ τα χρειάζομαι πάρα πολύ σκέφτομαι ότι στο τέλος θα αναγκαστώ να τα χαλάσω για να κάνω αυτό, το ένα πάνω από το άλλο

Εν τω μεταξύ νευριάζω απίστευτα για τα λεφτά που έδωσα για το προηγούμενο κ στο τέλος να μην κάνω τη δουλειά μου

Εβγαλε προβλήματα ή δεν κάνει δουλειά ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

ο,τι χειρότερο αυτό ...!

Ναι άσε 😒

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Christine_ είπε:

Καλημεεεεερα ! 💕💞

Εγώ είμαι 28+4  βάση περιόδου και 29+ 2 βάση αυχενικής! 

Ο αφυγραντήραςε έχει σώσει κι εμένα , στεγνωτηριο θέλω κι εγώ 

Αν έχεις χώρο κ μπορείς μην το σκέφτεσαι καθόλου 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Καλημερα κοριτσιααααα!!!!

Εγω σημερα ειμαι στην 28η και επισήμως δλδ τρίτο τρίμηνο!!! 🙏🥰❤️❤️❤️

Τι ωραία βρε κορίτσια!!! Πόσο κοντά είμαστε ❤ ακόμα κ τώρα απίστευτο μου φαίνεται πάντως 

Εγώ λογικά από σήμερα έχω ακριβώς δύο μήνεςμπροστά μου!!!!!🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμείς έχουμε μόνο 2 μερες διαφορά :D

Ναι οντως!!! Σιγα την διαφορα δλδ!!! Μαζι ειμαστε!!! 

στις πριν 25 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Τι ωραία βρε κορίτσια!!! Πόσο κοντά είμαστε ❤ ακόμα κ τώρα απίστευτο μου φαίνεται πάντως 

Εγώ λογικά από σήμερα έχω ακριβώς δύο μήνεςμπροστά μου!!!!!🥰

Κι εμενα απίστευτο μου φαίνεται!!! Κοιτάω την κοιλια μου και ειμαι μεσα στην χαρα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Φανταστείτε τα επόμενα Χριστούγεννα πόσο ακοοοοοομα πιο τέλεια θα είναι με τα μικρούλια μας!!! Που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης το πρώτο τους δώρο 🥰🥰🥰

Πω πω πω ναι!!!!! Δεν μπορω να το συνειδητοποιήσω καν οτι του χρόνου τα Χριστούγεννα θα εχω,πρωτα ο Θεός, μωρακι!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Φανταστείτε τα επόμενα Χριστούγεννα πόσο ακοοοοοομα πιο τέλεια θα είναι με τα μικρούλια μας!!! Που θα τους φέρει ο Άγιος Βασίλης το πρώτο τους δώρο 🥰🥰🥰

Θα βάλω τα κλάματα ... !

Τα δικά μας μωράκια... ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...