Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! ❤

Πώς είστε? Εμένα σήμερα μου εμφανίστηκε το πρώτο γαλατάκι κ πετάω από την χαρά μου!!!! Δεν βλέπω την ώρα να ταΐσω την μπουμπού μου

Με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ. !!!!!! ❣️❣️ Τι ωραία κοριτσάκι μου !!!!! 

Επίσης από τόσο νωρίς μπορεί να γίνει αυτό ? Και πως το κατάλαβες ? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Kallia.Geo είπε:

Με έχεις συγκινήσει πάρα πολύ. !!!!!! ❣️❣️ Τι ωραία κοριτσάκι μου !!!!! 

Επίσης από τόσο νωρίς μπορεί να γίνει αυτό ? Και πως το κατάλαβες ? 

Στο πρώτο μου παιδάκι (περίπου στις ίδιες βδομάδες) την ώρα που ήθελα να μπω για μπάνιο κατά λάθος άγγιξα το στήθος μου κ κατάλαβα μια υγρασία, κοίταξα κ είδα ότι έσταζε!!! ΣΟΚ 😅 πήρα τη γιατρό κ μου είπε να μην ανησυχώ μπορεί να συμβεί από νωρίς... τώρα επειδή νιώθω φαγούρα (που σας έλεγα πριν μέρες) το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή κ έσφιξα λίγο τη θηλή για να σιγουρευτώ κ είχε γαλατάκι 🥰

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Ναι είμαι τόσο ενθουσιασμένη!!!! Στο πρώτο παιδάκι όταν μου συνέβη έπαθα σοκ, νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά 😅😅 στο δεύτερο δεν είχα καθόλου ένδειξη μέχρι την γέννα κ λέω πάει δεν θα έχω γάλα... τελικά μια χαρά τα πήγαμε! Τώρα πάλι έχω από νωρίς.... κάθε εγκυμοσύνη διαφορετική

Μπραβο ρε κοριτσι μου!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Γεια σας μανουλες!!! Εμεις μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα και φτιαχνουμε χριστουγεννιατικα μπισκοτακια με τις μεγαλες!!! Τελειααα!!!

Τι ωραία!!!! 🌟🌟🎄🎄🎄🎄

Κ του χρόνου σας κορίτσια! Θα είστε κ πιο πολλές!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Froufro είπε:

Κορίτσια τι κάνετε? Κ του χρόνου, χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, να χαίρεστε όσους έχετε!!!!

Καλησπερα μανούλες 🥰🌸 Τελος του μηνα θα ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιο της νεράιδάς μου🧚🏼‍♂️🌺 Κούνιες καρότσια και ολα τα σχετικα τα εχω απο την αδερφη μου, μονο ρουχαλάκια θα της αγορασω αλλα λεω να τα αφησω για μετα τα χριστουγεννα ;;;🤷‍♀️🤔 Με την αυχενική ολα πηγαν καλα💕🍓 δοξα τω Θεω!!! Κάθε μερα δίνει κλωτσιές η μπεμπα, μπροστα σε κοσμο ομως ή εξω στο δρομο ειναι κυρια 🤣🤣🤣 οταν παω στο γιατρο για μια μερα και…εξαφανίζεται, μαλλον κουράζεται 🤣🤣🤣

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Καλησπερα μανούλες 🥰🌸 Τελος του μηνα θα ξεκινησω να φτιαχνω το δωματιο της νεράιδάς μου🧚🏼‍♂️🌺 Κούνιες καρότσια και ολα τα σχετικα τα εχω απο την αδερφη μου, μονο ρουχαλάκια θα της αγορασω αλλα λεω να τα αφησω για μετα τα χριστουγεννα ;;;🤷‍♀️🤔 Με την αυχενική ολα πηγαν καλα💕🍓 δοξα τω Θεω!!! Κάθε μερα δίνει κλωτσιές η μπεμπα, μπροστα σε κοσμο ομως ή εξω στο δρομο ειναι κυρια 🤣🤣🤣 οταν παω στο γιατρο για μια μερα και…εξαφανίζεται, μαλλον κουράζεται 🤣🤣🤣

😄😄 κ εμένα έτσι κάνει το κορίτσι μου.... μάλλον είναι πολύ αντικοινωνικό! Όποτε είμαστε με παρέα είναι εντελώς ήσυχη. Έχει καταλάβει μάλλον ότι δεν μου αρέσει να μου αγγίζουν την κοιλιά κ δεν θέλει να προκαλεί χάδια 😋

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Εμένα πάντως κουνιέται και μπροστά σε άλλους :D Θα είναι κοινωνική μάλλον χαχχαχα

Προχθες με επιασαν τα κλάματα και ήμουν χάλια γιατί από το μεσημέρι και μετά μέχρι το επόμενο πρωί δεν την είχα καταλάβει καθόλου. Ανησύχησα τρομερά ! Ξύπνησα στις 6 το πρωί λοιπόν από τις κλωτσιές ! Πανάθεμα σε της ελεγα ολο το πρωι !!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εμένα πάντως κουνιέται και μπροστά σε άλλους :D Θα είναι κοινωνική μάλλον χαχχαχα

Προχθες με επιασαν τα κλάματα και ήμουν χάλια γιατί από το μεσημέρι και μετά μέχρι το επόμενο πρωί δεν την είχα καταλάβει καθόλου. Ανησύχησα τρομερά ! Ξύπνησα στις 6 το πρωί λοιπόν από τις κλωτσιές ! Πανάθεμα σε της ελεγα ολο το πρωι !!!

Ασε ναι αν ειναι απούσα λίγες ωρες και εμενα με πιανει κρύος ιδρώτας!! Το αγχος και αυτο!!!!!! 
Εγω εχω δυο μερες το έντερο μου κορίτσια!! Ενας πόνος στα δεξιά κατω απο τα πλευρά μεχρι πισω! Σημερα ειναι αρκετα ενοχλητικό για αυτο εστειλα στο γιατρο μου τι μπορω να κανω…. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η JNtina είπε:

Ασε ναι αν ειναι απούσα λίγες ωρες και εμενα με πιανει κρύος ιδρώτας!! Το αγχος και αυτο!!!!!! 
Εγω εχω δυο μερες το έντερο μου κορίτσια!! Ενας πόνος στα δεξιά κατω απο τα πλευρά μεχρι πισω! Σημερα ειναι αρκετα ενοχλητικό για αυτο εστειλα στο γιατρο μου τι μπορω να κανω…. 

Πωπω ... ταλαιπωρία !

Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ τα δαμάσκηνα και τσάι φύλλα Αλεξάνδρειας (το οποιο δεν μ αρεσει καθόλου , αλλά τι να κάνω?)

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Πωπω ... ταλαιπωρία !

Εμένα με έχουν βοηθήσει πολύ τα δαμάσκηνα και τσάι φύλλα Αλεξάνδρειας (το οποιο δεν μ αρεσει καθόλου , αλλά τι να κάνω?)

Εμενα παλι μεχρι στιγμής δε με βοηθάει τιποτα… 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Louna είπε:

Δε πας τουαλετα και σε ποναει αυτο εννοεις ;

Εχω παει τουαλετα… εχω αυτόν τον πονο στα δεξιά απο την αρχη της εγκυμοσύνης απλα σημερα ειναι το κατι αλλο!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 42 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Εχω παει τουαλετα… εχω αυτόν τον πονο στα δεξιά απο την αρχη της εγκυμοσύνης απλα σημερα ειναι το κατι αλλο!!! 

Εύχομαι να σου περάσει ρε συ😕 Το έντερό μας είναι από αριστερά 🤷‍♀️ Εκτός και αν σε έχει πειράξει κάτι που έφαγες και σε πονάει

Δημοσίευση

Και εγώ για τουαλέτα κατάλαβα ! Είναι η μήτρα ;; Ρώτα το γιατρό να ξέρεις !

Ολα να είναι περαστικά και είναι αυτό που λέγαμε πριν κάτι μέρες ότι αν ξέρουμε πως δεν έχει πρόβλημα το μωράκι μας , δεν μας νοιάζει τίποτα ! Αρκεί να είναι όλα καλά !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Και εγώ για τουαλέτα κατάλαβα ! Είναι η μήτρα ;; Ρώτα το γιατρό να ξέρεις !

Ολα να είναι περαστικά και είναι αυτό που λέγαμε πριν κάτι μέρες ότι αν ξέρουμε πως δεν έχει πρόβλημα το μωράκι μας , δεν μας νοιάζει τίποτα ! Αρκεί να είναι όλα καλά !!!!

Τον πηρα τηλ μου ειπε να παρω σπασμο αποτελ η μπουσκοπαν και να τον ενημερωσω… για να δουμε!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...