Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Τουλάχιστον είμαστε πολλές κορίτσια 😋 ίσως είναι φυσιολογικό !! 

Οντως αυτο, ειμαστε πολλες! Εγω διάβασα για 24η εβδομάδα στο σαιτ του Ιασώ οτι ειναι αναμενόμενα τα πονάκια!!! Υπομονη… 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Οντως αυτο, ειμαστε πολλες! Εγω διάβασα για 24η εβδομάδα στο σαιτ του Ιασώ οτι ειναι αναμενόμενα τα πονάκια!!! Υπομονη… 

Νομίζω ότι δεν μας νοιάζει τόσο να πονάμε , όσο το να μην είναι τίποτα 😂

Δημοσίευση

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις. Σε καθε περιπτωση βεβαια καλο ειναι να μιλαμε και με τον γιατρο μας για παν ενδεχομενο!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις. Σε καθε περιπτωση βεβαια καλο ειναι να μιλαμε και με τον γιατρο μας για παν ενδεχομενο!

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!!! Εχεις εμπειρία εσυ απο τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και ξερεις σιγουρα καλυτερα!!! 🥰🥰🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστούμε κοριτσι μου!!! Εχεις εμπειρία εσυ απο τις προηγούμενες εγκυμοσύνες και ξερεις σιγουρα καλυτερα!!! 🥰🥰🥰🥰

Εμπειρια εχω φουλ αλλα οπως σας εχω ξαναπει το αγχος υπαρχει παντα!!! Κι εγω οταν εχω πονακια λεω γιατι τωρα ενω το ξερω οτι ειναι φυσιολογικοτατα! Υπομονη για τα μωρακια μας!!!!🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Εμπειρια εχω φουλ αλλα οπως σας εχω ξαναπει το αγχος υπαρχει παντα!!! Κι εγω οταν εχω πονακια λεω γιατι τωρα ενω το ξερω οτι ειναι φυσιολογικοτατα! Υπομονη για τα μωρακια μας!!!!🥰🥰

Ναι κοριτσι μου το καταλαβαινω, το αγχος δε φευγει!!! Υπομονη σε ολες μας!!! 🙂🙏❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση

Καλημέρα μανούλες όμορφες !!!

Έχουν γίνει τόσο δυνατές οι κλωτσιές μας που κουνιέται η κοιλίτσα πλέον !! 🥰

στις πριν 7 ώρες, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Κοριτσια, τα πονακια ειναι φυσιολογικα. Η μητρα μεγαλωνει και ετοιμαζεται κιολας σιγα σιγα για τον τοκετο. Εγω ειχα τις προηγουμενες μερες. Τωρα δεν εχω. Οταν δω οτι εχω παιρνω ενα μαγνησιο που ηρεμει απο κραμπες και συσπασεις.

Αυτό για το μαγνήσιο δεν το ήξερα !! ανυπομονώ να πάμε σήμερα να δούμε πως είμαστε !!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤

Εγώ δεν το είχα αυτό στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ γι'αυτό με προβλημάτισε λίγο... ένας γιατρός που το συζήτησα μου είπε ότι όσο προσθέτουμε εγκυμοσύνες στο "ιστορικό" της μήτρας είναι λογικό να τα νιώθουμε αυτά κ ότι κάποιες κοπέλες τα νιώθουν κ από την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά αυτές τις μέρες έγιναν λίγο πιο έντονα κ προβληματίστηκα 😓 αλλά αφού λέτε κι άλλες ότι νιώθετε αυτές τις μέρες ηρέμησα λίγο...!

Δημοσίευση

Εγώ φοβήθηκα πολύ γιατί έχω ζοριστεί πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό και επειδή θεωρώ ότι επηρεάζεται πολύ το έμβρυο , σκεφτόμουν διάφορα... Εσείς πώς τα πάτε με τις εναλλαγές της διάθεσης ;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Εγώ φοβήθηκα πολύ γιατί έχω ζοριστεί πολύ ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό και επειδή θεωρώ ότι επηρεάζεται πολύ το έμβρυο , σκεφτόμουν διάφορα... Εσείς πώς τα πάτε με τις εναλλαγές της διάθεσης ;

Πονεμένη ιστορία 😋 είμαι ευτυχισμένη το πρώτο δεκαήμερο που έχω πάει στη γιατρό... μετά αρχίζω να πέφτω πάλι, αλλά το παλεύω! Την τελευταία φορά που με έπιασαν τα ψυχολογικά μου πήγα κ αγόρασα μερικά ροζ μπιμπερό να τα βλέπω μέσα στο σπίτι σιγά 😄

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Froufro είπε:

Πονεμένη ιστορία 😋 είμαι ευτυχισμένη το πρώτο δεκαήμερο που έχω πάει στη γιατρό... μετά αρχίζω να πέφτω πάλι, αλλά το παλεύω! Την τελευταία φορά που με έπιασαν τα ψυχολογικά μου πήγα κ αγόρασα μερικά ροζ μπιμπερό να τα βλέπω μέσα στο σπίτι σιγά 😄

Η αλήθεια είναι ΄ότι με βοηθάνε και εμένα πολύ τα νέα πραγματάκια για το μωρό !! Θα ήθελα να ξεκινήσω να φτιάχνω το δωμάτιό της , αλλά έχω την πεθερά μου σχεδόν ένα μήνα σπίτι, στο δωμάτιό της, και δεν είναι πολύ πρόθυμη να γυρίσει στο χωριό ...

Προσπάθησε και εσύ να κάνεις ότι σε ηρεμεί και σε γαληνεύει !!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καλημερα και στα μωράκια μας!!! 
Κι εγω ετσι ειμαι ακριβως Froufro!! Οταν γυρίζω απο τον γιατρο μεσα στην τρελη χαρα και μετα σιγα σιγα ερχεται παλι το αγχος!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Καλημερα κορίτσια!!! Καλημερα και στα μωράκια μας!!! 
Κι εγω ετσι ειμαι ακριβως Froufro!! Οταν γυρίζω απο τον γιατρο μεσα στην τρελη χαρα και μετα σιγα σιγα ερχεται παλι το αγχος!!! 

Που θα πάει..... θα τα πάρουμε αγκαλίτσα κ θα μας φύγουν όλα!!!!! ❤

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλημέρα μανούλες όμορφες !!!

Έχουν γίνει τόσο δυνατές οι κλωτσιές μας που κουνιέται η κοιλίτσα πλέον !! 🥰

Αυτό για το μαγνήσιο δεν το ήξερα !! ανυπομονώ να πάμε σήμερα να δούμε πως είμαστε !!!

Καλημερα! Ρωτα το γιατρο σου για το μαγνησιο. Αν δεις οτι ζοριζεσαι μπορει να σε βοηθησει.

στις πριν 3 ώρες, ο/η Froufro είπε:

Καλημέρα κορίτσια ❤

Εγώ δεν το είχα αυτό στις προηγούμενες εγκυμοσύνες κ γι'αυτό με προβλημάτισε λίγο... ένας γιατρός που το συζήτησα μου είπε ότι όσο προσθέτουμε εγκυμοσύνες στο "ιστορικό" της μήτρας είναι λογικό να τα νιώθουμε αυτά κ ότι κάποιες κοπέλες τα νιώθουν κ από την πρώτη εγκυμοσύνη. Απλά αυτές τις μέρες έγιναν λίγο πιο έντονα κ προβληματίστηκα 😓 αλλά αφού λέτε κι άλλες ότι νιώθετε αυτές τις μέρες ηρέμησα λίγο...!

Να σου πω την αληθεια κι εγω σε καμια αλλη εγκυμοσυνη μου δεν πηρα κατι για τα πονακια. Σε αυτην βλεπω οτι κατι χρειαζομαι οποτε ισως εχει δικιο ο γιατρος!

στις πριν 3 ώρες, ο/η Kallia.Geo είπε:

Αυτο σιγουρα το εχουμε ολες!!!! Αν εχετε ορεξη μπορειτε να μπαινετε σε σεμιναρια διαδικτυακα με αλλες εγκυουλες να μιλατε και να ακουτε εμπειριες. Νομιζω βοηθαει! Εγω σημερα στις 10 το βραδυ εχω γραφτει να παρακολουθησω ενα online δωρεαν σεμιναριο για τη διαχειριση του πονου κατα τη διαρκεια της γεννας. Γενικα μπαινω και παρακολουθω διαφορα περα απο το πιλατες που με βοηθαει φουλ!

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Αν εχετε ορεξη μπορειτε να μπαινετε σε σεμιναρια διαδικτυακα με αλλες εγκυουλες να μιλατε και να ακουτε εμπειριες. Νομιζω βοηθαει! Εγω σημερα στις 10 το βραδυ εχω γραφτει να παρακολουθησω ενα online δωρεαν σεμιναριο για τη διαχειριση του πονου κατα τη διαρκεια της γεννας. Γενικα μπαινω και παρακολουθω διαφορα περα απο το πιλατες που με βοηθαει φουλ!

Πωπω τέλεια ! αν μπορείς να μας στέλνεις , γιατί θα ήθελα να μπαίνω και εγώ . Δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδώ βεβαια

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Πωπω τέλεια ! αν μπορείς να μας στέλνεις , γιατί θα ήθελα να μπαίνω και εγώ . Δεν ξέρω αν επιτρέπεται εδώ βεβαια

Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα γιατι ειναι δωρεαν αυτα που μπαινω. Την προηγουμενη βδομαδα ειχα μπει σε ενα παλι δωρεαν που μιλησε ενας γυναικολογος και απαντησε σε ολες τις ερωτησεις απο εγκυουλες για ολα τα αγχη που ειχε η καθεμια. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα , κορίτσια !! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Μου είπε να μην ανησυχω αν οι πόνοι δεν είναι έντονοι , αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω , είναι να ξεκουράζομαι και καθόλου σεξουαλικές επαφές . Είπε ότι είναι κρίσιμες αυτές οι βδομάδες και μέχρι την 35η εβδομάδα πρέπει να προσέχω πολύ 

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Kallia.Geo είπε:

Καλησπέρα , κορίτσια !! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Μου είπε να μην ανησυχω αν οι πόνοι δεν είναι έντονοι , αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνω , είναι να ξεκουράζομαι και καθόλου σεξουαλικές επαφές . Είπε ότι είναι κρίσιμες αυτές οι βδομάδες και μέχρι την 35η εβδομάδα πρέπει να προσέχω πολύ 

Δεν σου ειπε κατι για μαγνησιο?? Ξεκουραση πανω απ ολα εννοειται αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο.. 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Ε.Γ.Α. είπε:

Δεν σου ειπε κατι για μαγνησιο?? Ξεκουραση πανω απ ολα εννοειται αλλα δεν ειναι παντα ευκολο αυτο.. 

Όχι και το ξέχασα κιόλας . Ίσως γιατί παίρνω μαγνήσιο κάθε βράδυ και δεν αναφέρθηκε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...