Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα σας..... Σας παρακαλω πολυ θελω τη βοηθεια σας.... Ειμαι 29 χρονων και εχω δυο παιδακια διδυμακια 5 χρονων.... Θελουμε πολυ ακομη ενα μωρακι με τον αντρα μου.... Στις 2/5 αδιαθετησα τελευταια φορα..... Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερες.... Τωρα ειμαι στην εβδομη ημερα καθηστερησης..... Εχω ολα τα σημαδια και τα συμπτωματα της πρωτης εγκυμοσυνης και εχω πολυ εντονα το προαισθημα οτι ειμαι εγκυος..... Εκανα ομως σημερα τη χοριακη και δυστυχως ηταν 1.20.... Δε παιζει να ηταν νωρις και να εγινε καποιο λαθος εεε...??? Εχει συμβει σε καποια απο εσας κατι αναλογο....???? Να πω επισης οτι ολες αυτες τις μερες ειχα μικρα πονακια χαμηλα στη κοιλια σαν κραμπες.... Δυο μερες τωρα δεν εχω κανεναν πονο ομως..... Επισης τις τελευταιες 5-6 μερες εχω διαφανα υγρα χωρις αλλη ενοχληση.... Εγω ομως ποτε πριν τη περιοδο ομως δεν ειχα υγρα.... Αχ βοηθηστε με σας παρακαλω αν μπορειτε.....

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Kathi kara είπε:

Κοριτσια καλησπερα σας..... Σας παρακαλω πολυ θελω τη βοηθεια σας.... Ειμαι 29 χρονων και εχω δυο παιδακια διδυμακια 5 χρονων.... Θελουμε πολυ ακομη ενα μωρακι με τον αντρα μου.... Στις 2/5 αδιαθετησα τελευταια φορα..... Εχω σταθερο κυκλο 28 ημερες.... Τωρα ειμαι στην εβδομη ημερα καθηστερησης..... Εχω ολα τα σημαδια και τα συμπτωματα της πρωτης εγκυμοσυνης και εχω πολυ εντονα το προαισθημα οτι ειμαι εγκυος..... Εκανα ομως σημερα τη χοριακη και δυστυχως ηταν 1.20.... Δε παιζει να ηταν νωρις και να εγινε καποιο λαθος εεε...??? Εχει συμβει σε καποια απο εσας κατι αναλογο....???? Να πω επισης οτι ολες αυτες τις μερες ειχα μικρα πονακια χαμηλα στη κοιλια σαν κραμπες.... Δυο μερες τωρα δεν εχω κανεναν πονο ομως..... Επισης τις τελευταιες 5-6 μερες εχω διαφανα υγρα χωρις αλλη ενοχληση.... Εγω ομως ποτε πριν τη περιοδο ομως δεν ειχα υγρα.... Αχ βοηθηστε με σας παρακαλω αν μπορειτε.....

Καλησπερα κοριτσι μου!! Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ,πανω κατω ιδιες μερες ειμαστε,απλα εγω δεν εκανα χοριακη,αλλα τεστ πριν 4 μερες και βγηκε αρνητικο...Εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο...

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Kathi kara είπε:

Καλημερα Κοριτσι μου κατω απο 5 θεωρειται αρνητικο...αλλα εσυ μπορεις να κανεις αλλη μια χοριακη μεσα στην εβδομαδα για να εισαι σιγουρη! Ποτε δεν ξερεις..Μετα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Δημοσίευση
στις πριν 38 λεπτά, ο/η Sofia86 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου!! Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ,πανω κατω ιδιες μερες ειμαστε,απλα εγω δεν εκανα χοριακη,αλλα τεστ πριν 4 μερες και βγηκε αρνητικο...Εχω ακριβως τον ιδιο προβληματισμο...

Καλυτερα να κανεις χοριακη γιατι το τεστ μπορει να βγει αρνητικο ενω να εισαι εγκυος. Μονο την χοριακη να εμπιστευεστε!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sofia86 είπε:

Καλημερα κοπελα μου.... Ναι ναι το γνωστο... Το τεστ το εκανα και εγω και μου βγηκε αρνητικο.... αλλα δε τα πολυ εμπιστευομαι.... Στη πρωτη εγκυμοσυνη και με διδυμα και τα 3 τεστ διαφορετικης εταιριας ολα αρνητικα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η N.Angel είπε:

Καλημερα Κοριτσι μου κατω απο 5 θεωρειται αρνητικο...αλλα εσυ μπορεις να κανεις αλλη μια χοριακη μεσα στην εβδομαδα για να εισαι σιγουρη! Ποτε δεν ξερεις..Μετα να συμβουλευτεις τον γιατρο σου. Σου ευχομαι καλη επιτυχια!

Καλημεραα...!! Ναι γνωριζω οτι ειναι αρνητικο αλλα δε ξερεω ειλικρινα τι γινεται.... Εχουμε τρελαθει τις τελευταιες μερες.... Τοσες μερες ειχα και τα μικρα πονακια και δε ξεθαρρευα και ελεγα οκ θα ερθει,... Τωρα 3 μερες εχουν κοπει και οι πονοι.... και εγω περιοδο χωρις πονο δεν ειχα ποτε μα ποτε στη ζωη μου

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Kathi kara είπε:

Καλημεραα...!! Ναι γνωριζω οτι ειναι αρνητικο αλλα δε ξερεω ειλικρινα τι γινεται.... Εχουμε τρελαθει τις τελευταιες μερες.... Τοσες μερες ειχα και τα μικρα πονακια και δε ξεθαρρευα και ελεγα οκ θα ερθει,... Τωρα 3 μερες εχουν κοπει και οι πονοι.... και εγω περιοδο χωρις πονο δεν ειχα ποτε μα ποτε στη ζωη μου

Κο εγω το ιδιο! Μια εχω ενοχλησεις ,μια σταματανε!!! Εχω τρελαθει γιατι λεω αν δεν ειναι εγκυμοσυνη,τι ειναι αυτο το πραγμα;;

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Peggy1 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Και εγω στην ιδια φαση είμαι. Ενω περίμενα περίοδο, εχω 4 μερες καθυστέρηση. Δεν εχω κάνει χωριακή ακομη... πότε να κανω, τι λετε ?

Θα δείξει αν κάνεις και τώρα!!! Πήγες τελικά; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Sofia86 είπε:

Κο εγω το ιδιο! Μια εχω ενοχλησεις ,μια σταματανε!!! Εχω τρελαθει γιατι λεω αν δεν ειναι εγκυμοσυνη,τι ειναι αυτο το πραγμα;;

Μα επειδη τα εχω ξανα ζησει ολα αυτα γι αυτο ειμαι τοσο σιγουρη.... Εχω ακριβως οτι ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη..... Να πω πως ακομη δε μου ηρθε.... 9 μερες καθηστερηση με τη σημερινη.... Τι να πω δε ξερω

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Kathi kara είπε:

Μα επειδη τα εχω ξανα ζησει ολα αυτα γι αυτο ειμαι τοσο σιγουρη.... Εχω ακριβως οτι ειχα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη..... Να πω πως ακομη δε μου ηρθε.... 9 μερες καθηστερηση με τη σημερινη.... Τι να πω δε ξερω

Κοριτσι μου αν εχεις τοσες μερες καθυστερηση να ξανακανεις μια χοριακη για να εισαι σιγουρη κ αν βγει παλι αρνητικη να πας στον γιατρο σου για υπερηχο μηπως εχεις καποια κυστη...Λογικα θα δειξει αν εισαι εγκυος κ σου το ευχομαι ολοψυχα! Περιμενουμε νεα σου!

Δημοσίευση
στις πριν 21 ώρες, ο/η Kathi kara είπε:

Εχουμε κανενα νεο;

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια..... Σημερα πηγα στο γιατρο και με εκανε χειροτερα,... Με μπερδεψε πιο πολυ..... Ειμαι καθαρη λεει και δεν εχω καμια απολυτως κυστη.... Αλλα δε φαινεται και εγκυμοσυνη...... Το μονο που ειδε ειναι οτι εχω πρησμενες ωοθηκες και πρησμενο ενδομητριο..... Μπορει η καθυστερηση να ειναι ειναι απλα ενα τυχαιο γεγονος μου ειπε.... Αλλα μου εδωσε να κανω καλου κακου ακομη μια χοριακη.... Αφου εφυγα απο το ιατρειο θυμηθηκα να της πω κατι που εγινε εχθες και προχθες.... Εκει που ημουν ορθια ετσι ξαφνηκα με επιασε ενας δυνατος πονος στην ηβικη περιοχη ενιωσα αποτομα να φουσκωνει η μητρα μου και να κατουριεμαι χωρις ομως να θελω να κατουρησω..... Ξαφνηκα μουδιασα εκει και συνεχισα να ποναω και να κατουριεμαι χωρις λογο.... Αυτο κρατησε για μερικα λεπτα και μετα μου περασε..... Τη πηρα τηλ και της το ειπα και μου ειπε οτι αυτο μπορει να θεωρηθει ενα σημαδι εγκυμοσυνης και οτι τωρα που εφυγα το σκεφτοταν και αυτη αυτο μηπως λεει αλλαξε ολος μου ο κυκλος απο μονος του ετσι απλα χωρις λογο και αλλαξαν και οι γονιμες μερες μου και απλα ηταν παρα πολυ νωρις να το ειδε στον υπερηχο αυτο και γι αυτο να βρηκε φουσκωμενες τις ωοθηκες και το ενδομητριο.... Τωρα τι να πω με μπερδεψε τελειως.... Ελεγα να παω να δω τι ειναι να τελειωνω και τωρα ειμαι παλι στο μηδεν και περιμενω....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Σας ανεβάζω κι εγώ φωτό απ τα πρώτα γενέθλια 💙 Ο συζυξ παρήγγειλε την τούρτα λεμονιού-υπερπαραγωγη, αλλά έφτιαξα μία μίνι δίπατη τουρτιτσα τύπου carrot cake για τον μικρό γιατί λέω νταξει, δικά του γενέθλια, δε λέει να γουρουνοασουμε όλοι εμείς κι αυτός να μην φάει 😂😂😂  
    • Κορίτσια μου κάτι άλλο ήθελα να σας ρωτήσω... 1) θέλω να κ΄ανω τώρα εισαγωγή το μέλι - πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο στο μέλι που θα πάρω; 2) Τι κουταλάκια χρησιμοποιείτε όσες κάνετε blw? μέχρι στιγμής τον ταίζουμε σούπες και γενικά τα υδαρή φαγητά εμείς, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά να του εισάγω και το κουτάλι ή και πιρούνι. Τρώει στέρεες τροφές με τα χέρια, οπότε έχει εξοικιωθεί κάπως. ή λετε είναι ακόμα νωρίς για μαχαιροπίρουνα; Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει τα εξής:  Απ τα πάνω ψιλοδούλεψε αυτό στα αριστερά, προγεμισμένο πχ με τραχανά ή κάποιο πουρέ ωστέ να "κάθεται" και να μη χ΄υνεται εύκολα. Απλά κάποιες φορές το γλύφει και τρώει, αλλά τις περισσότερες το κοπανάει ή το χρησιμοποιεί σα σφεντόνα για να ρίχνε το φαγητό προς όλες τις κατευθύνσεις χαχαχα οπότε όπως καταλαβαίνετε, ειδικά τις μέρες που είμαστε κι εμείς πτώματα, δε του το δίνουμε γιατί δεν την παλεύουμε να μαζέυουμε το χαμό μετά. Απ τα κάτω, μόνο το κουτάλι του έχω δώσει γιατί το πιρούνι δεν πιάνει τίποτα... Κι αυτό είχε περίπου την ίδια μοίρα  και λειτουργία με το απο πάνω... Σκέφτομαι να του πάρω κάτι που να μοιάζει με τα πραγματικά ή κάποιο σετ με γυριστή λαβή για να το φέρνει στο στόμα του καλυτερα. Τι λέτε; Πεταμένα λεφτά ή αξίζει τον κόπο;
    • Κορίτσια τι ωραίες τούρτες υπερπαραγωγή είναι αυτές;;!! Να σας ζήσουν οι κουκλίτσες σας 💕💕 @Kiddo μια χαρά τα πάει την ταρζανίτσα σου, και γλωσσικά και κοινωνικά και από motor skills! Aπλά αυτό που περιγράφεις με τον ύπνο με κάνει να σκέφτομαι ότι μια χαρά είναι ο δικός μου κι ας ξυπνάει 2-3 φορε΄ς 😂😂😂 Φίλη στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς στο μέτωπο - 1 και 3 η ώρα το πρωί ακούγεται ΠΟΛΥ δύσκολο 🥲 Εμάς, σαν παππούς, αν δεν πάει για ύπνο στο πρόγραμμά του, στις 7μμ , βαριά 7:30μμ, αρχίζει τρομερή γκρίνια 😅 ευτυχώς έχει πολύ σταθερό ωράριο σε ύπνο/φαγητό 🙏  Για τη φυσιοθεραπεία που ρώτησες, ξεκίνησε από τον Οκτώβρη γιατί το αριστερό του ποδαράκι το γυρίζει προς τα μέσα. Και η γιατρός του μας έδωσε τότε παραπεμπτικό σε Ορθοπεδικό η οποία μας έγραψε τις φυσιοθεραπειες προληπτικά για να μην σταθεί αυτή η κλίση εμπόδιο στη βάδιση. Την περασμένη βδομάδα ήταν η τελευταία θεραπεία, έχει βελτιωθεί η κλιση, απλά εξακολουθεί να μαζεύει τα δαχτυλάκια των ποδιών του προς τα μέσα, το οποίο κατά τη φυσιοθεραπεύτρια ίσως και να είναι ο λόγος που δεν έχει περπατήσει ακόμα ενώ στέκεται, σκαρφαλώνει, περπατάει με στήριξη  κτλ από 8/9 μηνών... Μας είπε να τον έχουμε όσο τ δυνατόν περισσότερο χωρίς κάλτσες και να τον ενθαρρύνουμε να σκαρφαλώνει και να κινείται για να δυναμώσουν οι μύες του. Είναι θέμα χρόνου να περπατήσει είπε, κι ούτως ή άλλως μέχρι τους 18 μήνες δε μας ανησυχεί. Επίσης είπε ότι ειναι ψηλός και βαρύς οπότε ίσως και γι αυτό χρειάζεται χρόνο να δουλέψει τους μύες του για να κρατήσουν το βάρος του. Συλλυπητήρια και για το σκυλάκι σας ρε συ, θυμάμαι και πέρυσι είχατε μια απώλεια.... 😢 @MarMar90 κάνω join στο club σάλια!! νόμιζα ότι μόνο το δικό μου το μωρό κατάβαζει σάλια σε κυβικά μέτρα 😂😂😂😂 Στον βρεφικό κάθε φορά που τον παραλαμβάνω του έχουν 3πλή σαλιάρα παρακαλώ! δε παλεύεται, έχω αγοράσει απ αυτες τις αδιάβροχες υφασμάτινες γιατί δε μου αρέσουν προσωπικά οι πλαστικές, αλλά και πάλι.... Σκέψου στη σαλιάρα φαγητού που έχει κι αυτ΄η τη γουρνίτσα να πέφτουν τα ψυχουλα κτλ, στις περιόδους που βγάζει δόντια, γεμίζει τόσο σάλια, που μοιαζει με λίμνη αυτή η σαλιάρα 🤯🤪 Κι εγώ δε ξέρω τι φάση, τλχ όπως λέει κι η παιδίατρος, αυτό σημαίνει ότι ειναι καλά ενυδατωμένος 🤪  άσε που φοράει συνέχει σαλιάρες και δε φαίνεται το outfit 😂😂😂 first world problems χαχαχα  
    • Παντελώς άσχετη ερώτηση…. Απο σάλια τα δικά σας πώς τα πάνε;  Η μικρή είχε ξεκινήσει από 3 μηνών σχεδόν με τα σάλια, αλλά τώρα με τα δόντια θέλω 30 σαλιαρες τη μέρα. Μιλάμε για παραγωγή.. όχι αστεία!! Της φοράω διπλή και τριπλή για να μην μουσκεύεται μπροστά και μου κρυώσει… Έχετε παρόμοια εμπειρία; Ποτέ σταματάει αυτό; 
    • Μια μικρή ιδέα και από τα δικά μας χθεσινά γενέθλια… Πραγματικά δεν το πιστεύω ότι πέρασε ένας χρόνος… οπως σωστά είπε και η @Θέτις Κ. 2 σχεδόν χρόνια από το θετικό τεστ!! Χαρηκα πολύ που διάβασα νέα σας, κορίτσια μου! Έτσι να μπαίνουμε και να γράφουμε μόνο όμορφα πράγματα για τα νηπιακια μας πια! 🙏
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...