Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα σε ολους σας,

γεννησα την κορη μου στις 19/01/09 και ενώ δια βάζω στο αρθρο αυτό ότι η απώλεια αιματος διαρκει μεχρι και την 15η ημερα εγώ συνεχίζω να έχω αίμα αν και βρίσκομαι στην 20η περιπου ημερα λοχείας. πρεπει να ανησυχησω για αυτό? είναι κάποια από τις μανούλες/μελη του site mammyland που είχαν ή εχουν αντιμετωπισει παρομοια κατασταση?

ευχαριστω πολυ για τα σχολιά σας ....

να μας ζησουν τα παιδακια μας και ολα τα παιδακια του κοσμου

φιλικα / maggie

Δημοσίευση

Καλημέρα και από μένα! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Και γω λίγο πολύ είχα αίμα 40 μέρες. Την πρώτη βδομάδα πιο πολύ και σιγά σιγά άρχισε να μειώνεται. Αν στην περίοδό σου έχεις μεγάλη ροή, θα έχεις πολύ αίμα και στη λοχεία. Καλά σαράντα!

Δημοσίευση

maggie μου καλημέρα..εγώ γέννησα 9/1/2009 κ εχω ακόμα αίμα αλλά όχι πολλύ όπως στην αρχή..ο γιατρός μου είπε οτι μεχρι τις 40 ημέρες θα εχω αιμα..ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή...

Πολλά φιλιά..Καλά σαράντα σου εύχομαι...να σου ζήσει το μωράκι...:laugh:

Δημοσίευση

maggie μου καλησπέρα κι από μένα!

Να σου ζήσει το μωράκι σου και καλά σαράντα!

Εγώ είχα λόχεια μέχρι την τριακοστή μέρα. Τις μέρες που είχα πολύ αίμα μου είχανε δώσει από την κλινική κάτι χαπάκια μικρά, σαν φακές (δεν θυμάμαι πως τα λένε). Ένα χρειάστηκε να πάρω ένα βράδυ που κυριολεκτικά πλημμύρισα.. Σιγά σιγά ελαττώνονταν τα λόχεια μέχρι που καθάρισα εντελώς..

Μην ανησυχείς γι'αυτό, κοίτα να απολαύσεις την περίοδο λοχείας σου!

Σε φιλώ!

Δημοσίευση

Maggie κάθε γυναίκα διαφέρει όπως είπαν και οι κοπέλες που έχουν εμπειρία. Είναι όπως και το θέμα της περιόδου. Αυτό που πρέπει να παρατηρείς είναι η μείωση της ροής σιγά-σιγά. Καθοριστικό ρόλο έχει και ο θηλασμός. Καλή λοχεία!

• Απαντήσεις

• Σκάλες σκάλες σήμερα όσο μπορείς . Ανέβα κατέβα..  Με το καλό θα περιμένουμε νέα σου 🫶🥰
    • Ε αφού λέει η nipt κορίτσι έτσι θα είναι. Ο λώρος πάει πολύ συχνά ανάμεσα στα πόδια. Αυτό αν γυρίσει τον υπέρηχο ο γιατρός σε άλλη λειτουργία που φαίνονται οι ροές αίματος, μπορεί να δει εύκολα αν είναι ο λώρος ή όχι 😅 Μου το έκανε εμένα χθες αυτό. Γιατί του λέω σίγουρα είναι αγόρι γιατρέ ή θα μας βγει κορίτσι μετά; Και είδαμε τη ροή που τελειώνει ο εμφύλιος λώρος και που είναι το τσουτσουνακι του 😅 Κοίταξε να δεις εγώ Ιασώ έκανα και το πρώτο. Με βόλευε και από θέμα απόστασης εμένα γιατί είναι 10' από το σπίτι μου, οπότε και ο άντρας μου δεν έκανε πολύ ώρα να έρθει να με δει. Τώρα οι τιμές πάνω κάτω ιδέες είναι σε όλα τα μαιευτήρια. Πεντακάθαρο και όλο το προσωπικό πολύ ευγενικό. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχαν αρκετό προσωπικό. Οι μαίες έτρεχαν κυριολεκτικά από δω και από κει και ενώ ζήτησα 2 φορές να έρθει σύμβουλος θηλασμού (και ήρθε δε λέω) δεν κάθισε πάνω από 5' και πολύ λέω. Γενικώς δεν είχα την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειαζομουν στον θηλασμό, παρόλο που το διαφημίζουν πολύ. Και όχι ότι δεν ήθελαν οι κοπέλες απλά είχαν πολύ δουλειά! Τώρα εντάξει είμαι πιο έμπειρη, έχω και δικιά μου μαία πλέον, οπότε πάλι εκεί θα πάω.  Γενικά συνήθως ακολουθείς τον γιατρό 😅 Ο δικός σου τι επιλογές έχει;
    • Πραγματικά πολύ ωραία διαδικασία!!  Να ρωτήσω όσες έχετε και εμπειρία, γενικά τι νούμερο φορμακια πιστεύετε θα βολεψουν για τον πρώτο μήνα, το 56 είναι οκ ή μικρότερο; Λέω σε πρώτη φαση να πάω για τον 1 μήνα κάποια και κάποια για 2-3 μήνες. 
    • @Rena92 ναι τη Δήμητρα ειχα κ γω. Αρχικα μίλησα με τ γιατρό γτ ειχα ήδη 2 καισαρικες. Κ σε κάποιο επόμενο ραντεβού εκλεισα ραντεβού κ με τη Δήμητρα στο ιατρείο του μια ωρα περιπου πριν τ ραντεβού με το γιατρό. Να ξερεις ο παπουτσής θα σ παρει πληρη ιστορικό ήδη απο τ τηλέφωνο και τ πρώτο ραντεβού κραταει πανω απο ωρα. Τ 1ο ραντεβού με τη Δήμητρα ειναι δωρεάν. Για μενα άξιζε η όλη προσπάθεια. Το δίδυμο καταπληκτικό. Η καισαρικη μ άκρως φιλική. Έφυγα απο τ κλινική πριν καν κλείσω 2ο 24ωρο απο τ τοκετο αν κ χειρουργείο.
    • Αντε κορίτσι μου με το καλό να πάρεις το μωράκι σου αγκαλιά να έχεις μια εύκολη γέννα θα περιμένουμε τα νέα σας μόλις μπορέσεις 💕
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...