Μετάβαση σε περιεχόμενο

Η λοχεία


admin

Recommended Posts

καλημερα σε ολους σας,

γεννησα την κορη μου στις 19/01/09 και ενώ δια βάζω στο αρθρο αυτό ότι η απώλεια αιματος διαρκει μεχρι και την 15η ημερα εγώ συνεχίζω να έχω αίμα αν και βρίσκομαι στην 20η περιπου ημερα λοχείας. πρεπει να ανησυχησω για αυτό? είναι κάποια από τις μανούλες/μελη του site mammyland που είχαν ή εχουν αντιμετωπισει παρομοια κατασταση?

ευχαριστω πολυ για τα σχολιά σας ....

να μας ζησουν τα παιδακια μας και ολα τα παιδακια του κοσμου

φιλικα / maggie

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και από μένα! Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!! Και γω λίγο πολύ είχα αίμα 40 μέρες. Την πρώτη βδομάδα πιο πολύ και σιγά σιγά άρχισε να μειώνεται. Αν στην περίοδό σου έχεις μεγάλη ροή, θα έχεις πολύ αίμα και στη λοχεία. Καλά σαράντα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου MAGGIE. Εγω ειχα αιμα μονο 10 μερες μετα τη γεννα, στην πρωτη ομως περιοδο που μου ηρθε μετα σχεδον πλυμμηρησα... αλλα παλι κρατησε 3 μερες περιπου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maggie μου καλημέρα..εγώ γέννησα 9/1/2009 κ εχω ακόμα αίμα αλλά όχι πολλύ όπως στην αρχή..ο γιατρός μου είπε οτι μεχρι τις 40 ημέρες θα εχω αιμα..ελπίζω να σταματήσει κάποια στιγμή...

Πολλά φιλιά..Καλά σαράντα σου εύχομαι...να σου ζήσει το μωράκι...:laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

maggie μου καλησπέρα κι από μένα!

Να σου ζήσει το μωράκι σου και καλά σαράντα!

Εγώ είχα λόχεια μέχρι την τριακοστή μέρα. Τις μέρες που είχα πολύ αίμα μου είχανε δώσει από την κλινική κάτι χαπάκια μικρά, σαν φακές (δεν θυμάμαι πως τα λένε). Ένα χρειάστηκε να πάρω ένα βράδυ που κυριολεκτικά πλημμύρισα.. Σιγά σιγά ελαττώνονταν τα λόχεια μέχρι που καθάρισα εντελώς..

Μην ανησυχείς γι'αυτό, κοίτα να απολαύσεις την περίοδο λοχείας σου!

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Maggie κάθε γυναίκα διαφέρει όπως είπαν και οι κοπέλες που έχουν εμπειρία. Είναι όπως και το θέμα της περιόδου. Αυτό που πρέπει να παρατηρείς είναι η μείωση της ροής σιγά-σιγά. Καθοριστικό ρόλο έχει και ο θηλασμός. Καλή λοχεία!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:P σας ευχαριστώ όλες σας κοριτσια

τελικα το site ειναι υπεροχο....μπορεις να μοιραστεις εγνοιες και ανησυχιες κοινές .....

καλο βραδυ σε ολους σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις

    • Σήμερα κλείνουμε την 6η εβδομάδα 🥰🥰🧿🧿.. Όχι όχι ξυπνούσε ανά 3ωρο για φαγητό...οι κολικοί μας συνήθως κρατάνε από τις 7 μέχρι τις 11 το βράδυ!!
    • Αχ τέλεια! Εύχομαι να παραμείνει έτσι. Τα προηγούμενα βραδιά ξυπνούσε για να φαει? Η από κολικούς? Αντε ελπίζω να μειώθηκε η ένταση τους κάπως τώρα.
    • μακάρι κορίτσι μου να συνεχίσει ετσι.. τουλάχιστον να ξεκουράζεσαι! μεγαλώνουν μωρέ και ηρεμούν και αυτά..ποδο είστε εσείςς;
    • Καλημέρα κορίτσια μου 🩷🦋🩷 Πώς είστε??εμείς χθες το βράδυ κάναμε το πρώτο μας σερί 6ωρο και η αλήθεια ξεκουραστήκαμε αρκετά 😍👣..τις προηγούμενες 2 μέρες περνούσαμε πάλι δύσκολα με τους κολικούς αλλά χτες ήταν άλλο μωράκι...💙💙🧿🧿
    • Εγώ πάντως παρατήρησα το εξής. Εγώ κανονικά κάνω πολύ απότομο πικ. Τα τεστ μου βγαίνουν ολόλευκα, ξαφνικά τη 12η αρχίζει αχνό, 13η ξαφνικό μπαμ θετικό και από 13η το βράδυ γίνονται λευκα. Στον προηγούμενο κύκλο που έψαχνα θετικό ωορρηξιας ενώ είχα ήδη το εξωμήτριο κ δεν το ήξερα, άρχισα τεστ από την 8η κ μέχρι 16η που σταματησα τα έβλεπα πολύ έντονα όλα. Τοτε δεν ψιλιαστηκα τι γίνεται, απλα ειχα σκοπο να ρωτησω τ γυναικολογο πως γίνεται απο το πουθενά να εχω θετικα τοσες μερες ! Δηλαδή σ εμένα ίσχυσε αυτό που βγαίνουν θετικά τα ωορρηξιας στην εγκυμοσύνη. Αλλά αν βγάζεις θετικό ωορρηξιας, θα βγάλεις και θετικό εγκυμοσύνης. Το τεστ μπερδεύει τις ορμόνες απλά. Είναι αδύνατο να σου βγάζει έντονα σχεδόν θετικά ωορρηξιας κ η χοριακη να μη φανεί καν. Έτσι λέω εγώ...  Σου δείχνω φώτο μου με μερικά από κείνα τα τεστ, δεν τα έβαζα όλα στην εφαρμογή, μόνο λίγα.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...