Μετάβαση σε περιεχόμενο

Κοριτσια;;; your help! Θετικο η οχι;!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κοριτσια μου Καλημερα!!! 
εκανα το πρωι το predictor early γιατι ειμαι 6 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο! 
και οπως καταλαβαίνετε θα έσκαγα αν δεν το εκανα! Το αποτέλεσμα ειναι αχνό θετικο η χανω το μυαλο μου; 😂😂😂

A3A1E927-BFA6-43EB-9982-31C7300D94BA.jpeg

• Angelaki91 changed the title to Κοριτσια;;; your help!
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

Κοριτσια μου Καλημερα!!! 
εκανα το πρωι το predictor early γιατι ειμαι 6 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο! 
και οπως καταλαβαίνετε θα έσκαγα αν δεν το εκανα! Το αποτέλεσμα ειναι αχνό θετικο η χανω το μυαλο μου; 😂😂😂

1619F1DE-02D6-43F6-9EB6-8FFAF5C4747B.jpeg

• Angelaki91 changed the title to Κοριτσια;;; your help! Θετικο η οχι;!
Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angelaki91 είπε:

1619F1DE-02D6-43F6-9EB6-8FFAF5C4747B.jpeg

Κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι κάτι βλέπω και εγώ , οπότε φαντάζομαι είναι θετικό!! Αλλά αύριο γρήγορα για χοριακη 😉 εύχομαι να δεις ένα τεράστιο νούμερο εάν το θες κ εσύ :-)

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Κορίτσι μου η αλήθεια είναι ότι κάτι βλέπω και εγώ , οπότε φαντάζομαι είναι θετικό!! Αλλά αύριο γρήγορα για χοριακη 😉 εύχομαι να δεις ένα τεράστιο νούμερο εάν το θες κ εσύ :-)

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι!!! Αυριο θα ειμαι 5 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο μηπως ειναι νωρις η δεν παιζει ρολο;;;

Δημοσίευση
στις πριν 58 λεπτά, ο/η Angelaki91 είπε:

Μακαρι κοριτσι μου μακαρι!!! Αυριο θα ειμαι 5 μερες πριν την αναμενόμενη περιοδο μηπως ειναι νωρις η δεν παιζει ρολο;;;

Σίγουρα είναι νωρίς αλλά για να δείχνει κάτι το τεστ σίγουρα η χοριακη θα δείξει περισσότερα!! Μόνο με αυτήν μπορούμε να είμαστε σίγουρες!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Αννια27 είπε:

Σίγουρα είναι νωρίς αλλά για να δείχνει κάτι το τεστ σίγουρα η χοριακη θα δείξει περισσότερα!! Μόνο με αυτήν μπορούμε να είμαστε σίγουρες!! Στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κορίτσι μου!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ειναι αρνητικό κορίτσι μ. Αυτο π βλεπεις ειναι η γραμμη εξαχνωσης. Κανε ενα τη μερα π περιμενεις κ ευχομαι βα είναι κατα κόκκινο.

Ναι εννοειται θα ξανα κανω!

Δημοσίευση
στις On 30/5/2021 at 11:33 ΠΜ, ο/η Angelaki91 είπε:

Κοριτσια μου Καλημερα!!! 

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Τη βλέπω κι εγώ τη γραμμή!!! Στα πόσα λεπτά βγήκε;; Αν βγήκε μέσα στο χρόνο που λέει το τεστ, μάλλον είναι θετικό!! Κάνε μία χοριακή να το σιγουρέψεις!! Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι ❤️❤️

Δημοσίευση
στις πριν 17 ώρες, ο/η Princess28 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου!! Τη βλέπω κι εγώ τη γραμμή!!! Στα πόσα λεπτά βγήκε;; Αν βγήκε μέσα στο χρόνο που λέει το τεστ, μάλλον είναι θετικό!! Κάνε μία χοριακή να το σιγουρέψεις!! Με το καλό το μωράκι σου εύχομαι ❤️❤️

Καλησπερα κοριτσι μου! Κατ ευθειαν βγηκε :( αλλα εκανα αλλο ενα χθες κ ηταν αρνητικο μαλλον έτυχε :( 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου! Κατ ευθειαν βγηκε :( αλλα εκανα αλλο ενα χθες κ ηταν αρνητικο μαλλον έτυχε :( 

Μην στεναχωριέσαι όσο μπορείς κορίτσι μου ,όλα θα γίνουν υπομονή ,όλες το περνάμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε 😉 !! Βέβαια εάν καθυστέρηση η περίοδο σου να ξανακάνεις ,ποτέ δεν ξέρεις :-)

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Αννια27 είπε:

Μην στεναχωριέσαι όσο μπορείς κορίτσι μου ,όλα θα γίνουν υπομονή ,όλες το περνάμε και θα συνεχίσουμε μέχρι να τα καταφέρουμε 😉 !! Βέβαια εάν καθυστέρηση η περίοδο σου να ξανακάνεις ,ποτέ δεν ξέρεις :-)

Ναι κοριτσι μου! Καθε μηνα λεω στον εαυτο μου οτι δεν θα κανω τεστ :) αλλα καθε μηνα τα ιδια!!! Σου το ευχομαι κ έσενα ολοψυχα !!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Angelaki91 είπε:

Ναι κοριτσι μου! Καθε μηνα λεω στον εαυτο μου οτι δεν θα κανω τεστ :) αλλα καθε μηνα τα ιδια!!! Σου το ευχομαι κ έσενα ολοψυχα !!!

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου !! Θα έρθει το πολυπόθητο σε όλες μας 😉

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...