Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια ειχε η εχει καμια υπερθυροειδισμο, δηλαδή πολυ χαμηλη Tsh κατω απο 0.1 στο 2ο τρίμηνο?  Βγηκε η tsh μου 0.07 την 18η εβδομάδα κ εχω πανικοβληθει

Πριν την ετ ειχα 1,5 αλλά 7+6 σε διδυμη κυηση ειχα 0.30050 μIU/mL και 12+3 ειχα 0.11920 και το οποιο συνεχίστηκε μεχρι τελος εγκυμοσυνης .. ft3,ft4 ,antipto και antitg ηταν φυσιολογικες οποτε δεν ειχα θεμα συμφωνα με γιατρο κ δε μας απασχολησε..αν κ 18+7 ηταν χαμηλη και η antipto δηλ τα ορια ηταν 0-5.61 και εγω ειχα 0,03 

• 3 weeks later...
Δημοσίευση
στις On 16/5/2021 at 8:58 ΜΜ, ο/η lilaki15 είπε:

Κορίτσια ειχε η εχει καμια υπερθυροειδισμο, δηλαδή πολυ χαμηλη Tsh κατω απο 0.1 στο 2ο τρίμηνο?  Βγηκε η tsh μου 0.07 την 18η εβδομάδα κ εχω πανικοβληθει

μην πανικοβάλλεσαι. Οι τιμές της tsh μόνο δεν δίνουν αφενός ολοκληρωμένη εικόνα και αφετέρου δεν σημαίνει πως θα μείνει η νόσος του θυρεοειδή χωρίς θεραπεία. Είχα υπερθυροειδισμό σε όλη μου την εγκυμοσύνη με tsh κάτω από 0.1 ( είναι απροσδιόριστη τιμή αυτή) και προχώρησα μια χαρά με θεραπεία. Μίλα με τον ενδοκρινολόγο σου που είναι ειδικός και μην κοιτάς μεμονωμένες τιμές. Μην πανικοβάλλεσαι! :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...