Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 39 λεπτά, ο/η Salvation78 είπε:

image.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.pngimage.png.f0977970e240064acbe4139158afb37b.png

Κάνε ενα check καθώς μπαίνεις στα μηνύματα έχει κάπου απενεργοποίηση μηνυμάτων. Μήπως είναι πατημένο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Τωρα φιλενάδα ηρεμιαααα και πολλά πολλά όνειρα.  :-) που θα γίνουν σύντομα πραγματικότητα ποτε έχει πητ;

Εκλαψα... 

Αυτά ειναιβεξω φυσάει τόσο πολύ που άναψα το τζάκι 🤣

Κορίτσια έχετε πολλά μηνύματα, διαγραφή θέλουν;-) 

εμένα άλλοι μου στέλνουν....

και είμαι μόνο στο 50%

Κορίτσιαααααααααα νομίζω πρέπει να πάμε σε μελλοντικες μανούλες 2023..... Μήπως να κάνουμε χαμούλη σε νεο θέμα? Η παραμένουμε εδω....??

γιατί μου ήρθε να κάνω υπολογισμό και μου βγάζει αυτό.........

"Your last menstrual period started on 1 Απριλίου, 2022
Congratulations! Your baby will born approximately on 6 Ιανουαρίου, 2023 under the astrological sign of Capricorn."

Τι κάνουμε????? 😱😱 αναφέρομαι σε όλες δεν έχουμε κάνει ακόμα ετ κτλ. Περιμένουμε τις χοριακές των κοριτσιών @Luna777 @Παρασκευαιδου @Anna0912

Τι λες αρχηγέ μας?? @BlackCat

στις πριν 6 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Κορίτσιαααααααααα νομίζω πρέπει να πάμε σε μελλοντικες μανούλες 2023..... Μήπως να κάνουμε χαμούλη σε νεο θέμα? Η παραμένουμε εδω....??

Congratulations! Your baby will born approximately on 6 Ιανουαρίου, 2023 under the astrological sign of Capricorn."

Τι κάνουμε????? 😱😱 αναφέρομαι σε όλες δεν έχουμε κάνει ακόμα ετ κτλ. Περιμένουμε τις χοριακές των κοριτσιών @Luna777 @Παρασκευαιδου @Anna0912

Και θα μας αφήσετε εμάς εδώ μόνες να τρώμε τα νύχια μας; ασ κάνουμε πρωτα χοριακη που για εμενα δεν την βλέπω καλή να μπορώ να μπω εκεί μαζί σας μια και καλή..  

στις πριν 2 ώρες, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Καλημέρα κορίτσακι μου,  σήμερα είμαι 35η μέρα κύκλου.. θα πάω για υπέρηχο το απόγευμα να δω τι θα μου πει και ο γιατρος ..

Κορίτσια μου εγώ Εχθές παρακολούθησα στα κλεφτά το σεμινάριο,  ήταν πολύ  ενδιαφέρον, σημείωνα εξετάσεις που ανέφεραν και μετά Ρωτούσα τον αιματολογο,  αν τις εχω κάνει 😂😂😂 ταυτόχρονα εργαζόμουν κιόλας.. το μόνο που αντιλήφθηκα ώς διαφήμιση είναι  η μέθοδος  prp στο κέντρο του παντου κατά τα άλλα ήταν ένα ενδιαφέρον σεμινάριο, σήμερα στις 4 θα είναι το τελευταίο.. θα προσπαθήσω να το παρακολουθήσω πάλι οσο μπορώ 

Αυτό που το είδες; Θα ανεβεί στο Ίντερνετ ;

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Και θα μας αφήσετε εμάς εδώ μόνες να τρώμε τα νύχια μας; ασ κάνουμε πρωτα χοριακη που για εμενα δεν την βλέπω καλή να μπορώ να μπω εκεί μαζί σας μια και καλή..  

μαρηηηη τοσο υλικο σου εχουμε στειλει απο το πρωι εσυ λες χαζα;

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

όχι βέβαια...!!!!!

Μαζι μας θα έρθετε, αλλά μόνο για παρέα, όπως ακριβώς κάνουν και οι άλλες που έμειναν έγκυος. Γιατί εσείς μετά θα μπείτε και σε άλλα θέματα😉

στις πριν 5 λεπτά, ο/η Margitc είπε:

μαρηηηη τοσο υλικο σου εχουμε στειλει απο το πρωι εσυ λες χαζα;

Μα ξύπνησα με τόσο χάλια διάθεση. Γρρρ :-( τόσες μέρες ζεν σήμερα άρνηση . 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

όχι βέβαια...!!!!!

Μαζι μας θα έρθετε, αλλά μόνο για παρέα, όπως ακριβώς κάνουν και οι άλλες που έμειναν έγκυος. Γιατί εσείς μετά θα μπείτε και σε άλλα θέματα😉

Καλά καλά κρασιά. 

στις πριν 2 ώρες, ο/η noutelitsa είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!
Ηθελα να ρωτησω κατι μιας και είσαστε πιο εμπειρες από μενα...

Τις ενέσεις πότε βολεύει να τις κάνουμε? Πρωί, μεσημέρι, βραδυ??🤔
θα παω για τροποποιημένο φυσικό κύκλο και θα παίρνω και χαπια πρωι-βραδυ, παίρνω και χάπι για θυροείδη το πρωι και ομοιοπαθητικο! Χαμουλης!!!

Στην πρωτη μου εξωσωματική τις έκανα πρωι-πρωι αλλά είχα μεγαλο αγχος όλο το βραδυ, μήπως δεν ξυπνησω τη σωστή ώρα...
Για πείτε μου καμια γνωμη πριν ξεκινήσω...(παρεπιπτόντως δουλευω στο σπιτι)

Εγώ τις έκανε στις 11 το βράδυ 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά καλά κρασιά. 

Θα σε μαλώσω Ελπιδακι! Βασικά ψέματα, δεν θα σε μαλώσω. Όλες μας έχουμε τα ups and down μας. Έχεις και εσύ το δικαίωμα να είσαι στις μαύρες σου καμία φορά. Ο,τι και να λες όμως η Τοξοτινα σου είναι εκεί (για 2 δεν είμαι σίγουρη, αλλά η μια είναι). Οπότε μπορείς να αισθάνεσαι όπως θέλεις, κοντός ψαλμός....

ΠΗΤ δεν μου έχει πει ακόμα ο γιατρός.  Δεν κάνω τέτοιες συζητήσεις ακόμα Ελπιδακι μου. Είπαμε βήμα βήμα και φορά τη φορα. Σήμερα όμως πήρα μια βαθιά, πραγματική ανάσα!

Πάντως σύμφωνα με την εφαρμογή Πητ έχω στις 24 Οκτωβρίου.  Νομίζω όμως, αν δεν κάνω λάθος, ότι αυτά τα μαθαίνεις στην αυχενική.

στις πριν 5 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Θα σε μαλώσω Ελπιδακι! Βασικά ψέματα, δεν θα σε μαλώσω. Όλες μας έχουμε τα ups and down μας. Έχεις και εσύ το δικαίωμα να είσαι στις μαύρες σου καμία φορά. Ο,τι και να λες όμως η Τοξοτινα σου είναι εκεί (για 2 δεν είμαι σίγουρη, αλλά η μια είναι). Οπότε μπορείς να αισθάνεσαι όπως θέλεις, κοντός ψαλμός....

ΠΗΤ δεν μου έχει πει ακόμα ο γιατρός.  Δεν κάνω τέτοιες συζητήσεις ακόμα Ελπιδακι μου. Είπαμε βήμα βήμα και φορά τη φορα. Σήμερα όμως πήρα μια βαθιά, πραγματική ανάσα!

Πάντως σύμφωνα με την εφαρμογή Πητ έχω στις 24 Οκτωβρίου.  Νομίζω όμως, αν δεν κάνω λάθος, ότι αυτά τα μαθαίνεις στην αυχενική.

Ναι τα ειπες πολύ σωστά. μπορει να νιώθει όπωσ της βγαίνει, ομως επειδή δεν μας εχει συνιθήσει σε τετοιο mood , κανουμε λιγο παραπάνω προσπαθεια να χαμογελασει, ειτε με το καλό , ειτε με τις αγαπημενες της παντόφλες

στις πριν 47 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά καλά κρασιά. 

Άσε τα good wines και απόλαυσε την αδεια σου σήμερα. Αυτή είναι η ξενέρα σου, όχι τα άλλα, είμαι σίγουρη και δυστυχώς αυτό το συναίσθημα σε επηρεάζει σε όλα....

στις πριν 2 ώρες, ο/η hope501 είπε:

Την διαδικασία θα την κάνουμε το 22 άρα στο σωστό θέμα είμαστε νομιζω

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Lacostaki είπε:

Την διαδικασία θα την κάνουμε το 22 άρα στο σωστό θέμα είμαστε νομιζω

Με βάση τα προηγούμενα δεν είμαστε στο σωστό θέμα 😂😂😂 γιατί είμαστε μελλοντικές μανούλες. 😂😂😂 αλλιώς θα πρεπει να λέγεται πλέον αλλιώς το θέμα. Τύπου διαδικασία εξωσωματικής 2022. Το οποιο φυσικά δεν μου αρέσει εμένα καθόλου και δεν μου δίνει την χαρά της αναμονής να γίνω μανούλα 🤷🏾‍♀️🤷🏾‍♀️

στις πριν 2 ώρες, ο/η kaposetsi είπε:

Εγώ τις έκανε στις 11 το βράδυ 

Τελικά μαλλον είναι καλύτερα απογευμα ή βράδυ...εχεις φαει και εχει τεντώσει και η κοιλίτσα!!! χαχαχαααα

Σας ευχαριστώ όλες κοριτσούδια!

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι επειδή πρώτα φορά θα κάνω αντιπικτικες. Στην πρώτη έπαιρνα μόνο σαλοσπιρ αλλά επειδή είχα θέμα με προεκλαμψία και πρόωρα γερασμένο πλακούντα και υπολοιπομενη ανάπτυξη αυτή τη φορά θα κάνω και αντιπικτικες από την αρχή. Έψαξα κάτι βίντεο για τις innohep στο YouTube και δείχνει να τις κάνουν με γωνία 90 μοιρών. Διάβασα από κάποιες από εσάς όμως ότι πρέπει να γίνονται σε γωνία 45 μοιρών για να μην πονάνε. Έχετε κανένα βίντεο να δω πως θα τις κάνω σωστά ; Επίσης αυτές γράφονται όπως και τα άλλα φάρμακα;

στις πριν 6 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σήμερα ξύπνησα και θέλω παντόφλα.. δεν νιώθω κάτι... :-( πφφφ καλα δεν περίμενα να νιώσω αλλά μέσα μου δεν νιώθω ότι θα έχω θετικό

Αχ βρε κορίτσι μου, λιιιγο υπομονή ακόμα! Μπορεί να είναι και καλύτερα που θα πας δουλειά αύριο, να ξεχαστείς λιγάκι. Εγώ πήγα σήμερα και τελικά πέρασα πολύ ωραία. Τους έκανα και ξενάγηση 😋(αν υπάρχουν βέβαια). Εντωμεταξύ είχαν προγραμματίσει ένα γύρισμα σήμερα και δεν το ηξερα, να φτιαχτώ λιγάκι και εγώ, να βάλω μια καλύτερη μάσκα βρε αδερφέ 🤣 Ε και λέγαμε μετά με τον δικό μου, κοίτα πλάκα που αν υπάρχουν θα βλέπουμε τα πλάνα μετά και θα λέμε ήταν και αυτά εκεί incognito. Διάσημα εκ μήτρας 🤣🤣🤣 @hope501 Φιλενάδα εσύ έλεγες να βγούμε στο φακό μαζί και σου την έσκασα τελικά 🤣

στις πριν 5 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Δευτέρα Τρίτη θα μάθουμε αν έχουμε βλαστοκύστη.

Σας φιλώ, δεν έχω προλα΄βει να διαβάσω θα διαβάσω και θα επανέλθω

Μπράβο!!! Τέλεια! Περιμένουμε με αγωνία την άριστη βλαστοκύστη!

στις πριν 2 ώρες, ο/η hope501 είπε:

Μπράβο ρε! Αφήστε μας εμάς εδώ, μόνες με τον πόνο μας 😋😋😋 Και αλλού να πάτε, θα σας βρούμε! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Luna777 είπε:

Αχ βρε κορίτσι μου, λιιιγο υπομονή ακόμα! Μπορεί να είναι και καλύτερα που θα πας δουλειά αύριο, να ξεχαστείς λιγάκι. Εγώ πήγα σήμερα και τελικά πέρασα πολύ ωραία. Τους έκανα και ξενάγηση 😋(αν υπάρχουν βέβαια). Εντωμεταξύ είχαν προγραμματίσει ένα γύρισμα σήμερα και δεν το ηξερα, να φτιαχτώ λιγάκι και εγώ, να βάλω μια καλύτερη μάσκα βρε αδερφέ 🤣 Ε και λέγαμε μετά με τον δικό μου, κοίτα πλάκα που αν υπάρχουν θα βλέπουμε τα πλάνα μετά και θα λέμε ήταν και αυτά εκεί incognito. Διάσημα εκ μήτρας 🤣🤣🤣 @hope501 Φιλενάδα εσύ έλεγες να βγούμε στο φακό μαζί και σου την έσκασα τελικά 🤣

Μπράβο!!! Τέλεια! Περιμένουμε με αγωνία την άριστη βλαστοκύστη!

Μπράβο ρε! Αφήστε μας εμάς εδώ, μόνες με τον πόνο μας 😋😋😋 Και αλλού να πάτε, θα σας βρούμε! 

Εγώ το έχασα τώρα με τον φακό 🤔🙄🤔🙄Βγήκες στο γυαλί αλήθεια χωρίς εμένα 😱😱😱😱 Έκανα γύρισμα στη δουλειά σου και τους έκανες ξενάγηση; Χμμμμ αναρωτιέμαι τώρα τι δουλειά κανεις😂😂😂 Σίγουρα πιο καλή από την δίκη μου που είναι καθαρή σε καρέκλα γραφείου 8 ώρες. 

Και να ξέρεις …… καμία δεν θα αφήσουμε…..!!! Μωρέ και εδώ μένουμε αλλά θα μας πάει το mammyland μετά στα  κλειδωμένα θέματα λόγω μεγάλου μεγέθους 😂😂😂 αχαχαχα είμαστε πολυλογουδες εδώ μέσα. Εμείς 850 σελίδες και στο άλλο 300. Δεν μας φτανει ένα 24ωρο. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι επειδή πρώτα φορά θα κάνω αντιπικτικες. Στην πρώτη έπαιρνα μόνο σαλοσπιρ αλλά επειδή είχα θέμα με προεκλαμψία και πρόωρα γερασμένο πλακούντα και υπολοιπομενη ανάπτυξη αυτή τη φορά θα κάνω και αντιπικτικες από την αρχή. Έψαξα κάτι βίντεο για τις innohep στο YouTube και δείχνει να τις κάνουν με γωνία 90 μοιρών. Διάβασα από κάποιες από εσάς όμως ότι πρέπει να γίνονται σε γωνία 45 μοιρών για να μην πονάνε. Έχετε κανένα βίντεο να δω πως θα τις κάνω σωστά ; Επίσης αυτές γράφονται όπως και τα άλλα φάρμακα;

Καλή αρχή!!! 

Οι ινοχεπ γράφονται και νομίζω ότι έχουμε και μηδενική συμμετοχή,  δηλαδή εντελώς δωρεάν. Εμένα η αιματολογος μου είπε 45 μοίρες. Επίσης δεν βγάζεις το πρώτο υγρό για να φυγουν οι φυσαλίδες. Κατευθείαν την κάνεις και χυνεις πάρα πολύ αργά το φάρμακο.  Μετα το αφήνεις 1, 2 δευτερόλεπτα και τραβάς απότομα τη βελόνα και τη βγάζεις. Επίσης αν δεν έχει βγει αίμα, να μην το σκουπίσεις μετα με οινόπνευμα. Δεν θέλει τίποτα μετά. Αυτές ολες τις οδηγίες μου τις έδωσε η αιματολογος γιατί είχα γίνει ολομελιαναστη και ήθελα να τις αλλάξω.

στις πριν 4 λεπτά, ο/η twinkletwinlkle είπε:

Καλή αρχή!!! 

Οι ινοχεπ γράφονται και νομίζω ότι έχουμε και μηδενική συμμετοχή,  δηλαδή εντελώς δωρεάν. Εμένα η αιματολογος μου είπε 45 μοίρες. Επίσης δεν βγάζεις το πρώτο υγρό για να φυγουν οι φυσαλίδες. Κατευθείαν την κάνεις και χυνεις πάρα πολύ αργά το φάρμακο.  Μετα το αφήνεις 1, 2 δευτερόλεπτα και τραβάς απότομα τη βελόνα και τη βγάζεις. Επίσης αν δεν έχει βγει αίμα, να μην το σκουπίσεις μετα με οινόπνευμα. Δεν θέλει τίποτα μετά. Αυτές ολες τις οδηγίες μου τις έδωσε η αιματολογος γιατί είχα γίνει ολομελιαναστη και ήθελα να τις αλλάξω.

Α σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. ευτυχώς που μου τα είπες όλα αυτά γτ στα βίντεο και τις φυσαλίδες έβγαζαν και 90 μοίρες έδειχναν και σκούπιζαν μετά. Να μην βγάλω τις φυσαλίδες εννοείς να την βάλω έχοντας αφήσει τον αέρα μέσα σωστά; Επίσης 45 μοίρες εννοούμε πχ όπως βλέπω το δέρμα να έχω τη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω έτσι;

στις πριν 4 λεπτά, ο/η Hope19 είπε:

Α σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. ευτυχώς που μου τα είπες όλα αυτά γτ στα βίντεο και τις φυσαλίδες έβγαζαν και 90 μοίρες έδειχναν και σκούπιζαν μετά. Να μην βγάλω τις φυσαλίδες εννοείς να την βάλω έχοντας αφήσει τον αέρα μέσα σωστά; Επίσης 45 μοίρες εννοούμε πχ όπως βλέπω το δέρμα να έχω τη βελόνα να κοιτάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω έτσι;

Ναι να μην βγάζεις τις φυσαλιδες. Και εγω τις έβγαζα αλλά μου είπε η γιατρος ότι για αυτό έκανα τις μελανιές. Μάλιστα μου το είχε πει και η φαρμακοποιός να μην βγάζω τις φυσαλίδες αλλά είχα δει και εγώ το βιντεακι και ακολούθησα τις οδηγίες του με αποτέλεσμα να μην έχει μείνει μέρος να κάνω την ένεση γιατί παντού έχω μελανιές. Καλά αυτό με το 45 μοίρες το κάνω στο πολύ περίπου. Στη Γεωμετρία ήμουν σκράπας 😁 αλλά συνήθως την έχω την ένεση κοντά στο δέρμα να κοιταει προς τα κάτω δηλαδή. Αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία, όπως σε βολεύει. 

στις πριν 5 ώρες, ο/η BlackCat είπε:

Γονιμοποίηση ✔️

Δευτέρα Τρίτη θα μάθουμε αν έχουμε βλαστοκύστη.

Σας φιλώ, δεν έχω προλα΄βει να διαβάσω θα διαβάσω και θα επανέλθω

Μπράβο ρε γατονι!! Άντε μια τέλεια βλαστοκύστη περιμένουμε τώρα!! 🙏🙏

στις πριν 4 ώρες, ο/η noutelitsa είπε:

Ολες απόγευμα ??? Μπραβο!
Το κέντρο που είχα παει μαλλον πεταγε χαρταετο!
Υπαρχει συγκεκριμένος λόγος...ξερετε?

Όλες απόγευμα γίνονται! Για να υπάρχει χρόνος την ημέρα που κανεις αιματολογικές για τις ορμόνες να βγουν τ αποτελέσματα και να προσαρμοστεί ανάλογα η δόση του φαρμάκου! Όποτε σίγουρα μετά τις 5 το απόγευμα!! 

Κορίτσια μου εσείς οι φωτεινοί πανταγνωστςς......αύριο θα κάνω τον καθαρισμό κ είπε θα κου κάνει βιοψια ν δει γιατί δεν προχωρησε.με τον καινούριο γιατρό.πως θα γίνει η βιοψια κ πόσο καιρό παίρνει ν βγουν τα αποτελέσματα?εχει κάνει καμία να μου πει?θενκνγιου

στις πριν 38 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Εγώ το έχασα τώρα με τον φακό 🤔🙄🤔🙄Βγήκες στο γυαλί αλήθεια χωρίς εμένα 😱😱😱😱 Έκανα γύρισμα στη δουλειά σου και τους έκανες ξενάγηση; Χμμμμ αναρωτιέμαι τώρα τι δουλειά κανεις😂😂😂 Σίγουρα πιο καλή από την δίκη μου που είναι καθαρή σε καρέκλα γραφείου 8 ώρες. 

Και να ξέρεις …… καμία δεν θα αφήσουμε…..!!! Μωρέ και εδώ μένουμε αλλά θα μας πάει το mammyland μετά στα  κλειδωμένα θέματα λόγω μεγάλου μεγέθους 😂😂😂 αχαχαχα είμαστε πολυλογουδες εδώ μέσα. Εμείς 850 σελίδες και στο άλλο 300. Δεν μας φτανει ένα 24ωρο. 

Πω πωωω καλά λές! Τι πάρλα είναι αυτή σε αυτό το θέμα, κατίνες είμαστε 🤣 Δεν είχα δει πόσο πολλές σελίδες έχουμε συγκριτικά με άλλα θέματα. Αχ πολλά ζευγάρια ταλαιπωρούμαστε, γι'αυτό. Τον επόμενο μήνα μάλλον θα πρέπει να ανοίξουμε το νέο θεματάκι. Βέβαια κάποιες μπορεί να γεννήσουν και λίγο νωρίτερα απο τους 9 μήνες, you never know. Και να υπολογίζουμε λάθος τα ζώδια, συμφορά!

Καλέ, ξενάγηση έκανα στα εμβρυάκια! Οχι στις καμέρες. Αυτές με ακολουθούσαν γρρρρ. Την λατρεύω τη δουλειά μου, είναι πολύ ιδιαίτερη και τέλεια 😻 Αλλά σσσσσ, δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν ξέρουν τίποτα για προσπάθειες εγκυμοσύνης χεχεχε Πάντως το μουτσούνι μου βγαίνει καθημερινά σε φωτογραφίες και βιντεάκια, χωρις να μπορώ να το αποφύγω... Αλλά κανάλι δικό μου, ε οχι, αρνούμαι 🤣 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η Ανθη7 είπε:

Κορίτσια μου εσείς οι φωτεινοί πανταγνωστςς......αύριο θα κάνω τον καθαρισμό κ είπε θα κου κάνει βιοψια ν δει γιατί δεν προχωρησε.με τον καινούριο γιατρό.πως θα γίνει η βιοψια κ πόσο καιρό παίρνει ν βγουν τα αποτελέσματα?εχει κάνει καμία να μου πει?θενκνγιου

Γεια σου κοριτσάκι μου! Ναι εγω εχω κανει 2 φορές δυστυχως.  Έρχεται και το παιρνει ο γενετιστής και κάνει καρυοτυπο να δει αν υπάρχει χρωμοσωμικη ανωμαλία. Κάνει γύρω στον 1 μήνα να βγουν τα αποτελέσματα και κοστίζει γύρω στα 150 με 200 ευρώ αν θυμάμαι καλά (πάνε και 2 χρόνια). Τωρα το αν τα αποτελέσματα θα είναι ασφαλή δεν ξέρω να σου πω γιατί έχεις πάρει ήδη τα φάρμακα και επίσης κατά την αποξεση παίρνουν και δικά σου κύτταρα.  Ουσιαστικά αυτό που γίνεται είναι να ελέγχουν τα κύτταρα του εμβρύου. Εμένα τη δεύτερη φορά μου είχε βγει καθαρή, αλλά ο γενετιστής μου είπε ότι το πιθανότερο είναι τα περισσότερα κύτταρα να ήταν δικά μου (ήταν κοριτσάκι και δεν ξεχώριζαν τα κύτταρα του εμβρύου από τα δικά μου).

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...