Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ κορίτσια μου για την θετική σας ενέργεια! Μόλις γυρίσω από τον γιατρό το βράδυ θα σας γράψω!! Τα φιλιά και την αγαπη μου!!!❤️😘

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι έχω πονους περιόδου πάρα πολύ έντονους εδώ και κανα μισάωρο.   Δεν παίζει να είναι εμφύτευση γτ εχω 3 ημερών έμβρυα αρα σήμερα θα είναι μοριαδια . Αλλά γτ πονάω τοσο; κλινική είναι κλειστά:-( 

από την στιγμή που τα έχεις βάλει μπορεί η εμφιτεψη να γίνει ανά πάσα στιγμή δεν πάει έτσι εντός 3ων ημερών γίνεται επίσης μιλά με τον γιατρό σου εγώ πιστεύω είναι γιατί έγινε Ίδη η εμφιτεψη 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η hope501 είπε:

Εμένα δεν μου είχαν πει κατι τέτοιο. Αντιθέτως και τις δυο φορές μου είπαν να πάω τουαλέτα πριν την μεταφορά. Επίσης δεν μου κάνανε υπέρηχο να δουν που θα τα τοποθετήσουν ούτε μετά την ετ να δουν αν τα τοποθέτησαν. Υπέρηχο έκανα στην 5 εβδομάδα που δεν βρέθηκε κανένας σάκος. 

παντως εμένα δεν μου το είχαν πει αυτό. Και πριν την ετ μου είπαν να πάω τουαλέτα. 

Ρε συ hope επειδή μπήκα τώρα στην ζούλα και δεν έχω προλάβει να διαβάσω αλλά εδώ μου βγήκαν τα μάτια

θες να μου πεις οτι έκανες εμβρυομεταφορά ΧΩΡΙΣ υπέρηχο?

Δηλαδή στα τυφλά στα τοποθετούσαν?

στις Just now, ο/η kaposetsi είπε:

από την στιγμή που τα έχεις βάλει μπορεί η εμφιτεψη να γίνει ανά πάσα στιγμή δεν πάει έτσι εντός 3ων ημερών γίνεται επίσης μιλά με τον γιατρό σου εγώ πιστεύω είναι γιατί έγινε Ίδη η εμφιτεψη 

Την προηγούμενη φορά το ένιωσα ποτε έγινε.  Και τώρα που το λες έγινε τη δεύτερη μέρα..  ήμουν στο σούπερ και νιώθω ένα τσίμπημα έντονο και φυσικά εφόσον είδα θετικό μάλλον είχε γίνει τότε. 

Τωρα πονάω αφού λέω κάνει συσπάσεις η μητρα; τι φαση; παίρνω προγεστερονη κτλ 

κορίτσια μου υπέρηχο δεν κάνουν πολλά κέντρα ναι μασ φαίνεται περίεργο γιατί εμείς κάναμε με υπέροχο αλλά και ένα μεγάλο κέντρο τησ Αθήνας δεν κάνει το πάνε με την εσθηση από το καθετήρα δλδ το βάζουν μέχρι να νιώσουν ότι δεν πάει άλλο όποτε εκεί τα αφήνουν 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η BlackCat είπε:

Ρε συ hope επειδή μπήκα τώρα στην ζούλα και δεν έχω προλάβει να διαβάσω αλλά εδώ μου βγήκαν τα μάτια

θες να μου πεις οτι έκανες εμβρυομεταφορά ΧΩΡΙΣ υπέρηχο?

Δηλαδή στα τυφλά στα τοποθετούσαν?

Αυτό ακριβώς ρώτησε ο σφακ την φίλη μου . Έκανε η κοπέλα εδώ στη Γερμανία 2 ετ και δεν τα πήγε καλά όταν πήγε στον σφακ το είπε και γούρλωσε τα μάτια του ο άνθρωπος και της είπε ακριβώς αυτό τι στα τύφλα κάνουν ετ; η κάθε μήτρα διαφορετική, συν ότι μετά βλέπουμε ακριβώς που είναι τα έμβρυα στη μήτρα. 

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Την προηγούμενη φορά το ένιωσα ποτε έγινε.  Και τώρα που το λες έγινε τη δεύτερη μέρα..  ήμουν στο σούπερ και νιώθω ένα τσίμπημα έντονο και φυσικά εφόσον είδα θετικό μάλλον είχε γίνει τότε. 

Τωρα πονάω αφού λέω κάνει συσπάσεις η μητρα; τι φαση; παίρνω προγεστερονη κτλ 

κοιτά πάντα είχα πονάκια ειδικά όταν κουραζόμουν την τελευταία φορά τίποτα τώρα ποτέ έγινε καμία μασ δεν ξέρει και ασ νιώθουμε τσιμπήματα και τέτοια 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η skorpina78 είπε:

19:50

θα περιμένω να διαβάσω τα νέα σου κι εγώ εκείνη την ώρα έχω να πάω σε γιατρό (όχι γυναικολόγο) σου στέλνω όλη την θετική μου ενέργεια και να πάνε όλα καλά 

στις πριν 17 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσι έχω πονους περιόδου πάρα πολύ έντονους εδώ και κανα μισάωρο.   Δεν παίζει να είναι εμφύτευση γτ εχω 3 ημερών έμβρυα αρα σήμερα θα είναι μοριαδια . Αλλά γτ πονάω τοσο; κλινική είναι κλειστά:-( 

Σε ποια μέρα της ετ εισαι; Εγώ 9/3 με 3ων ημερων και στις 13 είχα φοβερους πόνους περιόδου! Ειπχα πάρει την κλινική και μου χαν πει να παιρνω ανα 6 ωρες μπουσκοπαν για τις συσπάσεις!

στις πριν 9 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

κοιτά πάντα είχα πονάκια ειδικά όταν κουραζόμουν την τελευταία φορά τίποτα τώρα ποτέ έγινε καμία μασ δεν ξέρει και ασ νιώθουμε τσιμπήματα και τέτοια 

Στη φυσιολογική σύλληψη είχα πονακια την ημέρα της αναμενόμενη περιόδου. Με αγχώνει μην κάνει συσπάσεις η μήτρα. 

στις πριν 1 λεπτό, ο/η skorpina78 είπε:

Σε ποια μέρα της ετ εισαι; Εγώ 9/3 με 3ων ημερων και στις 13 είχα φοβερους πόνους περιόδου! Ειπχα πάρει την κλινική και μου χαν πει να παιρνω ανα 6 ωρες μπουσκοπαν για τις συσπάσεις!

Χθες έκανα για αυτό είπα δε νομίζω μα είναι εμφύτευσης αλλά δεν θέλουμε συσπάσεις 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η kaposetsi είπε:

κορίτσια μου υπέρηχο δεν κάνουν πολλά κέντρα ναι μασ φαίνεται περίεργο γιατί εμείς κάναμε με υπέροχο αλλά και ένα μεγάλο κέντρο τησ Αθήνας δεν κάνει το πάνε με την εσθηση από το καθετήρα δλδ το βάζουν μέχρι να νιώσουν ότι δεν πάει άλλο όποτε εκεί τα αφήνουν 

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αυτό ακριβώς ρώτησε ο σφακ την φίλη μου . Έκανε η κοπέλα εδώ στη Γερμανία 2 ετ και δεν τα πήγε καλά όταν πήγε στον σφακ το είπε και γούρλωσε τα μάτια του ο άνθρωπος και της είπε ακριβώς αυτό τι στα τύφλα κάνουν ετ; η κάθε μήτρα διαφορετική, συν ότι μετά βλέπουμε ακριβώς που είναι τα έμβρυα στη μήτρα. 

Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό να κάνεις εμβρυομεταφορά χωρίς υπέρηχο!!

Τι να πως οσο ζω μαθαίνω...

στις Just now, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Χθες έκανα για αυτό είπα δε νομίζω μα είναι εμφύτευσης αλλά δεν θέλουμε συσπάσεις 

buscopan & μαγνησιο σου εδωσαν????????? καλως τα δεχτηκες παντοφλιτσα μου ομορφη,,,,με το καλο να πανε ολα κατ'ευχην παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Πάρε το κεντρο μήπως σου πουν να παρεις κι εσυ κανα σπασμολυτικο!!!

στις πριν 8 λεπτά, ο/η condios είπε:

buscopan & μαγνησιο σου εδωσαν????????? καλως τα δεχτηκες παντοφλιτσα μου ομορφη,,,,με το καλο να πανε ολα κατ'ευχην παναγιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!

Οχι δεν μου δώσανε.. νομίζω είναι νωρίς για εμφύτευση. Απλά ίσως ψάχνουν (μωρε μιλάνε με τη μήτρα μου χαχαχαχ )

στις πριν 7 λεπτά, ο/η skorpina78 είπε:

Πάρε το κεντρο μήπως σου πουν να παρεις κι εσυ κανα σπασμολυτικο!!!

Δεν είναι ανοιχτά γρρρ.. 

Οχι δεν μου δώσανε. 

ζητα ή τουλαχιστον ρώτα,,,,τα buscopan ειναι "καραμελες" εμενα μετα την ετ ελεγε ,,,, ενα buscopan ανα 6ωρο και ενα μαγνησιο το πρωι νομιζω ποσιμο,,,ειναι σπασμολυτικα και δε γινονται συσπασεις στη μητρα

στις Just now, ο/η condios είπε:

ζητα ή τουλαχιστον ρώτα,,,,τα buscopan ειναι "καραμελες" εμενα μετα την ετ ελεγε ,,,, ενα buscopan ανα 6ωρο και ενα μαγνησιο το πρωι νομιζω ποσιμο,,,ειναι σπασμολυτικα και δε γινονται συσπασεις στη μητρα

Μαγνήσιο έπαιρνα και στην πρώτη ετ και στον μικρό.  

Παίρνω τα σαλοσπιρ κάτι βιταμίνες και τις αντιπηκτικες. Αλλά έχει καμία ώρα που ξάπλωσα απ τον πόνο  😕

Μαγνήσιο έπαιρνα και στην πρώτη ετ και στον μικρό.  

Παίρνω τα σαλοσπιρ κάτι βιταμίνες και τις αντιπηκτικες. Αλλά έχει καμία ώρα που ξάπλωσα απ τον πόνο  😕

λογικα θα σου αυξησει προγεστερονη ισως και καλο ειναι να παρεις ενα σπασμολυτικο,,,,υπερηχο με φωτογραφια αφημενα τα εμβρυακια πηρες????? χωρις μεθη την εκανες την ετ κανονικα ε? καλέ ρώτα μην καθεσαι,,,ξεσηκωσε τους ολους !!!!! ευχομαι γρηγορα περαστικα μαναρι μου καλο

στις πριν 15 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Δεν ξέρω ρε παιδιά εμένα μου φαίνεται εξωπραγματικό να κάνεις εμβρυομεταφορά χωρίς υπέρηχο!!

Τι να πως οσο ζω μαθαίνω...

Καλέ ναι! Ο Παν.. ας πουμε δεν χρησιμοποιεί! Εγώ τώρα έκανα πρώτη φορά με υπέρηχο! Οι άλλες ήταν χωρις! 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η condios είπε:

λογικα θα σου αυξησει προγεστερονη ισως και καλο ειναι να παρεις ενα σπασμολυτικο,,,,υπερηχο με φωτογραφια αφημενα τα εμβρυακια πηρες????? χωρις μεθη την εκανες την ετ κανονικα ε? καλέ ρώτα μην καθεσαι,,,ξεσηκωσε τους ολους !!!!! ευχομαι γρηγορα περαστικα μαναρι μου καλο

Φωτογραφία πήρα τα έμβρυα απ το εργαστήριο.  Αλλά όταν έκανα την εμβρυομεταφορα έβλεπα και εγώ την οθόνη του υπερηχου και όταν τελειώσαμε μου το έδειξε η γυναικολόγος το άσπρο (μου λέει να εδώ είναι) παγώνουν την εικόνα γτ αυτά τα κρατάνε σαν αρχείο. 

Άφησα μήνυμα να με πάρουν τηλ . 

στις πριν 46 λεπτά, ο/η Κατεριναπαπ είπε:

Και πολύ καλά έκανες ελπίζω έτσι να μου την σβουριξει και εμένα και να το δω με περισσότερη χαρά το θέμα.. 

@Παρασκευαιδουπέρυσι η φίλη μου που παντρεύτηκε ρώτησε και τιε είπαν γύρο στα 1000 ευρώ θα  τις βγει.. σίγουρα με την πρώτη ευκαιρία θα  πάω εκεί που μου είπες, μπας και βρώ το στυλ που φαντάζομαι 

Αν δεν έχεις 'περίεργο' σώμα, δες μήπως μπορείς να αγοράσεις το δείγμα. Κάπως έτσι πήρα νυφικό από σχεδιαστή και όχι από οίκο με 750eur το 2015. Και μου το προσάρμοσαν πάνω στο σώμα μου και το πήρα δικό μου. Το έχω στη ντουλάπα μου, αν το θέλει να το φορέσει κάποια άλλη κοπέλα μελλοντικά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...