Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 1:25 ΜΜ, ο/η Eva29 είπε:

Κορίτσια 294 🥰

Άγχος τώρα για την επαναληπτική ! Μίλησα με τον εξωσωματιστη πολύ καλά μου είπε και τώρα θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου να μου πει ποτε να κάνω πάλι χοριακη ! 

@Katerinaki83 @Massa έχετε νεότερα εσείς κορίτσια ?? 

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Καλούς διπλασιασμός τώρα!!!!!! Με υπομονή!!!!!!!!! 🌹🌹🌹🌹

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Άγχος τώρα για την επαναληπτική ! Μίλησα με τον εξωσωματιστη πολύ καλά μου είπε και τώρα θα μιλήσω με τον γυναικολόγο μου να μου πει ποτε να κάνω πάλι χοριακη ! 

Expand  

Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις 🙏🙏🙏🙏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Μπράβο κορίτσι μου!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Καλούς διπλασιασμους!!!!! ❤️ ❤️ Υπομονή και πίστη!! 

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Μπράβο ρε Έυα..Κράτα την σκυτάλη να την παραδώσεις στις επόμενες.

Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια υγιή και τελειόμηνη κύηση 🥰

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 1:29 ΜΜ, ο/η Apol είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!! 🎉🎉🎉🎉🎉🎉 Καλούς διπλασιασμους!!!!! ❤️ ❤️ Υπομονή και πίστη!! 

Expand  

στις On 27/9/2021 at 1:28 ΜΜ, ο/η renata1986 είπε:

Συγχαρητήρια με το καλό καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχεις 🙏🙏🙏🙏👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

Expand  

στις On 27/9/2021 at 1:27 ΜΜ, ο/η Olia4 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!!! Συγχαρητήρια!!!!! Καλούς διπλασιασμός τώρα!!!!!! Με υπομονή!!!!!!!!! 🌹🌹🌹🌹

Expand  

Σας ευχαριστω πολύ πολύ όλες σας ♥️🥰🥰🥰 με το καλό κι εσείς σύντομα εύχομαι !! 😍

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 1:33 ΜΜ, ο/η BlackCat είπε:

Μπράβο ρε Έυα..Κράτα την σκυτάλη να την παραδώσεις στις επόμενες.

Καλούς διπλασιασμούς και με το καλό μια υγιή και τελειόμηνη κύηση 🥰

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου με το καλό να συναντηθείς και εσύ με τα μωράκια σου σε περιμένω ε !! 🥰

Κορίτσια θα ζεστάνω καλά καλά τη σκυτάλη περιμένω την επόμενη και σύντομα !! ♥️🙏

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Συγχαρητήρια!!!! Καλούς διπλασιασμους.. με το καλό κορίτσι μου!! ❤️

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 1:35 ΜΜ, ο/η Sandyb είπε:

Συγχαρητήρια!!!! Καλούς διπλασιασμους.. με το καλό κορίτσι μου!! ❤️

Expand  

Ευχαριστώ κορίτσι μου ! ♥️ Με το καλό να πάρεις και εσύ αγκαλίτσα το μωράκι σου 🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Μπράβοοοοοοοοοοο🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉👏👏👏👏👏👏👏👏 αγάπη!!!!!!!! Ήταν σίγουρο καλέ ότι είσαι εγκυουλα!!!!! Σου εύχομαι όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα και θα πάνε να είσαι σίγουρη!!!!! Σε 9 μήνες θα συναντήσεις το η τα μωράκια σου!!!!! Κράτα σκυτάλη και στέλνει μπεμπεδοσκονη!!!!!!

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Μπράβο! Καλή συνέχεια με τους διπλασιασμούς! Ξεκίνησε… 💚

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 11:57 ΠΜ, ο/η elena0212 είπε:

Όχι ρε Γλυκουλι. Μη φοβάσαι. Εγώ πονάω πάντα αρκετα…και παιρνω φελντεν με την πρώτη ενόχληση. Τώρα δεν ήξερα αν πρέπει να πάρω κ με πρόλαβαν οι πόνοι. Ευτυχώς μου παν ότι μπορω, και πήρα. Κ κάπως ηρέμησα τώρα. Εσυ θα είσαι μια χαρά 🥰

Expand  

Καλέ ξέρεις πόσο πονάω εγώ στην περίοδο;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα ξάπλα τις δύο πρώτες μέρες την βγάζω. Και οι πόνοι από την ωοληψια εδώ και 2-3 μέρες είναι που πέρασαν εντελώς. 

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 1:55 ΜΜ, ο/η Massa είπε:

Κορίτσια μουυυυ 234 εγώ! Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να ξανακάνω την Τετάρτη!

@Eva29 συγχαρητήρια κορίτσι! Εύχομαι να μας πάνε όλα καλα!!

Expand  

Συγχαρητήρια κορίτσι μου. Έγινε το θαυματακι. Εύχομαι όλο χαρές από δω κ πέρα 🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια μουυυυ 234 εγώ! Μίλησα με το γιατρό και μου είπε να ξανακάνω την Τετάρτη!

Expand  

Μπράβο και σε σένα κοριτσάκι!! Με το καλό, καλους διπλασιασμούς τώρα..🧡

Δημοσίευση

Expand  

Μπραβοοοο!!!!!!!!!! Υπέροχο νέο!!!!!! Υπομονή κ ξεκούραση!!!!!!!!! Καλό διπλασιασμό τώρα!!!!!! Να πάνε όλα καλά!❤️

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια κορίτσια μου με το καλό και καλή τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχετε.Χαιρομαι που ακούω ευχάριστα νέα.

Ελπίζω και εύχομαι σε όλες που προσπαθούμε η Παναγία μας να μας αξιώσει να νιώσουμε την χαρά ξανά και δεν το βάζουμε κάτω και ψηλά το κεφάλι και πάνω από όλα υγεία.☺️☺️☺️🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 8:29 ΠΜ, ο/η BlackCat είπε:

Εγώ αγαπημένη εφόσον δοκίμασα ολες τις μεγάλες αλυσίδες και έτρωγα τα λυσσακά μου κάθε φορά μέχρι τις 6-7 το απόγευμα, στις δυο θετικές χοριακές πήγα σε μικρά μικροβιολογικά της γειτονιάς και είχα αποτέλεσμα με΄σα σε 2-4 ώρες.

Στο τελευταίο δε η κοπέλα που μου έκανε αιμοληψία έχει ένα παιδάκι από εξωσωματική μετά από μεγάλο αγώνα οπότε είχε κατανόηση και με εμψύχωσε αλλά με πήρε και άμεσα να μου πει το αποτέλεσμα. Από τότε δεν το αλλάζω ΄και όλες τις αιματολογικές τις κάνω εκεί.

Expand  

Εσυ καλη επιτυχια κυρια μου

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 8:59 ΠΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Σας ευχαριστώ πολύ  κορίτσια για όλα. 

Η θετικότατη που λέει και η BlackCat δεν θα φύγει, απλά έπεσα εκλαψα κανα δύο ωρο και τώρα έκανα υπερηχο πρέπει να κάνω λαμπαροσκοπιση μάλλον εξωμητριο! Για αυτό και έπεσε τόσο απότομα. Και Σκωληκοειδίτιδα μου.

Κανονίζουν το χειρουργείο μου και μπαίνω μέσα.  Τουλάχιστον το πρόλαβα νωρίς και δεν θα χάσω σάλπιγγα 

Expand  

Κοριτσι μου περαστικα. Καλα εκανες κ εκλαψες κ που στεναχωρηθηκες. Ας παρουμε σαν θετικο οτι υπηρχε εμφυτευση εστω κ σε λαθος σημειο. Κουραγιο βαθια ανασα κ θα προχωραμε για το επομενο που θα ερθει σε ολες μας. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια. ❤️

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο! Να χαρώ εγώ νέα! Συγχαρητήρια κ σε εσένα κορίτσι μου! Καλούς διπλασιασμούς τώρα κ η αρχή έγινε… 😉💚

Δημοσίευση
  στις On 27/9/2021 at 12:28 ΜΜ, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή📅

@rouseva ?

Ωοληψία ✌️

@Lucia79 ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Luna777 29/9

@Apol 4/10

@elena0212 ?

@angel35 ?

@kk88 ? 

@BlackCat ?

Χοριακή 

@Sandyb 357 🥰

@Vasilique 1729 🥰

@Διόνη 703 🥰

@Tvz1358 🥰 

@Frid ?

@Katerinaki83 ?

@Eva29 294 🥰

@Massa 234 🥰

@Luna777 8/10

Expand  

Δύο κορίτσια περιμένω ακόμη κ το κλείνω το μαγαζάκι μου για σήμερα! @Katerinaki83 και @Frid εσάς περιμένω! 🥰

Δημοσίευση

Κορίτσια 294 🥰

Expand  

Ξανα μπραβο με το καλο μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

Δημοσίευση

Expand  

Τελεια μια χαρα εισαι καλους διπλασιασμους

Δημοσίευση

Expand  

Μπράβο, είπαμε εσυ εκανες την ανατροπή! 
@Eva29 κορίτσι συγχαρητήρια και σε σένα! Μοιραστείτε τη σκυτάλη και σε λίγες μέρες έχετε να τη δώσετε και σε μας! 
Όλα καλά εύχομαι από δω και πέρα, να τελειώσουν τα άγχη και να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κοίτα αν είχες κανονική περίοδο με σκούρο αίμα και κομματάκια, δύσκολο να είσαι έγκυος... Και αν ήσουν δλδ θα έβλεπες καραμπινάτο θετικό τόσες μέρες μετά.  Πιθανόν ήταν εξάτμισης η γραμμή. Κάνε αν θες και κάποια άλλη μάρκα για να σιγουρευτείς 😊
    • Κορίτσια καλησπέρα! Μανούλα 3 μηνών βρέφους εδώ!!! Θηλάζω αποκλειστικά , όμως ξεκίνησα τη προσπάθεια ν βγάζω Μ θήλαστρο κιόλας έτσι ώστε να κάνω μια μικρή τράπεζα γάλατος ν έχω ν δώσω σε περίπτωση που πρεπει να λείψω σε κάποιο γεύμα! Δυστυχώς δν πάει καλά , κορίτσια μπορεί στο μισάωρο. Ν βγάλω 10 μλ 😞😞😞  στην αρχή ες τη δοκίμασα το swing flex της medela κ τώρα το medela in calma! Με αυτό μπορεί ν βγάλω λίγο παραπάνω τύπου 30 μλ αναρωτιέμαι τι πάει λάθος 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    • Χρύσα μου πως τα πάτε με το μπεμπακι; Πως είναι η καθημερινότητα με τα παιδάκια σου; Το μωρό πως είναι; Πήγατε στους γιατρούς; ❤️❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια μου! Εχω πάρα πολύ καιρό να σας γράψω! Εμείς 7 του μήνα θα γίνουμε 2 μηνών! Το μωράκι μ είναι πολύ καλό φτου φτου από την αρχή τα έχουμε πάει πολύ καλά κάνουμε αποκλειστικό θηλασμό είναι φαγανουλης γεννήθηκε 3.400 και έχει φτάσει ήδη τα 5μιση κιλά. Ευτυχώς κολικούς δεν είχαμε μόνο μερικές μέρες στην αρχή είχε αρκετή ενόχληση μέσα στην ημέρα. Το βράδυ από την πρώτη μέρα κάνει 3ωρα, ακόμα δεν κάνουμε σερί όμως όλη τη νύχτα  ξυπνάει μια φορά για να φάει όμως κοιμάται αμέσως….καναμε και συγκίμιση από την αρχή μέχρι πριν από 2 βδομαδες τώρα είναι στην κούνια του μέσα στο δωμάτιο μου και το πρωί που φεύγει ο άντρας μου τον φέρνω στο κρεβάτι για να κοιμηθούμε άλλο ένα 3 ωρο. Έχουμε αρχίσει να γελάμε, βλέπει πολύ καθαρά γιατί με παρακολουθεί πολύ έντονα ακόμα κ αν είμαι πιο μακριά και αν φύγω σπαραζει θέλει να με βλέπει συνεχώς επίσης τσιριζει αν σταματήσουμε να τον κοιτάμε και να του μιλάμε ενώ είναι ξύπνιος και σε καλή διάθεση 🥲😂  έχω να σας πω όμως ότι όσο ωραία και να είμαστε τώρα και όσο φυσική μ βγαίνει η μητρότητα τις πρώτες 2 εβδομάδες είχα baby blues έκλαιγα για όλα τα είχα βάψει μαύρα δεν έβλεπα φως στο τούνελ! Με το που αρχίσαμε τις βόλτες όλα αυτά σιγά σιγά τελείωσαν! Τώρα πάμε κάθε μέρα μια 3ωρη βόλτα και περνάει όμορφα η μέρα μας. Το μόνο μας θέμα είναι ότι το βράδυ κάποιες μέρες θέλουμε πολύ ώρα να κοιμηθούμε κάθεται κ με κοιτάει όσο θηλάζει δεν κλείνει τα μάτια του με τιποτααααα!!! Αλλά θα το βρούμε που θα πάει! Τις περισσότερες μέρες δεν προλαβαίνω να πιω ούτε νερό αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα ❤️  γράψτε τα νέα σας και σεις κορίτσια έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε στην ομαδούλα μας 
    • Κατ αρχάς να σ ζησει τ μωρακι σου! Εγω εμπειρία δ έχω καθώς θήλαζα αποκλειστικά. Αλλα ακριβώς αυτό θέλω να σχολιάσω. Οτι οοτε δ ηξερα ποσο έπιναν. Με τ θηλασμο δ μετρας μλ. Έτσι ακριβώς κ με τ μπουκαλι. Ακόμα είναι σε φάση π πίνουν γαλατακι οποτε τους κάνει κέφι και όσο... αλλες φορές μπορεί να πίνει επειδή πεινάει, αλλες για να νανούριστει. Εφόσον τ βαρος του είναι οκ κ ο γιατρός σ ειπε ότι αναπτύσσεται μια χαρα μην ασχολείσαι με τ ποσο τρωει. Εσύ θα προσφέρεις οπότε νομίζεις ότι θέλει και όσο πιει.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...