Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η Tvz είπε:

Εγώ γενικά δε βγαίνω κ πολύ πάρα μόνο για απαραίτητες εξόδους!! Ακόμα κ με το σκύλο που βγαίνω βόλτα πάντα μάσκα!! Οι επαφές μου με κόσμο που κυκλοφορεί κανονικά ελάχιστες!! Δλδ τον αδερφό μου που δουλεύει κ χρησιμοποιεί μμμ έχω να τον δω ένα μήνα.. Κ εννοείται πως δεν μπαίνω σε μμμ για κανένα λόγο σχεδόν τον τελευταίο χρόνο. Κ έχω κάνει κ εμβόλιο κ έχουν περάσει κ οι 14 μέρες αλλά φοβάμαι παρά πολύ, σε 8 μέρες έχω εμβρυομεταφορα, βέβαια ο σύζυγος κυκλοφορεί γιατί δουλεύει αλλά προσέχει κ εκείνος πάρα πολύ. Διακοπές θα πάμε αλλά κοινωνικές έξοδοι μόνο με στενούς κ εμβολιασμενους φίλους κ σίγουρα σε μέρη χωρίς συνωστισμό. Κ παντού με μάσκα, τι να κάνουμε θα περάσει κ αυτό!! Το μόνο δύσκολο σε μένα είναι που οι φίλοι που δεν ξέρουν για την προσπάθεια μου με ρωτάνε γιατί φοράς μάσκα?? Γεμάτοι απορία κ ξέρεις λίγο παράξενα αλλά τεσπα!! Η φάση μας είναι δύσκολη κ θέλει προσοχή!! Καλή κ τελειομηνη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!! 

Αυτό που εν μέσω Πανδημίας πρέπει να απολογούμαστε γιατί φοράμε μάσκα ή όχι ,γιατί εμβολιαζόμαστε ή όχι ,γιατί ξέρω γω πιστεύουμε ή όχι τους παγκόσμιους οργανισμούς κλπ με ξεπερνά 

Και δεν τα λέω για να σε «μαλώσω» τα λέω γιατί κουράστηκα να πρέπει να δίνω ρεπορτο στον κάθε «αδιάκριτο» φίλο ή μη.

Ας κάνει ο καθένας ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένεια του και ας γίνει αυτό σεβαστό!

Μια καλή απάντηση είναι «Μα σε ενοχλώ Κίτσα μου ,Λιτσα μου κλπ ασε με να είμαι άνετη όπως θέλω ,τι αλλά νέα εσεις όλα καλά;» και τελειώνει η συζήτηση 😀

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

στις Just now, ο/η BlackCat είπε:

Αυτό που εν μέσω Πανδημίας πρέπει να απολογούμαστε γιατί φοράμε μάσκα ή όχι ,γιατί εμβολιαζόμαστε ή όχι ,γιατί ξέρω γω πιστεύουμε ή όχι τους παγκόσμιους οργανισμούς κλπ με ξεπερνά 

Και δεν τα λέω για να σε «μαλώσω» τα λέω γιατί κουράστηκα να πρέπει να δίνω ρεπορτο στον κάθε «αδιάκριτο» φίλο ή μη.

Ας κάνει ο καθένας ότι θεωρεί καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένεια του και ας γίνει αυτό σεβαστό!

Μια καλή απάντηση είναι «Μα σε ενοχλώ Κίτσα μου ,Λιτσα μου κλπ ασε με να είμαι άνετη όπως θέλω ,τι αλλά νέα εσεις όλα καλά;» και τελειώνει η συζήτηση 😀

Επίσης επειδή ΘΑ μείνεις έγκυος είναι βέβαιο 😍 όταν με το καλό το ανακοινώσεις πες είδες γιατί φορούσα μάσκα;

Και ασε να μετράνε μήνες κ να βγαίνει κανενα 11μηνο στο σύνολο δεν βαριέσαι ποιος θα το καταλάβει;;;

@Vasilique
σου εύχομαι ολόψυχα να παρεις μόνο χαρμόσυνα νέα αύριο! Αντε να σπάσουμε όλα τα κοντέρ!!! Αντε να μας τρελάνεις τελείως! Α και θα συμφωνήσω με την  @Παρασκευαιδου
 Και εγώ μια τέτοια χοριακη πιστεύω ότι θα πάρεις αύριο!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Eva29 είπε:

Όχι δεν μου είχε δώσει, μου είπε στο τηλέφωνο ότι αντιβίωση πήρα μετά την ωοληψια ενδοφλέβια, και να ξεκινήσω τώρα vibramycin για 8 μέρες... Τι να πω.... Μακάρι να είναι σύμπτωμα υπερδιέγερσης γιατί έχω φοβηθεί τόσο πολύ... Όλα σε εμένα λέω ?? 

Έχω πάρει αντιβίωση πήρα και ντεπον χιλιαρι και έχω 37.4 τώρα

Ελπίζω αύριο το πρωί να ξυπνήσω και να μην έχω πυρετό αυτό παρακαλώ... Επίσης η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και είναι λίγο σκληρή έτσι τη νιώθω λες και έχει πρηστεί και αυτό σου είχε συμβεί?

Κοίταξε το πρήξιμο εκανε καμία εβδομάδα να μου φύγει εντελώς. Δλδ να επανέλθω στα προηγούμενα μου, δλδ εγώ μέτριομουν κάθε μέρα κ ζυγιζομουν γιατί έτσι μου είχε πει ο γιατρός κ από ότι είδα από τις μετρήσεις μετά τις 5-6 μέρες άρχισα να επανέρχομαι. Τώρα αν ήταν σκληρή δεν το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Υπάρχουν δυστυχώς διαφορά συμπτώματα υπερδιέγερσης, παρε την αντιβίωση που σου είπε ο γιατρός κ ελπίζω να νιώσεις καλύτερα. 🙏

στις πριν 34 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Εγώ συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα σου. Ο καθένας ας κάνει το καλύτερο που νομίζει για τον εαυτό του είτε θέλει να εμβολιαστεί είτε όχι. Εγώ ακριβώς έτσι απαντάω: εγώ έτσι νιώθω άνετα, αν θέλεις φόρεσε κ εσύ,οπως αισθάνεσαι... 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η BlackCat είπε:

Επίσης επειδή ΘΑ μείνεις έγκυος είναι βέβαιο 😍 όταν με το καλό το ανακοινώσεις πες είδες γιατί φορούσα μάσκα;

Και ασε να μετράνε μήνες κ να βγαίνει κανενα 11μηνο στο σύνολο δεν βαριέσαι ποιος θα το καταλάβει;;;

Γλυκιά μου μαυρογατουλα σ ευχαριστώ πολύ... ❤️❤️Ναι εννοείται πως δε με ενδιαφέρει κ ας με λένε υπερβολική κτλ. Εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να αισθάνομαι κ να είμαι ασφαλής!! Κ ας μας χάσουν λίγο οι φίλοι μας, θα καταλάβουν!! 

στις πριν 18 λεπτά, ο/η Tvz είπε:

Γλυκιά μου μαυρογατουλα σ ευχαριστώ πολύ... ❤️❤️Ναι εννοείται πως δε με ενδιαφέρει κ ας με λένε υπερβολική κτλ. Εγώ θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό για να αισθάνομαι κ να είμαι ασφαλής!! Κ ας μας χάσουν λίγο οι φίλοι μας, θα καταλάβουν!! 

Δεν έχω άλλες καρδούλες 

Σε καρδούλωνω εδώ ❤️❤️❤️

στις πριν 2 ώρες, ο/η Eva29 είπε:

Όχι δεν μου είχε δώσει, μου είπε στο τηλέφωνο ότι αντιβίωση πήρα μετά την ωοληψια ενδοφλέβια, και να ξεκινήσω τώρα vibramycin για 8 μέρες... Τι να πω.... Μακάρι να είναι σύμπτωμα υπερδιέγερσης γιατί έχω φοβηθεί τόσο πολύ... Όλα σε εμένα λέω ?? 

Έχω πάρει αντιβίωση πήρα και ντεπον χιλιαρι και έχω 37.4 τώρα

Ελπίζω αύριο το πρωί να ξυπνήσω και να μην έχω πυρετό αυτό παρακαλώ... Επίσης η κοιλιά μου έχει φουσκώσει και είναι λίγο σκληρή έτσι τη νιώθω λες και έχει πρηστεί και αυτό σου είχε συμβεί?

Επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις κ προβιοτικο μαζί με το vibramycin, δεν ξέρω αν στο είπε ο γιατρός(καμία φορά ξεχνιούνται) , έχω συνέχεια παίρνω όταν παίρνω αντιβίωση. Είναι άτιμοι αυτοί οι μυκητες κ σίγουρα δεν τους χρειαζόμαστε στη φάση που είμαστε!! 

στις πριν 4 ώρες, ο/η Eva29 είπε:

Κορίτσι μου γλυκό καλά αποτελέσματα αύριο ! Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια! Περιμένουμε με ανυπομονησία νέα ! Θα κάνουμε πάρτυ αυριοοοοο 🥰♥️♥️🙏🙏🙏

Ευχαριστωωωωωωώ! 🤗💚🙏🏻

στις πριν 2 ώρες, ο/η twinkletwinlkle είπε:

@Vasilique
σου εύχομαι ολόψυχα να παρεις μόνο χαρμόσυνα νέα αύριο! Αντε να σπάσουμε όλα τα κοντέρ!!! Αντε να μας τρελάνεις τελείως! Α και θα συμφωνήσω με την  @Παρασκευαιδου
 Και εγώ μια τέτοια χοριακη πιστεύω ότι θα πάρεις αύριο!

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά πολύ μικρή χοριακή μου δίνεται ρε κορίτσια! Μόνο 70-80;;; 🧐

στις πριν 1 ώρα, ο/η Tvz είπε:

Επίσης μην ξεχάσεις να πάρεις κ προβιοτικο μαζί με το vibramycin, δεν ξέρω αν στο είπε ο γιατρός(καμία φορά ξεχνιούνται) , έχω συνέχεια παίρνω όταν παίρνω αντιβίωση. Είναι άτιμοι αυτοί οι μυκητες κ σίγουρα δεν τους χρειαζόμαστε στη φάση που είμαστε!! 

Τα προβιοτικά όχι κοντά με την αντιβίωση… Με δυο ώρες πριν κ δυο ώρες μετά διαφορά… Τα καταστρέφουν αλλιώς! 😉

στις πριν 6 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Αλλά πολύ μικρή χοριακή μου δίνεται ρε κορίτσια! Μόνο 70-80;;; 🧐

Χαχαχα μια χαρά είναι το νούμερο για τις μέρες που είσαι. Αντε άμα θέλεις παραπάνω,  ας είναι παραπάνω! Το θέμα είναι να είναι πάνω από 25 και να διπλασιαζεται. Τωρα από κει και πέρα όσες θέλει ας είναι. 12 μέρες μετά την ετ θα είναι αύριο?

Εγώ συμφωνώ απολύτως με τα λεγόμενα σου. Ο καθένας ας κάνει το καλύτερο που νομίζει για τον εαυτό του είτε θέλει να εμβολιαστεί είτε όχι. Εγώ ακριβώς έτσι απαντάω: εγώ έτσι νιώθω άνετα, αν θέλεις φόρεσε κ εσύ,οπως αισθάνεσαι... 

καλε κανε οπως αισθανεσαι κ ασε να λενε. Εγω που γενικα δεν φοβάμαι εχω κανει το εμβολιο καιρο δεν εχω αρρωστησει ποτε ουτε τις παιδικες ασθένειες παροτι παλεψαμε να κολλησω απο αδελφια ξαδελφια αλλα τιποτα. Εγω παλι μασκα φοραω κ για να παω τα σκουπιδια😷😷

Σε ευχαριστώ πολύ! Όχι δεν μου το είπε φυσικά... Αλλά το είχα στο νου μου να το πάρω αύριο και το προβιοτικο... Σε ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️

στις πριν 3 λεπτά, ο/η dep14 είπε:

Κοριτσια εκανα κ γω την εμβρυομεταφορα σημερα κ εχω χοριακη 28 του μηνος

Καλοστεριωτο/α και να το/τα ανταμώσεις σε εννέα μηνες !! Πόσα έβαλες ? 3ης ημέρας δηλαδή ? 

στις πριν 16 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Τα προβιοτικά όχι κοντά με την αντιβίωση… Με δυο ώρες πριν κ δυο ώρες μετά διαφορά… Τα καταστρέφουν αλλιώς! 😉

Πολύ σημαντική πληροφορία που δεν την ήξερα!! Σε ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️

στις πριν 2 λεπτά, ο/η Eva29 είπε:

Καλοστεριωτο/α και να το/τα ανταμώσεις σε εννέα μηνες !! Πόσα έβαλες ? 3ης ημέρας δηλαδή ? 

ευχαριστω πολυυυ!!!ναι ενα εβαλα 3ης μερας

στις πριν 1 λεπτό, ο/η Eva29 είπε:

Πολύ σημαντική πληροφορία που δεν την ήξερα!! Σε ευχαριστώ πολύ ♥️♥️♥️

Επειδή την vibramicin την έπαιρνα για δερματικούς λόγους καιρό, δεν προκαλεί μύκητες.... μου το έχει επιβεβαιώσει και γιατρός....βέβαια τα προβιοτικα δεν κάνουν κακό να τα πάρεις....απλά η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν δημιουργεί μύκητες...

στις πριν 23 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!! Θα είναι πολύ μεγαλύτερη μην σκας.....πάμε δυνατά σε αναμενουμε όλες.....✌️✌️✌️✌️

στις πριν 42 λεπτά, ο/η dep14 είπε:

Εύχομαι να φολιασουν για τους υπόλοιπους 9 μήνες!!!!! Να πάνε όλα τέλεια 

στις πριν 2 ώρες, ο/η kk88 είπε:

Επειδή την vibramicin την έπαιρνα για δερματικούς λόγους καιρό, δεν προκαλεί μύκητες.... μου το έχει επιβεβαιώσει και γιατρός....βέβαια τα προβιοτικα δεν κάνουν κακό να τα πάρεις....απλά η συγκεκριμένη αντιβίωση δεν δημιουργεί μύκητες...

Καλά κ εμένα μου την είχε δώσει δερματολόγος κ την έπαιρνα 2, 3 μήνες χωρίς προβιοτικα κ δεν έπαθα τπτ. Απλώς αυτό ακριβώς καλύτερα να προσέχεις,ενταξει είμαστε σε λίγο ευαίσθητη φαση, δε βλάπτει κ ένα χάπι παραπάνω!! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η dep14 είπε:

Με το καλό η θετική χοριακη σου, να το συναντήσεις σε 9 μήνες το εμβρυακι σου, σου εύχομαι 🙏🙏

στις πριν 8 ώρες, ο/η dep14 είπε:

Καλη επιτυχία κοριτσι μου!! Με το καλό να πάνε όλα καλά!! Τώρα ηρεμία, ψυχραιμία, αισιοδοξία και δείχνε πολύ αγάπη στα εμβρυακια σου!! Να θέλουν να μείνουν μαζί σου!! 😍😍

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...