-
Απαντήσεις
-
Από Mantarini · Δημοσίευση
Πριν μείνω έγκυος στην παλλινδρομη μια χαρά έβρισκα την ωορρηξία μου, απ' ότι φαίνεται θα κάνω πάλι αργά ωορρηξία.. -
Από Tina23 · Δημοσίευση
Έχεις δίκιο και είναι πολύ πολύ αισιόδοξη η περίπτωση σου, αλλά πραγματικά απλά νιώθω οτι δεν είναι ακόμα μάλλον η ώρα μου.. Ναι ναι αυτο το +- της ζαΐρας είναι πέρα για πέρα αληθινό. Θυμάμαι πέρσι η πρώτη της πρόβλεψη ήταν Αύγουστο..και Αύγουστο κράτησα το 1ο θετικό μου, άσχετα την κατάληξη.. Να ξέρεις φιλενάδα μαζί με το τάγκ της Ζαΐρας θα κάνω κ εσένα χιχιχιχιχι -
Από Σοφία21 · Δημοσίευση
Εγώ κορίτσι μου δεν βγάζω ακρη με τος ταινίες μηπως να δοκιμασεις αυρα με υην φατσουλα.; Ειναι λιγο ακριβα σε σχεση με τις ταινιες αλλα ισως μπορεσεις να πας πθο στοχευμενα -
Από eva96 · Δημοσίευση
Μην απελπιζεσαι κοριτσι μου. Τον επομενο μηνα θα εισαι και εσυ εγκυος. Και εγω περιμενω να τελιωσει η περιοδος μου για να ξανα προσπαθησω. -
Από ΜαρίαΔημήτρης · Δημοσίευση
Καλημέρα κορίτσια και απο εμένα,πριν λίγο ξύπνησα, σηκώθηκα τον πρωί για την ενεση και το χάπι και ξανακοιμηθηκα, θα κοιμόμουν ακόμα νιώθω εξαντλημενη,νιώθω βαριά και τα πόδια μου! Ευτυχώς κοιμήθηκε και η μικρή και με άφησε,αλλά είχα να την καταλάβω ώρες και πείραζα την κοιλιά μου να ξυπνήσει και τώρα άρχισε να χαζοκουνιεται. Με έχει συνηθίσει να ταρακουνιεται και αν για λίγο δεν την αισθανθώ τρομάζω. Εμείς την μικρή θα την βγάλουμε Σοφία-Ειρήνη. Θα την φωνάζω Σοφία όμως γιατί δεν μου έρχεται κάποιος συνδυασμός για τα 2 μαζί. Αν σας έρχεται εσάς ρίξτε καμία ιδέα!!
-
-
Νέες συζητήσεις
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.