Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Με το καλοοοοο θα ξανά γυρίσει μην ανησυχείς σε παρακαλώ αφιέρωσε 10 λεπτά τη μέρα να κάνεις τις ασκήσεις που θα βρεις γράφοντας spinning babies. Έχει πολλές μαίες που δείχνουν ασκήσεις.
Καλό το νερό δεν λέω αλλά θα βοηθήσεις πολύ το μωρό και το σώμα σου με τις ασκήσεις. Η μπάλα γυμναστικής είναι must για όλη την εγκυμοσύνη, τα βαθειά καθίσματα σε κινησιολογια βοηθανε πάρα πολύ 💪🏽
με το καλό! 🥰 μην απελπίζεσαι αλήθεια!
Το να βρεις τον κατάλληλο γιατρό και κέντρο είναι το Α κ το Ω η αλήθεια είναι γιατί πρώτα πρέπει να νιώθουμε σιγουριά κ ασφάλεια κ μετά να βλέπεις ότι ασχολούνται με εσένα σαν περιστατικό μεμονωμένο. Έχεις στο πρώτο που πήγαμε εκεί και καταλήξαμε γιατί αμέσως νιώσαμε κάτι οικείο και σίγουρο. Εκεί μας έστειλε ο γιατρός ο δικός μου και όντως πέτυχε. Τώρα που έχεις τον χρόνο δες κριτικές και πάρε γνώμες ώστε να καταλήξεις😌 σου εύχομαι να βρεις το καλύτερο και εννοείται εφόσον δεν σου έκατσε καλά να αλλάξεις!!
Εγώ κορίτσια 17+5 σήμερα και γενικά έχω αρχίσει να το νιώθω πιο έντονα το μωράκι. Αλλά φυσικά πρέπει να είμαι ξαπλωμένη ανάσκελα και ήρεμη για να το πετύχω. Οπότε δεν θα πιάσω κάθε μέρα κλωτσιές. Αλλά 2η εγκυμοσύνη εδώ. Στην πρώτη το άκουσα από την 20η και μετά.
Ε για αγορές συνήθως μετά τη Β επιπέδου είθισται να κάνουμε 😜 Να σιγουρευτούμε ότι όλα βαίνουν καλώς. Εγώ ευτυχώς έχω αγοράκια στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον και θα πάρω από εκεί τα περισσότερα ρούχα. Όταν βγουν τα χειμωνιάτικα σχέδια όμως θα του πάρω σίγουρα το φορμακι εξόδου ❤️
Β επιπέδου δεν έχω καταφέρει να κλείσω ακόμα, αλλά λογικά θα την κάνω αρχές Αυγούστου. Νομίζω 21η-22η εβδομάδα θα είμαι τότε.
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.