Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστω!!! 
Ξεκινησα με femara δεύτερη μερα περιόδου και απο την πεμπτη μερα με menopur 225 μονάδες. Εννοειται οτι επαιρνα βιταμίνες και οταν ξεκίνησα menopur επαιρνα και cyclacur  2 την ημέρα. Ολα αυτη με συνεχόμενη παρακολούθηση υπερήχους και εξετασεις αίματος!! 
Ποτε με το καλο ξεκινάς εσυ;; 

Α και πριν την ωοληψια την κλασική ovitrelle εννοειται! 

Δημοσίευση
στις πριν 15 ώρες, ο/η blueheart είπε:

Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί. Όσες κάνατε εμβρυομεταφορα από κατάψυξη σε φυσικό κύκλο, κάθε πότε σας παρακολουθούσε ο γιατρός σας με υπέρηχο; Με έχει προβληματίσει ότι τελευταία φορά με είδε την Παρασκευή (3 φορές από τη μέρα που ξεκίνησα τα cyclacur***)  και πάμε για εμβρυομεταφορα μεθαύριο. Δεν θα έπρεπε 1-2 μέρες πριν να δει το ενδομήτριο αντί για μια εβδομάδα πριν; 

Καλημέρα! Εμένα με είχε δει τελευταία φορά Κυριακή κ μου είπε να κάνω την ovitrelle. Την Τρίτη,μετά την ovitrelle, ξεκίνησα  cyclacur και utrogestan και Σάββατο έκανα ετ 2 βλαστοκύστες. Καλή επιτυχία!!!🙂🙂🙂

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστω!!! 
Ξεκινησα με femara δεύτερη μερα περιόδου και απο την πεμπτη μερα με menopur 225 μονάδες. Εννοειται οτι επαιρνα βιταμίνες και οταν ξεκίνησα menopur επαιρνα orgalutran και cyclacur (2 την ημέρα). Ολα αυτη με συνεχόμενη παρακολούθηση υπερήχους και εξετασεις αίματος!! 
Ποτε με το καλο ξεκινάς εσυ;; 

Αύριο έχω έλεγχο ορμονών κι υπέρηχο κι αν όλα οκ ξεκινάω! Δεν ξέρω ακόμα τι σχήμα θα μου δώσει, φαντάζομαι συνδυασμό χαπιών με menopur.. Άντε να δούμε 😀καλή επιτυχία! 

Δημοσίευση
στις πριν 45 λεπτά, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Αύριο έχω έλεγχο ορμονών κι υπέρηχο κι αν όλα οκ ξεκινάω! Δεν ξέρω ακόμα τι σχήμα θα μου δώσει, φαντάζομαι συνδυασμό χαπιών με menopur.. Άντε να δούμε 😀καλή επιτυχία! 

Τελεια!!! Με το καλο για αυριο! Στειλε να μου πεις τα νεα σου... καλη επιτυχια και σε σενα!!! 

Δημοσίευση

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι? Επειδή είναι να κάνω μια ένεση averkap  αύριο πήγα σήμερα και έκανα μια χοριακη για να είμαι 1000% σίγουρη ότι δεν είμαι έγκυος 

3 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο το αποτέλεσμα ήταν 0,60.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγκυμοσύνης, σωστά?

Είναι χαζή η ερώτησή μου, αλλά μετά από εξωσωματικη είχα πάρει αποτέλεσμα 0,01 και είπα να σας ρωτήσω

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η Sandyb είπε:

Θα σου πουν αυτές τι να κάνεις αφού θα ελέγξουν το φάκελο.. Αντε ωραία δρομολογηθηκαν τώρα όλα!! Από δω και πέρα όλα να πάνε σούπερ!! Στο εύχομαι ειλικρινά.. 

Σε ευχαριστω πολυ Σαντυ μου!

Μιλησα κ με τον γιατρο μου ειπε οτι ο κυκλος μου ειναι επηρεασμενος ακομα απο την εγκυμοσυνη η υπαρχει καποιο κυστικο...για την επιτροπη μου ειπε δεν εχει δει να κοβουν για ψηλη οιστραδιολη. Ευτυχως εχω λιγο χρονο ακομα για να ερθει σε φυσιολογικα επιπεδα ο οργανισμος!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Liveloula88 είπε:

Καλημέρα! Εμένα με είχε δει τελευταία φορά Κυριακή κ μου είπε να κάνω την ovitrelle. Την Τρίτη,μετά την ovitrelle, ξεκίνησα  cyclacur και utrogestan και Σάββατο έκανα ετ 2 βλαστοκύστες. Καλή επιτυχία!!!🙂🙂🙂

Χχμμμ εγώ ovitrelle δεν έκανα… είχα κάνει πριν την ωοληψια μόνο. Σε αυτόν τον κύκλο  ξεκίνησα cyclacur (απο αυτά που φτιάχνουν τα Φαρμακεία) την 4η μέρα, utrogestan την 14η και έχουμε προγραμματίσει εμβρυομεταφορα την 21η (17 μέρες δηλαδή μετά τα cyclacur)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές! Και σε σένα καλή επιτυχία εύχομαι 

Δημοσίευση
στις πριν 54 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστω πολυ!!! Ελπιζω να καταφέρουν να γίνουν και βλαστοκυστες! Παω για εμβρυομεταφορα τη Δευτερα!!! 🥰🥰

Υπέροχα νέα....με το καλό να ξεκινήσεις το μαγικό ταξίδι κορίτσι μου όμορφο.🙏👶❤️ Όλα θα πάνε υπέροχα.

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η condios είπε:

Υπέροχα νέα....με το καλό να ξεκινήσεις το μαγικό ταξίδι κορίτσι μου όμορφο.🙏👶❤️ Όλα θα πάνε υπέροχα.

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου!!! Ευχομαι αυτο το ταξιδι να εχει πολλούς συνοδοιπόρους, εσας κορίτσια μου!!! 🥰🥰

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια νεο μελος και εγω. Να ενημερωσω λοιπον κ εγω την δικη μου ιστορια. Εκανα λαπαροσκοπιση το Μαρτιο για ενδομητριωση κ τωρα που τελειωνει σιγα σιγα το βασανο της averkap θα μπω στην διαδικασια εξωσωματικης. Με δοτη. Απο την επιτροπη μου εκλεισαν ραντεβου 25 Σεμπτεμβρη πριν δυο εβδομαδες. Εγκεφαλικο τοσο πολυ καιρο εκαναν κ σε εσας; Αθηνα Μαρουσι ειμαι

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η JNtina είπε:

Κοριτσιαααα παμε καλα!! Απο τα 6 γονιμοποιήθηκαν και τα 6!!! ❤️🙏

Πόσο χαίρομαι για σας..... Συγχαρητήρια.... Πολύ ωραία νέα...... Με το καλο την Δευτέρα να φωλιάσουν το ή τα μωρα σου στην κοιλίτσα σου για 9 υπέροχους γλυκούς μωρουδιστικους μήνες.... 👶🏻👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👦🤰🏻

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η Γιάννα 36 είπε:

Με το καλό αύριο θα πάνε όλα τέλεια... Εύχομαι το πρωτόκολλο που θα ακολουθήσεις να σου φέρει ποιοτικα ωαριακια...και καλές γονημοποιησεις...🙏🤰🏻

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Πόσο χαίρομαι για σας..... Συγχαρητήρια.... Πολύ ωραία νέα...... Με το καλο την Δευτέρα να φωλιάσουν το ή τα μωρα σου στην κοιλίτσα σου για 9 υπέροχους γλυκούς μωρουδιστικους μήνες.... 👶🏻👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧👨‍👩‍👦🤰🏻

Ευχαριστω Χαρμακι μου!!! Με το καλο και για σενα!!!! Ευχομαι η στιγμη σου να έφτασε και να ακολουθήσουμε και τα υπολοιπα κορίτσια!!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ευχαριστω Χαρμακι μου!!! Με το καλο και για σενα!!!! Ευχομαι η στιγμη σου να έφτασε και να ακολουθήσουμε και τα υπολοιπα κορίτσια!!!! 

Σκεφτόμαστε θετικά και μόνο, ευτυχώς είμαι παρα πολύ καλά 😉

Εφτασε η στιγμή....με το καλό να υποδεχθείς και εσύ τα μωρά σου... Να μαστε πάρεα όλες μαζί τους υπόλοιπους μήνες... 🙏👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧🤰🏻

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η ΧΑΡΜΑ είπε:

Σκεφτόμαστε θετικά και μόνο, ευτυχώς είμαι παρα πολύ καλά 😉

Εφτασε η στιγμή....με το καλό να υποδεχθείς και εσύ τα μωρά σου... Να μαστε πάρεα όλες μαζί τους υπόλοιπους μήνες... 🙏👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧🤰🏻

Μπραβο κοριτσι μου!!! Χαιρομαι που εισαι καλα κι ετσι να συνεχίσεις!!! 
Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειμαστε οντως παρεουλα όσες περισσότερες μπορουμε!!! ❤️🙏

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
    • @ΜαρίαΔημήτρης και γω το ίδιο Μαρία μου , δεν έχω κάνει λίστα αλλά είναι και λίγα τα άτομα που έχουν προσφερθεί να παρουν κατι για το παιδι , το βλεπουμε τωρα πως θα παει και αν ξαναπροτεινουν  Όσο για την αρνητική ενέργεια, ουουουου αν μπορούσα αυτόματα με ένα κουμπί να κρύψω την εγκυμοσύνη θα το έκανα συνέχεια και γωω😇  Είμαι της γνώμης να τον ενοχλείτε τον γιατρό κορίτσια για το οτιδήποτε που θεωρείτε πως είναι ανησυχητικό και ας μην είναι,  συμφωνώ με την @Elenaki12🤞  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...