Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μελλοντικές Μανούλες Εξωσωματικής 2022🌺

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η JNtina είπε:

Ενα φαρμακείο που παράγει αυτα τα παράγωγα ειναι ο Κυριος Ταλαρουγκας Χαρης στο Ψυχικό! Γενικα ειναι πολυ ενημερωμένος με τα φάρμακα εξωσωματικής. 

Ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Αχ, ο δρόμος του φυσικού δεν είναι εύκολος. Το λέω κ θα το ξσνσλέω κ όποια ξέρει από φυσικό κύκλο με καταλαβαίνει. Δυστυχώς σήμερα ωάριο γιοκ! Πάμε για την άλλη εβδομάδα... Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια! 🌸

Δεν πειραζει...Δεν πτοουμαστε! την αλλη εβδομαδα η τον αλλο μηνα?

Δημοσίευση

Αχ, ο δρόμος του φυσικού δεν είναι εύκολος. Το λέω κ θα το ξσνσλέω κ όποια ξέρει από φυσικό κύκλο με καταλαβαίνει. Δυστυχώς σήμερα ωάριο γιοκ! Πάμε για την άλλη εβδομάδα... Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια! 🌸

Υπομονή..δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να μην χάσουμε την πίστη μας άλλωστε δεν αλλάζει κάτι, οπότε όσο καλύτερη ψυχολογία τόσο το καλύτερο!!! Συνεχίζουμε δυναμικά! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vasilique είπε:

Αχ, ξερουμε κοριτσι μου! Το επομενο θα ειναι τέλειο αυτο να σκεφτεσαι! Δυστηχως υπαρχουν κι αυτοι οι μηνες🙁 παμε δυνατα για ενα υπεροχο αυγουλινι!

Δημοσίευση

Καλημέρα ! Γύρισα πριν λίγο από το γιατρό μου ..Κάναμε πάλι ορμόνες και κολπικό 8η μέρα του κύκλου . Καταβολές είχα 6 δεξιά και 8 αριστερά από οπου φαινόντουσαν 2 ωοθυλάκια να ξεχωρίζουν και μου είπε ότι από εκεί θα κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα .. Το ενδομήτριο ήταν 5mm . Μου λέει θα το θέλαμε λίγο πιο μεγάλο αλλά οκ .. Ποιά ειναι η γνώμη σας ?

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Δεν πειράζει, υπομονή και επιμονή!!! Σου στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και καλά θα πάνε ολα! 🌻🌻

Εννοείται! Χωρίς υπομονή και επιμονή δεν πας πουθενά! Σας ευχαριστώ πολύ @Avocando@JNtina @Jesabell@Apol@N.Angel😘

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!! Βγήκε η τρίτη μέτρηση της χοριακής, 1849!! Οπότε προς το παρόν όλα καλά προχωράμε... ❤️❤️

Είσαι φοβερή! Μην σε νοιάζει τίποτε! Με το καλό να πάτε να ακούσετε 💓

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η FAITH_ είπε:

Καλημέρα ! Γύρισα πριν λίγο από το γιατρό μου ..Κάναμε πάλι ορμόνες και κολπικό 8η μέρα του κύκλου . Καταβολές είχα 6 δεξιά και 8 αριστερά από οπου φαινόντουσαν 2 ωοθυλάκια να ξεχωρίζουν και μου είπε ότι από εκεί θα κάνω ωορρηξία αυτό το μήνα .. Το ενδομήτριο ήταν 5mm . Μου λέει θα το θέλαμε λίγο πιο μεγάλο αλλά οκ .. Ποιά ειναι η γνώμη σας ?

Μετά από διέγερση είναι αυτά που μας λες κορίτσι; Το ενδομήτριο είναι όντως μικρό για 8η ημέρα ... Σ' αυτό τον κύκλο λέτε για ετ;

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Vasilique είπε:

Μετά από διέγερση είναι αυτά που μας λες κορίτσι; Το ενδομήτριο είναι όντως μικρό για 8η ημέρα ... Σ' αυτό τον κύκλο λέτε για ετ;

όχι δεν κάνω διέγερση . Αδιαθέτησα πρώτη φορά μετά την απόξεση που έκανα και τώρα παρακολουθούμε πως πάει ο καινούριος κύκλος. Δε ξέρω αν καταφέρουμε να πάρουμε κανένα σε φυσικό κύκλο . Δεν έιχα ποτέ θέμα με το ενδομήτριο . Πάντα ήταν όπως έπρεπε .. Μπορεί να επηρεάστηκε από την απόξεση . Περιμένω τηλ το μεσημέρι να μου πουν και τις τιμές των ορμονών πάλι και βλέπουμε . 

@Avocando τέλειο νούμερο ..Άντε τώρα πας για υπέρηχο !

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η N.Angel είπε:

Δεν πειραζει...Δεν πτοουμαστε! την αλλη εβδομαδα η τον αλλο μηνα?

Συμβαίνει η γυναίκα να κάνει διπλή ωορρηξία οπότε την άλλη εβδομάδα θεωρητικά πρέπει να πάω να με ξαναδεί ... Μου έχει τύχει ξανά να μην βρουν την πρώτη εβδομάδα κ να βρουν την δεύτερη ...

Δημοσίευση
στις On 12/5/2021 at 11:45 ΜΜ, ο/η Vasilique είπε:

Επιτροπή 📅

@dep14--> 18/5

@Vasilique--> 20/5

@Litsadi--> 31/5

@N.Angel --> 14/6

@FAITH_--> 22/7

Ωοληψία ✌️

@Vasilique--> 13/5

@JNtina --> ?

@Vibet--> ?

@Apol--> 14/5

@Nansi--> 15/5

@geo2222--> ?

Εμβρυομεταφορά 🙏

@Sandyb--> ?

@ΧΑΡΜΑ --> 22/5

--> Χοριακή 

@AvocandoΘΕΤΙΚΟ 🥰

@Layla85 --> ?

Εγκυμοσύνη 🤰

@Taggeris

@Avocando

@Nansi σε πέρασα για τις 15/5! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! @Apolπώς πήγε σήμερα κορίτσι; Πες μας τα νέα σου!

Δημοσίευση

@Νικολίνιτι κάνεις κορίτσι; Να σε ρωτήσω πόσες μονάδες gonal προμηθεύτηκες, πόσο τις πλήρωσες κ από πού τις πήρες; Εάν δεν θέλεις να πεις δημόσια μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις μήνυμα; Thanks!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Vasilique είπε:

Συμβαίνει η γυναίκα να κάνει διπλή ωορρηξία οπότε την άλλη εβδομάδα θεωρητικά πρέπει να πάω να με ξαναδεί ... Μου έχει τύχει ξανά να μην βρουν την πρώτη εβδομάδα κ να βρουν την δεύτερη ...

Μακαρι να βρείτε ωαριακι την επόμενη εβδομάδα!! 🙏🙂

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα!! Βγήκε η τρίτη μέτρηση της χοριακής, 1849!! Οπότε προς το παρόν όλα καλά προχωράμε... ❤️❤️

Μπραβο κοριτσι μου!!! Να συνεχίσεις ετσι θετικά!!! 🙏🥰🥰

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Νικολίνι είπε:

Kαλημέρα στα κοριτσια της μανουλοκατάστασης εδώ.Μόλις προμηθευτηκα όλα τα φαρμακα gonal κλπ.Τελος του μηνα οταν μου ερθει περιοδος ξεκιναω.Επειδη υπαρχει ελλειψη με τις γκοναλ και επειδη εψαχνα και δεν εβρισκα,ο γιατρος μου μου εδωσε το τηλ της αντιπροσώπου στην Ελλάδα,η οποία με έστειλε σε συγκεκριμένο μερος και τα πήρα.Για όποια ενδιαφερομενη δεν τα βρισκει να επικοινωνησει μαζι μου σε πμ.Υπαρχει και οβιτρελ.

Καλησπέρα,

Μπορείς να μου στείλεις πμ. με τις πληροφορίες;

Δεν με αφήνει το forum να στείλω μήνυμα.

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλως σας βρήκα όλες!! Καλή επιτυχία σε όλες και τελειόμηνες κυήσεις στις εγκυμονούσες!!

Να σας πως 2 λόγια και για μένα καθώς βρίσκομαι κι εγώ στο ταξίδι της εξωσωματικής 🙂 Είμαι 38 με ενδομητρίωση και χαμηλή ΑΜΗ. Έχω 4 κατεψυγμένα 3ων ημερών από φυσικούς κύκλους όλα και στο τέλος του μήνα θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά 3 εξ αυτών. Σήμερα είναι η μέρα που αδιαθέτησα και αύριο ξεκινάω με τις αιματολογικές για να δούμε τα φάρμακα 🥰

Προς το παρόν έχω λίγο άγχος αλλά πολύ χαρά και ενθουσιασμό!! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Τέλειο νούμερο....Συγχαρητήρια ,,,, με το καλό να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου κορίτσι!!!!!!!! 🙏👶💖

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η condios είπε:

Τέλειο νούμερο....Συγχαρητήρια ,,,, με το καλό να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου κορίτσι!!!!!!!! 🙏👶💖

Μακάρι να πάνε όλα καλά, και για μένα και για όλες που παλεύουν!! Υπομονή και δύναμη! 💙💛

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Avocando είπε:

Τέλειο το νουμερο..μπράβο κορίτσι μου..με το καλό να το δείτε σιγά σιγά!! αν και θυμάμαι είχες πει ότι θα σου κάνει αρκετές χοριακες πρώτα αλλά πλησιάζει και αυτή η μέρα!!

Δημοσίευση

@Nansi σε πέρασα για τις 15/5! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! @Apolπώς πήγε σήμερα κορίτσι; Πες μας τα νέα σου!

Καλησπέρα!!!! Λοιπόν πήραμε 17 ωράρια μου είπε βέβαια ότι δεν ήξερε εκείνη την ώρα πόσα θα είναι τα ώριμα αλλα μου είπε πως τα μισά θα είναι οκ λογικα, αύριο θα με πάρει να μου πει πόσα γονιμοποιηθηκαν ✌🏾🏾🏾

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Καλησπέρα!!!! Λοιπόν πήραμε 17 ωράρια μου είπε βέβαια ότι δεν ήξερε εκείνη την ώρα πόσα θα είναι τα ώριμα αλλα μου είπε πως τα μισά θα είναι οκ λογικα, αύριο θα με πάρει να μου πει πόσα γονιμοποιηθηκαν ✌🏾🏾🏾

Μπράβοοοοοοο 🥳🥳🥳🥳🥳

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Apol είπε:

Σούπερ!!!! Καλές γονιμοποιήσεις!!όλα καλά θα πάνε μπόλικα σου πήραν..μια χαρά..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια μου καλησπέρα 04/03 γεννήθηκε η πριγκίπισσα μας ❤️ ! 3830 και 54 εκ !!! Όλα καλά πήγαν στο τέλος και γεννήσαμε με φυσιολογικό τοκετό. Έσπασαν τα νερά Καθαρά Δευτέρα χωρίς συσπάσεις και είχε ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση γιατί είχαμε μόνο 15 ώρες. Έγινε εισαγω΄γη στις 18.30 και  05.10 τα ξημερώματα ήρθε στον κόσμο!!! Το πιο όμορφο συναίσθημα!!!!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες ❤️
    • @Sotiria_94 το στήθος μου και εμένα σε αυτή την εγκυμοσύνη το νιώθω μαλακό αλλά δεν έχει σχέση αυτό.  Μετά την γεννα θυμαμαι την επιμενη μερα ειχε γινει τουμπανο και σκληρο και πεταγοταν σαν βρυση το γάλα, οποτε μην σε αγχώνει το θέμα θηλασμού.   Παρασκευή έχω το doppler εγώ και σκέφτομαι αν ειμαι οκ στον γυρισμό να περάσω να πάρω κανένα ρουχαλάκια εξόδου για την μπέμπα και καμιά πάνα αγκαλιάς και μια κουβερτουλα. Τώρα από pampers και σαπούνια και τετοια δεν βιάζομαι.
    • @Diwni ειναι σοκαριστικο το ποσα πραγματα χρειαζονται για τον πρωτο καιρο με το μωρο, εχω παθει πλακα. Και καθε φορα που γραφετε σχετικα με αυτα, βρισκω και κατι επιπλεον που δεν το ειχα σκεφτει πωπωω. Στο μεταξυ ηθελα να σας πω οτι το στηθος μου ειναι σαν να μην ειμαι εγκυος και εχω χασει καθε ελπιδα θηλασμου πρωτα ο Θεος οταν γεννηθει ο σπορος μου. Εσεις πως ειστε σχετικα με αυτο;
    • Τέλεια!! Πάει πολύ καλά η μικρή σου!!! Α δεν ήξερα ότι την έβαζες μόνο στο ένα στήθος. Με όλα αυτά που έγραψες είναι σαν να άκουγα ξανά τη δική μου σύμβουλο θηλασμού. Πόσο μου λείπουν αυτές οι στιγμές 😔.  Αχ θα έχει πολύ πλάκα όταν θα τρώει!!! Ό,τι καλύτερο!!! Σε ποιο καρεκλάκι καταλήξατε;; Εμένα τον μικρό τον ταΐζει η μαμά μου τα φρούτα του και χθες επειδή έκλαιγε τον έβγαλαν και τον είχαν αγκαλιά για να φάει με τον άντρα μου. Αλλά τους είπα, αν δεν τρώει στο καρεκλάκι δε θα το δίνουν στο πόδι. Προτιμώ να μη φάει όλη τη φρουτοκρεμα και όσο φάει καθισμένος στο καρεκλάκι του, παρά να μάθει ότι κλαίγοντας θα φάει στην αγκαλιά. Έτσι κι αλλιώς αν δεν συμπληρώσει τα γραμμάρια φαγητού μπορεί να συμπληρωθεί με γάλα. Εμείς λογικά από βδομάδα ξεκινάμε και φαγητό το μεσημέρι. Είμαστε και σε ρυθμούς βάφτισης! Πήραμε και τα ρούχα του για πριν τη βάφτιση για μωρό 18 μηνών και θα του είναι πιστεύω ίσα ίσα για τότε. Σήμερα το πρωί που τον μέτρησα με τη μεζουρα έφτασε 75 εκατοστά και σε κιλά έχει ξεπεράσει σίγουρα τα 8 κιλά. Τώρα έχω να γράψω τα προσκλητήρια. Γενικά υπάρχει ένα μικρό τρέξιμο, αλλά το καλό είναι ότι έχει καλό καιρό κ τον παίρνω μαζί μου στο καρότσι!! 
    • σας ευχαριστωωωω ❤️ με κοίταξε με ενα βλέμμα η γυναικολόγος όταν είδαμε και το δεύτερο μεγάλο αυγό στην άλλη ωοθήκη και της λεω ναι κατάλαβα καλά, επαφές σήμερα και αύριο😅 για να δούμε! Πέρσι είχα το πρώτο θετικό τεστ τέλος Μάρτη!  επίσης, @Παρασκευαιδου καλε ζαιρα που είσαι; όχι για πρόβλεψη..απλά να δούμε ότι είσαι καλά  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...