Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλησπερα σας! Εχω εναν μικρουλη 6 μηνων και απο Δευτερα ξεκιναμε τις στερεες τροφες. Ειναι το πρωτο μου παιδακι βοηθεια δεν εχουμε και ειμαι αρκετα πελαγωμενη. Η παιδιατρος μας ειπε να ξεκινησουμε με το μεσημεριανο λαχανικα και αργοτερα κρεας οσπρια δημητριακα. Βασικα θα ηθελα μανουλες που εχετε εμπεορια να μου πειτε καποια tips ισως για να κανω τη ζωη μου πιο ευκολη καθως φυσικα εχω και τα δικα μας μαγειρεματα συν ολες τις αλλες δουλειες και επιπλεον να ρωτησω εσεις πως ξεκινησατε καθως η παιδιατρος μας ειπε οτι απ τον επομενο μηνα π θα μας δει παλι θα εισαγουμε φρουτα. Δεν ειναι λιγο αργα μεχρι τον 7ο να τρωει μονο μεσημεριανο και ολα τα υπολοιπα γευματα γαλα; 
    • Ναι μου το είπε και ο γιατρός αλλά επειδή είμαστε μακριά νομίζω μου το τόνισε, ώστε να προλάβουμε να πάμε Αθήνα. Σκέψου πως χρειαζόμαστε 4 ώρες για να πάμε, όποτε όσο νωρίτερα το καταλάβω τόσο το καλύτερο.  Εύχομαι βέβαια να έρθουν όλα στην ώρα τους. 🙏❤️
    • Cybex balios s έχουμε εμείς. Είναι μεγάλο καρότσι αλλά εμείς έχουμε και μεγάλο αυτοκίνητο 4*4. Ανοίγει με ένα χέρι το καρότσι με το κάθισμα. Η καλαθουνα είναι άνετη για να κοιμάται έως 4 μηνών. Έχει μεγάλες ροδες και τρομερές αναρτήσεις και πάει παντού, το έχω καταευχαριστηθει. Ακόμα και σε πλακόστρωτο κυλάει άνετα και το μωρό δεν καταλαβαίνει τίποτα, κοιμάται του καλού καιρού. Το καλοκαίρι ήταν 3-4 μηνών ο δικός μου και κυκλοφορουσα σαν διαφήμιση της cybex, κούμπωνα το ένα, ξεκουμπωνα το άλλο, ο άντρας μου δεν είχε ιδέα τι θα κουμπώσω την κάθε φορά! 😂 Η τιμή τσουχτερή αλλά αξίζει τα λεφτά του θεωρώ.
    • Κι εγώ αυτό έκανα, πήρα ξεχωριστά κάθισμα. Κ καρότσι πήρα το απλό κάθισμα, χωρίς καλαθουνα δηλαδή κ αβγό. Και να σου πω την αλήθεια δεν το μετάνιωσα. Ξέρω ότι η καλαθουνα βολεύει πάρα πολλές μαμάδες αλλά εγώ προτίμησα να μη γεμίσω ένα σωρό διαφορετικά εξαρτήματα και το απλό καρότσι μας βόλεψε μια χαρά.
    • @Maria98 εγω κορίτσι μου ειχα μοντέλο της peg perego  και θα σ πω ότι βγήκε σκυλι μαυρο. 2 παιδια τ δικά, ένα της αδερφής μου κ τώρα πάλι για τη μπουμπου. Το αβγό εμενα δ κάθισαν καθόλου οσο κ να το παλεψα. Πήρα ένα τελη ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου από 0 μηνων π λεει κ σώθηκα. Ευτυχώς εκατσε ο ανιψιός μ μέχρι τ έτος στο αυτοκίνητο κ δ τ εκλαψα χαχα. Η καλαθουνα μας βολεψε πολθ μέχρι κ τον 3ο μήνα. Πολλές βολτες κ πολύς ανετος υπνος. Και διακοπες π πηγαμε κ ηταν 3 μηνων τ μωρο εκεί τ κοιμησα. Αν επαιρνα τώρα θα διάλεγα τ cybex balios s νομιζω λέγεται. Πολύ όμορφο, πολύ ελαφρύ, από αντοχή δ ξέρω γτ προσωπικα δ τ έχω δουλέψει. Αυτό π σου βάλανε πιο πάνω είναι για πιο μεγάλα παιδακια κ το παίρνουν συνηθως σαν δεύτερο. Αλλα είναι πανάκριβο για τη χρήση του σαν δεύτερο. Διάλεξε ένα ελαφρύ κ σχετικά στενό καροτσι, σκελετό δηλαδη από ρόδα σε ρόδα για να χωράει παντού. Στο αυτοκίνητο, σε στενά ασανσερ, σε στενά πεζοδρόμια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...