Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μαρακι μου ψυχραιμια ολοι ετσι ειμαστε μη νιωθεις ασχημα για τον αντρα σου, αυτοι εχουν περισσοτερες αντοχες τωρα ενω εσυ εχεις βγει απο εγκυμοσυνη και τοκετο με καισαρικη. Χρειαζεσαι ξεκουραση, πεσε κοιμησου με το που κοιμηθει και το μωρο οτι ωρα και να ειναι. Ας την κρατησει λιγο εκεινος να κοιμηθεις ενα δυωρο σε καλες συνθηκες μονο ετσι θα συνελθεις. Ειναι λογικο να εχεις θλιβερες σκεψεις πιστεψε με σε νιωθω γιατι ξερεις τι εγκυμοσυνη ειχα, αλλα πρεπει να εχουμε δυναμη και υπομονη μεχρι την προσαρμογη. Θα στρωσει η μικρουλα ισως χρειαστει να αλλαξετε και το γαλα. Μιλησες με τον παιδιατρο; Ποιο γαλα δινεις; Και μεις μηχανη παραγωγης σκατου ειμαστε και ειναι κατακιτρινα με μυρωδια π σκοτωνει για να γελασετε. Οσο ασχολεισαι εσυ θα ασχολειται και ο αντρουλης σου και με το αλλο σας παιδακι βεβαια. Μεχρι να 40ησει λενε ειναι τα σκουρα μετα παιρνει ρουτινα θα πανε ολα καλα. Το εχεις ξαναπερασει και σιγουρα εισαι αξια να το ξανακανεις. 
    • Ωχ βρε κορίτσι τόσο πολύ;; Καλύτερα να τα συνεχίσεις τότε ε; Έτσι ήσουν και στην προηγουμενη εγκυμοσυνη; 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; Περιμένω περίοδο την Πέμπτη κ χθες παρατηρησα παλι καφε που σημαίνει ότι θα αρχίσει περίοδος σιγά σιγά. Ενω δεν θέλω να με πάρει απο κάτω πριν καν αδιαθετησω με πιάνει το παράπονο κ νιώθω πολύ άσχημα.Αναρρωτιεμαι γτ το περνάμε ολο αυτό κ με πιάνουν κλάματα. Δε ξέρω αλήθεια τι να πω άλλο.Νιωθω οτι εχω φθείρει τον εαυτό μου ενα χρόνο τώρα κ αρχίζω κ χανω δυνάμεις. Συγνώμη αν σας μαυριζω αλλα σιγουρα σήμερα δεν είναι μια καλή μερα για μένα. Απο αυριο καλύτερα ελπίζω 
    • Εγώ χθες έκοψα το χάπι για τον εμετό και ήμουν χάλια έκανα συνέχεια εμετό μέχρι που έβγαλα αίμα και πονούσε όλος ο λαιμός μου και από σήμερα τα άρχισα πάλι αλλά δεν είμαι καλά καλα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...