Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
    • Κορίτσια μου εγώ γέννησα χθες το πρωί, 10:10! Η μπέμπα βγήκε 3.540 και 52 εκ. Το αστείο είναι ότι η πρόκληση δεν έγινε ποτέ, πήγα κανονικά την ώρα του ραντεβού μου με συσπάσεις ανά 3 λεπτά. Έκανα εισαγωγή 12 τα μεσάνυχτα όπως είχαμε συμφωνήσει με το γιατρό 😅 οπότε ήρθε ακριβώς στην ΠΗΤ από μόνη της  Είχαμε δύσκολο τοκετό και ζορίστηκα γιατί δεν κατέβαινε με καλή θέση το μωράκι και χρειάστηκε να μπει η βεντούζα. Βέβαια μέχρι το σημείο των εξωθησεων δεν ταλαιπωρηθηκα, είχα την επισκληρηδιο και κοιμήθηκα πολύ γλυκά μπορώ να πω. Το μωράκι έχει ένα μικρό μυϊκό θέματακι με τον ώμο λόγω του τραβήγματος με τη βεντούζα αλλά το παρακολουθούμε και δεν φαίνεται ανησυχητικό. Γενικά χθες κατάφερα να ξεκουραστώ λίγο, σήμερα θέλει όλη μέρα στήθος η μικρή.  Είναι υπέροχη, την αγαπάμε ήδη πάρα πολύ και ανυπομονώ να την πάρουμε και σπίτι❤️❤️❤️ Στέλνω μια πρόχειρη φώτο με χεράκια γιατί την βγάζω μόνο οταν θηλάζω και δεν βγαίνουν πολύ καλες 😂 Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με νεότερα μόλις βρούμε λίγο πατήματα! Ελπίζω να είστε όλες σας μαζι με τα μωρακια σας καλα!
    • Εχω αστατο κυκλο το ξερω ...παλαιοτερα πηγαινα μερα παρα μερα για υπερηχο κ  να μετραω προγεστερονη για να δω αν εκανα ωορρηξια . Τωρα π μιλησα με το γιατρο λειπει γ χριστουγεννα κ δεν μπορεσα να παω να κανω υπερηχο.πφφ...κ δεν εχω κ συμπτωματα ποτε εγω για να καταλαβω αν κανω ωορηξια🤣 θελω να τελειωσει κ αυτος ο χρονος να φυγει ...να ξεκινησουμε ολες μια νεα αρχη
    • @arntaliaκοριτσι μ την εξέταση προγεστερονης την κανουμε ανάλογα τον κύκλο μας. Γινεται 7 μερες μετα από τσεκαριτσεκαρισμενη ωορηξια. Οποιαδήποτε άλλη μέρα είναι άκυρη ότι κ να δείξει. Σε έναν κύκλο 28 ημερών με ωορηξια 14η μερα ναι γίνεται την 21η μερα. Αλλιώς πρώτα βρίσκουμε την ωορηξια με παρακολούθηση με υπερηχο κ 7 μερες μετα τσεκάρουμε προγεστερονη.
    • Kοριτσια τι κανετε??? Εγω χαθηκα λιγες μερες ετρεχα με τη μαμα μ σε γιατρους κλπ... ευτυχως σημερα 21ημερα κυκλου θυμηθηκα κ πηγα να κανω την εξεταση προγεστερονης... 0.40 βγηκε αρα η δεν εκανα ωορρηξια ακομη θελω να ελπιζω ή κλασσικα παλι ανωρρηκτικος αυτος ο κυκλος...κουραστηκα 😥😥😥😥29μηνες κλεισαμε σημερα...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...